BLE VISST HJEMMEDAG

Når jeg våknet imorgest var det ikke tvil engang - måtte sende melding til jobb og si at jeg var syk. Litt forbannet for jeg håpte virkelig det skulle gå lengre før jeg endte opp med sykefravær. Men, det er dessverre ikke noe jeg styrer så dagen idag har vært skikkelig daffisdag hvor jeg har ligget i senga og lest hovedsakelig. Har ment å vasket kopper, men de ligger fremdeles i vasken siden noen aldri kom i gang. Så kanskje på tide å komme igang ? Har bestemt meg for at jeg ikke får finne meg middag før jeg har vasket kopper og kjenner jeg begynner å få lyst på mat. Må bare bestemme meg for hva jeg vil ha til mat - ingenting frister siden jeg er syk..

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

DEN DERRE BLOGGEN

Så, den derre blogginga har visst vært litt bob-bob de siste dagene, men lover å komme tilbake til ordentlig blogging imorgen ! Har prioritert litt annerledes de siste dagene - det er vel forståelig ? Nå skal jeg egentlig bare spise kveldsmat og litt forskjellig før det blir senga. Hodepina har kommet tilbake for fullt så håper den letter litt i løpet av natta.. Skal egentlig være sosial imorgen nemlig, men det spøker litt. Vi får se - nå er maten min ferdig, så snakkes imorgen ;)

Drittdårlig bilde, men slik ligger jeg akkurat nå - helt dau på sofaen... :/

~ Gunnais

OVERNATTINGSBESØK

Nå er John her, og vi har storkost oss idag :) Har spilt både badminton og fotball og lekt me både såpebobler og husker ! Også måtte vi jo se film da, så vi var nede til Tante&Onkel og lånte The Avengers. Både jeg og John elsker den filmen <3 Han hadde veldig lyst til at vi skulle ligge sammen så nå ligger vi side om side i sofaen klar for å sove. Så kanskje jeg skal logge av og prøve å overtale lillebror om å lukke munn og øyner å prøve å sove ? Go natt, folkens <3

~ Gunnais (& John da ;) )

Det skal du ha, ditt stygge troll...

Fordi du ikke kunne telle til tolv..!!

Jeg er hjemme igjen og er på vei inn i drømmeland for å fange meg litt energi. Måtte bare vise dere det stygge trollet jeg tegnet idag - en unge ville nemlig at jeg skulle tegne et troll. Og jaggu ble det et stygt og solbrent troll å ! Men, hakke tid til å skrive mer, så vi snakkes senere !

~ Gunnais

SØNDAG

Og på tide å dra hjem... Bagen er ferdigpakket og jeg er ferdigordnet, så nå venter jeg bare på at storebror skal bli ferdig med å bytte dekk. Ble faktisk vekt halv 9 idag for at vi skulle dra hjem tidlig, og jeg kjenner det at 2-3 timer til med søvn hadde ikke vært så fælt. Ser ikke akkurat frem til den lange bilturen hjem, når jeg er stuptrøtt og ekstremt forkjøla i tillegg -.-

Jeg vet at blogginga mi har vært litt dårlig helga her, men har vært litt mer interessert i å tilbringe tid med pappa og storebror - noe jeg regner med dere forstår. Har jo ikke truffet pappa på en evighet så da måtte han prioriteres ;) Lover å bli flinkere i uka som kommer !

Ble dere vekt tidlig i dag ? Eller var dere så heldig at du fikk sove lenge ? :)

~ Gunnais

My Night

Etter forrige innlegg ble det jeg og Storebror kjørte på bensinstasjon for å leie oss filmer - så idag fikk jeg endelig sett Magic Mike. Ikke beste filmen jeg har sett, men funker fint hvis man vil se en film som ikke krever så mye tenking. Ellers har jeg skrevet litt på lærlingepermen, og nå tror jeg kanskje at jeg skal rote meg til sengs. Hørte rykter om at jeg måtte opp tidlig imorgen så da kan det være smart å ikke være oppe hele natta.

Go'natt da, alle sammen, evt kos dere resten av kvelden for dere som har planer å sitte opp til morgenkvisten ;)

~ Gunnais

GOD HELG !

Endelig er det helg ! Nå sitter jeg på bussen og er på vei til Stjørdal. Gleder meg kjempemye til ei hel helg sammen med Linn og Ragne <3 Vel, tittet bare innom for å ønske dere en kjempefin fredag også skriver jeg mer i kveld :)
~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits