GOD JUL !Langt fravær plutselig, men slik ble det bare. Og lengre blir det nok for jeg vil tilbringe minst så mulig tid på dataen i jula, og mest så mulig med familie og venner. Er da vel forståelse for det ? Så får dere trøste dere med et bilde fra julaften av meg, noe som forsåvidt er noen av de eneste jeg har.. Skal prøve å oppdatere instagram i løpet av jula da - dere finner meg under navnet Gunnais der å ;) Titter innom igjen på nyåret !

~ Gunnais

MY NEW GLASSESWihu, de nye brillene mine har endelig kommet - overlykkelig. Gikk til Stjørdal faktisk, og på kortere tid en vanlig - Stolt ! Klarte å bli sykt dårlig iløpet av dagen - typisk..! Holdt ut hele arbeidsdagen igår da og når jeg kom hjem tenkte jeg å legge meg med engang slik at formen ble bedre. Men.. Sov nesten ingenting, og formen er enda verre. Kjempekoselig, har jo egentlig 2 arbeidsdager igjen før jul.. Nå har jeg ringt meg inn syk både for idag og imorgen, så nå venter jeg bare på at legekontoret åpner så jeg kan ringe dit å. Siden jeg er delvis sykmeldt må jeg få sykmelding for de dagene jeg er borte også, irriterende nok. Men, samtidig så gjør det jo at du tenker deg om 2 ganger før du ringer deg inn syk og det er jo bra ;)Så langt idag har jeg egentlig ikke gjort stort og slik kommer det nok til å fortsette. Var en tur ned på butikken nettopp, og nå sitter jeg med et håp om å kanskje få i meg litt mat snart. Kjøpte med meg Cola og jeg har salt pringles, så skal vel overleve. Så blir dagen stort sett tilbragt i senga, mest sannsynligvis med tvserie eller film i bakgrunn mens jeg er i halvsøvne på sofaen. Høres ut som en fin dag det ? Så håper jeg at jeg blir i litt bedre form i morgen slik at jeg blir ferdig med pakking og rydding til jul. Nå er ovnen klar til frokosten min - så snakkes vi iløpet av kvelden med innkjøp-innlegg ;)

~ Gunnais

HAPPY THURSDAY

Torsdag igjen, og denne torsdagen skal jeg på jobb. Så da begynner det samme maset som alltid - noen som kan kjøre meg hjem fra Stjørdal kl 22.00 ? Er jo lov å håpe, ser liiitt mørkt på det å gå hjem da. Tenkte faktisk å gå til jobb da, men det kommer an på om jeg får tida. Først skal jeg nemlig vaske masse klær og rydde gang&bad så må nesten være litt effektiv idag. Igår var jeg supereffektiv og fikk tatt kjøkkenet&stua, så nå begynner det endelig å bli jul her å..!

På Tirsdag kviknet jeg til litt utover kvelden, men det ble ikke jeg gjorde alt jeg skulle fordi. Istede for så fant jeg frem juletreet og pyntet det ! Blir umiddelbart litt mer julestemning når dette står å lyser på siden av meg sånn som nå. Under det står alle gavene jeg skal gi bort - også står det en på gulvet da den er altfor stor til å sette under treet. Vel, første maskina med klær er satt på, og jeg skal finne meg frokost og se en episode med OTH før jeg orker så mye annet. Iløpet av morgendagen skal jeg komme med et lite innkjøpinnlegg, da det er blitt handlet litt forskjellig som aldri kom ut hit... ^^

~ Gunnais

HOW I FEEL RIGHT NOW:

tom & jerry

Slik føler jeg meg når jeg sitter foran pc'en nå. Klarte arbeidsdagen på skola helt fint, var på butikken, tok bussen hjem og la meg i senga. Og der sov jeg i 2 timer.. Hadde sikkert sovet enda mer hvis storebror ikke hadde ringt meg, for jeg er fremdeles helt utslått. Derfor skal jeg tillatte meg selv å sove lenge imorgen - nå må jeg bare klare å holde meg våken i 2 timer til.. Så får vi se om det blir jeg orker noe av klesvask og koppvask som jeg skulle ta idag da, tviler svæært mye for å si det sånn.. Det å sitte innpakket i dyna frister mye mer for det er så kaldt..! 

~ Gunnais

GO' NATT..!

Igår ble det ikke noe blogging dessverre, da jeg endte opp med å komme hjem mye senere enn planlagt. Derfor brukte jeg kvelden til å ordne noe jeg skal skrive om senere, noe jeg er overlykkelig for at jeg endelig har fått tak i. Dagen idag startet så dårlig at jeg bråvåknet i 10tida (hadde glemt alarm gitt), men etter en rask dusj ble det en tur til Stjørdal med LivAnne og BjørnKristian. Da fikk jeg sendt gaven som skulle nordover og jeg fikk handlet det siste jeg manglet av julegaver. Endelig er jeg ferdig ! Det er ny rekord, for som regel har jeg ikke startet engang. Så kvelden idag ble brukt til å pakke inn siste gavene, og nå ligger alle samlet på "bordet" til juletreet mitt. I morgen eller dagen etter skal juletreet opp, så da blir det skikkelig julestemning her ! Derfor tilbragte jeg kvelden her med litt smårydding, men med tankene helt andre steder så ble jeg ikke helt ferdig. Men, har noen dager til på meg så det går helt fint har jeg bestemt meg for. 

Imorgen har jeg min aller første dag på barneskola siden jeg ble sykmeldt og jeg kjenner jeg gleder meg kjempemasse. Er jo faktisk over 2 måneder siden jeg gikk ut med sykmelding så kjenner det skal bli godt å treffe kollegaer og barna igjen. Derfor skal jeg bare se ferdig Revolution (som forresten var altfor interresant) før det blir en rask dusj og senga.. Har blitt altfor mange "kjappe" dusjer idet siste, så imorgen skal jeg ta meg tid til en skikkelig spakveld tror jeg. Syns virkelig jeg fortjener det siden jeg har vært på jobb da ;)

~ Gunnais

GO' HELGBeklager virkelig den fraværende bloggigna de siste dagene, men slik går det når stormen ødelegger planene mine. Ble mye lengre tur til Trondheim på torsdag og når jeg kom hjem var både strøm og nett borte, så jeg fikk ikke blogget. Og nettet var fremdeles borte da jeg dro hjemmefra igår, så da ble det 2 fridager fra bloggen. Nå sitter jeg til pappa og selv om jeg har masse å oppdatere dere om så mangler jeg motivasjon til det akkurat nå. Nettet til pappa er ikke akkurat det kjappeste, så krysser heller fringrene for at nettet er tilbake når jeg kommer hjem til mamma så skal dere få bilder fra Trondheimsturen og nye innkjøp. Akkurat nå tenker jeg at jeg heller bruker tida sammen med pappa og storebror, så kommer jeg innom med engang jeg er hjemme til meg selv imorgen kveld istede !

Håper dere får en superfin lørdag, alle sammen ♥

~ Gunnais

Skal, skal ikke ?Skulle på jobb idag fra morgenen av og hadde ikke trua på meg selv til å komme meg opp. Hjalp veldig at jeg var oppe til halv 2 i tillegg liksom.. Men, litt før 7 kom jeg meg opp og selv om det var liitt tungt å komme i gang så kom jeg på jobb. Fikk skyss av Liv Anne og på vei ned til henne ble det jeg våknet av den friske lufta. Hjalp veldig, for dagen idag ble veldig bra hvor jeg følte meg opplaggt - akkurat som igår. Må bli fllinkere til å komme meg opp til rett tid og få i meg "normal" mengde med mat for da blir dagen så mye bedre ! Derfor er det skjerpings fremover, også er det ikke lov å sove lengre enn 8 ;)Da jeg dro på jobb idag hadde jeg faktisk ordnet meg litt med skjørt og greier. Hadde så store planer om å prøve å ta ordentlige bilder til bloggen når jeg kom hjem, men etter masse surr med skyss hjem så endte jeg opp med å vrenge det av meg med engang jeg kom hjem. Så her sitter jeg i rosa longs og supermann t-skjorte - så lite ordentlig som det er mulig å få det. I tillegg har min fine hestehale blitt til en rotete hårknute, og smykker og slikt er plukket av.Hadde på dette fine fuglesmykke som jeg elsker ♥ Må bli flinkere til å bruke smykkene mine uten tvil, er sjeldent jeg bruker det selv om jeg har mange å velge i..Så til overskrifta - Skal, skal ikke ?! Skal kjøpe meg nye brller imorgen og har syyykt lyst på noe lignende som de på bildene her. Må bestemme meg før mamma henter meg i morgen. Hmm, me wants..Tips taes imot med stor takk, klarer ikke å bestemme meg om slikt ! Vel, nå skal jeg se ferdig Breaking Amish, gruble mer på dette også dusje og ordne klart til imorgen. Endelig er det lønning, så imorgen skal det handles mat ! Er tomt for brød og alt som er godt egentlig, så gleder meg virkelig til imorgen. Etter dette skal jeg til Trondheim med Linn for å gjøre meg ferdig med julegavene, så imorgen blir en produktiv dag. Hvem vet, kanskje blir det noe til meg selv å ? Hihi, får se, må vel prioritere julegavene først ;)

Hva synes dere ? Skal jeg satse på slike briller eller en annen stil ?

~ Gunnais

GJØR DET SELV: JULESTJERNE

Endelig har jeg rotet meg til å få prøvd den julestjerna som Linn lagde i helga. Og siden det visste seg å være overraskende lett, så tenkte jeg å legge det ut her så flere får prøve. Og jeg lover dere - det er mye lettere enn det virker som !

Steg 1. Du trenger 6 kvadratiske ark med papir. Disse bretter du dobbelt - også bretter du dobbelt engang til. Slik at de ser ut som på det siste bildet, enkelt og greit. Steg 2. Hold opp papiret med "langsiden" til venstre med den "åpne" enden opp. Egentlig litt vanskelig å forklare den biten.. Som dere ser så endte jeg opp å sette på binders oppå der, det var egentlig bare for litt hjelp til å holde det sammen. Deretter tar du å klipper opp "remser" oppover til det er ca 1 cm igjen. Valgfritt hvor mange du tar, men jeg endte opp med 7 da jeg tok så tynne remser på den første. Går sikkert an å ta tykkere remser slik at det ikke blir så mange - men det kan ikke være mindre enn 3. Steg 3. Etterpå tar du å bretter ut arket på bordet (eller senga i mitt tilfelle..) Så skal du lime hjørnene du har klippet sammen, og skal starte innerst. Etter å ha limt sammen den innerste snur du arket og limer sammen neste hjørnene. Slik fortsetter du med å lime sammen hjørnene fra annenhver side, til alle er limt sammen :)Steg 4. Dette glemte jeg å ta ordentlig bilder av, men.. Først tar du enden på alle 6 og stifter eller limer sammen slik som dere ser på det første bilde. Deretter tar dere å limer sammen hjørnene på spiralene som blir liggende på siden av hverandre. Og simsalabim - den er ferdig ! Wolla, her har dere det ferdige resultatet ! Denne er jo stor, men skal prøve å ordne noen små å. For det var egentlig ganske artig, og noe fint å sulle med mens jeg ser tv ;)

Flere som har gjort sånn før  ? 

~ Gunnais

SLITER LITTDette var frokosten min på søndag. En hel klementin. Skal jo klare å få i meg det til frokost ? Men neida... Spiste halve og dermed var jeg kvalm. Som alltid.. 

En ting jeg sliter veldig med for tida så er det matlysta. Blir kvalm når jeg spiser og dette fører til at jeg tvinger i meg bare 2 måltider for dagen. Men, som regel spiser jeg bare bittelitt før jeg blir kvalm. Spiser kanskje halve porsjon av middagen jeg ordner også blir resten stående. Og når jeg vet at jeg ikke kommer til å spise noe så blir det jo også jeg ikke orker å ordne noe spesielt, så det blir sjeldent middag hver dag. Dette kan jo ikke være bra ?! Selvfølgelig, noen dager går jo bedre enn andre. Spiste middag til Liv Anne igår og da klarte jeg faktisk å spise en del. Ble faktisk ikke dårlig før halvtimes tid etterpå, heldigvis for noen måtte jo gå hjem etterpå. Så det som skulle gjøres det ble ikke gjort da for å si det slik. Da ble det sofasliting som alltid etter maten, mens man venter på at formen retter opp. Noe som bruker å ta en times tid igjen.. Idag skal jeg til legen pga sykmeldinga, og da skal jeg nevne dette samtidig. Har vært slik en måneds tid nå, og det er veldig slitsomt. Vondt i magen, sliten og klarer ikke å sovne - alt startet da dette begynte. Å dette fører jo til vondt i hodet igjen, så hadde vært fint om det snart hadde gitt seg. Oppi det hele så sover jeg jo til 11-12tida og det er jo ikke bra. Prøver å snu det om, men det er lettere sagt enn gjort når jeg ikke sovner før langt ut på natt. Og når jeg i tillegg ikke har en grunn til å stå opp da... Men, jeg er stolt - når alarmen ringte klokka 9 idag så våknet jeg faktisk. Brukte et kvarter før jeg kom opp, men jeg våknet klokka 9 ! Så, nå skal jeg finne dusjen før det blir frokost og muligens litt rydding allerede nå. Like greit å komme igang, ikke sant ? 

~ Gunnais

JULEVERKSTED MED VENNER

I år bestemte vi i vennegjengen for å gjøre noe annerledes til jul så istede for å kjøpe julegaver (som vi egentlig ikke har råd til noen av oss..) så møttes vi hele "gjengen". Satte på "Grinchen som stjal Julen" mens vi hadde juleverksted. Var jo kjempekoselig og fikk ordnet litt forskjellig. Kan ikke legge ut så mye om hva jeg ordnet siden det kanskje blir julegaver, men en ting jeg ordnet fikk Linn med seg hjem. Hun har nemlig ikke pyntet til jul, så jeg ordnet julelenke til henne og tvang henne til å henge den opp når hun kom hjem. Overraskende nok så klarte hun faktisk å høre etter å..Heeele gjengen (av de som kom da, manger noen..) ♥ Jeg og Linn satte i gang med verksted med engang, men Ragne og May så på filmen først istede.


Søteste Linn hadde med pepperkaker som hun hadde pyntet, og hun hadde laget en til hver enkelt med navn i tillegg. Måtte dokumenteres, selvfølgelig ! Også kunstverket til Linn da - hun hadde ordnet seg ei julestjerne. Har lagret linken til hvordan så skal prøve det jeg å. Kan da ikke være så komplisert ? Også Linn og Ragne under musikkvideoen til "where are you christmas" da. Satt der og vaiet ♥


Også den beste avslutninga på dagen som fins da.. De andre hadde dratt hjem og bare Ragne var igjen. Da pakket vi oss inn i et pledd på sofaen, "knøvlet" oss skikkelig sammen og satt der sammen å så film ♥ Hun har jo begynt på folkehøyskole, så vi treffes jo altfor sjeldent. Var jo hun jeg var oftest sammen med før, så litt trist at vi treffes så sjeldent.. Men, fikk da tatt igjen masse prat og sånt iløpet av den tida det var bare oss 2 ! Hun måtte jo hjem til slutt også da, og merket det var litt trist å måtte sitte der alene :/

Flere som bruker å finne på slikt med venner istede for gaver ?

~ Gunnais

En kjapp hilsenHalvveis ut på natta allerede gitt.. Men det går bra - for det var det å når jeg tok dette bildet etter jobb igår. Var overlykkelig for det kjennes ut som om at kroppen min begynner å venne seg til det å jobbe noe jeg viiiirkelig liker..! "Feiret" det som alltid med tv, brus og avslapping på sofa'n helt til jeg sovnet der. Det er høydepunktet etter arbeidshelg - og bare ligge der med tv'en på helt til jeg sovner av meg selv. På sofaen med superduperstor plass ♥ Idag har jeg hatt en skikkelig koselig dag, men tenkte å vente til i morgen med å fortelle om det. Har nemlig masse bilder fra dagen og litt å skrive så det får vente. Nå skal jeg nemlig rote meg til sengs i et håp om å komme meg opp til riktig tid. Prøver å skru om døgnrytmen (sover til 11-12 om dagene liksom..), men det er lettere sagt enn gjort dessverre. Men, jeg har ikke gitt opp enda ;)

God natt til alle de som er sånn som meg og fremdeles sitter oppe ♥ Og ha en fin dag til de som leser dette i morgen tidlig istede ;)

~ Gunnais

HAPPY FRIDAY


Ja, den blogginga igår ble det ikke noe av. Skulle gjøre det etter jobb, men formen var ikke på topp i det hele tatt, så da ble det bare Criminal Minds også senga. Nå er det fredag og jeg skal på jobb igjen i dag. Men, før det skal jeg rekke dusj, rydding av stue og koppvask. På tide å hive seg rundt kanskje ? Har vært våken lenge, men første jeg gjorde var liksom å se OneTreeHill og Glee så jeg kom jo aldri i gang. Skal også ordne meg middag og ta med på jobb, men kyllingen ligger fortsatt i fryseren dypfryst. Så, nå skal det musikk på fullt volum så kanskje det blir noe. Må jo bli ferdig før Ekstreme Samlere begynner - for det jeg se. Det er jo faktisk noe av det morsomste som er på tv'en på dagtid syns jeg ;)

~ Gunnais 

DAFFE-ONSDAGHer sitter jeg å ser Breaking Amish og er egentlig halvveis på vei til senga også husker jeg plutselig bloggen. Skulle jo blogge tidligere idag, men så fant jeg OneTreeHill på dataen og dermed ble det jo ikke noe av det. Dessverre har jeg ikke stort å si da, for forutnom en kjapp tur nedover hvor jeg var på biblioteket og slikt. Ellers har jeg faktisk stort sett tilbragt dagen i senga med OTH, iført skikkelig daffeklær. Stor genser og enda større bukse. Elsker slike dager ♥ Etter å ha utsatt det altfor lenge kom jeg meg opp av senga og fikk gjort noe av det jeg skulle gjøre idag. Ryddet badet og stua (skjønner ikke hvorfor, men etter 1 dag blir det helt bombet i de rommene), men koppene som skulle vaskes de ble bare stablet litt fint og ordentlig. Så får jeg ta de før jobb imorgen kveld, for jeg får faktisk ikke til å ordne meg mat før jeg har vasket koppene. Finfin motivasjon, da blir det jo faktisk gjort ! Også skal jeg jo prøve å huske bloggen før jobb da, men får se. I verste tilfelle så er jeg neppe hjemme senere enn halv 11tida uansett så skal vel gå bra. Forbeholdt at jeg faktisk får meg skyss hjem da, men krysser fingrene for det. Ser litt mørkt på å gå hjem så sent liksom.. Og nå er det kanskje på tide å avslutte tidenes mest rotete innlegg, så nå skal jeg se ferdig Breaking Amish (draamaaa♥) også blir det senga. Nattinatt, alle sammen ♥

~ Gunnais

ONE TREE HILL

Untitled

Idag har jeg sett 4 episoder med OneTreeHill og nr 5 står å laster inn. Begynte jo på sesong 5 igjen, og jeg syns faktisk det er en av de beste sesongene ♥ Skal egentlig legge meg på rett tid idag, men vi får se.. Er blitt bitt av Oth-basillen for øyeblikket, så frykter det blir jeg sitter oppe å ser det ikveld. Skal opp på "rett tid" da, så får se hvor smart det er ;) Men, nå skal jeg se ferdig Masterchef også skal jeg finne meg kveldsmat. Skal prøve å få matrutinene litt mer normale igjen, for eneste måltidet jeg har hatt idag er sjokoladen jeg spiste til frokost (*kremt*) og middagen jeg spiste i 5tida. Og jeg må tvinge i meg kveldsmaten jeg skal spise etterpå nå for jeg blir ikke sulten før eventuelt frokosten i morgen. Så nå er det skjerpings, for dette er jo ikke bra... Derfor skal jeg finne på et eller annet kjempegodt til kveldsmat i dag, slik at jeg får matlyst !

~ Gunnais

The early bird gets the worm..I dag skulle jeg opp på rett tid for å bli med LivAnne nedover slik at jeg fikk kjøpt meg utebukse for så å dra på avtalen jeg hadde senere på dagen. Men, fikk melding om morgenen om at avtalen måtte flyttes til imorgen så da fant jeg ut at jeg heller skulle sove litt ekstra. Sov nesten ingenting i natt, men sov veldig godt etter at jeg sovnet når alarmen hadde ringt. Sov til halv 12, så er i allefall uthvilt nå. Startet dage med å legge sammen klær og slikt, så nå skal jeg laste inn en ny episode med OneTreeHill og plassere meg godt i senga med pc'en. Må legge inn klærne først, vel og merke, men det tar jo bare 2 minutter. Daffisdagen jeg skulle ha imorgen ble i dag istede, så forutnom å vaske kopper skal jeg ikke gjøre en dritt idag - som jeg gleder meg ♥ 

Hvilke planer har dere for dagen ?

~ Gunnais

SELFIESJeg skulle ta 1 bilde til bloggen, og her har dere resultatet. Det idiotiske er at jeg tok bildene med effekter, men når jeg overfører de fra telefon så er de normale ?! Jaja, her ser dere da hvordan det går når Gunn kjeder seg med kamera i nærheten. Dataen klikket nemlig, så jeg fikk jo ikke startet med blogginga uansett.. Sitter her faktisk med sjokolade, brus og redbull som motivasjon til å få unnagjort forskjellig jeg skal starte med etterpå. Enten det - eller se Glee på dataen. Frykter virkelig det blir det siste. I tillegg vurderer jeg om jeg skal begynne å se OneTreeHill fra å med sesong 5. Så da har jeg jo ikke tid til noe annet..? Det er jo faktisk ikke sånn kjempeviktig det jeg skulle gjøre istede for ;)Etter masse krangling med epost så fikk jeg frem bildene med effektene. *følersegflink* Vel, idag har jeg stort sett hatt en daffedag med lite på planen, men det er egentlig veldig godt av og til ! Og nå har pc'en klikket så mange ganger, at jeg ikke orker å jobbe noen ting i dag også blir det Glee og OneTreeHill istede. For å gjøre daffedagen komplett liksom.. Imens skal jeg sy sammen tøflene jeg strikket for en evighet siden, slik at jeg kan få tovet de. Lite vits i å strikke de, hvis de ikke kan taes ibruk liksom. Og hvis jeg skal rekke dette og faktisk få lagt meg til rett tid så må jeg komme i gang, så må avslutte her. Snakkes imorgen, da med noe som faktisk har skjedd i løpet av dagen. Det lille jeg faktisk gjorde idag er noe jeg ikke kan skrive om, så dette var egentlig en ganske kjedelig dag å skrive om..

~ Gunnais

ENDELIG ADVENTI noen desperate forsøk på å finne ut hva jeg skal skrive om de siste dagene må jeg se på bildene jeg har tatt. Onsdag var jeg på jobb og møte og endte opp helt dau i sofa'n etterpå. Sov i noen timer, spiste middag, klarte å være våken i et par timer også sluknet jeg igjen. Også jeg som skulle starte opp med rundvasking av stua da.. Men, etter en (veldig våt) gåtur ned til Hellsenteret med skyss opp igjen ble det jeg hivde meg rundt. Det gikk helt supert - helt til jeg kom til sofaområde. Sofaen min er tung og etter en times tid fikk jeg den fram. Ble dau, tok pause, vasket også måtte jeg prøve å få den tilbake igjen. Brukte over 1 time før den var på plass å.. Endte opp med skikkelig daffistempo etterpå så ble egentlig aldri ferdig. På fredag endte jeg opp på Torgkvartalet med søteste beibis'n og mammaen i vente av mormor som jeg skulle sitte på med hjem. Var også så heldig at jeg traff Jannicke som også var en tur på Stjørdal ♥ Årsaken til at jeg skulle hjem var at mamma hadde bursdag. Har ikke noe bilder bortsett fra det av meg og Karen. Har flere altså, men det er tullebilder av meg og Karen og de bør ikke se offentligheten tror jeg ikke. I allefall ikke enda, kanskje senere ? Må ha litt bedre tid til å se gjennom først.. Bursdagen var kjempekoselig da ♥ Lørdagen ble en daffisdag, hvor eneste jeg gjorde var å klatre opp på garasjen for å hente den resterende julepynten min (og adventspynten til mamma) og kose med søteste Mia'Kaninen. Seriøst tidenes mest rolige kanin, kan herje og tulle med henne uten å få noe reaksjon av henne !Igår dro jeg tilbake på hybelen og da hadde jeg også med med lillesøstra mi. Sendte hun på konsert på ungdommens hus, og mens hun var borte gjorde jeg meg ferdig med pyntinga. Fikk en kveld sammen med henne, med taco og Karate Kid. Jaget henne hjem igjen, og etter kort tid fikk jeg faktisk et minibesøk av Linn også. Vel, siden det er første søndag i advent gjorde jeg noe som er "tradisjon" hjemme hos oss - Ordnet meg "julemiddag" som jeg koste meg med ! I tillegg ble årets første julebrus åpnet og jeg spiste årets første pepperkake. Hadde kjøpt meg en boks, men da Linn kom på besøk hadde hun med til meg som hun hadde ordnet i helga ♥ Vel, etter at hun hadde dratt tente jeg lys og satte meg ned med julekalenderen på tv'en. Jul i Svingen er faktisk eneste kalenderen jeg har sånn kjempeinteresse av å følge med på, så mens jeg så den åpnet jeg kalenderen min noe som gjorde at jeg endelig fikk meg litt sjokolade. Har hatt lyst på sjokolade i 2 dager nå, men jeg glemte å kjøpe det til helga så måtte klare meg uten. Derfor skal jeg ærlig talt innrømme at den sjokoladen var dagens høydepunkt..!

Så må jeg virkelig beklage det 5dagers lange fraværet mitt, også skal jeg virkelig skjerpe meg nå. Skal se film senere i kveld også skal jeg rote meg til sengs. Har byttet sengklær, så gleder meg faktisk kjempemye til å legge meg i kveld. Har litt å gjøre i morgen (nei, ikke husarbeid for de som tror det !) så skal prøve å legge meg på rett tid i dag. Driver å sover til 11-12tida for tida, og det må jeg virkelig snu om ! Også lover jeg dere at jeg titter innom i morgen, for bloggen har faktisk vært savnet ♥

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits