PLETTFRITT KJØKKENI dag hadde jeg et mål og det var å rundvaske kjøkkenet. Det har jeg gjort og det er nå plettfritt. Alle skap er skrubbet og ryddet i, kjøleskapet er vasket, benken er skrubbet og alt slikt. Nå er alt klart til jul der, og eneste som mangler der nå er å få fylt opp kakeboksen og pynte med den. Problemet er at jeg tror ikke jeg tålte all salmiakklukta jeg ble utsatt for, for nå har jeg sykt vondt i hodet og er kvalm. Bra med tanke på jobb imorgen ? Satser på at en god natt søvn hjelper for i morgen er det jobb. Problemet er at jeg ikke har råda til buss sånn egentlig så må gå. Og det å begynne å gå når klokka er halv åtte, det ser jeg ikke så veldig lyst på... Men, må man så må man, ikke sant ? Har jo råda til bussen, men da har jeg 12 kr igjen etterpå. Vel, nå skal jeg se ferdig Else, satse på at håret er tørt til da også legge meg. Så håper jeg at jeg får sovet godt i natt og at jeg faktisk klarer å våkne på rett tid i morgen... 

~ Gunnais

FROZEN

Hihi, denne er så søt ♥ Får meg til å le like mye hver gang ! Vel, idag har vært en litt kjip dag. Sovnet ca aldri i natt, men.. Våknet jo heller aldri eller ! Ti over halv 11 våknet jeg og bussen jeg skulle ta gikk halv 12. Stress med å dusje, føne håret (som jeg skulle slutte med ei stund, uups..), sminke meg, finne klær, pakke og alt slikt - men jeg rakk det ! Vel og merke for at bussen var 3-4 minutter forsinket, men jeg kom meg nedover.. Måtte kjøpe meg frokost siden det ble avglemt, også satte jeg meg på biblioteket og leste før lærlingesamlinga. Hadde en fæl følelse av at et eller annet hadde blitt avglemt og med det samme jeg gikk til samlinga kom jeg på det - lærlingepermen. Hadde fått epost med påminnelse om å ta med den til og med for at vi skulle gå igjennom den. Men, det går bra, for jeg tilbragte store deler av samlinga i gangen eller på doen for at jeg hostet så mye. Fikk faktisk med meg bare første delen, resten fikk jeg med meg bare bruddstykker. Men, jeg hadde jo godkjent unnskyldning da, kan ikke sitte der å konstant hoste og forstyrre de andre heller.. Første jeg gjorde når jeg kom hjem var faktisk å legge meg en halvtime for at jeg var så sliten etter all hostinga og hodepina som ble verre for hver gang jeg hostet.

Etter hvilen ble formen litt bedre og jeg fikk gjort dagens jobb - rundvasking av gang ! Tak, vegger, skostativ, kommode, speil og gulv er nå rent og pent og det lukter grønnsåpe. Og siden jeg har startet med julevasken har jeg også startet med julemusikk siden det er beste ryddemotivasjon som fins. Litt tidlig, men det er lov. Har jo faktisk klart å ventet med både julebrus og pepperkaker, så føler meg flink ;) I tillegg har jeg startet sånn smått på kjøkkenet med å vaske innsida på ovn + skrubbet rista og stekeplatene, og etterpå nå skal jeg få vasket kopper slik at jeg slipper at de blir i veien imorgen. Men, nå skal jeg se ferdig Sex og Singelliv, så titter jeg innom i morgen med bilder. Ble nemlig litt avglemt i dag, og nå ser jeg helt rævva ut så kommer ikke til å ta noe bilder av meg uansett.. 

Ps - jeg rakk å publisere det idag ! Jippi, det trodde jeg ikke når jeg startet ^^

~  Gunnais

ENDELIG SØNDAGIgår startet jeg dagen min med en sjokoladenisse. Fikk så akutt lyst på etter at jeg hadde kjøpt den på fredag så bare måtte. Å siden det var første nissesjokoladen så måtte det jo dokumenteres. Ellers ble det full panikk for å få ryddet stua og vasket koppene, for family'n skulle komme innom en tur. De kom nemlig med julepynten min, så nå mangler bare vaskinga av hybelen så skal jeg pynte litt. Tenkte å prøve å ta et rom for hver dag denne uka, bortsett fra badet da som er ferdig. Egentlig skulle gangen vaskes idag, men det ble utsatt en dag kjenner jeg. Var på jobb igår, og plutselig hadde jeg overlevd 2 dager på jobb, så det feiret jeg med Criminal Minds-repriser og ostesmørbrød&pepsimax til kveldsmat. Passet perfekt, men var kanskje litt dumt å være oppe så lenge ? Hihi, men, i det minste så fikk jeg sovet ganske lenge idag på tross av den derre hostinga som aldri gir seg.. I natt når jeg kom hjem så var det så mye snø på gårdsplassen at jeg ble klissvåt de 2-3 meterne jeg måtte gå (fikk skyss hjem av en kollega..), og når jeg våknet så snødde det enda mer ! Åååh, håper snøen holder seg til neste gang jeg kommer hjem slik at jeg kan ut å leke meg med lillebror. Vurderer å gå ut å ordne meg snølykt i løpet av dagen, men lurer litt på hvor jeg skal gjøre av den ? Har jo liksom ikke noe uteområde som er mitt her.. Vel, nå står KungFuPanda på tv'en og så fort den er ferdig så skal jeg se en film som heter Winter's Bone som jeg fant på nettet. Ellers tror jeg ikke det blir jeg gjør stort idag for jeg er helt tom for energi etter jobb. Så, da blir det avslappingsdag også må jeg heller prøve å skjerpe meg i uka. Det kjipe med dagen idag er at jeg har helt glemt å kjøpe inn sjokolade til helga da, så må overleve uten :( Fins det ikke noen snille sjeler som kan komme med melkesjokolade til meg da ? Da blir jeg kjempeglaaad ♥

Hva skal dere gjøre i dag ? 

~ Gunnais

FREDAG

Etter ei ganske fæl natt, så føler jeg at jeg endelig har begynt å rette opp litt. Skal prøve meg på jobb idag og satser veldig på at jeg holder ut både ikveld og morgen. Akkurat nå holder jeg på å gjøre klar middagen til jobb (som sikkert blir ferdig før jeg er ferdig her..), slik at jeg bare kan legge det i matboks å ta med. Begynner jo ikke før fem, men må ta 4bussen nedover. Kjipt å komme 1 time før på stjørdal (spesielt når biblioteket er stengt..), men må vel bare trampe litt rundt og slå ihjel litt tid på Stjørdal. Da har jeg tid til å finne ut hva jeg skal kjøpe til julegaver til folk også - Mangler heldigvis bare 5 ! Har ikke penger til å kjøpe flere denne måneden, men når neste lønning tikker inn skal jeg gjøre meg ferdig. Elsker det å gi gaver - men det å finne ut hva jeg skal kjøpe er noe dritt..


Idag startet fredagen min på en helt perfekt måte - etter en god dusj så satte jeg meg i sofaen med Glee på dataen,etterfulgt av The Big Bang Theory. Skulle også se en film, men fant ut at jeg skal vente med den til imorgen. Ellers har jeg lekt "liker/like ikke" på snapchat med Ragne, og klaget på at jeg er tett i nesa. Så ja, like mye spenning som alltid her. Nå skal jeg få på meg noe annet enn pysjen før mamma kommer innom med litt forskjellige ting som jeg mangler - blant annet verdens beste vinterjakke ! Skulle hatt ny egentlig da, men må holde ut litt til med denne. I tillegg må jeg lete opp tskjorta til jobb, for den husker jeg egentlig ikke helt hvor jeg har lagt den.. 

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

BLE IKKE SOM PLANLAGT Idag skulle jeg egentlig på jobb. Kjente det egentlig allerede igår kveld at formen var alt annet enn bra noe som var årsaken til at jeg ikke blogget. Men, skulle jo prøve å bli friskere utover dagen tenkte jeg og kom meg til slutt opp. Spiste frokost og ble enda dårligere. Tok 2 forsøk på frokost faktisk, uten at det gikk. Måtte innse nederlaget og sende melding til jobb om at jeg ikke kunne komme, og endte opp i senga med flodhest-bamsen min. Høres sikkert dumt ut, men når jeg er kvalm så hjelper det å ta bamse eller pute og trykke mot brystet så slik lå jeg egentlig nesten hele dag. Fikk i meg middag etterhvert da, så eneste jeg har fått i meg av mat i dag er 1 laksefilet. That's it,hadde jo ikke ris eller noe til engang.. Så tror kanskje jeg må få i meg noe mat snart, begynner egentlig å få vondt i magen. Problemet er at det er vondt å bare drikke, så gruer meg veldig til å spise.. 
Vel, noe annet enn å daffe har jeg gjort da. Har blitt ferdig med denne boka, som var kjempebra ! Anbefales virkelig, den forklarer hvordan Chi An hadde det under oppveksten og videre i livet i Kina. Biografier er noe jeg nylig har fått dilla på å lese, og finner jeg flere slike så kommer det til å vare ei stund. Har bare ei bok igjen nå da, så må på biblioteket på mandag. Det passer vel og merke fint, for da skal jeg nedover på lærlingesamling uansett. Så da er det store spørsmålet - noen som vet av flere slike bøker ? Har lest en om ei jente som ble født utenfor ekteskap i Korea (for mange år siden) og adoptert til en familie i USA også, like bra var den ! Ti tusen sorger het den, og skal innrømme at den boka ga meg faktisk tårer i øynene..  

Gikk innom youtube idag og da lå denne på framsida. Herregud, så fin ♥"I need a saving grace, a hiding place, I don't have forever or time to waste; So, don't let me be lonely.." Elsker The Band Perry og er fremdels furten over at jeg ikke hadde råda til å dra på konserten deres når de var i Trondheim. Men, lærlingelønn og bor for seg selv det tillater ikke slike utgifter, i allefall ikke like før jul.. *furtfurtfurt*Så, her ligger jeg på sofaen da og kjeder meg. Har jo ikke energi til å gjøre noe. Fant en gammel kvittering på togbilletten sammen med sprittusjen så plutselig var det masse hjerter på den. Er enda flere nå, slik går det når jeg kjeder meg. Sitter å ser Masterchef nå da - har blitt hektet på det de siste ukene ! Ser det hver kveld, og drømmer meg bort til å kunne lage sånn mat. Og å like det, ikke minst. Spiser jo ikke grønnsaker og slikt, hvor dumt det nå enn høres ut. Vel, nå begynner kanskje dette innlegget å bli litt langt så nå må jeg nesten avslutte. Skal prøve å holde meg oppe noen timer til, slik at jeg sover ut litt imorgen. Skal jo jobbe til ett om natta da, så er kjekt å klare å holde seg våken ei stund da. Også hadde jeg måtte holde meg våken lengre uansett, for idag starter Criminal Minds opp igjen ! Klappet av glede når jeg så det på reklamen så gleder meg kjempemasse nå. Men ja, kveldsmat kanskje ? Ha en fin kveld, alle sammen.. ♥

~ Gunnais

HERE WE GO

Alt for tidlig på morgenen, etter alt for lite søvn i natt, men nå er klærne på og jeg skal hive i meg frokost før jeg skal ta bussen nedover. Først en tur til tannlegen også skal jeg til Oldefar. I dag skal jeg og gammeltante nemlig få tatt rundvaskingen til oldefar igjen.. Litt småuggen form, men det er typisk meg. Hvert år vi har gjort dette har jeg vært påbegynnende forkjølet så det at halsen var dritvond når jeg våknet var egentlig forventet. En kopp med varm solbærsaft og paracet må da vel holde for dagen ?  Det er faktisk tannlegen som kommer til å bli verst uansett, så det går bra ;)

oldpic fra søndag..

Hva skal dere gjøre idag ? Har forresten altfor god tid, innså det når jeg endelig hadde kommet meg opp at jeg hadde kunnet sove 30 minutter til... 

~ Gunnais

NOE NYTT

Så, ja, på søndag prøvde jeg meg da på å prøve noe nytt. Altså, nytt å lage for meg, for smakt det før det har jeg. Men, har aldri prøvd å lage det selv siden jeg trodde det krevde potetmel noe det visste seg at det selvfølgelig ikke gjorde i følge mamma.. Så, da måtte jeg jo gi det et forsøk da !Det jeg prøvde meg på å lage var kjøttboller av kyllingkjøttdeig. Det jeg brukte var 1 pakke kjøttdeig, 1 egg, 1 liten neve med revet ost og bittelitt salt&pepper. Der gikk det på slump for meg og det ble egentlig litt for lite. Men, da vet jeg det i allefall til neste gang ;) For meg ble det 12 stk av den ene pakke og plutselig hadde jeg 3 måltider på kort tid. Hadde det på søndag og det som ble igjen er nå fryst ned slik at det bare er å ta opp til middag engang. Og så godt det er da ! Passer meg perfekt for jeg er glad i kyllingkjøttdeig, men begynte å bli litt lei av det for at jeg spiste det så ofte, så å finne ut av dette var ganske greit. Og jeg brukte jo faktisk ikke mer enn 10-15 minutt på det og det inkluderte å gjøre klart det jeg skulle ha i tillegg :)

~ Gunnais

STRESS

I natt skulle visst bli ei natt uten søvn av en eller annen grunn, så akkurat nå sitter jeg her og er dødssliten. Sov til halv 10 også jeg som skulle stå opp halv 8. Hadde til og med 2 alarmer, men det ble visst ikke noe av. Blir hentet 12, så har stresset litt rundt meg selv med å ordne meg. Men, ferdig ble jeg og har til og med pyntet meg litt ! Skjørtet er på (må jo bruke det når jeg først har brukt penger på det..), håret er krøllet og maskaraen er slengt på ;)Åja, det ble duckface.. Liker duckface jeg ♥ Vel, nå skal jeg få i meg frokosten og sjokomelka før det blir jeg må dra. Har skyss ned til Stjørdal, men hvordan jeg kommer meg til og fra Hegra det vet jeg ikke helt enda. Ja, buss er et alternativ, men jeg har egentlig ikke råd til det. Ligger så "godt" an at jeg må få regning for legetimen liksom.. Menmen, ordner seg sikkert. Nå må jeg se ferdig en veldig spennende episode med Dr.Phil så vi snakkes senere. Oppskrifta kommer i 1tida idag, mens jeg (forhåpentligvis) er på vei til legen ;)

~ Gunnais

SMÅDÅRLIG = DAFFISDAGI dag har jeg ikke gjort en dritt. Så langt i allefall, skulle kanskje fått gjort unna noe snart ? Formen har ikke vært helt på topp, så har tilbragt dagen stort sett på sofaen. Det vil si - når jeg først kom meg opp av senga. Sov faktisk helt til halv 11 (jeg som aldri sover lenge, kremt..) og hadde sovet lengre hadde det ikke vært for at storebror sendte meg melding da. Og siden noen fremdeles var trette så ble jeg faktisk ligge å lese i 2 timer. Ble dessverre ferdig med boka, så da innså jeg at jeg kanskje skulle ha meg opp med tanke på at klokka var halv 1. Egentlig hadde jeg en avtale i 3tida (en annen årsak til at jeg plutselig måtte opp..), men endte opp med å avlyse siden formen ble bare verre og verre. Og med tanke på at jeg har 2 travle dager foran meg så var det ganske greit med en avslappingsdag kjente jeg. Uka mi fremover ser nemlig slik ut:Så imorgen har jeg avtale med R.P.H (psykologen) klokka 12 også har jeg legetime i Hegra til kvart på 2. Har faktisk ikke peiling på hvordan det skal gå, men i verste tilfelle må jeg vel legge ut til buss (som jeg ikke har råd til..) slik at jeg i allefall kommer meg dit da. Onsdag skal jeg til tannlegen ( dere ser hvor glad jeg er for det ? Forhåpentligvis siste gang på ei stund..) før jeg skal til oldefar for å hjelpe til med rundvasken til jul. Og torsdag, fredag og lørdag er det arbeidshelg på huset og jeg har faktisk ikke peiling på hvordan jeg skal komme meg hjem de dagene. Satser på at det ikke blir blankis før torsdag så skal jeg iallefall klare å sykle eller gå hjem den dagen. Ser litt mørkt på det å gå opp til Geving midt på natta liksom.. Men, det ordner seg nok ! I tillegg ser dere jo hvordan matplan min ser ut fremover - både fredag og lørdag tar jeg med meg maten på jobb slik at det ikke blir så lang dag uten mat så da er det greit å ha med noe som bare kan ligge i en matboks i veska. Dagen idag og imorgen ble vel og merke byttet om, men det går jo bra. Fiskeboller i hvitsaus frister liksom ikke når man er kvalm fra før av.. Men, altså - nå skal jeg vaske koppene som har ventet på meg i hele dag også rydde badet. That's it av dagens gjøremål - Takk og lov ! Og, det innlegget jeg lovte bort igår.. Det kommer rett før psykologtimen imorgen ;)

~ Gunnnais

THE BIG "DON'T-DO-A-THING-DAY"Det sto det som tekst til dette bilde når jeg la det ut på instagram tidligere idag. Å det å ikke gjøre en dritt klarte jeg med glans. Så flere episoder med GatorBoys på Animal Planet, Glee på Tv2Bliss før jeg tok meg en dusj, så mer Glee også gikk ned til LivAnne og BjørnRoar. Der så jeg Grusomme meg 2 - for en genial film ! Prøvde meg på noe nytt til middag idag da, så tenkte jeg skulle legge det ut her iløpet av morgendagen. Ikke sånn kjempekomplisert, men det er noe annet enn den 1-2-3maten jeg vanligvis bruker i allefall. Så skal ta meg tid til å skrive imorgen, that's a promise

I dag begynte jeg (helt ut av det blå..) å synge på denne sangen og plutselig gikk det i julemusikk på spotify. Litt tidlig kanskje ? Om 2 uker skal jeg pynte til advent her og da blir det både julemusikk, julebrus og pepperkaker.. Gleder meg ! Vel, klokka er mye mer enn den skulle vært så nå skal jeg rydde ut av senga også dra med meg ei bok over til senga. Har 3 bøker fra biblioteket som skal leses, så må nesten sette igang ;) 

~ Gunnais

BURSDAGSFEIRING

Det er lørdag og jeg har ryddet ferdig den derre forbaska stua mi. Kom aldri ordentlig igang i går så da måtte jeg hive meg rundt idag. Belønnet meg selv med å se den nye episoden med TheBigBangTheory for så å ta et skikkelig hjemmespa. Skal finne meg litt mat nå, før jeg skal lakkere neglene mine. Altfor lenge siden sist, så siden jeg faktisk skal finne på noe idag tenkte jeg å ordne neglene igjen. Ikveld skal vi nemlig feire bursdagen til Linn (den faktiske bursdagen er tirsdag, vel og merke..) så gleder meg til å komme ut litt. Siden jeg ikke har ordnet meg så kan jeg ikke gi dere noe bilder nå, men kan prøve å få tatt noen iløpet av kvelden. Skal faktisk ha på skjørt idag ! Jeg som aldri bruker skjørt.. Men, kjøpte meg et nytt på torsdag som jeg ble veldig glad i og derfor må jeg ta alle muligheter jeg har til å bruke det.

Untitled | via Tumblr

I tillegg må jeg jo prøve å finne på noe kreativt som "kort" til Linn, noe jeg ikke er flink til. Så om noen har ideer tar jeg imot med stor takk. Kommer innom med bilder fra kvelden imorgen :)

Så'eh, tips til "kort" eller lignende i tillegg til pakken ? Litt koseligere når man gjør litt ekstra.. ^^

~ Gunnais

MISLYKKA...

Denne teksten er 2 måneder siden den ble skrevet og jeg klarte aldri å bestemme meg for om jeg ville legge den ut eller ikke. Jeg har tatt flere runder på det, men med tanke på at det er det som beskriver mest hvordan jeg har det nå så har jeg bestemt meg for å legge ut den. Den ble skrevet før jeg ble sykmeldt og begynte å gå til psykolog - men for å være ærlig, så er ting slik fremdeles.. Og som alltid er det veldig rotete, men da får dere jo en liten følelse av hvordan det er i hodet mitt. Det er nemlig dette rotet x 1000...


I det siste har jeg følt meg mislykket i alt jeg gjør. Jeg har ikke ork til noe, og jeg gjør ikke stort annet enn å ligge på sofaen med dataen foran meg. Jeg står opp, drar på jobb, går hjem og setter meg i sofaen. Og der blir jeg fort sittende til jeg skal legge meg. Og når jeg først legger meg, så blir jeg liggende å tvinne med masse tanker i hodet mitt. Og slik blir jeg liggende til jeg blir så sliten at jeg slukner i 4-5 tida også skal jeg opp igjen til 6. Jeg er sliten som bare det, men jeg er ikke trøtt. Jeg.. er bare tom, på en måte.

Hvordan jeg skal forklare hva tankene mine handler om vet jeg ikke. Mest av alt handler det vel om det at jeg ikke liker meg selv, i det hele tatt. Jeg liker ikke utseende mitt, og jeg har blitt altfor klar over hvordan jeg ser ut i det siste. Selv om jeg vet at all aktiviteten i sommer har fått positivt resultat, så føler jeg meg større enn jeg noensinne har vært selv. Det er så ille at jeg bare vil gjemme meg i store daffisklær hele tiden, og aller helst unngå folk. Jeg unngår å se meg selv i speilet til og med, av en så enkel grunn som at jeg hater det jeg ser i det. Jeg orker nesten ikke å ta bilder av meg selv for jeg ser ikke noe annet enn feil når jeg gjør det. Store bollekinn, dobbelthake, ser ut som en giga hval and so on.  Jeg hater alt jeg ser for å være helt ærlig..

Men, jeg hater også det inni meg, hvis jeg kan kalle det det. Jeg hater det at jeg lar ting gå så inn på meg og at det skal så lite til for at tårene triller nedover kinnene mine. Jeg hater det at så fort noen spør meg hvordan det går, så kommer tårene frem og det føles som om jeg kommer til å falle sammen.  Jeg hater det at jeg ikke klarer å la folk komme nær meg og at jeg ikke klarer å fortelle folk hvordan jeg har det. Jeg hater det at jeg i stedet for å fortelle det som det er, bare klistrer på et smil og later som at alt er supert. Jeg hater meg, enkelt og greit.

Jeg skulle ønske jeg hadde hatt noen å snakke med. Noen som bare lyttet, noen som spurte alle de riktige spørsmålene, men uten å nekte på alt som blir sagt. Det jeg trenger nå er bare å få ut alt uten noen som sitter der og sier at det ikke er sant. Men mest av alt trenger jeg å ha noen her. For dagene er så altfor lange og altfor triste slik som det er nå...

Jeg skulle ønske at det var noen her som kunne gitt meg en lang klem og nektet å slippe meg før de så at det gikk bra med meg. Jeg skulle ønske det var noen her som kunne fått meg opp av sofaen og funnet på noe med meg. Jeg skulle ønske det var noen her som jeg kunne snakket med når klokka er 3 om natta og jeg ikke klarer å sove på grunn av alle tankene.

 

 

 ~ Gunnais

KUA MI, JEG TAKKER DEG.."..Deilig melk du gir til meg, hver en dag jeg til mitt brød, drikker melka di så søt.."

Idag var jeg på shopping med Jannicke. Altfor lenge siden sist vi hadde en skikkelig shoppingdag med bare oss to, så det var litt godt. Endelig har vi fått snakket skikkelig sammen om alt som har skjedd og foregår ♥ Noe av det jeg digger mest med å dra på shopping sammen med Jannicke er at vi liker det samme (og generelt er veldig likt med alt..) så vi klarer å finne litt hva den andre liker og sånt. Kom hjem med bittelitt mer klær (og jeg som ikke har plass til alt jeg har engang..), litt julegaver og denne kule koppen. Det er sånn at man kan røre i ved å dra kuhodet opp og ned. Også jeg som elsker sjokomelk og drikker det altfor mye måtte jo ha denne. Sikkert vært mer suksess å ta bilde før jeg tok i bruk den, men.. 


En annen ting jeg måtte ha var denne supermann-tskjorta fra H&M. Uten tvil en ny favoritt, så denne kommer til å bli godt brukt. Kunne seriøst bodd i den ! Å ja, jeg vet jeg ser litt sær ut på bilde, men slik blir det når man ikke klarer å oppføre seg foran kamera og er overtrøtt. Veldig overtrøtt vel og merke, så skulle kanskje vært smart å legge seg. Men, forutnom rydding så har jeg bare 1 ting å gjøre så kan jo sove lenge. Og det frister mer enn rydding så da kan jeg jo sitte oppe lenge ikveld da ;) Akkurat nå sitter jeg og ser Torsdag Kveld fra Nydalen, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Liker det egentlig ikke, det er egentlig mye av det som bare er teit. Derfor skal jeg lete frem episode 3 med Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.S på nettet, finne meg brus (har allerede tjuvstartet helga, så why not..) og plassere meg godt i senga. Henger litt etter og siden verken Glee eller TheBigBangTheory har kommet med nye episoder så får jeg prøve å ta igjen på den serien da. Er imponert over de 2 første episodene så må jo se resten å ! Titter innom i morgen med bilder av resten av innkjøpene (som ikke er gaver, vel og merke..) så snakkes vi da istede :)

Flere som har vært på shopping i dag ? 

~ Gunnais

ØNSKELISTA TIL JUL 2013

For å gjøre det litt lettere så skriver jeg det jeg har linker til på internett først, også kommer det ei sånn laaaang liste etterpå med litt mer generelle ting (som altlid ^^ )

♥ Yo2Go fra Coolstuff. Se så kul da ! Da hadde jeg kunnet hatt med meg yoghurt på jobb og slikt også, for jeg er nødt til å ha havregryn eller noe oppi for å ikke få vondt i magen. Link finner dere her !♥ Telysholder fra IKEA. Syns denne hadde passet veldig fint i vinduet mitt nemlig, men.. Den koster penger jeg ikke har ;) Eventuelt noe lignende da, de hadde noe slikt på BlackDesign også bare at den var litt høyere. Link finner dere her ! 

♥ VEKKERKLOKKE ! Trenger det virkelig, men jeg vil ha en "gammeldags" en og ikke digital - gjerne noe lignende denne her som er fra IKEA. Link finner dere her !

♥ Fant denne altfor søte nattdrakten på H&M og nå har jo jeg kjempelyst på den... Link finner dere her !

♥ Fant jo også denne altfor søte nattkjolen som jeg selvfølgelig også har kjempelyst påååå.. ^^ Link finner dere her !

♥ Også tidenes kuleste badematte og håndkle da. Jeg vil ha sånn altså ! Link til badematta her og link til håndklærne her !

 

Også ei liste da over alt annet jeg ønsker meg.. 

♥ Gavekort på f.eks. Stoff&Stil, Ikea, klesbutikker and so on..

♥ Stor duk som dekker hele bordet. Det må da vel minske antallet gang jeg vasker bordet ?!

♥ Kjøkkenmaskin - miksmasteren min har tatt ferie, så nå trenger jeg det i allefall...

♥ Sengetøy ! Til enkelseng, vel og merke, for dobbelsenga mi har jo ikke plass her.. :(

♥ Sofaputer er et stooort savn her. Eller, har puter, men ikke som matcher verken sofaen eller hverandre..

♥ Gardiner er også mangelvare. For øyeblikket har jeg røde gardiner som hører til mamma da, så jeg ønsker meg noen som er litt "jentete" ! Mye mer jentete enn de stygge, grønne som brukte å henge her...

♥ Telysholdere og forskjellige. Gjerne i gråe eller hvite farger, som ser litt "gammel"-isch ut.

♥ Kamera. Gir ikke opp håpet - kamera er mangelvare !

♥ Smykker, øredobber og skjerf. Skjerf elsker jeg jo, og det andre prøver jeg virkelig å venne meg på igjen ;)

♥ Håndduker og slikt til badet. Både små&store håndduker og vaskekluter !

♥ Krølltang ! Også noe jeg ikke gir opp håpet på altså.. ^^

♥ Kjøkkenvekt og baderomsvekt. Sikkert litt rart å ta det på samme punkt, men begge deler går som vekt så'eh..

♥ Skjærefjøler er også noe jeg trenger. Da tenker jeg på sånn som i masse farger, ikke sånn trefjøler for det har jeg nok av.. 

♥ Ting som generelt har ugler på seg er noe jeg virkelig elsker, sånn egentlig.. Matbokser, pynt and so on !

♥ Smykkestativ er noe jeg kunne tenkt meg, med plass til smykker, armbånd og øredobber, slikt at alt blir samlet på et sted. De har et fint et på BlackDesign - men selvfølgelig så finner jeg ikke bilde av det på nettet.. -.-

 

~ Gunnais

BLE VISST ET LITE FRAVÆR..Må starte det hele med å unnskylde meg det at jeg ikke har blogget siden fredag. Helga var jeg opptatt med å hjelpe mamma på julemessa og kveldene var jeg veldig sliten så det var litt fint å slappe av i håp om å få energien tilbake. Merker det for tida at jeg blir veldig fort sliten når det er folk i rundt meg for tida, så å være på julemesse 2 dager på rad var veldig tungt. Men, samtidig en fin test med tanke på at jeg etterhvert skal komme tilbake på jobb. Også må jeg si - en stor bonus med å dra hjem til mamma er at det er både hund og kanin å kose med der ♥ Søteste, tålmodige Mia her satt faktisk i fanget mitt veldig lenge uten noe tull så hun er uten tvil veldig vant med folk ! Skulle ønske jeg hadde hatt katt eller noe her også, for dyr er virkelig en veldig god terapi.. Men, dessverre ikke lov, så da må jeg klare meg uten ;) 

Noe som ble med meg hjem etter helga var tidenes søteste lyspynt - Med ugler på  ! ♥ Elsker å tenne lys, så å få pynte opp med denne var stor bonus. Regnet faktisk på antall lys som var tent i går - da var det 17 telys og 2 stearinlys som brant ! Ganske mye for denne lille hybelen og det blir syykt varmt innen jeg skal legge meg for å si det sånn. Men, det er så koselig å sitte der med bare tente lys så jeg sover heller med åpent vindu (og ender opp med å fryse ihjel på morgenen) enn å kutte ned på noen av lysene. Idag fikk jeg lønn (endeliih!) og gikk en tur på Stjørdal i dag for å skulle handle. Må nevne det at det var SPEILBLANKT ned Geving idag, så brukte jo dobbel så lang tid enn det jeg vanligvis gjør. Kjipt, men det er vel slik det kommer til å være noen måneder fremover nå ? Da jeg kom nedover endte jeg opp på biblioteket hvor jeg startet med denne boka. Ble ferdig iløpet av dagen, så nå har jeg ikke noe bøker å lese. Så enten blir det biblioteket imorgen - eller så må jeg lese bøkene jeg har i bokhylla. Der ligger det nemlig mange bøker jeg ikke har lest enda.. Vel, senere på dagen traff jeg på Linn og vi tok oss en liten Amoredate ♥ Godt å få truffet henne og jeg fikk luftet tankene jeg har hatt en del av i det siste.. Fikk meg også en skikkelig handletur hvor jeg var så heldig at jeg fikk skyss hjem av storebror, så nå har jeg middag og slikt til den neste uka. Har bestemt meg for å ha 1 handledag i uka bare, så jeg skal slippe så mange unødvendige turer på butikken. Så får vi se da, om jeg faktisk klarer det ;)

En stor årsak til tankene de siste dagene har vært det at jeg imorgen har min første arbeidsdag på ungdommens hus siden jeg ble sykmeldt. Virker kanskje ikke så spesielt for andre, men for meg så er det det. Jeg har en stor knute i magen og jeg klarer ikke å glede meg. Jeg vil glede meg, men jeg klarer det ikke. Det er ikke det at jeg mistrives på jobb, men jeg er redd for at ting blir som det var før. Jeg er dødssliten etter å ha vært blant folk i 1 time - hvordan skal det gå med en hel arbeidsdag ? Egentlig skulle jeg legge meg i halv 11 tida, men her sitter jeg å klarer ikke å sove. Sitter med Else på tv'en i håp om å distrahere meg, men det hjelper ikke.  Tankene surrer, knuta i magen blir verre og jeg føler meg, rett og slett, kvalm... Nå skal jeg gjøre meg klar til imorgen, rydde stua og alt annet jeg kan finne på siden søvn tydeligvis skal være litt fraværende. Som om morgendagen ikke blir tung nok, så skal jeg visst være helt utslått i tillegg..

~ Gunnais

FRUSTRERT

Idag hadde jeg verdens beste start på dagen. Sov så lenge jeg ville, så den nye episoden med Glee og de 2 siste fra TheBigBangTheory før jeg gikk på badet og hadde skikkelig hjemmespa. Hadde på meg skjørt etter dusjen faktisk, men ender sikkert opp med å bytte før jeg drar hjem til mamma. Blir litt teit å dra bort i skjørt liksom, føler meg så "pyntet". Men, det er litt godt å ha på fine klær av og til, selv om det bare blir for 1 time eller 2 ;)Etter hjemmespaet skulle jeg skru på pc'en og ble møtt av dette. Den sto å jobbet i 30 minutt og det endte med at de ikke fant en løsning på problemet. Og når jeg endelig fikk startet opp den så begynte den nok en gang med at jeg har en "ugyldig versjon av Windows" og den klikker hvert 5 minutt. Lurer på om det blir gamlepc'en som blir med hjem til mamma altså, for dette er bare slitsomt. Prøver bare å sjekke facebook i 5 minutt og ender opp med å sitte med pc'en i nesten en halvtime i håp om at den skal funke liksom.. Men, nå skal jeg se ferdig Ekstreme Samlere før jeg skal pakke til helga. Muligens bytte klær, men egentlig så frister det å ha på skjørtet idag for det er veldig godt å ha på.. ^^ 

~ Gunnais

PÅ TIDE Å OPPDATERE KANSKJE ?

Igår så skulle jeg ha en skikkelig daffedag for jeg var ganske sliten. Men helt plutselig fikk jeg veldig lyst på både fiskeboller i hvitsaus og hvit julepølse så endte opp med å måtte gå en tur ned til butikken for å handle. Brukte opp noen av de siste kronene jeg har og tok bussen hjem. Rakk bare å være hjemme liten stund før jeg fikk besøk av MayBente ? Aaaltfor lenge siden sist så var godt å få noen timer med henne ! Etterpå gikk jeg ned en tur til Tante og fikk koset meg med tidenes søøøteste beibis ♥ Ble ikke så lenge dessverre, for jeg hadde en god del koppvask som ventet som jeg måtte ta før middagen. Fikk tatt den og for første gang laget jeg meg fiskeboller til middag. Klarte til og med å ordne meg vellykket hvitsaus og det er første gang noensinne ! Var kjempegod middag og tror virkelig jeg må bli flinkere til å ordne meg skikkelig middag om dagene. Er jo litt koseligere når man gjør litt ekstra ut av det, så når jeg skulle spise så tente jeg masse lys og fant meg ei mugge med vann slik at jeg slapp å måtte reise meg for å finne mer drikke. Koset meg masse - helt til koppvasken måtte taes ;)Idag hadde jeg møte på skola og tenkte jeg skulle gå ned også ta bussen hjem igjen.  Stresset med å finne nok penger før jeg gikk og hele pakka.. Men, på vei nedover så ombestemte jeg meg å endte opp med å skulle gå hjem idag - Ved å gå opp Gevingåsen ! Er ikke noe mellomting vettuh, enten bussen eller den tyngste veien å gå hjem. Endte opp med å svinge innom Hellsenteret da, for å kjøpe vannflaske + tynnhansker (var syyykt kaldt !) før jeg gikk opp. Er superduperstolt for selv om jeg egentlig ikke pressa meg så mye så brukte jeg faktisk kortere tid enn i sommer så det ga meg en skikkelig mestringsfølelse. Tenkte jeg skulle bli flinkere til å ut å gå for tida, det er jo snart vinterføre så må jo utnytte det mens jeg har muligheten. Kanskje jeg rekker en tur imorgen ? Krysser fingrene for det, men det kommer helt ærlig an på formen.. Har vært veldig sliten denne uka, og i dag var jeg så slått ut at jeg sovnet på sofaen en liten time. Mildt sagt desorientert når han jeg leier av sto og banket på døra mi. Skjønte jo ikke en dritt, men han skulle komme å se på vaskemaskina som røk på mandag. Ble dessverre ikke fikset så nå er jeg uten vaskemaskin til den blir fikset. Litt kjipt, men får dra med meg kleshaugen hjem til mamma og vaske da. Skal jo dit i helga, så hvorfor ikke ;)

Gleder meg til imorgen for å være helt ærlig for da har jeg ingen fastbestemte planer før mamma eller stefar skal hente meg. Kjennner det skal bli kjempegodt, for denne uka og da spesielt denne dagen, har vært fylt med masse tanker for meg så jeg trenger å ha litt fred og ro rundt meg. Derfor tenker jeg forutnom turen at det skal bli hjemmespa, og å se masse serier igjen på dataen. Er ei stund, så har 5-6 episoder med forskjellige serier å se. Skal bli godt - alt av husarbeid er nemlig gjort så slipper slikt tull ;)

~ Gunnais

EFFEKTIV DAG

I natt var ei veldig fæl natt hvor jeg ikke fikk sovne. Endte med å dra med meg dyna i sofaen i 4tida for å sitte der litt og da ble det heldigvis jeg sovnet. Hadde alarm på til halv 8 idag og jeg må innrømme det at det å dra rompa ut av sofaen var lettere sagt enn gjort akkurat da. Men, jeg kom meg opp, i dusjen, ut av dusjen, rotet meg til å pakke og finne meg frokost - STOLT ! Klokka var faktisk bare kvart over 8 da jeg satt og spiste frokost, så syns jeg var effektiv for en gangs skyld jeg. Oftest går det faktisk myyyye tregere.. Vel, litt før 9 var jeg ferdigordnet og skulle starte gåturen min inn til Stjørdal, veldig ufrivillig. Hadde en avtale på Stjørdal og måtte derfor nedover, men siden jeg ikke har så mye penger så kunne jeg ikke ta bussen. Men, noen var jo kjempeheldige og traff på han jeg leier av som lurte på om jeg ikke ville sitte på slik at jeg slapp å gå. Sa selvfølgelig ikke nei til det, og jeg fikk dermed en time ekstra med lesing før avtalen min. Startet med boka i dag og - jeg ble ferdig idag ! Ikveld har jeg endelig vært litt effektiv og har gjort noe jeg har ment å gjøre lenge - nemlig omorganisere kjøkkenet mitt ! Ikke sånn kjempestort, men istede for å ha micro'n på gulvet står den nå på toppen av kjøleskapet og meste av det som brukte å være på kjøleskapet står nå på fryseskapet. Ikke så stor forandring, men det ser mye ryddigere ut ! Eneste problemet var at min plan om å bytte skjøtledning feilet så jeg har ikke lang nok ledning til å faktisk ta i bruk micro'n for tida. Men, den blir egentlig brukt litt for ofte for tida så har sikkert bare godt av å må avvenne meg den litt. Nå er hybelen min ren og ryddig heldigvis, for i morgen får jeg besøk. Nå skal jeg se Slankekrigen mens jeg kanskje skal prøve meg på ønskelista til jul. Jinxer sikkert det hele nå, men pcen funker nesten nå så det er håp om å få det gjort ;)

~ Gunnais

MUSIC

Så, her kommer en god del av sangene jeg har hørt på i det siste. Setter inn spotifylink på navnet på sangene (de som ligger der i allefall) slik at dere får hørt de der hvis dere heller vil det :) 

Miranda Lambert - I just really miss you 

The Henningsens - I miss you 

Luke Bryan - Crash my party 

Florida Georgia Line - Stay 

Cassadee Pope - Wasting all these tears 

Thomas Rhett - It goes like this 

Jennifer Nettles - That girl

Så, her har dere noen av sangene som spilles når jeg er innom youtube. Når jeg er på pc'en hører jeg faktisk oftere på youtube enn spotify, og i tillegg til disse så hører jeg veldig masse på forskjellige Glee-sanger. Men, siden de ikke passer helt inn med resten av sangene her, så tenkte jeg de skulle få eget innlegg. Har jo også flere sanger jeg hører på, men siden de ikke ligger til på ei spilleliste på youtube akkurat nå, så får de vente til senere. Nå begynner det nemlig å bli på tide å ordne meg middag, da jeg prøver mitt beste med å få en viss rutine over dagene igjen. Derfor er det middagstid i 5-6 tida, så må nesten hive meg rundt. Må bare finne ut hva jeg vil ha til middag først...

Noen sanger her dere likte ? Tips til flere sanger jeg kan høre på ? 

~ Gunnais

LATELY

Ja, denne bloggina ble, som alltid, avglemt mens jeg var hos mamma. Men, litt godt var det selv om det er litt slemt gjort å love blogging, også drite i det. Derfor har jeg ei heel helg og oppsummere idag, men ikke tro det er mye som har skjedd da for det har det ikke.. Fredag var jeg på Stjørdal og jeg tilbragte veldig mye tid på Biblioteket. Elsker virkelig biblioteket, det er så godt å sitte der, gjemt inni engelskkroken helt alene, og bare lese og glemme alt som foregår i rundt meg. Har hatt en periode der jeg ikke har klart å lese så mye på grunn av tanker og slikt, så er kjempegodt å endelig kunne sette meg ned med bøker igjen ! Etterhvert kom jeg meg hjem, og da fikk jeg meg pizza til mat  ♥ Skikkelig fredagskos, og ekstra godt siden noen glemte lommeboka og dermed ikke fikk spist noe mellom frokosten i 9tida og middagen i 4-5 tida..! Etterpå dro resten av family'n på 4h-fest og jeg fikk huset helt alene med BesteHunden som fins- Tiko ♥ Veldig koselig, men noen klarte ikke å tenne opp i peisen så det ble dessverre liiitt kaldt etterhvert.. Er jo ikke vant med slikt, har jo gulvvarme hele hybelen + en varmeovn som jeg kan ta frem, og driver ikke med fyring i peis lengre. Så, litt ekstra med klær og vurdering av henting av dyna mi, men heldigvis rakk de og komme hjem før det ble jeg gjorde det siste da.. Lørdagen tok mamma og la opp strikkinga mi (eller var det fredagen ?) og jeg fikk endelig startet opp med tøffel nr 2. Kan egentlig å legge opp selv, men etter 4-5 forsøk på tøffelen med at garnet røk mens jeg la opp eller at jeg har mistet masse masker og måtte starte opp på nytt leverte jeg det til mamma.. Kom endelig i gang med tøffelen og det er håp for at den skal bli ferdig. Gikk vel og merke tom for garn plutselig på søndag da, så ble en liten pause da.. Ellers på lørdagen bestemte vi (mamma, stefar, lillebror og meg) oss for å handle tydeligvis, og i tillegg plukket vi opp mamma'n til stefaren min. Var på sparkjøp, men jeg kjøpte jo ikke en dritt siden noen er fattige. Istede for så gikk jeg rundt og herjet med lillebror - funker fint det å ;) Etterpå dro vi på kino (siden det tross alt var Den STORE kinodagen) og så den nye Flåklypa-filmen som faktisk ikke var så verst. Suprise for meg som egentlig ikke er den største flåklypa-fan fra før av. Resten av kvelden besto av tv, kortspill og strikking - ganske kjedelig å skrive om så vi hopper videre istede.

Søndag strikket jeg veldig masse og gikk som tidligere nevnt tom for garn. Skjedde egentlig ikke stort, jeg satt fullstendig fascinert av "Into the Pride" på Animal Planet, koste med kanin og ellers ikke en dritt. Spiste middag og tok frivillig koppvasken etterpå da - det er jo ikke verst ? ;) På kvelden dro jeg hjem en tur, og mamma skulle ta med seg den gamle sykkelen min hjem. Etter masse om og men fikk vi den inni og nå tar jeg endelig ikke opp ekstra plass med sykkelen. Føler liksom det er litt unødvendig å ha 2 sykler her, når den ene aldri er i bruk.. Etterpå fikk jeg endelig åpnet pakken min fra Nelly som jeg hentet uten å ha tid til å åpne på torsdag, og tenkte jeg skulle vise dere noe av det. Et par ting var julegaver, så det er hemmlig, men en ting skal dere få se nå:

Mandag og her sitter jeg i sofaen med OneTreeHill på tv'en. Har ikke en dritt å gjøre annet enn klesvask så lurer på om jeg skal prøve å være kreativ til middag idag ? Vi får se, liker egentlig å sulle på kjøkkenet så kanskje det blir litt baking eller noe. Har jo mange oppskrifter jeg skal prøve ut, og masse mel og sånt så tror jeg skal leke meg litt. Frykter at jeg blir smellfeit hvis jeg fortsetter sånn - liker å bake, men har ingen til å spise opp ^^ Gleder meg til jul - da skal jeg prøve å bake kakemenner og forskjellig annen "julebakst". Vel, som dere ser så har jeg nå ei rød t-skorte med CocaCola på seg.. Den var så kul at jeg bare måtte ha den, og den var faktisk kjempegod å ha på ! Så nå har jeg faktisk røde klær jeg å - det er sjeldent det ! Bruker å si at jeg er rød nok i ansiktet fra før av nemlig og unngå alt som er rød, så har bare 2 andre plagg som er rød og de er fint brukt.. Idag lover jeg dere et innlegg til da - skal nemlig legge ut noen av de sangene jeg har hørt på en del i det siste. Masse country tror jeg, men det overlever vel dere ? Det er nemlig country som har mest av de tekstene jeg liker ;) Men først - litt smårydding etter det jeg sulla med igår kveld og klesvask - snakkes senere idag ( it's a promise ! ) :)

~ Gunnais

DET ER EN FØRSTE GANG FOR ALT

På onsdag prøvde jeg noe helt nytt som jeg egentlig hadde bestemt meg for at jeg aldri i livet skulle spise. Hadde jo hørt at det var så mye rart inni og jeg er så kresen at "mye rart" ikke passer inn i min mat. Kanskje jeg skal si hva det var å ? Jeg har nemlig prøvd vårruller for første gang ! Og ja, for meg er det stort - jeg prøver nemlig aldri noe nytt, spesielt ikke hvis det kanskje er noe inni som er "uspiselig". Derfor måtte jeg dele denne store nyheten med dere - noen dager for sent, vel og merke. Menmen, det ble nemlig litt avglemt under blogginga igår ;)


Nå skal jeg ordne meg og slikt også stikker jeg nedover til Stjørdal en tur. Sitter fremdeles i pysjen og tøflene, helt usminket med bustete hår i sofaen mens jeg ser 7th Heaven. Så jeg har en del jeg må gjøre for i tillegg må jeg pakke veska slik at jeg klarer å slå ihjel litt tid når jeg er på Stjørdal. Kommer før avtalen min er, og blir kanskje sittende en stund etter avtalen min også så må ha med både bøker, drikke and so on.. 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits