MUSIC

Så, her kommer en god del av sangene jeg har hørt på i det siste. Setter inn spotifylink på navnet på sangene (de som ligger der i allefall) slik at dere får hørt de der hvis dere heller vil det :) 

Miranda Lambert - I just really miss you 

The Henningsens - I miss you 

Luke Bryan - Crash my party 

Florida Georgia Line - Stay 

Cassadee Pope - Wasting all these tears 

Thomas Rhett - It goes like this 

Jennifer Nettles - That girl

Så, her har dere noen av sangene som spilles når jeg er innom youtube. Når jeg er på pc'en hører jeg faktisk oftere på youtube enn spotify, og i tillegg til disse så hører jeg veldig masse på forskjellige Glee-sanger. Men, siden de ikke passer helt inn med resten av sangene her, så tenkte jeg de skulle få eget innlegg. Har jo også flere sanger jeg hører på, men siden de ikke ligger til på ei spilleliste på youtube akkurat nå, så får de vente til senere. Nå begynner det nemlig å bli på tide å ordne meg middag, da jeg prøver mitt beste med å få en viss rutine over dagene igjen. Derfor er det middagstid i 5-6 tida, så må nesten hive meg rundt. Må bare finne ut hva jeg vil ha til middag først...

Noen sanger her dere likte ? Tips til flere sanger jeg kan høre på ? 

~ Gunnais

Weheartit: How I feel~ Gunnais

I will wait

Beklager lite blogging idag, men holder på med storrydding så titter innom når jeg er ferdig. Sangen her var nettopp på radioen og guud, som jeg elsker den ! Vel, back to cleaning - titter innom om en time eller to :-)

~ Gunnais

JANA KRAMER

 


 

En artist som står på repeat for tiden på min spotify så er det Jana Kramer (spotifylink her). Har lenge hørt på Whiskey og Why ya wanna, men plutselig så var hele albumet hennes på framsiden på spotify. Tror dere jeg klarte å la være å trykke på heller ? Må si det at jeg er så absolutt ikke skuffet over albumet da det er en fin blanding av rolige sanger og "hæppi" sanger. Som regel Jana Kramer som dunker i ørene mine når jeg går til og fra jobb og når jeg holder på med husarbeid. Og hvis noen synes hun ser kjent ut - så er det hun som spilte Alex Dupree i One Tree Hill ;)

Mitt spørsmål nå er om noen har tips til sanger som kanskje er i denne stilen ? Syns dette er ganske behagelig musikk å høre på, så vil gjerne ha mer å variere imellom ^^

~ Gunnais

WEHEARTIT: Happy endings.. 

~ Gunnais

Live your life to the fullest

//Weheartit\\

~ Gunnais

WEHEARTIT: Why you..?
~ Gunnais

Weheartit: YouPick up your chin, baby, let go of it...

"Fant igjen" igår.. Elsker denne sangen ♥

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits