FREDAGIgår hadde jeg min første arbeidskveld på Ungdommens Hus, noe som gjorde at jeg kom hjem først i 10tida så jeg fikk ikke tid til blogging. Før jeg dro på Huset var jeg nemlig på shopping med mamma og rakk ikke stort annet enn å gjøre husarbeid og lage med middag før jeg måtte ordne meg til jobb. Ikveld skal jeg på jobb igjen, men idag jobber jeg til 1 (!) på natta så krysser fingrene for at jeg får skyss hjem av noen. Ser mørkt på å gå hjem da, for å si det slik ! Vel, nå skal jeg barebare før jeg skal pakke sammen og dra nedover. Selv om jeg ikke starter før 5 så må jeg nedover tidligere for jeg har frisørtime 11 og et "møte" halv 2. Er så heldig at mormor henter meg på vei nedover da, så slipper å gå til Stjørdal - takk og lov ! Trodde nemlig det gikk buss i halv 10-tida jeg, men det gjorde det selvfølgelig ikke. Og da halv 9 bussen gikk så var jeg fremdeles i halvsøvne og mistet dermed den... Må virkelig lære meg å dobbeltsjekke sånt dagen før, hadde jeg visst det hadde jeg jo stått opp tidligere. Menmen, det ordnet seg, også krysser jeg fingrene for at det ordner seg i kveld også. Å imorgen - for da jobber jeg også til ett.. Men - ordner seg alltid for snille jenter ;) 


~ Gunnais

GLEEDAY

Som dere kanskje husker så bestemte jeg meg for å se alle episodene med Glee før den nye sesongen, men det ble bare med de 2-3 episodene jeg så den søndagen. Men, idag har jeg sett masse Glee-episoder og har bestemt meg for å gjøre meg ferdig med første sesongen i løpet av uka her. Jobber på kvelden både imorgen,fredag og lørdag på ungdommens hus, så skal prøve å få sett så mye som mulig før jobb de dagene.  Tror dere jeg klarer det ? Har jo fri hele søndag + mandag så får være litt usosial da også. Får jo ikke lov til å se den nye sesongen før jeg er ferdig med de gamle, så må nesten bare hive meg rundt :D Har nemlig bare 29 dager på meg...  Nå skal jeg se ferdig denne episoden (og muligens en til.. ^^) før jeg skal finne senga. Får besøk av mamma i morgen slik at jeg får handlet og vet ikke heelt når hun kommer så det er kanskje smart å legge seg på nogenlunde riktig tid ;)

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

 

BLE VISST HJEMMEDAG

Når jeg våknet imorgest var det ikke tvil engang - måtte sende melding til jobb og si at jeg var syk. Litt forbannet for jeg håpte virkelig det skulle gå lengre før jeg endte opp med sykefravær. Men, det er dessverre ikke noe jeg styrer så dagen idag har vært skikkelig daffisdag hvor jeg har ligget i senga og lest hovedsakelig. Har ment å vasket kopper, men de ligger fremdeles i vasken siden noen aldri kom i gang. Så kanskje på tide å komme igang ? Har bestemt meg for at jeg ikke får finne meg middag før jeg har vasket kopper og kjenner jeg begynner å få lyst på mat. Må bare bestemme meg for hva jeg vil ha til mat - ingenting frister siden jeg er syk..

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

I'M BACK !

Hallo bloggen - som jeg har savnet deg ! Det var rett og slett rart å ikke skulle blogge hver dag, men samtidig kjempegodt ! Fikk gjort masse jeg skulle ha gjort for lenge siden og har klart å fått tilbake litt bloggmotivasjon også ! Men det jeg har bestemt meg for at det blir ikke 2-3 innlegg for dagen lengre - for å slippe at det blir et stress med alt igjen. I tillegg så føler jeg at det blir litt bedre kvalitet på innleggene når jeg ikke tvinger ut noe "bare for å skrive" liksom. Men det håper jeg går bra ? Skal blogge hver dag da - det er et løfte ;) Idag fant jeg meg Kjøttboller&Makaroni i buljong til middag og et par glass med ingefærøl. Nammenam ♥ Problemet er at jeg har vært veldig dårlig de siste dagene, så etter middagen sluknet jeg på sofaen i en halvtime. Håper virkelig jeg slipper å bli så syk at jeg må være hjemme fra jobb ! Har jo første arbeidshelg denne uka, så må være frisk. Menmen.. Vel, nå sitter jeg og "Skanner og reparerer" min eksterne harddisk før jeg skal føre over alt som er på denne pc'en. Den tar nemlig ferie snart, uten at jeg aner hva som er feil.. Stakkars pc'en min som jeg er så glad i ♥ Så med mindre det fins noen som er pc-smart og kan fikse pc'n min gratis så må jeg bruke den gamle pc'en min fremover. Evt kommer jeg til å bruke denne helt til den nekter å slå seg på også gå over til den andre da, men må lagre over alt jeg ikke bør miste. Har jo en del gjennom lærlingetida her + masse bilder og slikt, så alt slikt skal lagres på den eksterne harddisken også tar jeg det derifra. Gruer meg til å ta i bruk gamle-pcn i allefall - den er så stooor ! Men, nå skal jeg ordne meg og litt slikt før det blir senga for jeg sov veldig lite i natt og skal prøve å få tatt igjen det. Håper det hjelper bittelitt på hodepina i allefall ;)

~ Gunnais

THINKING


Her har dere årsaken til lite blogging fra meg. Det surrer så mange tanker rundt om i hodet mitt for tida at alt har blitt til et ork. På kveldene når jeg legger meg setter hodet igang og jeg blir fort liggende altfor langt utover natta med tanker i hodet. Skulle virkelig ønske jeg hadde klart å snakke med noen når tankene setter igang, men slik er det dessverre ikke. Jeg klarer ikke å sette ord på det oppi der, og dermed får jeg det heller ikke ut. Det er for å være helt ærlig dønn umulig for å sette ord på det til og med, så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive her. Annet enn dette - jeg har bestemt meg for at jeg skal ta "pause" fra bloggen ut denne uka. Lover å komme tilbake på mandag, da med mer blogglyst forhåpentligvis, men akkurat nå er det nok med jobb, husarbeid og alt annet. Skal bli godt med en pause, også krysser jeg fingrene for at blogglysta er tilbake så fort som mulig ! Lover å komme tilbake på mandagen ♥

~ Gunnais

DROP ON BY


"Fant igjen" på søndagen da jeg satt på youtube og hørte musikk ^^

Beklager mangelen på blogging siden søndagskvelden, men har ikke hatt tid. Har egentlig ikke stort å fortelle om, for å være helt ærlig ! Nå skal jeg prøve å få rumpa opp av sofaen og få vasket kopper, ryddet litt kjapt og ordne meg middag. Kvelden i dag skal brukes til å slette bilder (fremdeles ikke ferdig..!) før jeg skal legge meg på rett tid. Ble altfor sent i går, så må prøve å "rette" opp det idag. Imorgen har jeg min første dag på Ungdommens Hus og skal dermed være på Stjørdal klokka 8 imorgen tidlig. Fins det noen snille sjeler som kjører meg ? Ser litt mørkt på det å begynne å sykle litt over 7 imorgen, for å være heelt ærlig.. Så rop gjerne ut hvis noen er så snille, men har en fæl følelse av at jeg må nok satse på sykkelen.Skal prøve å komme innom i løpet av kvelden, men det kommer an på hvor lang tid alt kommer til å ta ;)

~ Gunnais

GLEEVet dere hva jeg plutselig bestemte meg for idag ? At jeg skal se hele Glee igjen - fra begynnelsen.. Så nå har jeg sett 1 episode og holder på å laste inn nr 2. Tar litt tid siden pc'en er litt treg, menmen.. Har bestemt meg for det at jeg ikke får lov til å se de nye episodene som kommer i slutten av september før jeg har sett alle gamle episodene så nå er det bare å komme igang ! Imens jeg venter på episoden nå, skal jeg ordne klart lunsj og slikt til imorgen for da er det en ny arbeidsdag ! 

~ Gunnais

YESTERDAY AND TODAYHer har dere 4 bilder som forklarer ganske enkelt hva jeg har gjort de 2 siste dagene. Var på kjempekoselig Napolidate med Ragne for å si hadet i går, siden hun starter på skole et lite stykke unna så hun må flytte. Kommer jo fremdeles til å treffes, men blir ikke like lett å bare treffes en dag etter skole og jobb. Kommer til å savne deg, gale menneske ♥ Etterpå dro jeg hjem å byttet klær før jeg tok med meg sminke og sykkel til Linn Merethe hvor vi ordnet oss for så å sykle til Countryfesten på Prestmoen. Fikk hørt både Becca og SieGubba, og hadde en kjempekoselig kveld sammen med Linn ♥ Var så heldig at vi fikk skyss hjem så da slapp jeg heldigvis å sykle fra Prestmoen og helt til Geving klokka 3 inatt. Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å kranglet med pc'en og lest ferdig boka, så nå har jeg lyst til å dra på biblioteket NÅ og låne neste bok, men det går jo ikke. Krysser fingrene for at jeg kommer meg nedover imorgen eller noe - og at de har boka der. Typisk om den er utlånt når jeg kommer... Vel, nå skal jeg prøve å bli ferdig med å se ferdig Les Miserablés-filmen som har stått på pause i 2 (?) dager, også skal jeg forhåpentligvis komme igang med noe. Blir litt lei av å bare sitte på rumpa en hel dag ;)

Hva gjorde dere i går kveld ? 

~ Gunnais

TIL SENGS MED MIKKE MUSDette er sånn seriøst tidenes beste nattskjorte ! Fant den igjen i skapet igår kveld, så da ble han med meg i senga igår. Og sånn helt ærlig - så har jeg fremdeles på den. Den er så goood ♥ Skulle vært litt lengre da, men de hadde ikke igjen noen i større størrelser da jeg kjøpte den. Vel og merke, 1 år siden det da.. Idag våknet jeg i 9tida ( tror jeg o.O ) og eneste jeg har orket er å ligge i sofaen å lese med Privat Praksis på tv'en. Nå har jeg kommet til det steget at jeg skulle ha kommet meg opp og ordnet meg frokost, men først må jeg vaske kopper. Sååh, kanskje på tide å komme igang ? Begynner nemlig å få vondt i magen pga matmangel, men det er så ork å komme seg opp av sofaen. Skal også rekke å vaske litt klær før jeg skal bort idag - har napolidate med Ragne idag og etterpå skal jeg på Countryfest med Linn. Gleder meg ! Skal prøve å rekke en tur innom bloggen før festen, kommer litt an på hvor stresset jeg blir ;)

~ Gunnais

FRIDAYIdag kickstartet jeg helga med storopprydding i hybelen. Det trengtes virkelig ! Og siden jeg fikk spart energi da den "gamle" sjefen min kjørte meg hjem (bor i samme område) og siden de oppe fremdeles var på jobb skrudde jeg musikken opp litt ekstra. Under ryddinga lekte jeg også kokk og fikk ordnet meg makaroniform. Problemet er at jeg kokte ALT for masse makaroni, så da måtte jeg bruke stor form og kutte opp litt pølse å ha oppi også. Men, godt ble det og nå har jeg mat resten av helga å ! Litt godt å tenke på at jeg ikke må ordne meg noe spesielt, er nemlig litt matlei for tida så da blir det så ork å ordne seg mat. Vel, er ferdig med alt av rydding og eneste som mangler er å vaske kopper og klær (ja, har masse klesvask igjen..) og rydding inni bua. Jeg ser enden ! Dette skal jeg gjøre i morgen, for nå kjenner jeg at jeg er litt lei. Men det er greit - er faktisk kjempefornøyd med innsatsen min i dag :D 

Nå har jeg plantet rumpa i sofaen og koser meg med Godis&Brus, og har planer om å rømme bort til bokverden. Boka skal egentlig leveres i morgen, men frykter det må bli noen dager på overtid. Men har bestemt meg for at jeg skal bli ferdig i løpet av helga, så nå skal det leses ! I bakgrunn står "Oppdrag Nemo" på - så søt film ♥ Men, blir ikke lesing av dette, så nå må jeg avslutte. God helg da, folkens ♥ 

~ Gunnais

MY NEW JOB

Som lærling i barne- og ungdomsarbeider (i Stjørdal i allefall) så har man flere ting man skal prøve seg innen. Deriblant 1 år i barnehage som jeg nå nylig har gjennomført på Lånke Barnehage. Men nå har jeg kommet til mitt 2 år, og skal prøve noe helt nytt - Jeg jobber nå nemlig på Lånke Skole ! Det vil si at jeg er assistent i timene og at jeg jobber i SFO'n etter skola. Selv om jeg kjenner jeg gruer meg litt, gleder jeg meg også kjempemasse til dette året siden det er noe helt nytt for meg ! I går var min første dag og den brukte jeg på å bli kjent med stedet og de nye ansatte og å hjelpe til med å gjøre klar SFO-rommet. Gleder meg til skola starter og barna kommer..!! :D Men, det man også skal gjennom 2 året i lærlingetida er et halvår på Ungdommens Hus, noe jeg setter i gang med neste uke. Da har jeg min første dag der, og helga etter har jeg min aller første arbeidshelg. Dette kommer jeg til å ha annenhver helg, noe jeg kjenner kommer til å være veldig uvant. Men samtidig veldig morsomt ! Er jo helt ukjent for meg det å, og det er egentlig ganske morsomt å prøve noe nytt, siden jeg er usikker på hva jeg skal bli. Dette kommer til å bli et spennende år kjenner jeg, og håper virkelig at jeg etter det første halvåret med både skole og ungdommens hus har funnet ut hva jeg skal bli ! Har en tanke eller to, men klarer ikke å bestemme meg nemlig..

Ble dere litt glupere på hva jeg jobber med nå ? ^^  Er det noen her som kanskje vurderer lærlingetid ?

~ Gunnais

STOLT OVER MEG SELVJeg føler meg flink.. I dag syklet jeg nemlig med LivAnne og vi syklet langt. Og overraskende nok så var det ikke så ille ! Klarte til og med å sykle i alle oppoverbakkene, noe jeg vanligvis ikke gjør, så nå sitter jeg faktisk i sofaen med en god følelse i kroppen. Sååå stolt over meg selv !! Egentlig godt å føle at man faktisk har gjort noe i løpet av dagen også, hadde det ikke blitt sykkeltur hadde jeg nok bare tilbragt dagen i sofaen så dette var mye bedre. Nå sitter jeg helt nydusjet med rompa godt plantet i sofaen med Les Misérables på tv'en min, kveldsmat ved siden av meg og skal nå sette meg å skrive det derre innlegget om min nye jobb. Har jo liksom ment å gjort det i en halv evighet, men er bestandig et eller annet som skjer. Så, mens filmen spiller nå skal jeg skrive - men det kommer ikke før imorgen tidlig. Kommer sikkert til å bruke hele kvelden uansett for filmen er litt mer spennende enn jeg trodde den kom til å være.. Snakkes imorgen tidlig da !

~ Gunnais

DRITTNERVØSGod morgen, alle sammen ! Sitter her nå i sofaen min og er drittnervøs angående den nye jobben min, men kjenner også jeg gleder meg kjempemye - blir jo spennende å prøve noe nytt ! Egentlig skulle jeg skrive litt om den igår, men jeg var så trøtt når jeg kom hjem at i 10-halv 11 tida så lå jeg i senga på vei inn i drømmeland. Nå skal jeg finne klærne mine og pakke ferdig veska før jeg skal gå ned til jobb. Wish me luck, please ? ^^

~ Gunnais

FEST I NATTHei, alle sammen ! Titter innom en kjapp tur før jeg fyker ut døra - skal nemlig på Fest i Natt med LivAnne og dem ikveld :D Krysser også fingrene for å få møtt Linn der, hun sa hun skulle komme så.. Vel, idag ble det jeg dro med meg LivAnne ned til "nyjobben" for å sjekke hvor lang tid jeg bruker dit om morgnene og har nå funnet ut at jeg tur/retur-jobb kommer til å gå over 6km hver dag. Får se på det som trening - det har jeg jo bare godt av ! Noen har forresten spurt litt om den nye jobben min og slikt, noe jeg skal sette meg ned med ikveld hvis jeg får tida. Skulle det etter gåturen idag, men forutnom kles-og koppvask og litt middag så har jeg ikke rukket stort. Fikk nemlig hodepine helt ut av det blå, så endte opp med å legge meg ned på sofaen istede. Har heldigvis lettet nå da, så da skal det gå bra ikveld. Så får jeg bare ta meg en paracet ikveld slik at jeg er sikker på at den er borte i morgen tidlig ! Vel, nå skal jeg finne meg noe godt å spise også etterhvert finne veien nedover til LivAnne. Må bare finne ut hva jeg vil ha først, er liksom ikke godt med mat i det hele tatt for tida. Menmen, i verste tilfelle blir det bare ikke noe mat også får jeg heller være sulten ikveld. Blir uansett ikke borte i hele kveld, så det går vel bra ;)Hva skal dere ikveld ? Flere som skal på Fest i Natt ? 

~ Gunnais

MY NEW STUFFSo, here we go med innkjøp-innlegget. Slenger også med noen ting jeg kjøpte mandag, forresten, glemte heelt å legge det ut da ;)Genser (som jeg endte opp med å bruke) fra H&M, T-skjorte fra Only og 2 strikkegensere fra Cubus.Råååååååsa (♥♥♥) paraply fra H&M og min helt nye, fantastiske veske fra Bag. I'm in løøøøv ♥"Pitch Perfect" og "The Host" fra Rema1000 og "Oz the Great and Powerful" og "Les Misérables" fra platekompaniet.Forskjellig sminke og forskjellig fra 1.Cubus, 2.Vita, 3.Lindex og 4. H&M.4 pakker med servietter fra Kremmerhuset (er avhengig av servietter, sånn seriøst) og "dørslag" fra Europris.Sko fra H&M som jeg skal lære meg å gå i. Meg og høye hæler passer nemlig ikke sammen, egentlig..

Så, der har dere det jeg har kjøpt meg i det siste...! Har dere kjøpt dere noe nytt i det siste ?

~ Gunnais

LITT TRØTT, KANSKJE ?Ble ikke helt som planlagt gårsdagen, verken med blogging eller film med TanteBente. Avlyste filmen også sovnet jeg på sofaen. I 8tida våknet jeg såpass at jeg slo av tv, pusset tenner og låste døra før jeg fant senga, og der sov jeg helt til klokka var 7 idag.. Mangel på søvn, kanskje ? Men, det positive med dette er at jeg er nå helt uthvilt og klar for en ny dag ! Idag har jeg litt forskjellig som må gjøres, deriblant skal jeg gå ned til min nye jobb i dag for å finne ut hvor mye tid jeg må sette av imorgen tidlig. Dette skal jeg egentlig gjøre med engang tenkte jeg, slik at jeg er sikker på at jeg får gjort det. Ellers har jeg både litt å gjøre i hybelen og på dataen så har nok å henge fingrene i idag ! Innlegget med nye innkjøp kommer så fort jeg er ferdig med gåturen, it's a promise !

~ Gunnais

SHOPPING I TRONDHEIM

Endelig hjemme etter over 4 timer med shopping sammen med Jannicke. Hun kom nemlig til meg klokka 7 imorgest, og etter en liten frokost og sminking av ansikt gikk vi ned til togstasjon. Halv 10 var vi i Trondheim og vi dro ikke hjem før 2.. Pissregnet på vei til Torget og på tross av regnjakken ble jeg gjennomvåt, så da kjøpte jeg meg denne genseren + tightsen. Etter litt shopping ble det lunsj på McDonalds før vi shoppet enda mer, og jeg må si det ble med masse poser og slik hjem. Nå skal jeg rydde litt fort, før jeg skal ordne meg mat og sette meg ned med innlegget om hva jeg har kjøpt idag. Snakkes om noen timer da ! 

Hva har dere gjort idag ? Nysgjerrige på hva jeg har kjøpt ?

~ Gunnais

BLE IKKE SOM PLANLAGTIdag ble det ikke noen tur til Trondheim allikevel, men det ble istede en tur til Stjørdal med Mamma, Karen og John og nå har jeg endelig fått handlet inn alt som manglet. Fikk jo lønn idag ! I tillegg ble det handlet litt ekstra, men det ble det ikke tatt bilder av. Så, nå har jeg masse mat i kjøkkenet mitt igjen ! Endeliiig ♥ Etter handleturen vasket jeg kopper og forskjellig, og imorgen skal jeg rydde litt i kjøkkenskapet for det begynner å bli litt kaos inni der. Men, vi får se - blir kanskje trondheimstur imorgen istede, spørs bare om noen orker å bli med meg ;)Nå sitter jeg å ser Pitch Perfect mens jeg blogger for dere, og etterpå skal jeg legge meg. Blir det Trondheimstur, så får jeg også besøk tidlig så er kanskje smart å komme seg i seng på rett tid ? I tillegg så våknet jeg litt for tidlig i morgest, så er egentlig ganske trøtt. MEN, jeg måtte jo se filmen når jeg først hadde kjøpt den ! Nå skal jeg hente meg litt godt å spise på kjøkkenet, så titter jeg innom i morgentidlig :)

Hva har dere gjort idag ? 

~ Gunnais

NY UKEGod morgen, alle sammen ! Mandag igjen, men ulik andre mandager skal jeg ikke på jobb. Dette tror jeg ikke hodet har fått med seg, for jeg våknet halv 7 og var dermed lysvåken. Så nå må jeg finne på et eller annet å gjøre frem til 12tida. Mulig at jeg maser på Linn om vi ikke kan dra litt tidligere slik at jeg slipper å vente så lenge. Vi får se - først skal jeg vaske kopper og litt slik ! Forresten, kameraet blir med til Trondheim, så skal sørge for at det blir masse bilder til dere ! :)

~ Gunnais

MY SUNDAY

Idag har jeg ikke gjort en dritt. Sånn seriøst. Parkerte rompa i senga med ei bok, og der har jeg vært nesten i hele dag med enten bok, data eller tv. Litt sånn følelse av å være tilbake hjemme når jeg satte i senga mi nesten hele kvelden og ikke gjorde en dritt. Ble etterhvert jeg kom meg ut og gikk en liten tur med kameraet da, så fikk faktisk bevegd meg litt da. Problemet er bare at det er drittkjedelig å gå alene så det ble ikke så lang tur. Eller, det er artig å gå alene, men da blir det jeg går og tenker så mye, og årsaken til at jeg måtte ut å gå var for at jeg tenkte alt for mye når jeg satt inn. Nå skal jeg finne senga tenker jeg, nok en gang for å slippe tankene. Etter en hel dag med de, så blir man litt lei. Og det fører sjeldent noe positivt med seg å bli sittende å tenke.. Skulle ønske jeg hadde hatt noen jeg kunne ha fortalt alt til, men slik situasjon er akkurat nå så går det ikke. Imorgen skal jeg og Linn innover til Trondheim på jentetur, noe jeg kjenner kommer til å gjøre meg kjempegodt ♥ Trenger å komme meg ut litt, selv om det kjennes ut som om jeg er dødssliten og kommer til å gå på veggen snart. Har fri både mandag, tirsdag og onsdag så skal prøve å gjøre noe hver dag fremover for å komme meg litt unna hybelen. Føler dette ble et veldig rotete innlegg, men håper det går bra. God natt, alle sammen ♥

~ Gunnais

LAST DAYSDa er jeg plassert foran skrivepulten med masse mat slik at jeg skal klare å holde ut her ei stund. Etter dette skal jeg nemlig gjøre forskjellig annet arbeid på data'en så trenger motivasjon til å bli sittende. Egg, ostesmørbrød og sjokomelk - er håp om å klare å sitte i ro da ? I bakgrunn står TvNorge med Christine på, så får vi se om konsentrasjon kommer til å holde lenge nok.. Men, here we go !

På fredag ordnet jeg meg for å dra på jobb og må innrømme at jeg var litt trist. Nede i bagen hadde jeg med meg avskjedsgaver for fredag var min siste arbeidsdag på LånkeBarnehage. Barna fikk bøker og Lollipop, mens kollegaene mine fikk muffins som Bente hadde bakt dagen før. Skulle egentlig gjøre det selv, men hun hjalp meg siden noen var travelt opptatt med alt annet. Etter jobb pakket jeg ned alt jeg hadde der og stjal meg hade-klemmer av nesten alle barna, før jeg dro hjem. Kommer til å savne barnehagen kjempemasse ♥

Etter jobb hentet Bente meg, også dro vi på Rema og handlet. Der kjøpte hun middagsmat, og sto deretter på kjøkkenet og ordnet mat til oss. Skulle nemlig prøve noe nytt som Bente bruker å ha til middag - Tandoori Masala, tror jeg det het. Var kjempegodt, så dette skal jeg ordne meg flere ganger ! Hun var så snill at hun satte igjen krydderet og jeg har lært meg hvordan, så nå er det bare å handle meg kylling imorgen, slik at jeg kan ordne meg dette fremover. Får jo lønn imorgen så da skal det handles mat ! Kjenner at det er bra at lønna kommer imorgen - hadde ikke klart meg ei uke til for å si det slik.


Var litt kjedelig til å begynne med siden det var bare meg og Bente, men etterhvert så kom Linn, Raymond og Martin og etterhvert kom også Chris og Thea (?). Var en kjempekoselig fest ! 

Gårsdagen skal jeg helt ærlig talt innrømme at formen var litt redusert, men jeg fungerte nok til å få ryddet opp her og komme meg ned til LivAnne hvor jeg "hjalp" til med malinga hennes. Det vil si - jeg lå i gresset og slappet av, mens jeg pratet hull i hodet hennes. Men hun ble ferdig da ;) Etterpå gikk jeg hjem og ordnet meg taco, før jeg la meg på sofaen og tydeligvis sovnet i en halv time. Men, etterpå ble formen faktisk så bra at jeg endte opp med å dra med meg kameraet ut, og gikk en runde rundt oppi Geving og tok bilder. Ble 200 bilder isch, så er nødt til å sette meg ned og se igjennom senere idag. Men, nå skal jeg komme igang med resten av data'arbeidet, også snakkes vi ikveld - because I'm back ! 

~ Gunnais

GOD NATT !
Eh, ble ikke blogging i dag av forskjellige grunner og en av de grunnene er en gåtur jeg nettopp kom tilbake fra, så nå skal jeg egentlig bare spise litt mat før jeg skal legge meg. Lover å sette meg ned med dette i morgen tidlig - dere fortjener et ordentlig blogginnlegg, tross alt ;)

~ Gunnais

WUPS

robert downey jr qoute♥

Ble visst en bloggfri dag igår, noe jeg kjenner var kjempegodt for å være helt ærlig. Skal sette meg ned i kveld å skrive litt, men akkurat nå skal jeg prøve å få orden på stua mi som er litt kaos. Ble nemlig litt ommøblering igår kveld, av en årsak jeg skal få forklart ikveld. Nå tror jeg kanskje at det kan være smart for meg å spise litt - snakkes ikveld ♥

Håper dere får en fin lørdag, alle sammen !

~ Gunnais

PLUTSELIG FIKK JEG BESØKIdag ble det jeg plutselig fikk besøk av Bente etter at jeg hadde spist, så da ble det aldri jeg rakk å få tittet innom bloggen. Hun hjalp meg med å bake muffins til imorgen, mens jeg ryddet og ordnet avskjedsgave til barnehagen siden noen har siste dag på jobb imorgen. Skal bli trist å si hadet til alle sammen, men samtidig så gleder jeg meg litt til å prøve noe nytt ! Etter at muffinsene ble ferdig dro vi en tur på prix for å kjøpe oss kveldsmat. Fant det sunneste alternativet som dere ser.. Pizza og Cola Zero, pluss en sjokolade til Bente og sjokomelk til meg. Sjokomelka har jeg spart til imorgen da, så har jeg noe å kose meg med da å ! Vel, Bente er dratt hjem for ei stund sia, og nå tror jeg kanskje at jeg skal finne veien til senga. Selv om jeg ikke begynner før 9 imorgen, må jeg opp tidlig for jeg skal støvsuge+vaske kopper før jobb. Skulle vaske koppene ikveld, men uups..

Hva har dere gjort ikveld ? 

~ Gunnais

DRITTDAG


Dette har vært en fæl dag, for å være helt ærlig. Hele dag har jeg gått med en skikkelig ille hodepine på jobb som bare har blitt verre og verre, og på vei hjem ble det nesten så ille at jeg måtte spy. Hater virkelig når det blir slik ! Så idag har jeg ikke gjort stort og Zumba ble det ikke, men jeg har i det minste fått gjort litt husarbeid da ! Nå skal jeg egentlig bare være fornuftig å finne senga tenker jeg, for imorgen skal jeg kanskje pante flasker rett før jobb. Hvis jeg skal det så må jeg gå halv 8 - får se om jeg rekker det ! Tviler sterkt sånn egentlig.. Imorgen skal jeg få gjort unna alt som mangler slik at jeg etter jobb på fredag ikke trenger å gjøre noe annet enn å ordne meg før venner kommer på besøk. Men, kveldsmaten er spist opp så nå skal jeg slenge i meg en ibux også lete opp senga -Go natt ♥

~ Gunnais

THA ANSWERS

Starter med spørsmålene fra Karen:

Hva synes du om meg ? 

- Du er søstra mi så, du er plagsom, irriterende, morsom og barnsli, men jeg er glad i deg for'det'om ♥

Hva er ditt beste minne ?

Osloturen med Linn - uten tvil !

Hvem er bestevenninna di ? Mathildegranli.blogg.no:

Hvorfor begynte du å blogge ?

Eeh, godt spørsmål ? Det var noe jeg bare fikk lyst til å prøve engang siden det var så populært også viste det seg at jeg likte det :)

Hva slags mobil har du ?

Iphone 4 ♥

Favorittmat/Drikke/Film/Serie/Kjendis ?

Mat aner jeg ikke, drikke må bli PepsiMax eller noe, Film er uten tvil HarryPotter, Serie må bli Glee eller OneTreeHill og kjendis må bli Channing Tatum ♥

Hvem lagde headeren din ?

Headeren er laget av VerdensBesteRagne (link til bloggen her) ♥

Skal du svare på video ?

Webcam'et funker ikke så det ble visst ikke det.. Kan ikke love at det hadde blitt hvis det hadde funket heller ^^

Hva tar du bildene dine med ?Egentlig bare mobilen, men har fått lånt kameraet til Linn i det siste. Står Nikon D3100 på det, for de som skjønner seg på det der.

 

IDA MARIE

Hvorfor har du ikke kjørt opp til bil ?

Hehe,hehe.. Godt spørsmål ? Rotet meg aldri til det, og har aldri egentlig hatt råda, så da ble det ikke slik. Og nå har jeg i allefall råda, så enten må jeg finne meg noen som er rik og spanderer eller så må jeg vente til jeg selv er rik ;)

Har du god selvtillit ?

Nei. Enkelt og greit. 

Beste 5 venner ?

Linn Merethe, Ragne, May Bente, Jannicke og Bente ♥

 

HANNE

Kjekkeste gutten du kjenner ?

TemmeligHemmeligNemmelig ! ^^

Kjekkeste kjendisen ?

Once again, Channing Tatum ;)

Hva liker du best ved deg selv ?


Personligheta mi, evt øynene mine.

Hva liker du minst ved deg selv ?

Kroppen min ?! Mest mage- og lårområde...

 

SOFIE

Hvor gammel er du ?

Er født i 1994 så er 19 år !

Hvilken barnehage jobber du i ?

Jobber i Lånke Barnehage for tida, men er dessverre ferdig der på fredag. Siden jeg er lærling skulle jeg bare jobbe der i ett år :/

 

LONE

Hvor mange søsken har du ?

 Jeg har 3 søsken - 1 storebror, 1 lillesøster og 1 lillebror. Småsøsknene er bare halvsøsken da, men like glad i de fordi♥

Er foreldrene dine skilt ?

Ja, ganske så enkelt og greit :)

 

LINE

Hva driver du med på fritiden ? Kjeder livet av meg ? Neida, husarbeid, venner, lærlingeperm and so on..

Hvordan var barndommen din ?

Fin ? Eller, ble jo mobbet, noe jeg sliter med enda, men forutnom det så var den kjempefin ^^

Hvor gikk du på ungdomsskole og trivdes du der ?

 Jeg gikk på Hegra Ungdomskole og trivdes ganske bra der :)

Føler du at du er populær ?

 Hehe, neeeei.

 

ANDERS

Liker du deg på jobb ?

Stortrives og gruer meg til å si hadet på fredag..

Hvorfor er du sykmeldt så mye ?

Komplisert, vanskelig og forklare og for å være helt ærlig - privat.

 

RAGNE

Favorittklesplagg ? 


               ♥

Hva synes du om fisk ?

 Jeg synes at Ragne er rar og det samme er spørsmålet her.. Liker fisk på tallerken, liker ikke å møte fisk i vannet og liker fisk i akvarium så lenge jeg ikke må være med på å plukke ut fiskene når det skal renses ut av.

Er du engasjert innen politikken ?

Hahhaha, NEI. Skulle kanskje vært det, vet jo ikke hva jeg evt skal stemme på engang..

3 egenskaper du hater ved folk ?

Lyving, negativitet og vold. Hvis jeg skjønte spørsmålet ditt riktig ?! o.O

3 aktiviteter som får deg til å føle deg på topp ?

Generelt å være med venner, tegning og lesing (ja, faktisk..)

2 uvaner du har ? 

Snakker FORT og snakker ALLTID. 

 

~ Gunnais

DAGENS PLANER

Det er bare Tirsdag, men guud for en torsdagsfølelse jeg har hatt i dag. Fælt å innse at det er 3 dager igjen til helg - og ikke 1.. Nå venter jeg egentlig bare på at middagen skal bli ferdig før jeg skal gjøre et eller annet "aktivt", dusje også svare på spørsmålsrunden. Skal prøve meg på video, men det kommer an på hvordan det blir. Så, skal svare ikveld (loooover!), men må gjøre noe småtteri først. Skal også få prøvd å ryddet litt, selv om det ikke frister i det hele tatt. Menmen, må man så må man ;) Har faktisk litt energi for engangs skyld, så satser på at den holder seg der lenge nok til å få gjort unna alt. 

~ Gunnais

THA BEACH !Etter jobb idag syklet jeg og Linn til Storvika hvor vi traff Ragne og MayBente ♥ Bada, grillet, babla og storkoste oss ! Er så koselig med slike vennetreff av og til, spesielt når May er med siden vi dessverre ikke treffes så ofte... Noen har vel og merke "glemt" solkrem på stranda idag og det kjennes veldig godt.. Type ekstremt vondt på armene, føttene og ørene (?) ! Men,nå skal jeg starte å svare på spørsmålene, men svarene blir nok ikke lagt ut før i morgen. Video blir det ikke - webcam'et funker faktisk ikke til meg for øyeblikket. Drittpc for tida dette, håper det blir bedre når jeg blir ferdig med å slette og forskjellig !

Hva har dere gjort i dag da ? 

¨~  Gunnais

LAST CHANCE


oldpic

Wups, ble senere kveld enn planlagt og har ikke tid til blogging idag. Så, da får dere en siste sjanse til å spørre spørsmål HER også skal jeg finne tida til å svare imorgen kveld. Nå må jeg finne senga, siden noen begynner på jobb kvart over 7 imorgen. Dette gjør også at det mest sansynligvis ikke kommer noe innlegg før på kvelden imorgen, men håper det går bra ? Må jo nesten tilpasse det til den riktige jobben min ;) Spør i vei da, skal starte å svare i 7-8tida imorgen kveld tenker jeg !

~ Gunnais

BESØK

I går kveld skulle jeg jo være "all alone", men det visste seg at Linn var også det så da fant vi ut av vi skulle være alene sammen istede ! Så igår var Linn her og vi satte oss ut på benken med litt godt å drikke. Vi hadde det kjempekoselig og fikk snakket ut, og det hele endte med at hun ble igjen hjemme til meg istede for å dra hjem på natta. Så nå ligger Linn i senga helt slått ut, mens jeg ligger her helt våken og undrer på hva jeg skal ha til frokost. Lurer på om vi kanskje skal finne oss ostesmørbrød - nå er det nemlig kjempelenge siden jeg ordnet meg det sist ! Ikveld skal jeg på kino med Linn også skal jeg prøve å få svart på spørsmålsrunden etterpå. Derfor er spørsmålsrunden åpen til 9 ikveld - så spør i vei ! Om det blir video er jeg litt usikker på, men skal gjøre et forsøk i allefall da. Er litt kleint å snakke til data'en helt for meg selv, men jeg lover å prøve ! Men, da må dere spørre flere spørsmål - hvis ikke blir det en ganske så kort video ;) Dere finner den her !

~ Gunnais

ALL ALONE

Er hjemme etter badinga og nå er jeg godt parkert nedi sofa'n iført koseklær og godteri&brus like ved meg. Dette blir en skikkelig slappis-lørdag, dessverre helt alene. Kjedelig å være alene 2 kvelder på rad, men selvforskyldt så har vel ikke stort å klage over. Egentlig skulle jeg sette på egen film ikveld, men ble sittende å se Tolken på tv3 så blir nok jeg ser ferdig den istede. Men, nå skal pc'en klappes igjen ei stund - så titter jeg innom i morgen tidlig istede. Lurer på om jeg kanskje har lovt meg ut til gåtur imorgen ? Jaja, får gå rundt i halvsøvne da - for kveldens plan er å være oppe så lenge som mulig ;)

Husk å spørre spørsmål på spørsmålsrunden miiiiin som dere finner her ! Skal kanskje svare på video - får se imorgen !

~ Gunnais

DOVENDYR

Det er ikke ofte det skjer, men den ene dagen jeg har planer som gjør jeg må opp litt tidlig skjer det - Jeg sover lenge og kommer meg ikke opp av sofaen. Dette har ført til STRESS med pakking og forskjellig, og jeg har nå ordnet frokosten og puttet den oppi en matboks slik at jeg spiser den på veien innover. Skal nemlig i bassenget på Levanger med en "stor" gjeng idag - gleder meg ! Selv om jeg egentlig ikke er så veldig stor fan av basseng da... Så nå går jeg i halvveis dvale og prøver mitt beste til å huske hva det er jeg har glemt. Menmen, har penger, badeklær og handduk - resten får jeg bare drite i. Snakkes ikveld da ! 


oldpic

~Gunnais

HELT ALENEFor en herlig fredagskveld - heelt alene, god middag og ikke noe jeg må gjøre..! Eller, jo, noe å gjøre er det, men det får vente til imorgen. Kvelden sålangt har blitt brukt til alt annet enn det jeg hadde planlagt så nå skal jeg komme igang med sletting av bilder istede. Har slettet nesten 1000 bilder igjen idag - på tide å innse at jeg har en del bilder, kanskje ? Må få gjort meg ferdig fort for jeg tror denne pc'en kræsjer om jeg ikke får gjort noe straks. Og når jeg er ferdig med denne, må jeg sette igang med gamle pc'en- shoooooot me...

Forresten - Husk spørsmålsrunden min som dere finner her !

~ Gunnais

NY SPØRSMÅLSRUNDE

Fikk spørsmål fra en leser om jeg ikke kunne ha en spørsmålsrunde igjen, så fant ut at jeg kan ha den gående frem til søndag. Nå skal jeg ordne meg litt kjapt før jeg stikker på bursdag til TanteBente også håper jeg dere kommer med masse spørsmål iløpet av helga ! SPØR I VEI !

~ Gunnais

ALT ER KLARTTil jobb i morgen og jeg kjenner at hvis jeg skal komme meg opp i 6tida imorgen blir jeg nødt til å finne senga ganske fort. I matboksen ligger det både frokost og lunsj, slik at jeg sparer meg mest så mulig tid i morgen. Skal også sykle i morgen (selv om sykkelen er herpa) så trenger bare 5 minutter på veien. Men problemet er at jeg er nødt til å dusje imorgen tidlig så jeg må komme meg opp senest halv 7. Har ikke trua på meg selv så har planer om å ha på masse alarmer. 5.00, 5.15, 5.30, 6.00, 6.10, 6.15 og 6.30. Også en alarm som bråker maaaasse når klokka er 7 - sånn tyoe "sover-du-nå-så-sliter-du-alarm". Det er jeg veldig avhengig av nemlig, noen er liiitt late om morgenene. Men altså, nå skal jeg finne senga jeg - god natt ♥

~ Gunnais

TORSDAGSMORGENVåkne. Sjekke snapchat, instagram and so on. Komme seg ut av senga. Inn på badet. Vask ansiktet så du kanskje våkner. Få på seg klær. Finne frokost og sette på stua. Glemme frokosten og gå å sminke seg. Prøve å fikse håret. Gi opp og sett i hårstrikk. Ta bilder til bloggen. Skru på tv og data. Bli forbanna for at pc ikke funker ordentlig. Spille FarmVille2. Bli irritert igjen for at pc ikke funker ordentlig. Huske frokosten og begynne å spise. Huske bloggen og begynne å stresse.

Skal gå om ett kvarter og halve frokosten ligger fremdeles på siden av meg. Og jeg har ikke ordnet meg lunsj for å ha med på jobb enda. Er lov å stresse da ? Gruer meg til imorgen for da starter jeg på jobb kvart over 7.... Og for å si det slik - da kommer jeg ikke til å tenke stort over bloggen for å være helt ærlig. Tviler på at jeg kommer meg opp tidlig nok til det - kommer meg nesten ikke opp 7 engang. Takk og lov for sykkel imorgen ! Vel, etter jobb i dag skal jeg først få forsøkt å handle til helga før det blir jeg skal hjem og gjøre det lille som trengs før helg. Har vært flink å tatt både koppvask og klesvask etterhvert denne uka så overraskende nok så er det ikke så mye å gjøre. Vask over gulv, rydd bad og vask noen få kopper - det skal jeg vel klare å gjøre ? Satser på at jeg kan avspasere litt fra jobb idag slik at jeg rekker buss, orker ikke å bære brus og forskjellig hele veien hjem, for å være helt ærlig. Meeen, mine 15 minutt ble plutselig til 5, så nå må jeg dra. Håper dere får en fin dag !

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits