GJØR DET SELV: JULESTJERNE

Endelig har jeg rotet meg til å få prøvd den julestjerna som Linn lagde i helga. Og siden det visste seg å være overraskende lett, så tenkte jeg å legge det ut her så flere får prøve. Og jeg lover dere - det er mye lettere enn det virker som !

Steg 1. Du trenger 6 kvadratiske ark med papir. Disse bretter du dobbelt - også bretter du dobbelt engang til. Slik at de ser ut som på det siste bildet, enkelt og greit. Steg 2. Hold opp papiret med "langsiden" til venstre med den "åpne" enden opp. Egentlig litt vanskelig å forklare den biten.. Som dere ser så endte jeg opp å sette på binders oppå der, det var egentlig bare for litt hjelp til å holde det sammen. Deretter tar du å klipper opp "remser" oppover til det er ca 1 cm igjen. Valgfritt hvor mange du tar, men jeg endte opp med 7 da jeg tok så tynne remser på den første. Går sikkert an å ta tykkere remser slik at det ikke blir så mange - men det kan ikke være mindre enn 3. Steg 3. Etterpå tar du å bretter ut arket på bordet (eller senga i mitt tilfelle..) Så skal du lime hjørnene du har klippet sammen, og skal starte innerst. Etter å ha limt sammen den innerste snur du arket og limer sammen neste hjørnene. Slik fortsetter du med å lime sammen hjørnene fra annenhver side, til alle er limt sammen :)Steg 4. Dette glemte jeg å ta ordentlig bilder av, men.. Først tar du enden på alle 6 og stifter eller limer sammen slik som dere ser på det første bilde. Deretter tar dere å limer sammen hjørnene på spiralene som blir liggende på siden av hverandre. Og simsalabim - den er ferdig ! Wolla, her har dere det ferdige resultatet ! Denne er jo stor, men skal prøve å ordne noen små å. For det var egentlig ganske artig, og noe fint å sulle med mens jeg ser tv ;)

Flere som har gjort sånn før  ? 

~ Gunnais

NOE NYTT

Så, ja, på søndag prøvde jeg meg da på å prøve noe nytt. Altså, nytt å lage for meg, for smakt det før det har jeg. Men, har aldri prøvd å lage det selv siden jeg trodde det krevde potetmel noe det visste seg at det selvfølgelig ikke gjorde i følge mamma.. Så, da måtte jeg jo gi det et forsøk da !Det jeg prøvde meg på å lage var kjøttboller av kyllingkjøttdeig. Det jeg brukte var 1 pakke kjøttdeig, 1 egg, 1 liten neve med revet ost og bittelitt salt&pepper. Der gikk det på slump for meg og det ble egentlig litt for lite. Men, da vet jeg det i allefall til neste gang ;) For meg ble det 12 stk av den ene pakke og plutselig hadde jeg 3 måltider på kort tid. Hadde det på søndag og det som ble igjen er nå fryst ned slik at det bare er å ta opp til middag engang. Og så godt det er da ! Passer meg perfekt for jeg er glad i kyllingkjøttdeig, men begynte å bli litt lei av det for at jeg spiste det så ofte, så å finne ut av dette var ganske greit. Og jeg brukte jo faktisk ikke mer enn 10-15 minutt på det og det inkluderte å gjøre klart det jeg skulle ha i tillegg :)

~ Gunnais

Det å gjøre alt annet det jeg skal

Igjen...

Hadde ikke stort å gjøre idag. Skulle skrive to innlegg på bloggen ( et når jeg kom hjem, et nå), legge inn klær, koppvask og støvsuge. Tror du det ble gjort eller ?! Tok koppvasken og that's it.. Derfor må jeg kanskje skjerpe meg før The Big Bang Theory begynner og få lagt inn klærne hvertfall. De ligger liksom i senga, så blir litt vanskelig å få lagt seg om jeg ikke gjør det. Støvsuginga får vente til imorgen + at jeg skal blogge litt mer imorgen.. Går jo ikke an å holde på sånn ;)Middagen min idag ble spaghetti og kjøttsaus (aka VerdensBeste♥) og sjokomilkshake til "dessert" noen timer senere. Nå tror jeg kanskje jeg må ta til fornuft og gå på kjøkkenet å finne meg kveldsmat. Ellers så våkner jeg bare midt på natta og er sulten..

_Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

Kveldsmat and stuff

Ble jo gjort litt husarbeid, og nå skal jeg bare hive i meg litt kveldsmat før jeg finner senga. Imorgen er en ny arbeidsdag, og jeg har litt mer jeg må gjøre hjemme her så da er det greit å ikke gå i dvale. Så nå blir det ostesmørbrød mens jeg ser på TopGear (hater biler - elsker programmet). Imorgen skal jeg prøve å huske å ta bilder dere i løpet av dagen. I kveld får dere ta til takke med et weheartitbilde og en go'nattkyss fra meg ;*~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits