EFFEKTIV MANDAGIdag hadde jeg fri fra jobb så jeg fikk sove litt lenge. Etterpå ble det en lang dusj før jeg satte meg på gulvet og prøvde meg på krølling av håret. Resultatet ble fint selv om det ikke ble så masse krøller, så tror jeg skal ta meg tid til dette flere ganger.  I tillegg tok jeg i bruk brillene mine igjen idag, for jeg har vært så sliten i øynenen i det siste. Så for å  slippe verre hodepine så tok jeg i bruk de, og jeg vurderer også å bestille meg synstest når jeg får lønn. For selv om brillene hjelper så er jeg ganske sikker på at det er feil styrke på de. Og i tillegg er de fulle av riper etter at noen brukte å slenge de rett i veska.. Hehe, like smart hver gang det.. Egentlig liker jeg å gå med briller - for meg er det mer normalt å gå med enn uten, selv om det er lenge siden jeg brukte briller fast. Sikkert uvant for de rundt meg, men.. Vel, etter lærlingesamlinga så slo jeg ihjel litt tid på Stjørdal før storebror var så snill at han kjørte meg hjem. Rotet meg til å ordne meg middag før jeg etterhvert kom igang med rydding. Tok faktisk mer enn det som sto på planen for idag og eneste som mangler nå er å vaske (og sette inn) koppene fra kveldsmaten og henge opp klærne som maskina mi vasker nå så er jeg ferdig med alt ! Eller, skal støvsuge sofaen imorgen da for det ble litt avglemt idag.. Men det er jo mer enn overkommelig, så da får jeg en dag med avslapping ! Skal jo på jobb da, og driver å funderer på hvor lang tid det tar for meg å sykle dit. Må jo ta i bruk den nye fine sykkelen min før vinteren kommer ! Vel, maskina er straks ferdig så nå skal jeg gjøre klart alt til i morgen og ta koppene også snakkes vi imorgen.. God natt, alle sammen !

~ Gunnais

DAFFISDAGVet dere hva ? Idag har jeg ikke gjort en dritt, føles det som. Vasket klær og ordnet meg 2 måltider - that's it. Eller, jeg har jo gjort litt på dataen da. Skrev budsjett for neste måned (er jo lov å håpe at det hjelper ?) for så å skrive en "ukeplan" for neste uke nå, som dere ser på det ene bilde her. Dagen i dag har rett og slett vært en skikkelig daffisdag hvor jeg har sittet i senga siden 1tida og ikke flyttet meg før nå. Har vært opp bare for å hente ting og slikt, ellers har jeg sittet foran dataen med Glee eller film på gamlepc'en mens jeg har jobbet med forskjellig på den rette pc'en. Endte også opp med å se de nye episodene av TheBigBangTheory av en så enkel grunn som at jeg ikke orket å vente til tirsdag for å se de på tv, og mens jeg gjrode det så strikket jeg ferdig halsen jeg har holdt på med i ett år. Ikkke sammenhengende da, startet i fjor vinter også ga jeg opp og la den unna for så å ta det frem igjen for en uke siden. Og endelig er den ferdig ! Må bare feste trådene og slikt før jeg kan ta den i bruk, så nå har jeg kjempegod og varm hals til vinteren ♥

Vel, nå skal jeg prøve å finne meg litt kveldsmat (2 måltid i løpet av en dag er litt for lite, tross alt..) før jeg skal finne senga. Selv om jeg sov til 11 i dag så er jeg faktisk stuptrøtt og selv om jeg har fri imorgen så har jeg forskjellig jeg skal som gjør at jeg ikke kan sove bort dagen... Uansett hvor mye akkurat det frister.. Vel, titter innom muligens en tur imorgen tidlig hvis jeg får tid, men nå - God natt !

~ Gunnais

FINFIN START PÅ LØRDAGENFor en herlig start på dagen jeg har hatt - sov lenge, tok meg en lang og varm dusj for så å ordne meg god frokost. Og med både Kakako, juice og CapriSonne til drikke så har jeg blitt sittende her i over en time nå med The Avengers på tv'en min. Koseliig ♥ Etterpå nå skal jeg slenge på meg sminken og ordne meg, før jeg etterhvert skal nedover idag og treffe Linn. Krysser fingrene for at jeg finner meg skyss vel og merke, for orker ikke å gå nedover idag for å være helt ærlig. Skal mest sannsynligvis sykle nedover på mandag så nå skal beina få slappe av litt... Vel, skal på jobb igjen ikveld så dette er nok det siste dere hører fra meg idag. Jobber til halv 1 liksom, så orker ikke å begynne å blogge da, for å si det slik.. Ha en fin lørdag da, alle sammen ! 

~ Gunnais

FEBRILSK LETING

Igår syklet jeg til jobb på Huset og jeg må si det at jeg fikk lettere panikk noen ganger nedover Geving. For det første så trillet sykkelen myyyye bedre enn den gamle sykkelen min og i tillegg så ble det mildt sagt febrilsk leting etter bremsa ved flere tilfeller. Forventet egentlig at jeg kom til å ta feil og ende opp med å gå på trynet i grøfta, men jeg berget heldigvis for det da ! Og på tross av bare 4 gir så var den faktisk veldig god å sykle med, men sliter litt med sykkelsetet da for det er bittelitt større enn det jeg er vant med. Det kjennes i dag for å si det slik... Klarte til og med å sykle hjem etter jobb også - på bare en time ! Veldig stolt over det, for formen min var ikke på topp så jeg trodde jeg kom til å bruke en hel evighet. Etterpå ble jeg sittende oppe å se filmen My Sisters Keeper med dyna pakket godt i rundt meg før det ble senga - perfekt avslutning på en dag :)


Idag fikk jeg besøk av mamma og hun hadde med seg en liten overraskelse til meg - en helt ny blomst ♥ Har ønsket meg slik blomst kjempelenge for de er så vakre, og nå står den å pynter opp i vinduskarmen min. Vel, etter at mamma dro så vasket jeg kopper og tørket over gulvet litt, så nå skal jeg bare dusje og ordne meg til jobb igjen. Hvis jeg får tid skal jeg prøve å få sett en episode med Glee da, men er litt i tvil om jeg får tid til det. Klokka er liksom snart halv 3 og jeg sitter fremdeles i kosebukse med bustete hår. Og hvis jeg ikke finner meg skyss til jobb så blir jeg nødt til å ta 4bussen, så det er kanskje på tide å komme i gang ?! Vel, håper dere får en fin fredag !

~ Gunnais

MY NEW BIKE


Eller, ny for meg i allefall da ;) Etter jobb i går dro jeg og storebror (takketakketakk for skyssen ♥) og hentet den, og idag skal jeg ta i bruk den på vei til jobb på Huset. Har ønsket meg en "gammeldame"-sykkel, som jeg kaller det, i en evighet og endelig har jeg det ! Bare 3 gir eller noe da, så kommer sikkert til å slite enda mer med å sykle i motbakke nå. Og nå må jeg finne ut hva jeg skal gjøre med den andre sykkelen da, tror den må taes med til mamma siden jeg ikke kommer til å bruke den så mye. Trenger liksom ikke å ha 2 sykler inne i garasjen til de jeg leier av. Vel, nå skal jeg ordne meg litt mat og ordne meg ferdig til jobb før jeg hiver meg på sykkelen. Skal nedover litt før slik at jeg kan slå ihjel litt tid på biblioteket nemlig, for der er det mye lettere å konsentrere seg om boka jeg leser istede for alt annet.. 

Hva synes dere om den "nye" sykkelen min ? ^^

~ Gunnais

.L.E.I.


//weheartit\\


Dette har rett og slett vært en drittdag av hundre årsaker og enda mer, så nå skal jeg se ferdig Project Runway også legge meg å sove. Halv 10 på kvelden, enkelt og greit for at jeg er drittlei av dagen idag og vil ha en ny med engang. Så med det sier jeg enkelt og greit - god natt - også kommer jeg innom i morgen, med bittelitt mer ork til blogging.

~ Gunnais

DYRETEGNINGER
På jobb idag ble jeg sittende sammen med 3-4 jenter å tegne. Barna sa hva og jeg tegnet det. Og det beste av alt - de blir så lett imponert og synes virkelig at det ligner. Barn er så herlige ♥ Vel, etter jobb idag så tok jeg bussen hjem siden jeg er litt smådårlig, men jeg har både vasket kopper og dratt over gulvet en gang så da får jeg krysset av dagens gjøremål. I tillegg til ukeplan med måltid så skrev jeg på gjøremål også nemlig, noe som gjør det hele litt mer motiverende ! Og imorgen skal jeg bare vaske en maskin med klær, så heldigvis får jeg sett masse Glee da. Har nemlig 26 episoder igjen og bare 3 dager-isch, så må skjerpe meg. Skulle jo se det ikveld, meeen nå skal jeg faktisk finne meg kveldsmat også legge meg. Muligens med 2 paracet innabords for å virkelig få sove - det trengs ! SKAL holde ut denne uka så må sove mye og slappe av ! Og med bare 1-2 husarbeidting å gjøre hver dag så funker det helt fjell ;) 

Noen av dere som liker å tegne ? 

~ Gunnais

SØNDAGSøndag og daffeklær - noe så herlig ♥ Forutnom å vaske koppene imorgest har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å lese og se tv, og slappet av heeeelt. Herlig å slippe å stresse med masse husarbeid på søndager som jeg alltid gjør. Lurer på om jeg kanskje må ta meg en runde med støvsugeren iløpet av kvelden da, men det er jo ikke noe stress. Tenker jeg setter meg å ser litt mer Glee etterpå nå, for det har blitt litt avglemt denne uka og jeg må jo gjøre meg ferdig før nye sesongen kommer ;) Tviler på at jeg rekker det da, for den går i USA den 26 september og kommer vel ut fort etter det så kommer kanskje til å henge etter bittelitt. Men, aller først skal jeg fikse meg middag - Svenske kjøttboller med potet og brunsaus, nammenam ♥ Også skal jeg skrive middagsplan faktisk for første gang på lenge, hvem vet - kanskje den kommer ut her ? :)

Hva gjør dere i dag ? Flere som har skikkelig daffedag ? 

~ Gunnais

HELT SÅNN PLUTSELIG

Plutseilg hadde det gått noen dager uten blogging fra meg.. Men formen har vært litt dårlig, så har egentlig ikke hatt energi til å gjøre noe annet enn å prøve å holde meg våken lenge nok til at jeg kunne legge meg. Men, jeg kom meg i gjennom uka på jobb, og jeg har fått helg ♥ Den startet med en 2 timers powernap i senga, og jeg endte opp med å legge meg i halv 12-tida, så nå har jeg endelig fått sovet ut ! Bare det hjalp veldig, så for jeg leve på varm solbærsaft og nesespray i et håp om å rette opp. SKAL nemlig ikke bli syk, for det har jeg ikke tid til. Også skulle jeg hatt noe på butikken for å unngå det å, men det ble avglemt i går da jeg stresset rundt på butikken. Og med mindre det finnes noen engler som kan kjøre meg, så blir det heller ikke kjøpt - for jeg orker ikke å gå opp Geving idag. Det gjør jeg nemlig så og si hver dag, ellers.. Men, er det noe jeg har veldig lyst til idag så er det å ut å gå i en eller annen skog. Synes nemlig det er mye morsommere enn å gå langs veien ! Men ligger an til at jeg må gå alene og det er ikke så veldig morsomt.. Men, får se, skal kanskje ta meg en tur oppi myra fordi om. Aller først skal jeg nemlig stenge meg inne på badet og ha hjemmespa - det synes jeg at jeg fortjener nemlig ! Og ellers så er det lov å rope ut hvis noen vil finne på noe, for det ligger an til å bli en laaaang dag om jeg blir sittende på hybelen her hele tida.. :p

~ Gunnais

GUNN GJØR TING HUN IKKE KAN

Igår var jeg kjempeheldig og fikk faktisk låne meg 20 kroner slik at jeg fikk tatt bussen idag. Takk og lov for det, for formen er litt bob-bob så da var det godt å få sove litt ekstra idag.. Vel, etter jobb var jeg på biblioteket og leverte 2 filmer før jeg var på ICA og handlet noe småtteri. Idag skulle jeg nemlig prøve noe nytt - jeg skulle bake banankake ! Å joda, etter å ha kommet hjem så fant jeg alt jeg skulle ha og begynte å røre sammen det hele. Tømte alt i brødforma mi, slengte det i ovn og satte på nedtelling. Vel, nedtellinga ble ferdig og fremdeles var den ikke ferdig. Ventet ti minutter å sjekke, men fremdeles rå inni. 20 minutter etterpå var den ferdig og jeg fikk endelig tatt den ut !Selv om den ble llitt godt stekt, synes jeg den faktisk var kjempegod og så absolutt verdt alt stresset med å ordne den. Hvem vet, kanskje jeg orker å gjøre det flere ganger ? Neste plan er faktisk å prøve å bake eplekake, siden jeg har 3 epler her som jeg neppe kommer til å spise opp med det første. Vi får se - først må jeg på butikken og kjøpe meg sukker, for jeg hadde visst bare akkurat til å ordne banankaka mi.. Hadde jeg visst det hadde jeg jo kjøpt idag, men..  Vel, nå har jeg tent masse lys irundt meg og skal sitte å se litt tv før det blir senga. Skal være fornuftig å komme meg til sengs tidlig idag, slik at jeg klarer å holde ut hele uka på jobb selv om jeg er syk. SKAL nemlig, for jeg vil jo klare lærlingetida uten å forlenge den ;) 

~ Gunnais

WHAT ABOUT GOODNIGHT KISSES ?

Kiss | via Tumblr

 

Idag var jeg endelig på jobb på LånkeSkola igjen, og så godt det var å truffet barna igjen ♥ Etter jobb var det møte så jeg kom faktisk ikke hjem før 8tida. Takk og lov for snille kollegaer som lar meg få sitte på hjem da, hvis ikke hadde jeg sikkert brukt en hel evighet på å gå hjem, for formen har vært litt diskutabel og av samme grunn sitter jeg faktisk å vurderer å bare ta 2 paracet også legge meg. Imorgen skal jeg på jobb på Ungdommens Hus og siden jeg ikke har rotet meg til å ta ut penger til bussen så må jeg gå dit, og det vil si at jeg i halv 8 tida skal starte å gå. Ikke at det er så tidlig for det er da jeg går når jeg skal på skola å, men det er jo så mye lengre..! Så kanskje greit å faktisk være litt våken da ? Snakkes imorgen da, dere ;)

~ Gunnais

KLAR FOR HØSTEN

På fredag, før jobb, stakk jeg innom Stormberg en tur for å kjøpe meg en ny høstjakke. Hadde egentlig bestemt meg for jakke og farge, men de hadde ikke igjen den fargen jeg skulle ha. Eneste fargen de hadde igjen var lilla og rosa, og jeg måtte ta et par runder med meg selv før jeg bestemte meg for å kjøpe den. De kunne jo bestille opp den jeg ville ha, men da hadde jeg gått glipp av salget de hadde da. Var jo 50% på allværsjakker forrige uke, så da ble det jeg kjøpte denne allikevel. Det er jeg faktisk overlykkelig for, for jeg blir mer og mer forelsket i den for hver gang jeg har på den ♥  Noe annet som ble med meg hjem på fredag var et par uggs. Elsker uggs, det er seriøst noe av det beste som fins av sko ! Driter virkelig i det at det ser stygt ut ( for ja, det gjør det.. ) for komforten gjør opp for det. Dessverre så er det noe man må kjøpe seg nytt av hvert år siden de slites fort, menmen. Egentlig litt for varmt til at de kan brukes så mye enda da, det merket jeg når jeg gikk ned til butikken i de. Hjalp sikker på de altfor tykke varme sokkene jeg hadde på i tillegg da, vel og merke ;)Så, forutnom en tur på butikken så har jeg egentlig ikke gjort stort annet enn å sove lenge, se Glee og slappe av. Skulle vel egentlig rydde gangen og badet, men kom aldri så langt. Har vasket en maskin med klær, og vurderer å sette på en ny maskin, for jeg kan ikke rydde badet før klærne har kommet opp fra gulvet.. Hehe, kaos på badet mitt nemlig, så skulle virkelig ha kommet igang. Men først - enda en Glee-episode ! 

Hva har dere gjort i dag ?

~ Gunnais

EFFEKTIV !Idag har jeg vært flink føler jeg - satte nemlig i gang med storopprydding i dag og har tatt både kjøkkenet og stua. Eller, er ikke helt ferdig med stua enda for jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av det siste som ligger overalt her. Og kjøkkenet var plettfritt - helt til jeg skulle ordne meg middag... Skulle enten ha pizza eller torsk idag, og endte opp med torsk siden folk sier det er så "lett" å ordne det. Poteten og baconet ble vellykket, men torsken ble litt smakløs (litt for lite salt, kanskje?) og hvitsausen ble rett og slett brent. Smakte brent gjorde den også... Så, nå flyter det over av kopper og slikt igjen, så må vaske kopper igjen ikveld. Har nemlig bestemt meg for at stua + kjøkkenet skal være ferdig før jeg legger meg - heldigvis har jeg fri imorgen slik at jeg kan holde på utover natta om nødvendig ;) Hvem vet, kanskje jeg klarer å komme igang med gangen og badet også ? Håper faktisk det, for jeg er ikke sliten eller noe nå så da må jeg få gjort så mye som mulig. Skulle egentlig ha skikkelig filmkveld med masse godis og slikt i dag, men har faktisk bare drukket brus idag og that's it. Vurderer egentlig å finne meg litt ostepop nå da - slik at jeg kan få fylt på med litt energi mens jeg jobber ;) Vel, blir dessverre ikke ferdig av å sitte foran pc'en så må nesten komme igang igjen - byebye, og ha en fiin søndagskveld ♥

Flere som har hatt storopprydding i dag ? 

~ Gunnais

Wuupsi...!

Okei, den derre blogginga under arbeidshelg på Huset er virkelig lettere sagt enn gjort. Når jeg først har fri på formiddagen så finner jeg på forskjellig med folk og kommer hjem akkurat i tide til å bytte, ordne meg mat også dra på jobb. F.eks. i går - dro på shopping med Liv Anne, kom hjem halv 3, ordnet meg middag (som jeg ikke rakk å spise og måtte pakke ned i veska..) også dro jeg på jobb. Eller, hadde såpass med tid at jeg kjøpte meg ny jakke (endeliiig !) og uggs... Klarte ikke å motstå - uggs er noe av det beste som fins av sko ♥ Og da jeg var sammen med Liv Anne fant jeg meg også 2 dongeribukser( På tide, siden noen hadde bare 2 bukser..), singlet og genser. Pluss at jeg har faktisk startet på julegavehandelen - stolt ! Den starter jeg som regel med 2 uker før jul, liksom.. Vi tok også turen til IKEA så nå skal jeg finne meg frokost (har vært våken i over 1 time, men å finne seg mat..-.-) også skal jeg rydde og finne plass til alt. Så skal jeg prøve å komme meg nedover på en eller annen måte - FØR 2, slik at jeg rekker biblioteket. Har nemlig en bok som venter på meg der, og tror de bare holder den av til mandag hvis jeg husker riktig... Etter idag har jeg ikke planer om å nedover før onsdag, så synes det er litt slemt gjort. Menmen, ordner seg sikkert - nå skal jeg ha meg mat ;)


    Haha, gammelt bilde fra fotoshooten med Ragne xD

~ Gunnais

DÅRLIG BLOGGER

Dobbelt betydning i akkurat den - for det første så har jeg vært drittdårlig til å oppdatere bloggen (Sorry), men jeg har også vært syk de siste dagene. Så beklager fraværet, men lover det skal forbedre seg nå. Savner faktisk bloggen min litt, men når man blir stuptrøtt i 9tida på kvelden så blir det litt nedprioritert med alt annet som må gjøres før jeg går til sengs. Men, jeg er tilbake nå da, det lover jeg ;)Her har dere noen bilder fra helga og utover. 1. Meg som kjedet meg på lørdag og furtet litt over at jeg ikke kunne spise sjokolade, så jeg fant meg en kjærlighet. Var egentlig et snapchat-bilde, men det var litt stilig så det endte opp på instagram å.. Wuups. 2. Noe så enkelt som at jeg tente masse lys på kvelden. Beste delen med høst er å tenne lys og pakke seg inn i et teppe ♥ 3. Søndag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på lenge - jeg var ute å gikk oppi myra igjen ! Altfor lenge siden sist da, for jeg døde nesten etter den oppoverbakken som er opp dit. 4. Igår var jeg altfor syk til å få i meg mat, så frokosten min besto av Salte Potetskruer og Cola med massevis av Glee-episoder på dataen. Tror jeg så 8/9 episoder bare igår. Mangler faktisk bare 1 og 1/2 sesong nå ! 5. Favorittdelen min av "Little Moments" musikkvideon. Legger til den på slutten her jeg, har nemlig hatt den på hjernen de siste dagene ^^ 6. Tente meg et lite lys igår kveld, slo av lyset og la meg ned i sofaen og så på The Avengers på tv'en. Elsker den filmen ! Etter det så jeg bare ferdig Project Runway også la jeg meg - halv 10. Sovnet som en stein faktisk, tegn på hvor sliten jeg faktisk var.. 

Vel, nå skal jeg prøve å få i meg litt frokost, før jeg skal se Glee igjen. Hekta much ? Haha ^^ Senere drar jeg hjem til mamma en tur, noe jeg gleder meg til. Skal bli med mamma og mormor en tur til Storlia imorgen, siden jeg får lønn da, slik at jeg i allefall får handlet litt av det jeg trenger. Vet ikke helt om jeg rekker å blogge før jobb i morgen (da skal jeg nemlig på Huset), men hvis ikke så skal jeg alltids ta meg en halvtimes tid til å blogge før jeg legger meg da. Men, jeg var sulten istad, så nå må jeg nesten avslutte. Ha en fin onsdag, alle sammen !

~ Gunnais

WHAT TO DO ?!I det siste har jeg tenkt veldig masse på bloggen min, og fremtida til den. Har egentlig lenge ønsket å bytte blogg, da jeg ikke er helt fornøyd med bloggnavnet og ønsker å starte på nytt. Men samtidig så vil jeg jo ikke miste alt det jeg har skrevet her før eller. I tillegg så er jeg helt blank når det kommer til forskjellige nettsider jeg kan ordne blogg på, da eneste jeg har prøvd før er blogspot. Så, er det noen som har tips til nye bloggplattformer ? Akkurat nå så vurderes wordpress, men da må jeg jo finne ut om det går an å flytte over alt. Er det noen som er smartere enn meg på dette å kan hjelpe meg ? Selv om jeg ikke har noe imot å miste noe av det som er her, så vil jeg i allefall beholde det året som har gått nå. Hjelp,anybody ? Eventuelt bare hjelpe meg med å veie for og imot ? Er drittforvirra selv.. 

~ Gunnais

KVALITETSTID MED LILLESØSTER


Såå, bilde ble bittelite og jeg aner ikke hvorfor. Jaja, dere ser vel hvem det er fordi ? Igår dro jeg nedover til Stjørdal etter jobb og traff på lillesøstra mi ♥ Vi spiste mat og slo ihjel litt tid på Torgkvartalet før vi dro på kino. Karen fikk nemlig billetter til "One Direction - This Is Us"-filmen  i bursdagsgave av meg, så jeg dro på kino sammens med masse fjortiser som hylte, sang og klappet gjennom filmen. Lov å bli litt frustrert da ? Liker musikken jeg også altså, men det går an å være stille på kino.. Etterpå hentet mamma og stefar oss og jeg dro hjem på hybelen - dette var i 9tida og 1 timestid etterpå hadde jeg sovnet. Snakker om å være slått ut ! Men,endelig har jeg sovet ei hel natt og fikk faktisk litt over 10 timer med søvn i natt ♥  Så nå er jeg for engangs skyld uthvilt - nå er det store spørsmålet hva jeg skal gjøre idag.. Tenkte jeg skulle ut å gå, men orker egentlig ikke å gjøre det alene. Så, vi får se, aller først nå skal jeg prøve å komme i gang med litt rydding av stue og vasking av kopper&klær ;)

Hva er deres planer for dagen ? 

~ Gunnais

PERFECT IS BORING

Er det noe jeg ofte får spørsmål om så er det hvorfor jeg gjør meg til på bilder og slikt. Kan ikke noe for det - hvis det kommer frem et kamera så skjærer jeg grimase eller gjemmer meg. Og bildene som blir lagt ut er jo tatt av meg selv, så selvfølgelig ordner jeg en grimase. Ser det at "duckface" blir oftest brukt, men jeg syns egentlig det er litt morsomt jeg. Det irriterer nemlig noen, og det gjør duckface enda mer fristende for å være helt ærlig ^^ Vel, nå skal jeg barebare og krysse fingrene for at jeg blir trøtt snart, slik at jeg kommer meg til sengs. En dag til på jobb imorgen, også blir det heeeelg ! Egentlig skulle jeg hjem til mamma i helga, men er ganske sliten for tida så da er det bedre å holde seg hjemme og få slappet av. Med hyper lillebror så ser jeg ikke for meg at det er mulig hjem, sånn egentlig. Men, vil jo ikke sitte inne å sture hele helga heller så om noen vil finne på noe så er det bare å si ifra. Imorgen er eneste dagen jeg har planer - da skal jeg nemlig på kino med verdens beste lillesøster. Bursdagsgaven hennes var billetter til 1D-filmen, så etter jobb imorgen må jeg gå rett til Stjørdal å få henta ut billettene og truffet på litja'mi ^^ Men altså, skulle avslutte i stad - snakkes imorgen kveld da !

Flere som syns det er morsommere å gjøre seg til når kamera popper frem ? ^^,

~ Gunnais

LENGE LEVE LATSKAPENOnsdagsmorgen og jeg skal på jobb på Ungdommens Hus. Takk og lov for at det går buss halv 9 som jeg har råd til, for idag hadde jeg virkelig ikke orket å gå eller sykle. Det var faktisk planen helt til klokka ringte 6 imorgest, men da endret jeg mening og sov en ekstra time istede. Endelig fikk jeg ei natt hvor jeg klarte å sove, så da tillot jeg meg selv det å få sove litt lengre. Nå skal jeg sitte å ikke gjøre en dritt i en halvtime og vente til jeg skal gå ned til bussen - har altfor lang tid på morgenene for tida o.O

Hva skal dere gjøre idag ?

~ Gunnais

WHAT TO DO..?Igår kveld satte jeg meg med pc'en i fanget og med westlife i bakgrunn så skrev jeg ned noen av tankene i hodet mitt for tida. Det er noe av det mest ærlige jeg noensinne har skrevet, men jeg vet ikke om jeg vil publisere det, for selv om jeg vil at folk skal vite hvordan jeg har det, så vil jeg ikke at hvem som helst skal vite det. Eller, jeg vil det, men samtidig er det noe inni meg som ikke vil. Det setter meg i en ganske sårbar situasjon om alle vet det liksom, og det er kanskje ikke helt det jeg trenger nå ? Hva skal jeg gjøre ?! Åååh, det er bare altfor mye man må tenke over til tider.. Nå skal jeg se Charterfeber mens jeg pakker klart til imorgen før jeg skal sette meg og lufte tankene igjen. Gjorde meg ganske godt å gjøre det igår, og siden jeg sliter veldig med å få sagt det så er det ganske godt å bare sette seg ned foran pc'en også kommer det helt av seg selv. 

~ Gunnais

TIRSDAGSMORGEN


//weheartit\\

Hva er vel bedre enn å starte dagen med bilder av kjempesøt kattepus ? Aww, hjertet smelter - vil ha en pusekatt selv å ♥ Vel, nå er det tirsdag og jeg skal endelig tilbake på Lånke Skole. Har faktisk ikke vært der på ei uka ! Var jo syk 2 dager forrige uke og resten av uka jobbet jeg på Ungdommens Hus, så nå gleder jeg meg kjempemasse til å komme tilbake og få sett ungene igjen. Frokosten min er nå inntatt sammen med en stor kopp kakako for å få varmen i meg og har visst overraskende mye tid på meg i dag. Kanskje jeg får varmen i meg innen da, slik at jeg slipper ullsokker og hele sulamitten ?! Sånn seriøst like før jeg hakker tenner for øyeblikket.. I natt sov jeg bare et par timer, så er helt slått ut og har vondt i hodet, men skal i allefall prøve meg på jobb. Så får jeg i aller verste tilfelle bare dra hjem hvis jeg blir verre. Krysser fingrene for at jeg slipper ! Når jeg kommer hjem idag må jeg nemlig rydde stua som har blitt litt avglemt de siste dagene og da er det litt greit å ikke være helt slått ut. Vel, vi får se hvordan det blir. Nå skal jeg glane tv i en halvtime før jeg skal begynne å gå ;) 

Hva er deres planer for dagen her ? 

~ Gunnais

PLUTSELIG MANDAGMå starte med dette - beklager virkelig for mitt umeldte fravær fra bloggen, rett etter bloggpausen. Ble litt stress med jobben på huset og alt annet, og det blandet med alt i hodet mitt fra før av ble bare litt mye. Derfor har jeg brukt hele denne "helga" på å se Glee og lest bøker mens jeg har vært hjem og rett og slett koblet ut litt. Og så godt det har vært ! Vel, siden fredag har jeg forandret hårfrisyre og selv om jeg har lagt ut forskjellige bilder på instagram så kan jeg jo legge ut bilde her å ? Her har dere 2 bilder fra før, og 2 bilder fra etter:Haha, ser det nå at jeg har på samme genser på 2.. Jaja, det er den nye favoritten i klesskapet så den er godt brukt ;) Har brukt kvelden her på å få farget håret, så nå er fargen frisket opp og jeg har ikke ettervekst lengre - JIPPI ! Så jo ut som om jeg var gråhåret i toppen, så det var på tide å fått gjort noe med det. Vel, nå skal jeg sette meg å skrive ned tanker og litt slikt mens jeg ser tv - trenger nemlig å få luftet de litt. Hvem vet - kanskje det blir publisert her, det kommer an på hva det blir jeg skriver. 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits