ØNSKELISTA TIL JUL 2013

For å gjøre det litt lettere så skriver jeg det jeg har linker til på internett først, også kommer det ei sånn laaaang liste etterpå med litt mer generelle ting (som altlid ^^ )

♥ Yo2Go fra Coolstuff. Se så kul da ! Da hadde jeg kunnet hatt med meg yoghurt på jobb og slikt også, for jeg er nødt til å ha havregryn eller noe oppi for å ikke få vondt i magen. Link finner dere her !♥ Telysholder fra IKEA. Syns denne hadde passet veldig fint i vinduet mitt nemlig, men.. Den koster penger jeg ikke har ;) Eventuelt noe lignende da, de hadde noe slikt på BlackDesign også bare at den var litt høyere. Link finner dere her ! 

♥ VEKKERKLOKKE ! Trenger det virkelig, men jeg vil ha en "gammeldags" en og ikke digital - gjerne noe lignende denne her som er fra IKEA. Link finner dere her !

♥ Fant denne altfor søte nattdrakten på H&M og nå har jo jeg kjempelyst på den... Link finner dere her !

♥ Fant jo også denne altfor søte nattkjolen som jeg selvfølgelig også har kjempelyst påååå.. ^^ Link finner dere her !

♥ Også tidenes kuleste badematte og håndkle da. Jeg vil ha sånn altså ! Link til badematta her og link til håndklærne her !

 

Også ei liste da over alt annet jeg ønsker meg.. 

♥ Gavekort på f.eks. Stoff&Stil, Ikea, klesbutikker and so on..

♥ Stor duk som dekker hele bordet. Det må da vel minske antallet gang jeg vasker bordet ?!

♥ Kjøkkenmaskin - miksmasteren min har tatt ferie, så nå trenger jeg det i allefall...

♥ Sengetøy ! Til enkelseng, vel og merke, for dobbelsenga mi har jo ikke plass her.. :(

♥ Sofaputer er et stooort savn her. Eller, har puter, men ikke som matcher verken sofaen eller hverandre..

♥ Gardiner er også mangelvare. For øyeblikket har jeg røde gardiner som hører til mamma da, så jeg ønsker meg noen som er litt "jentete" ! Mye mer jentete enn de stygge, grønne som brukte å henge her...

♥ Telysholdere og forskjellige. Gjerne i gråe eller hvite farger, som ser litt "gammel"-isch ut.

♥ Kamera. Gir ikke opp håpet - kamera er mangelvare !

♥ Smykker, øredobber og skjerf. Skjerf elsker jeg jo, og det andre prøver jeg virkelig å venne meg på igjen ;)

♥ Håndduker og slikt til badet. Både små&store håndduker og vaskekluter !

♥ Krølltang ! Også noe jeg ikke gir opp håpet på altså.. ^^

♥ Kjøkkenvekt og baderomsvekt. Sikkert litt rart å ta det på samme punkt, men begge deler går som vekt så'eh..

♥ Skjærefjøler er også noe jeg trenger. Da tenker jeg på sånn som i masse farger, ikke sånn trefjøler for det har jeg nok av.. 

♥ Ting som generelt har ugler på seg er noe jeg virkelig elsker, sånn egentlig.. Matbokser, pynt and so on !

♥ Smykkestativ er noe jeg kunne tenkt meg, med plass til smykker, armbånd og øredobber, slikt at alt blir samlet på et sted. De har et fint et på BlackDesign - men selvfølgelig så finner jeg ikke bilde av det på nettet.. -.-

 

~ Gunnais

Ønskeliste nr 2

Ja, jeg husket mer jeg ønsket meg. Ønsket meg det lenge, men glemte å skrive det opp. Litt sånn typisk meg det, så here we go på liste nr 2 !

♦ Belteting. Ja, jeg er flink til å forklare. Sånn "belte" man kan ha på når man trener som man kan ha med seg vannflaske i. Evt en vannflaske som passer i hvis det er et kresent belte. Gjerne og med ei lomme for å legge nøkler i... Fant et på sportsbutikken på Torgkvartalet for "bare" 200 kr som virket fin - noen som vil kjøpe til meg ? ^^

 Treningstights. Har ment å kjøpe meg det lenge, men pengene har måttet blitt prioritert litt annerledes. Og baggy joggebukse er egentlig litt upraktisk når man er ute i skogen.

♦ Andre treningsklær. Topper, gensere and so on. Taes imot med stooooor takk !

♦ Fancy gardiner. Foretrekkelig noen som er fargerike ! 

Egentlig hadde jeg 100 ting til som jeg hadde husket, men tror dere ikke jeg har glemt det ?! Jaja, de 3 øverste tingene er faktisk det jeg ønsker meg mest uansett. Det + det at noen betaler husleia mi neste måned. 4000 kr - fin spleisegave for folk det ? Å hvis noen kan gjøre det så vil jeg vite det litt før bursdagen min da.. Fint å vite om jeg kan handle det lille jeg får av penger neste uke, eller om det må spares ;)  Ønskeliste nr 1 finner dere her !Ja, har ikke så mye mer passende bilde enn det her egentlig. So, noen som vil gi meg det jeg ønsker meg ? 

~ Gunnais

Ønskeliste til bursdag

Husleia i Juli. Altså at noen betaler de 4000 kr jeg skal betale i husleie, siden jeg ikke har nok feriepenger til dette engang.. Og det er fint å ha de få kronene jeg har i feriepenger til å kunne kjøpe meg mat og forskjellig. Det går jo an at folk spleiser på den gaven, ikke sant ? Egentlig dette jeg ønsker meg mest !

PENGER. Får jo ikke vanlig lønn i Juni, så blir garantert skikkelig dårlig med penger da ! I allefall om det ikke er noen som gir meg øverste ønske.

Gavekort på forskjellige butikker. Ikea, kremmerhuset, Black Design og slike plasser er veldig fine steder å bruke penger på da de som regel har det jeg trenger.

Klær er noe jeg sjeldent koster på meg. Litt sånn kule, store t-skjorter blir sikkert veldig greie å ha i sommer ;)

En drømmeleilighet i nærheten av Lånke skole som er stor og har badekar og det er lov med husdyr og som ikke koster så mye...* Aaaah, drømmer seg bort..* Ikke det at jeg er så misfornøyd her altså, men er jo lov å drømme.

KAMERA !!! Ekstremt lei av å bare ha mobilen å ta bilder med. Trenger virkelig et kamera altså ! Holder med et digitalkamera, så lenge kvaliteten på bildene er bedre enn mobilen.

 Ny tv. Den jeg har bråker mer og mer for hver gang jeg setter på den, den er svær og jeg har for øyeblikket rotet bort fjernkontrollen. Hehe, det trengs en ny en !

Hushjelp. Av en enkel grunn - jeg hater husarbeid. Kokk kan også slenges med der, er ikke videre ivrig på matlaging heller.

♦ Fuktighetskrem. Vel og merke, DENNE fuktighetskremen.

Mat. Så slipper jeg å kjøpe selv... F.eks, ei svær eske med masse (spiselig) mat og forskjellig :)

♦ Skriver. Hadde vært fint å fått skrevet ut det jeg ønsker av og til.. Litt kjipt å må være avhengig av andre.

♦ Filmer, tvserier, cd'er, bøker... Sex og Singelliv, One Tree Hill, Gossip Girl og Ugly Betty samlebokser har stått på (ønske)handlelista lenge sånn bare for å ha det nevnt..

Forskjellige ting til huset. Både pynt og nyttige ting som håndduker, kjøkkensaker og alt sånt.

CD-spiller. Min ble nemlig ødelagt... Og da mener jeg en helt vanlig og enkel en, som kan taes med ut og forskjellig. Har skikkelig cdspiller som lager masse bråk så det trengs ikke.

Alt det som trengs til bursdagsfeiring. Her melder pengene seg igjen - har egentlig ikke råd til å feire bursdagen min : / 

Parfyme. Foretrekkelig DENNE parfymen. Elsker den, men den er dessverre snart tom...


Bilde fra bursdagen min for 2 år siden, da jeg feiret i lavvo.. :D

~ Gunnais

Me wants, me wants !

En akutt tanke i hodet mitt - Jeg vil ha tredemølle ! Er jo rett som det er at jeg har lyst til å ut å løpe (ja, faktisk), men ikke orker for at det er så mye oppoverbakke på vei tilbake igjen. Pluss det faktum at jeg faktisk har en "sperre" av noe slag i hodet mitt som  gjør at jeg ikke klarer å trene sammen blant folk, noe som kommer til å stoppe meg så fort det kommer noen imot og som holder meg pokkers langt unna alt av treningssenter. Men tredemølle er jo dyrt og jeg har jo ikke råd til det. Å allerede står det nytt kamera og (forhåpentligvis etterhvert) en ny tv, så det kommer sikkert aldri til å skje. Men det hadde hjulpet meg så mye mer med mitt lille løfte til meg selv om jeg hadde hatt en slik her. LilleLøftet til meg selv er midlertidig hemmelig, men skal ikke se bort fra at det blir avslørt etterhvert ;)

Så, kjenner jeg noen kjempefine sjeler som vil spandere på meg en tredemølle ? Tviler på det, men det er jo alltids verdt et forsøk. Jeg tar imot jeg, og før noen maser om plassmangel så skal jeg alltids få ordnet plass til den ! Me wants, me wants - hvis jeg sier det ofte nok så kanskje det går i oppfyllelse ? Hihi ^^,

~ Gunnais

 Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits