Dag 10

En person jeg kan stole på


Linn Merethe.  ♥ 
Min ektemann, min bestevenn ♥ Ooh, så glad jeg er i henne ♥ Stoler 100 % på henne og forteller absolutt alt til henne. Uansett hvor trist jeg er så får hun meg alltid til å smile og bare det å sitte der sammen med henne uten å gjøre noen ting gjør meg rolig og glad. Selv om vi ble kjent først på ungdomsskola kjennes det ut som om jeg har kjent henne hele livet og det er rart når jeg innser det at vi har ikke hatt kontakt så lenge som jeg tror.

Kjempeglad i deg, Linn, og det er synd vi ikke klarer å treffes oftere enn det vi gjør ! ♥

~ Gunnais

Dag 9

To ting jeg kunne ønske jeg kunne gjøre

1. Pakke en bag med masse klær og forskjellig, sette meg i bilen og bare stikke av. Ikke stikke av for evig altså, men for 1-2 uker liksom. Helt spontant, uten å ane hvor jeg skal og uten tidspress på å rekke hit og dit. Uten å tenke på jobb, penger, regninger, husleie og alt slikt. 
 

2. At jeg kunne ha følgt drømmene mine. Både innen jobb, hvor jeg vil bo, hva jeg vil gjøre. Jeg har så mange steder jeg vil besøke, så mange steder jeg vil bo, så mange drømmer innen karriere... Åååh, skulle ønske jeg kunne begynt med alt dette nå !! 
 Hva skulle dere ønske at dere kunne gjort ?

~ Gunnais

Dag 8

Tre ord som jeg bruker hver dag

1. Dessverre har jeg litt lett for å banne så det kommer nok ut hver dag. Ikke på jobb da, men ellers.

2. Auu !! Som tidligere nevnt engang så går det ikke en dag uten at jeg presterer å si au... Litt klumsete av meg ^^

3. "Ååååååhhh !!!!" er noe som lett faller meg inn å si/tenke. Har ropt det ut rett som det er når jeg er hjemme alene her, høres sikkert ikke noe dumt ut når de oppe hører meg..Hvilke ord bruker dere å si hver dag ?

~ Gunnais

Dag 7

4 minner jeg aldri glemmer

Jeg har egentlig ikke så "store" minner fra livet mitt enda, men får vel lage en liste over det som er da. Litt sånn tilfeldig rekkefølge da, og egentlig litt randome minner... Har egentlig ikke sånn kjempestore minner jeg holder i hjertet mitt for å være helt ærlig..

1. Konfirmasjon min. Tross alt, det er en ganske så stor dag som jeg føler var veldig vellykket.

2. Osloturen med Linn ♥ Må ta flere slike turer, var kjempekoselig !

3. 17 årsdagen min. Feiret i en lavvo med Linn, Kristina, Ragne og May med grilling og hele pakka. Må gjentas engang !!

4. Russetida. Vil være russ igjen !Har dere noen minner dere aldri vil glemme ?

~ Gunnais

Dag 6

5 ting jeg ikke kan leve uten

Antar de ikke mener vann, mat, klær, venner og slikt så da får jeg bare vri hodet litt.. Here we go:

1. Mobilen min.  Min kjære, søte Iphone..♥ ♥ Avhengig - den er jo vekkerklokka mi til og med..2. Headsettet. Knallrosa headsett - må ha det med meg overalt..!!

3. Mascara. Eneste sminken jeg bruker fast hver dag, og jeg drar ikke på jobb engang uten.

4. Solbrillene mine. Dessverre ødelagt nå da, så må bruke et annet par jeg har. Men, er avhengig av solbriller for det skal nesten ingenting til før det blir for sterkt lys for øynene mine.

5. Musikken min ♥ Hører på musikk hver dag og holdt på å bli gal den perioden musikken ikke funket på telefon min..Hva er dere avhengig av ? 

~ Gunnais

Dag 5

6 sanger jeg er avhengig av 


 

~ Gunnais


 

Dag 4

7 fobier jeg har

1. Blåmann. Uten tvil. Evt løpebille, ifølge google. Bilde får dere finne selv - hvis jeg ser en ute så hyler jeg, for å si det slik..! Og akkurat nå sitter jeg å rister av meg skrekken som plutselig kom da jeg innså at jeg bor i en kjeller og kanskje er i fare for å få besøk av en her :O

2.  Det å være under ting, hvor dumt det nå enn høres ut. Da tenker jeg hovedsakelig det å være i gruver eller snøhuler egentlig, for da får jeg sånn delvis klaustrofobi. Er også litt ekkelt med trange, mørke rom av samme grunn.. 

3.  Ikke direkte en fobi - men er livredd for å sovne av ! Altså ikke med at jeg står opp 20 minutt for sent, men at jeg våkner 1 time etter at jeg skulle vært på jobb liksom. Husker når jeg var sykmeldt og våkna i halv ti-tida så fikk jeg panikk helt til jeg husket at jeg var sykmeldt. 

4. At jeg kommer til å bli en sånn gal kattedame som bor alene..Ligger an til det for øyeblikket ^^,

5. Det å må gjøre ting som jeg ikke er komfortabel med foran folk. Hadde faktisk fritak fra praktisk del i gym på videregående litt av den grunn. Klarer det faktisk ikke.

6. Det å drepe dyr. Heller ikke direkte en fobi, men takler ikke tanken på det. Står seriøst å tøffer meg opp i en hel evighet først og prøver så mye som mulig å slippe. Engang sto jeg og jagde en "mygghank" (?) i 10 minutter i et håp om å få den ut av soverommet. Funka faktisk så jeg slapp å drepe den ^^,

7. Ikke direkte en fobi dette heller da - men jeg hater blod og andre ting som hører til inni kroppen. Blod gjør meg seriøst svimmel og jeg takler ikke å se dype sår, operasjoner og lignende. Kaster nesten opp. Funker fint å hjelpe noen som har et sår som blør, men da jeg kutta meg i fingeren og det aldri sluttet å blø slet jeg veldig. Svimmel og kvalm, litt sånn forferdelig å være til akkurat der å da..


Driitgammelt bilde.. Snart 3 år siden jo..!

Det ble vel ikke akkurat fobier dette her, men ting jeg ikke liker i allefall/ting jeg er litt redd for. Men nå har jeg delt mine fobier med dere, så nå syns jeg dere skal fortelle meg hva dere er litt redd for ! ;)

~ Gunnais

Dag 3

8 ting som irriterer meg

1. Folk som tror de vet så mye mer enn meg - til og med ting som handler om meg. H-A-T-E-R bedrevitere, greit at du har en mening, men hvis det ser ut som om jeg driter i det så gjør jeg mest sannsynligvis det og du kan spare energien din å bare tie stille istede.

2. Folk som ikke klarer å gjøre som planlagt ! Skulle ikke tro det var så vanskelig å holde avtaler vel ?! Og i allefall kan man si ifra litt i god tid hvis det plutselig ikke blir slik som planlagt, istede for å vente helt til det tidspunktet vi skal treffes og jeg er på vei. Er det så vanskelig å bare sende en melding, liksom...

3. De som leser bloggen min og absolutt skal blande seg oppi det jeg har skrevet, og dermed begynne å diskutere utifra det som står der. Liker du ikke hva jeg skriver, kan du heller drite i å trykke på linken som kommer opp ;) 

4. Når ett eller annet ikke funker som planlagt. Om det er matlaging som går skeis, dataen som klikker, blogg eller facebook ikke funker og lignende. Pc'en har fått et par slag når tastaturet ikke funker, for å si det slik.

5. Når gutter/menner snakker til meg på biip.no og er rett og slett kvalm i oppførsel. Spesielt når de som gjør det er 30-40 år gammel -_-

6. Når jeg kommer inn på butikken etter jobb og de ikke har brødet jeg skal ha. Det skjer dessverre altfor ofte, og de eneste gangene jeg finner det er som regel de torsdagene jeg slutter klokka 2..

7. Når jeg får akutt lyst til å finne på noe morsomt som å gå på kino eller noe med venner og økonomien min bare "HAHAHAH, TRUDD DU !"  Livet som fattiglus ♥

8. Når jeg er så dum at jeg setter igang med nye bloggutfordringer og sitter i en hel evighet for å skrive ei liste. Har brukt nesten 2 timer på denne lista - er det lov å bli frustrert ?! Ikke misforstå - syns det er morsomt med bloggutfordringer, men går alltid på en liten smell når jeg må sitte så lenge for å finne ut hva jeg skal skrive..

Men sånn alt i alt, så skal det lite til for å irritere meg til vanlig. På jobb er jeg veldig tålmodig, meeeeen.. Utafor jobb blir jeg fort sint og irritert, kanskje ikke det man normalt innrømmer men.. Hehe, er i allefall ærlig, ikke sant  ? 

Hva er det som irriterer dere da ?

~ Gunnais

Dag 2

9 ting jeg gjør hver dag

1. Spiller FarmVille2 - Jeg er avhengig...

2. Tilbringer altfor mye tid på instagram, snapchat, blogg og facebook. 

3. Synger barnesanger. Ikke bare på jobb dessverre, men når jeg går for meg selv hjemme kan jeg fort begynne å synge helt ut av det blå. De som gjentar seg mest er "BæBæ Lille Lam" og "Nyss så møtte jeg en krokodille". 

4. Roter bort ett eller annet. Er et somlehode-deluxe, og er alltid ett eller annet jeg plutselig har rotet bort. Som regel nøkler på morgenen eller telefon på kvelden.

5. Sitter på weheartit og liker bilder på mobilen... Oftest da det er meningen at jeg skal sove eller gjøre husarbeid. Her er en liten blanding av de som for øyeblikket ligger på telefon:

6. Leker meg med mobilkameraet og tar 100 randome bilder av meg selv som blir slettet rett etterpå. Trygt å si at ikke engang halvparten av bildene jeg tar blir publisert her.7. Tenner lys. Hver eneste kveld tenner jeg 2 stearinlys som står på stuebordet før jeg legger meg. Lukker persiennene, slår av taklampa og tenner lysene. Blir så koselig og avslappende da..♥

8. Hører på musikk på spotify eller radioen på tv'en. Går ikke en dag uten at det er noe musikk i rundt meg, enkelt og greit. Hører på musikk til og fra jobb, når jeg gjør husarbeid og ganske ofte når jeg skriver på bloggen. Av og til så kan jeg skru av tv'en og bare sette på musikk, mens jeg bare sitter i sofaen og hører på.

9. Har store håp om å "pynte" meg litt før jobb og være kledd litt ordentlig, men ender oftest opp med joggebukse og hettegenser. Har blitt flinkere da ! 

Er det noen ting dere gjør hver dag ?

~ Gunnais

 

Dag 1

10 tilfeldige fakta om meg selv

1. Jeg er "sjokoman". Spiser lett en stor plate med sjokolade hvis det er tilgjengelig. Har blitt litt flinkere til å begrense meg selv, men spiser fremdeles altfor mye sjokolade, altfor fort.

2. Jeg blir veldig fort stresset, men tror jeg klarer å skjule det godt.. (?) Foran folk tror jeg at jeg klarer å se rolig ut selv om jeg har full panikk inni meg selv på å få gjort alt, men når jeg er alene kan jeg fort springe rundt meg selv i håp om å få gjort alt. Selv om jeg vet at det er lettere å få det gjort hvis jeg holder meg rolig så klarer jeg det ikke.. 

3. Jeg elsker å tegne, og da spesielt klær. Hadde et ønske om å søke Design og Håndverk på videregående, men endte opp på Helse og Sosial da jeg ikke kan å tegne noe annet enn klær..
4. Jeg elsker husholdningssafta til Coop X-tra. Drikker det seriøst hver dag.. Skulle kanskje blitt flinkere til å bytte ut safta mot vann, men shit'au..

5. Jeg tilbringer altfor mye tid på FarmVille2. Sitter der hver dag og tror det hadde blitt gjort mye mer nyttige ting hvis jeg hadde vært flinkere til å slå av spillet.6. Jeg ser aldri nyheter, men sitter ofte å leser på Tv2 og Vg så får med meg hva som skjer fordi om ;)

7. Jeg elsker Tussi og alt som har med Tussi å gjøre. Har nøkkelring, 2 bamser og en plakat med Tussi som jeg kan huske i hodet akkurat nå. Fikk faktisk "Den store boken om Ole Brumm" av mamma og de i julegave i 8ende klassen ^^

8. Før så ble jeg kvalm bare jeg kjente lukta av Salami, men nå spiser jeg salami hver eneste dag !

9. Jeg liker å ha majones under osten og ketchup oppå fiskegratengen. Folk sier jeg er sær, men jeg synes det er godt.. 

10. Jeg elsker å skrive tekster selv, men har ikke gjort stort av det siden jeg sluttet på skolen. Håper på bedre tid til å sette meg ned med det senere, det er en fin måte å få ut tanker og følelser på. 

 

~ Gunnais

Ny utfordring !

Jeg har (etter masse tenking, da det krever en del arbeid..) bestemt meg for å prøve meg på en ny utfordring. Fant den på denne bloggen og tenkte "why not?". Har slitt veldig med å finne ut hva jeg kan skrive om på bloggen og sitter ofte i over 1 time før jeg får skrevet noe. Det føler jeg selv at kanskje merker på innleggene her så da blir denne utfordringa til stor hjelp. I all hovedsak kommer de til å bli lagt ut de dagene jeg er på jobb, siden jeg har tid til å "vri hodet" litt på fridagene ;) Vel, her har dere utfordringa:

Dag 1  - 10 tilfeldige fakta om deg.

Dag 2 - 9 ting jeg gjør hver dag.

Dag 3 - 8 ting som irriterer meg.

Dag 4 - 7 fobier jeg har.

Dag 5 - 6 sanger jeg er avhengig av.

Dag 6 - 5 ting jeg ikke kan leve uten.

Dag 7 - 4 minner jeg aldri glemmer.

Dag 8 - 3 ord som jeg bruker hver dag.

Dag 9 - 2 ting jeg kunne ønske jeg kunne gjøre.

Dag 10 - 1 person jeg kan stole på.

Hva syns dere om utfordringa ? Tror dere jeg klarer den ? 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits