KJEDELIG ONSDAG

Idag regnet det. Masse. Var ikke ute i 2 minutter engang etter jobb (tok bussen hjem..) og allikevel ble jeg klissvåt ! Hetta var av i bare 5-6 sekunder og håret så ut som om jeg hadde nettopp tatt en dusj.  Men, ellers har jeg ikke stort å melde om i dag. Har vasket klær og ellers har jeg bare sittet i sofaen med dataen i fanget for å sortere bilder, fikse ny internettleser og bli kjent med den osv.. Nå sitter jeg å ser "Kjærligheten på menyen" mens jeg funderer på hva jeg skal gjøre. Frister egentlig bare å legge seg for å slippe å kjede meg mer idag. Forresten - snakker om latskap når man tar bilder av seg selv gjennom speilet som står ved tv'en bare for å slippe å reise seg opp av sofaen. Håper på finvær imorgen slik at jeg får ut å gått litt - kjenner det hadde gjort meg godt å få luftet tankene litt ! Og hvilken måte er bedre enn å ut å gå med musikk på ørene ? Vel, nå må jeg fortsette med drittjobben det er å sortere bilder før jeg skal legge meg. Må jo komme meg på jobb til halv 9 imorgen ;)

~ Gunnais

KVALITETSTID PÅ SØNDAGEtter barndåpen på søndag ble det Linn og jeg dro en tur på stranda for å slappe av og tilbringe litt tid sammen, slik at vi endelig skulle få litt kvalitetstid bare vi 2. Eller, det ble bare oss 2, for at de andre vi ba ikke kunne komme. Så jeg var bare en kjapp tur hjem for å bytte klær før vi dro på stranda og der var vi i nesten 2 timer tror jeg - selv om sola hadde kommet bort bak skyer. Og mens vi var der så husket vi plutselig det at Linn skyldte meg en Amore-tur, så etter en kjapp tur hjem for å bytte klær igjen ble det pizza på Amore. Der gikk skravla som bare det på begge og etterpå ble vi sittende i "parken" hvor vi ble sittende i over 1 time. Såå godt å få snakket ut med VerdensBesteLinn igjen ♥ Skulle ønske vi hadde hatt muligheten for det oftere, men dessverre er bestandig en av oss opptatt. Men, nå skal vi starte med noe nytt som gjør at vi SKAL treffes minst en gang i måneden. Har faktisk en fast dato fremover, så nå håper jeg at dette kommer til å forbedre seg. Er jo litt kjipt å treffes cirka aldri ! 

~ Gunnais

ONSDAG

Onsdag allerede, og jeg starter på jobb halv 9 istede for 9 idag. Og treg pc gjør at jeg allerede har brukt 15 minutt av de 30 jeg hadde til blogging. Ille når pc'en bruker så lang tid til å laste opp 2 bilder altså.. Må nok sette igang med virussøk idag igjen, selv om Norton driver å nekter på at det er noe feil. Forbauser meg ikke om det er Norton som er problemet igjen, slik som det var på gamle-pc'en. Så kan det hende at det hjelper å rydde litt mer bilder - har faktisk slettet cirka 1000 bilder nå. Da sier det seg selv at man har masse ubrukelige bilder innpå  her. Så, da må jeg fortsette idag og i tillegg prøvd å få sortert det som er innpå her. Er nemlig KAOS med bildene. Ja, jeg vet, jeg er flink med pc. Når vi først snakker om det - fins det ikke noe som heter "diskopprydding" eller lignende på pc ? Eller er det jeg som tuller nå ? Tror jeg gjorde det på gamle-pc'n engang når den klaget på lite plass, så skulle ha prøvd det nå også. Snakker om gamle-pc - Må jo sortere bilder og slikt der å. Shoot me... Vel, det får bli ikveld for nå må jeg få på meg klær også ta med meg min "voksne" paraply til jobb. Regnjakken ligger nemlig på jobb (smarte meg) så da må jeg bruke paraply. Og siden jeg bare har den fra Oslo, skal jeg komme å se ut som et lite barn... 

Noen som er smart med pc, organisert og alt det andre jeg ikke er som kan hjelpe meg ?

~ Gunnais

NY INTERNETTLESER ?VERDENS UNDERGANG. Hva skal jeg gjøre ?! Jeg elsker seriøst Rockmelt og liker virkelig ikke tanken på at jeg må lære meg noe annet ! Her har jeg jo facebook chatten på venstre sida, kan chatte med folk uansett hvilken nettside jeg er på, har bloggene jeg leser på høyresida så jeg ser når det er oppdatert og alt. Og nå kommer alt bort ?!?! :O  Jeg vet jo ikke hva som er bra og ikke, frem til jeg begynte å bruke Rockmelt brukte jeg Internett Explorer, noe jeg IKKE skal bruke noensinne igjen. Folk påstår Google Chrome er å anbefale så ender vel opp med å må laste ned det til slutt. Men først skal jeg bruke kvelden her til å løse et annet problem:Noen har nemlig brukt opp nesten alt av plass på pc'en sin. På tide å sortere bildene kanskje ?! Har seriøst samme bildene på 7-8 forskjellige plasser innpå her tror jeg, så nå må det ryddes ! Derfor skal jeg finne meg kveldsmat nå også skal jeg fortsette med Mission Impossible. Hater slike drittjobber..

~ Gunnais

DÅPEN PÅ SØNDAG

Det ble forresten syyykt mange bilder fra barndåpen innså jeg, så gjorde heller slik. Var en kjempekoselig dag, og jeg var fadder til tidenes søteste beibis. Var også så heldig at Linn er sammen med onkelen til beibi'n så da fikk jeg jo vært sammen med henne også ♥ Og som dere ser så var det kjempefint vær hele dagen så jeg er kjempeglad for at jeg fikk låne en sommerkjole av Liv Anne ! Har forresten over 600 bilder  fra dagen - lurer på om Linn kanskje var liiitt ivrig med fotograferinga ? 

~ Gunnais

LET'S GO TO THE BEACH !

Har visst ikke tid til bloggen idag heller, siden jeg plutselig skulle på stranda med Kristina&Ragne. Eller, plutselig og plutselig, venter enda på at Kristina skal få ordnet noe mobilgreier slik at vi faktisk kan dra. Kjenner det skal bli godt å avslutte dagen her med venner etter å ha hatt en koselig dag på jobb. Så nå sitter jeg her i oversiza genser, bikini og ballerina's, helt ferdigpakket og venter. Døøør forresten snart også, siden der er 29 grader her inne. Håper virkelig temperaturen kryper ned i løpet av kvelden - i natt sov jeg i 28 grader her inne ! Liker sommer og varme altså, men litt unødvendig at det skal bli såå varmt inne her med tanke på at det skal være mulig å sove. Vel, snakkes imorgen tidlig da, med mindre jeg faktisk kommer meg hjem tidlig nok til å blogge før jeg legger meg. ~ Gunnais

TILBAKE PÅ JOBBMandag og jeg skal tilbake på jobb igjen. Har vært godt å hatt 2 uker med ferie, men kjenner det skal bli godt å komme tilbake på jobb å. Skal bare jobbe der i 2 uker til før jeg er ferdig med å jobbe i barnehage, noe jeg kjenner jeg gruer meg til. Sola skinner idag og jeg tror jeg må være litt mer nøyen med solkrem i dag enn jeg var igår - da brukte jeg nemlig ikke noe å det kjennes ganske godt. Nå skal jeg barebare mens jeg lader opp telefon. Egentlig tenkte jeg å sykle til jobb, men jeg tror det blir jeg går istede slik at jeg får slappet av og høre på musikk på veien. Hvis jeg sykler så rekker jeg jo bare en sang liksom, så da er det koseligere å gå egentlig. Godt å starte så sent etter ferien kjenner jeg, men skal bli rart å jobbe helt til halv 5. Men skal jeg gå så må jeg nesten begynne å komme meg inn i noen klær, så titter jeg innom ikveld igjen. Skal sortere bilder og slikt fra dåpen etter jobb, slik at jeg etterhvert kan vise dere !

Flere som er tilbake på jobb igjen idag ? Eller er dere heldig å har lengre ferie ?

~ Gunnais

PÅ FARTA


  gammelt bilde...

Dette må nok bli et veldig kort innlegg, for klokka er altfor mye og jeg skal på jobb imorgen. Har vært på farta i hele dag og forutnom til sammens 10 minutt i dag så har jeg vært borte hele tida. Nå må jeg egentlig bare finne meg litt mat og drikke også finne senga, så lover jeg å komme meg opp tidlig nok til å blogge før jobb imorgen tidlig istede. Etterhvert kommer dåpinnlegget og resten av dagen, har bare ikke tid i dag, noe jeg håper dere skjønner - God natt ♥

~ Gunnais

KLAR FOR BARNEDÅPSkal bare hoppe inn i kjolen nå, også stikker jeg i barnedåp. Titter innom ikveld med bilder fra dagen !

~ Gunnais

HJERTERSe hva jeg gjorde med mobilladeren min idag ! Slik går det når jeg tilfeldigvis sitter med en gulltusj i hånda og kjeder meg. Men den ble jo mye finere da ! Vurderer å lete opp sølvtusjen og fargelegge inni, men vi får se. Ble jo fin nok slik å, egentlig. Vel, ikveld skulle jeg jo dusje og alt sånt, men fant ut at jeg skulle vente til imorgen tidlig med dusjen. Håret blir så mye lettere å ordne rett etter at jeg har hatt i hårkur og jeg vil helst se liiitt bra ut imorgen. Folk kommer jo til å ta bilder liksom.. Men, ansiktsmaske og sånt ble det for det om da, og etterpå nå skal jeg vaske av meg neglelakken jeg har på nå, slik at jeg kan bare slenge på en ny etter å ha dusja imorgen. Ikveld skal jeg prøve å få startet med sortering av bilder (evighets-prosjekt for den som lurer) så får jeg bare ta så mye jeg rekker før jeg må legge meg. Har nemlig alarm på klokken halv 8 og 8 imorgen, så det blir ikke å ligge og dra seg. Men, aller først skal jeg finne meg kveldsmat - magen min rumler. Lover å komme innom i morgentidlig for å vise dere kjolen ! 

Hva har dere gjort i kveld ?

~ Gunnais

LØRDAG


CapriSonne ♥ Elsker virkelig det ! Var fin motivasjon til å komme meg igjennom ryddinga til helga i allefall. Gulvene er ryddet og vasket og eneste som mangler nå er koppvasken som jeg skal ta straks også skal jeg henge opp klærne når klesmaskina er ferdig. Herlig å føle at jeg faktisk har fått gjort unna alt som trengtes ! Ikveld skal jeg ha spadag igjen så jeg får pyntet og ordnet meg til imorgen - får da er det nemlig barnedåp til VerdensSøtesteBeibis. Derfor har jeg idag vært til LivAnne og hjulpet til med de siste som måtte gjøres (akkurat som igår) og vi har fått levert alt som leveres skal. Jeg har også levert tilbake kameraet til Linn så nå er jeg dessverre stuck med mobilen igjen. Men, tok noen bilder av morgendagens kjole da, som jeg skal vise dere før jeg drar i morgen. Frykter jeg må opp tidlig i morgen for å rekke alt, skal jo sminke meg, ordne håret, spise, blogge osv og rekke meg til kirka til halv 11. Eller, rekke meg ned til skyssen min dit til de skal dra heter det vel da. Så, lurer på om jeg kanskje skal legge meg på rett tid i dag, gitt.. Men, nå må jeg nesten avslutte å finne på noe kreativt til middag også skal jeg prøve å få tittet innom før jeg legger meg ikveld. Også skal jeg lete opp hvit tråd etterpå, slik at jeg får sydd fast ene pyntetingen på kjolen som holder på å falle av, blir litt dumt med et tomrom akkurat der den er. Håper dere får en fin lørdagskveld ♥

~ Gunnais

SLITENEndelig kommet hjem fra LivAnne etter å ha tilbragt en halv evighet der med baking og forskjellig. Er barnedåp på søndag så har gjort klart litt forskjellig ikveld, og imorgen skal jeg bli med LivAnne oppover til Hegra for å ordne resten. Gleder meg til dåpen ♥ Er jo tidenes søøteste beibis som skal døpes.. ^^  Nå sitter jeg egentlig bare å ser Cold Case med vondt i hodet og prøver å finne ut hva i alle dager jeg har lyst på til kveldsmat. Har ikke lyst på noe egentlig, men magen min kommer til å hate meg hvis jeg ikke spiser. Eller, hate meg mer - den er relativt slem mot meg nå å.Hater magen min til tider. Imorgen må jeg levere tilbake kameraet til Linn og kjenner jeg kommer til å savne det kjempemasse <'3 Vil ha et sånn selv ogsååå ! Noen som er rik og snill ? Er nemlig fattiglus selv.Men altså, nå har jeg brukt nesten en halvtime på innlegget uten at det har kommet noe saklig av det så nå skal jeg avslutte her også finne meg kveldsmat. Vurderer egentlig bare å varme opp middagsrestene, men vi får se. God natt da, alle sammen !

Hva har dere gjort i kveld da ?

~ Gunnais

SøtestePiaFor det første - beklager at jeg ikke blogget igår, men noen var liiitt for lat til å orke å skru på pc'en. Men altså, nå er jeg stasjonert foran pc'en og er klar for å skrive til dere - med CapriSonne som motivasjon. Eller, i allefall den lille skvetten som er igjen. Vurderer å hente en ny, for nå ble den helt tom..Igår dro vi til Rypetoppen adventurepark hvor Karen og John klatret rundt i forskjellige baner. Har massevis av bilder, men har lovt at de ikke skal legges ut og jeg må nesten holde løftet mitt. Etter å ha slått ihjel masse tid der, ble det vi dro videre oppover til Åre hvor vi gikk rundt å så på forskjellig før vi spiste mat på en plass kalt for "Broken". Maten var god - men guuud, så store porsjoner. Klarte ikke å spise opp alt og jeg drakk ikke engang opp det store glasset med brus jeg hadde. Etterpå dro vi hjemover igjen med en snarvisitt innom nabocash'n hvor vi handlet med oss forskjellig mat og slikt. Når vi kom hjem var jeg og Karen hjem i bare 10 minutt før vi slengte oss i bilen og dro til elva for å bade igjen. Badet sammen med Bente, LivAnne, Kristina, Ragne og etterhvert Kjell og vi hadde det kjempemorsomt. Elsker å bade i elva, virkelig, det er såå godt ♥ Etterpå kom da den store latskapen og jeg gjorde seriøst ikke en dritt iløpet av kvelden...I dag hadde jeg huset heeelt for meg selv når jeg våknet, siden mamma var på jobb og Karl Johan hadde dratt med seg småttisene på fisking. Så, jeg sov til 10, pakket i en halv evighet og gjorde noen snille ting som å vaske kopper og gå med matavfallet. Godt å være alene ♥ En ting jeg ikke skjønner da - jeg får plass til alt på vei til mamma, men på vei hjem så er det nesten så jeg må ha bagen åpen. Men jeg fikk med meg alt etterhvert da, og jeg fikk til og med pakket ned forskjellige matvarer. Så nå har jeg middag for i dag å ^^, Etterpå ble det jeg ble med Bente, mormor og Rydia på shopping, så nå har jeg endelig strømpebukse til barnedåpen på søndag. Avsluttet shoppinga med pizza på Napoli hvor denne søte pia begynte å tulle og fjase når hun så jeg hadde telefon i hånda. Se så søt da ♥ Siden det har jeg slitt med å skrevet dette innlegget og sortert bilder, og nå tror jeg kanskje jeg bør avslutte her for å finne meg mat. Lurer på om jeg kanskje har planer for kvelden, men husker egentlig ikke om det var for idag eller imorgen. Skal uansett ha mat - hva aner jeg ikke, men må jo spise middag under TheBigBangTheory. Titter innom igjen ikveld jeg, that's a promise.

~ Gunnais

MISSION IMPOSSIBLE

Et sånn kjapt innlegg må dette bli, da dataen er snart tom for strøm og jeg er for lat til å hente laderen. Jeg vet, jeg er lat - lenge leve latskapen, ikke sant ? Vel, her har dere dagen min..

Idag skulle jeg og Karen på stranda, men mamma rakk akkurat å dra derifra før vi ombestemte oss. Blåste så mye at vi hakket tenner så da ble det vi trampet oss bortover til Hellsenteret istede og slo ihjel litt tid der til mamma og John kom. De var nemlig hos oldefar og hjalp han med noe, så da måtte vi bare vente. Og forresten - det å gå fra hellstranda til hellsenteret i flipflops er vondt. Dere vet slike med "stolpe" mellom storetåa og nabo'n ? Fikk gnagsår innen vi kom halvveis så endte opp med å gå i bare sokker innpå hellsenteret. Nå hadde jeg vel og merke egentlig på crocs, men lillesøster er pingle og klarer ikke å gå i flipflops over lengre tid så jeg ofret meg. Anyways, mamma og John kom, småttisene fikk seg slush og jeg fikk PepsiMax også dro vi hjem.Også etterpå da, så prøvde jeg meg på "mission impossible" - Jeg skulle nemlig bli brun ! Funket ikke.. Lå og solet meg i 40 minutt på begge sider, men brun det er jeg så absolutt ikke. Meeeen, jeg ble heller ikke solbrent !! Takk og lov ♥ Nå syns jeg bare at brunfargen skal poppe frem før barndåpen på søndag. Så, får gjøre et like desperat forsøk imorgen da, selv om det kjenner ut som om jeg kommer til å smelte når jeg ligger der. I tillegg så har jeg egentlig ikke tålmodighet nok til å ligge i ro over lengre tid. Så, meg og soling passer perfekt sammen altså !Etter å ha kjedet meg og pratet hull i hodet til mamma i en halv evighet ble det jeg, Karen og Bente dro i elva for å bade. Elsker å bade i elva ♥ Var så heldige at vi var der heeelt alene, noe som gjorde det enda morsommere. Da kan vi oppføre oss ekstra barnslige, liksom, og er det noe jeg er flink til så er det det. Ellers har jeg flere bilder fra dagen jeg vil legge ut, men det er av Rydia og John i løpet av dagen og siden de går rundt i bar overkropp mesteparten av tiden, så vil jeg ikke gjøre det. *Furtfurtfurt* kan noen lære barna å beholde t-skjorta på ? På forhånd takk. Nå må jeg avslutte,for pc'en har 10 minutt eller noe igjen. Byebye !

~ Gunnais

TIRSDAG

Nok en herliiiig sommerdag idag gitt ♥ Dette har vært en slik dag der dagen har gått kjempetreegt pga lite å gjøre, men på slutten av dagen tenker man bare "hvor ble det av tida ?!" Eneste bildene som faktisk ble tatt av ting jeg har funnet på var selvfølgelig med mobil da, kameraet lekte jeg meg bare med når jeg kjedet meg. Øverste bildet er faktisk det søte søskenbarnet mitt, Rydia. Såå søt da ♥ Ellers har jeg solet meg i skyggen med Bente mens småsøsknene mine spilte volleyball ved siden av. Mildt sagt panikk med det samme vi så ballen kom, hylte og hele pakka. Yes, vi er veldig voksne. Etterpå ble det vi dro i "Tylda" og badet, noe som var IIIISKALDT med det samme, men ble ganske fort så nummen at man glemte det. Så lekte oss som bare det vi (Karen, Bente og meg) mens John satt i vannkanten og ville hjem.. Etter kveldsmat og jordbær-dessert tok jeg med meg Tiko ut på en liten gåtur. Mamma jobbet nemlig kveldsvakt så da gikk vi imot henne. Ble faktisk 7,45 km og det er jeg ganske fornøyd med, siden vi skulle bare på en liten kveldstur. Godt å fått litt tid med bare Tiko også, er så glad i denne søte skapningen ♥ Det siste bildet der var egentlig bare for å fylle opp plassen i collagen. Det er bilde av armbåndene mine som jeg går med om dagene får tida, peacesmykket fra Glitter og det andre er laget i barnehagen. Kreativt, I know.. Matchende, yes, very much. Men nå må jeg avslutte, så byebye !

~ Gunnais

BILDEDRYSS FRA IDAG
FOR EN FANTASTISK DAG DETTE HAR VÆRT !! Åååh, så godt med finvær ♥ Har vært ut å gått tur med LivAnne,Bente, Karen og søteste beibisn, fått hilset på søskenbarnet mitt Rydia som er på besøk, gått litt alene og plukket blomster til mamma, og vært på barneskola her sammen med storebror, lillesøster, lillebror, Bente og Rydia. Blæh, mange navn.. Som dere ser så klarte jeg ikke å oppføre meg voksent - måtte oppi den store huska en liten tur. Men jaja, er ikke voksen før man er barnslig, eller noe slikt. Nå skal jeg etterhvert ut en tur sammen med TanteBente igjen (Må jo plage henne når hun endelig er hjemme!) også tror jeg kanskje at jeg skal prøve å legge meg på rett tid. Føler at jeg kommer til å ha en del bilder å vise frem etter denne uka med ordentlig kamera, men det får vi ta som det kommer. Titter innom igjen i morgen kveld, it's a promise !

~ Gunnais

GOING HOME


bilde fra igår.

♥ Mandag ♥ Ny uke ♥ Hjem til mamma ♥  Og så godt det skal bli ♥ 

Gleder meg som en liten unge til å dra hjem til mamma, selv om jeg vet alt jeg må gjøre før jeg drar. Egentlig skulle jeg jo tatt med meg ei bok ut og satt meg litt i sola nå som den endelig er her, men skal jeg dra til mamma må jeg først vaske kopper og forskjellig. Også skal jeg pakke ferdig - begynte med det klokka 11 igårkveld så har i allefall fått pakket litt da. Mangler bare litt småtteri faktisk :) Dataen og bloggen blir med meg hjem til mamma så dere får oppdateringer, men da blir det jeg holder meg til 1 innlegg for dagen. Ikke nok med at jeg vil tilbringe tid med familien når jeg først er hjemme, men i tillegg har TanteBente kommet hjem nå så vil jo prøve å være litt sammen med henne også når vi begge er hjemme. Hun skal være her ei stund, men jeg har jo ferie bare denne uka nå også begynner jeg på jobb igjen så da må jeg plage henne så mye som mulig denne uka. Hvor lenge jeg egentlig blir hjemme vet jeg ikke, men reiser sikkert hjem igjen torsdag eller fredag. Er glad i å være hjemme, men orker aldri over lengre tid for å være helt ærlig. Er så stor overgang fra å være helt alene hele tida til å være omringet av folk, så noen dager er for meg mer enn nok. Krysser fingrene for at jeg får gått en del i løpet av uka, både med folk og alene. Er litt godt å gå sammen med bare Tiko av og til å, for å få luftet tankene mine. Tenker nemlig så godt når jeg er helt alene å går, og i det siste har det blitt en god del tanker som svirrer rundt. Og Tiko er jo den beste terapien som fins ♥  Men, nå må  jeg nesten komme igang med dagen, så snakkes vi forhåpentligvis ikveld !

~ Gunnais

JENTETID, PARTY, DÅRLIG OG SPREK.

Kort fortalt hvordan mine 2 dager har vært nå. Jeg skulle jo få besøk av Ragne og Kristina, men det ble flere. Liv Anne kom sammen med en gjeng så da ble vi plutselig litt flere som var her. Men dess flere, dess bedre og vi hadde det kjempekoselig ! Ble tatt bilder, men måtte sortere de litt og det var bare noen få som passet seg på bloggen. Men, noen bilder skal dere få da, so here we go:

Alt i alt en kjempekoselig kveld og enda bedre ble det da Ragne endte opp med å ligge over. Like koselig hver gang det ♥ Og om det er noen som ser bilder av seg her som de ikke vil skal ligge ut her så sletter jeg de forresten, tar hensyn til slikt. Bare si ifra ! Når jeg våknet i dag kjentes det at det var "dagen derpå" og slikt har det nok vært i hele dag. Etter å ha sendt hjem Ragne og vasket gulv etter masse om og men, fikk jeg plutselig spørsmål av LivAnne om jeg ville bli med ut å gå tur. Dumme meg tenkte hvorfor ikke også dro jeg. Angrer litt i ettertid for hadde jeg visst hvordan det var oppover der hadde jeg holdt meg hjemme istede.Vi gikk nemlig opp "Spigiln" noe jeg aldri har gjort før. Var en ganske bra tur og det var godt å få luftet seg litt, men det var litt fælt når jeg gikk rundt å var kvalm heeele veien opp. Men jeg kom meg opp, og jeg håper denne turen blir tatt en tur til for det var kjempefin utsikt. I tillegg var det ikke så ille å gå som jeg trodde på tross av dårlig form. Nå skal jeg barebare før det blir senga. Må opp tidlig imorgen for å få gjort unn alt før jeg skal til mamma imorgen nemlig, siden det liksom aldri ble gjort tidligere idag. *kremt* 

~ Gunnais

HERLIGHjemmespa er virkelig noe av det beste man kan gjøre om dagene ♥ Så herlig og avslappende - rolig musikk, hårkur, ansiktsmaske, laang dusj og til slutt lakkere negler og sminke seg litt. Føler seg alltid så mye bedre da ! Nå går jeg rundt i et telt av en "genser" som jeg kjøpte meg i går som viste seg å være mer som en kjole eller tunika. Hvis dere er interesserte kan jeg sikkert få vist dere den litt mer ordentlig senere, kan alltids tvinge Ragne eller Kristina til å ta bilder når de kommer i kveld. Skal nemlig ha jentekveld sammen med de ikveld, så jeg skulle kanskje ha ryddet litt mer ? Wuups.. 

Nå skal jeg nok en gang prøve å komme i gang med husarbeidet som gjenstår før jeg skal nedover en tur. Er ikke så mye husarbeid da, men nok til at jeg ikke orker å komme igang. Tar meg sånn seriøst bare 20-30 minutt hvis jeg klarer å komme igang.. Trygt å si at denne dagen nok en gang er fylt opp med planer, så dette blir mest sannsynligvis dagens siste innlegg. Må liksom komme igang nå, uansett hvor mye det frister å fortsette å sitte her og skrive masse tull bare for å slippe... 

~ Gunnais

SPADAGDagens store plan - låse meg inne på badet og ha spadag. Høres bra ut det  ? Gleder meg, elsker å slippe å tenke på noen andre for ei lita stund. Ellers tror jeg kanskje Ragne kommer innom en tur ikveld, så endelig får jeg litt Ragnetid ♥  Må jo stappe full dagene med vennetid nå som jeg har ferie, for neste ferieuke er jeg hjemme til mamma så da har jeg ikke tid. Men, før spadagen starter så må jeg rydde på badet så prøver jeg heller å få tittet innom en tur ikveld jeg :)

Hva er deres store planer for denne lørdagen da ? 

~ Gunnais

BUSY DAY

Idag ble det jeg og Linn gikk ned til Stjørdal allikevel, og dette er 2 bilder jeg knipset av henne på veien. Hun er verdensbeste, uansett hva andre sier ♥ Hun ble litt sliten av gåturen da, men holdt humøret oppe hele veien for det om. Jeg valgte meg en fantastisk "ektemann" å bli liksomgift med altså, synes jeg i allefall da ^^ Da vi kom til Stjørdal ble det en liten handletur og jeg har nå endt opp med 2 nye klesplagg, 2 armbånd og ei skrivebok. Skriveboka skal faktisk bli tatt i bruk allerede ikveld, nå som jeg endelig har ! Den skal nemlig brukes til en fast ting, istede for 100 forskjellige ting som alle de andre skrivebøkene mine. Jeg trengte ei dagbok nemlig, noe å lufte tankene mine i av og til. For dessverre, så føler jeg at det er ikke alt som kan skrives her. I allefall for ei stund nå, så kommer jeg til å må ha litt mer "munnkurv" på bloggen, både på grunn av jobb og forskjellige andre ting. Og av og til, så er det bare godt å skrive uten å må tenke hvordan andre kommer til å reagere på det som står. 

Nå sitter jeg i sofaen og leter etter krefter til å komme i gang med ryddinga. For et ork det kommer til å bliii ! Rakk liksom ikke å rydde og vaske ordentlig etter besøket av Karen, før Linn kom på besøk så nå er det dobbelt så mye å gjøre. Noen som vil hjelpe meg ? Eventuelt gjøre alt ? Værsåsnill og pliis ? Orker ikke selv.... !! Skulle vasket kopper, ryddet, vasket gulv, vasket klær, lagt sammen og inn klær and so on. Og alt det her orker jeg egentlig ikke idag ! Men morgendagen er full av planer dessverre, og ene består av vennebesøk her og da er det fint om folk slipper å falle over ting på vei til sofaen. Så kanskje jeg skal komme meg i gang.. Hmm..Se dette søte bilde som lillebror har tegnet til meg da ! Er forelsket jeg ♥ Og hvis det er noen tvil så er det meg og han på tegninga da, han satt med tavla mi engang han var på besøk og har ikke hjerte til å vaske bort det. Skulle jo egentlig bruke den til å skrive opp "huske-beskjeder" til meg selv. Forresten, ser dere hvor bra kvalitet det er på bildene ? VerdensBesteLinn lånte meg kameraet hennes i ei uke !! Åååååh, lykke ♥ ♥ ♥ ♥  Så nå blir det ordentlige bilder på bloggen for ei stund ! Men, nå må jeg nesten komme meg opp av sofaen. Uansett hvor lite det frister. Men jeg har masse musikk med masse lyd jeg, så skal vel overleve !

~ Gunnais

PITURES FROM YESTERDAY
Et lite bildedryss fra da jeg og Linn var ute å gikk igår. Fikk henne til å bli med meg til å gå til butikken, med løfte om skyss hjem igjen av LivAnne. Etter at vi hadde gått tur så ble vi bedt på middag til LivAnne og BjørnRoar, så vi ble værende der hele kvelden egentlig. Smakte også på en ny gele - Cola&Limesmak. Den var (overraskende nok) kjempegod ! Og plutselig så bestemte jeg og Linn at hun skulle ligge over ei natt, slik at vi fikk enda mer tid sammen ♥ Så nå sitter hun på siden av meg og vi aner ikke hva vi skal gjøre. Egentlig skulle vi på shopping, men det ble plutselig ikke at vi hadde råd allikevel så da må vi finne på noe annet. Tips til hva ? Jeg vil ut å gå laaang tur, men hun har ikke sko til det :/

~ Gunnais

TORSDAGDet regner i dag å gitt. Hvor blir det av sommeren ?! Idag får jeg besøk av VerdensBesteLinn og endelig skal vi få litt tid med bare oss ♥ Skal bli godt å få snakket ut litt, og oppføre oss som unger. Egentlig håpet jeg på fint nok vær til å være ute litt, men det ligger an til at vi må være inne idag. Snakker om sola - nå kom Linn inn døra, så vi snakkes etter at hun har dratt hjem istede. Håper dere får en fin Torsdaag,alle sammen ♥

~ Gunnais

LAST FEW DAYSPå mandag kom da lillesøster på besøk og etter en tur på Stjørdal og forskjellige, ble det vi ordnet oss pizza utover kvelden og hadde en skikkelig jentekveld. Spiste oss god og mett, lekte oss med neglelakk med masse jenteprat ♥ Godt å få snakket ut ordentlig med lillesøster å ! Etterhvert trosset vi vinden og kom oss ut for å ta bilder, så her får dere et lite bildedryss:

Tatt med mobil da kameraet til Karen nektet å høre etter, men.. Og ikke så mange bilder av Karen for hun var så misfornøyd med alle. Og vil jo ikke legge ut bilder uten lov eller, så da ble det bare det på huska som jeg syntes var så fint ! Etter å ha knipset bilder satt vi inne og hakket tenner ei stund før vi kom oss i seng - klokka gikk nemlig litt fort plutselig.I går var vi med LivAnne til ei vennine og gikk en veldig fin runde der som var på litt over 5 km. Det var så fint å gå der, for det var kjempefin natur i rundt deg hele tiden ! Og når vi skulle kjøre hjem var vi innom hytta til oldefar også, for der var nemlig både Oldefar og TanteBodil. Så da fikk jo truffet de å ♥ Den hytta har jeg mange minner fra barndommen så var fint å titte innom hytta en tur. Etter at vi kom hjem laget vi oss Spaghetti til middag før vi begynte sånn smått med litt jenteprat og forskjellig igjen. Karen fikk så lyst til å bake muffins, så da fikk jeg meg jo muffins å ! Nammenam ! Etterpå tvang jeg faktisk Karen til å se Dagboken sammen med meg - elsker den ♥ Karen var ikke så veldig interessert da, men who cares, jeg skulle se den ! Etter en episode med Criminal Minds ble det senga, og idag så... Har vi ikke gjort en dritt ?! Karen kom seg opp etterhvert da, men begge to var litt leie av hverandre så vi ble bare sittende å se tv og forskjellig fram til hun ble hentet.Så egentlig en ganske kjedelig dag da, men slik blir det etterhvert. Nå skal jeg bare gjøre litt småtteri også komme meg til sengs - får besøk av Linn♥ imorgen og vet ikke helt hvor tidlig så bør komme meg i seng på rett tid. Snakkes imorgen da - nå skal jeg bli flinkere med denne blogginga igjen ;)

~ Gunnais

ONSDAG

Onsdag, klokka er 10, jeg er lysvåken og har vært det i 2 timer, men Karen har ikke gitt et eneste livstegn fra seg. Snakker om å ha godt sovehjerte, skulle ønske jeg hadde fått litt av det. Har jo en fæl vane med å våkne i 8-9 tida så hadde vært godt å være litt sånn som Karen til tider. Men samtidig så er det ganske greit da, for jeg synes morgenene er litt avslappende. Sitte å kose seg med god frokost, se tv og bare slappe av. Er også da jeg er mest effektiv med husarbeid, så egentlig har jeg bare godt av å komme meg opp tidlig. For øyeblikket sitter jeg pakket inn i dyna og ser "Live at The Apollo" mens jeg spiser frokost, og hvis Karen ikke våkner innen jeg er ferdig her så skal jeg kanskje få prøve å få ryddet opp litt her også. Vises at det ikke er ryddet på et par dager og når det da ikke er de mest ryddige personene som er her så blir det litt kaos. Menmen, kommer til å ta meg en halvtime bare når jeg kommer i gang, så det skal vel gå bra ! 

I morgest lå jeg forresten å så på weheartit på telefon og siklet etter tattovering. Har bestemt meg for hva jeg vil ha og hvor, jeg mangler bare pengene ! Er det noen som føler for å gi meg ? (a)  Kunne ha drept for ei tattovering for øyeblikket. Egentlig skulle jeg jo gi meg selv i 18årsgave, men har liksom aldri hatt råda så det har ikke blitt noe. Det koster sikkert ikke så mye da, men har for øyeblikket akkurat nok penger igjen til mat for tida så kan jo ikke ta tattovering da. *furtfurtfurt*  Men, nå må jeg nesten avslutte her slik at jeg kanskje får gjort litt også lover jeg å titte innom senere idag med litt mer bilder. Karen drar jo hjem idag så da går det an å sitte litt lengre tid på dataen om gangen ;)

Fins det noen snille sjeler som vil betale for tattovering for meg ? Eventuelt bare legge ut også betaler jeg tilbake etterhvert ? ^^

~ Gunnais

JENTETIDSå, som nevnt igår så kom Karen på besøk og her blir hun til imorgen. Har tatt massevis av bilder og funnet på mye forskjellig, men føler liksom ikke helt for å sitte så lenge på dataen når jeg har besøk. Derfor får jeg heller komme med et lengre innlegg etter at hun drar hjem imorgen tenker jeg. Har i allefall bilder å vise dere for vi endte opp med fotoshoot i vinden igår. Tenkte jeg kanskje skulle mase på å ta bilder idag å jeg, syns det er så morsomt ! Men, nå skal vi se UglyBetty før vi kanskje skal ut å gå en tur. Kan jo i det minste leke sprek om ikke noe annet ! Kanskje noen har lyst til å bli med ? Rop ut, selskap er jo bare morsomt !

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

BESØK

Utrolig, men sant, jeg kom meg opp halv 8 idag og Karen fikk lov til å komme inn døra. Så, nå er søstersen på besøk og vi har planer om en tur nedover før vi skal ha en skikkelig jentekveld enten idag eller imorgen. Kommer litt an på om jeg våkner til iløpet av dagen, akkurat nå frister det bare å legge seg klokka 8 ikveld liksom.. Anyway, skal gjøre oss ferdige nå også går veien nedover også tar vi resten derifra. Titter innom en tur ikveld med bilder - Karen har med seg kamera nemlig ! 


Fra lørdagskvelden.

~ Gunnais

YESTERDAY AND TODAY

Okei, liiiiten mulighet for at dette blir litt langt, men skal prøve å få korte det ned siden det er sent og jeg får besøk i halv 8-8 tida imorgen tidlig.. So, here we go ! 

 

Igår begynte jeg (veldig optimistisk) å rydde leiligheten og skrev til og med en liste over alt som skulle gjøres i bad, stue og kjøkken. Begynte på kjøkkenet og da begynte jeg sakte, men sikkert, å innse at den lista var litt vel forventningsfull. Alt av klær kunne ikke vaskes siden det var drittvær og jeg ikke kunne henge det ute, og det var litt for mye å gjøre til at jeg orket alt rett og slett. Så etter å ha gjort ferdig kjøkkenet og litt av badet endte jeg opp med å bli med LivAnne på hellsenteret en tur istede *kremt* og tilbrakte litt for lang tid og litt for mye penger der. Og på Rema1000 fikk jeg et akutt innfall og kjøpte sånn "vin" som de har der. Så, kan dere gjette hva jeg gjorde igår kveld ?Etter at søteste beibis'n sovnet (er seriøst dønn forelsket i den lille skapningen jeg altså♥) ble det noen vinglass mens jeg satt og snakket med LivAnne. Fikk smakt på begge 2 og endelig har jeg funnet en type vin jeg liker  å - vel og merke ikke ordentlig vin, men bedre enn ingenting ! Etterhvert ble LivAnne trøtt og lei av bablinga mi, så det endte med at jeg gikk hjem og koset meg for meg selv. Passet fint det å, for da kunne jeg sitte i bare morgenkåpa - mye mer behagelig det ! Satt å snakket med forskjellige folk på dataen og snapchat så jeg var jo til og med litt sosial ;)Idag var stua på planen og jeg er ferdig ! Ble ikke jeg byttet sengklær da siden jeg må henge de ut for å tørke de og det ikke er vær til det. Så enten må jeg vente på sola eller til det er plass på klesstativet - frykter det må bli det siste. Støvsugde heller ikke sofaen siden det ikke er så lenge siden jeg gjorde det skikkelig, så får det bli senere en dag. Midt i ryddinga fikk jeg plutselig spørsmål om jeg ville bli med å gå på besøk til oldefar sammen med LivAnne og BjørnKristian, noe jeg selvfølgelig ikke sa nei til. Fins jo ikke dårlig vær, bare dårlig klær så slengte på meg regnjakken og ble med. BjørnRoar kjørte da, så fikk skyss tilbake. Var kjempekoselig å treffe oldefar igjen ♥ Er nok alt for lenge imellom jeg er der... Det siste bilde her er hvordan stuebordet mitt ser ut nå - fint ja ? Kjempefornøyd jeg :D Er egentlig kjempefornøyd med så å si alt nå - endelig begynner jeg å få det som jeg vil ha det ! Nå skal jeg enten være dum og bli sittende oppe altfor lenge eller så skal jeg komme meg i seng slik at jeg er opplagt og våken når Karen står å banker på døra litt før 8 idag.. Gjett hva det garantert blir da ? Er håpløs når det kommer til fornuftige valg altså...

Hva har dere gjort idag ? Noe mer spennende enn husarbeid ?

~ Gunnais

NEW STUFFMooorgenkåpe ♥ Har jo sånn tynn "kimono"-sak som er ganske så kort, men nå har jeg også en skikkelig morgenkåpe ! Helt enkel og grei (og roooosa) fra Jysk :) Tannbørstekopp - akkurat som den grønne sjokomelkkoppen min, bare annen farge. Fant også enda en grønn en som bare måtte bli med hjem ! Nille for 10 kr bare ^^Sånn bestikk-deler sak for å ha i skuffer egentlig da, men for meg står den bare oppå kjøleskapet siden jeg ikke har en eneste kjøkkenskuffe. Litt lei av å ha alt av bestikk oppi en kurv ! Har ment å kjøpe lenge så når jeg endelig fant på Jernia så ble den med hjem.Enkle ballerinas fra Økonomisko til barnedåpen jeg skal på senere i sommer.Muffinsformer i silikon fra Jernia. Syns det er så mye bedre å bake med slike !Enda et par ballerinas fra økonomisko som jeg elsker ! Er penere på vel og merke da, og som dere kanskje ser  - så er de godt brukt allerede :)Ny skjerfet fra Only  - Hodeskaller ♥ ♥Også "pakken" da - en skriver som jeg bestilte meg ! Det som ikke sto på nettsida da, var at jeg trengte en kabel som jeg måtte kjøpe ekstra og nå er jeg selvfølgelig for blakk til å kjøpe den.. -.-

 

Nå skal jeg spise opp kveldsmaten min og forskjellig før jeg kommer innom med et innlegg om igår og idag senere. Dette lover jeg, men først skal jeg prøve å få gjort meg ferdig hjemme her !

~ Gunnais

SØNDAGGjenbruk av gårsdagens bilde og greier, men har ikke tid til å begynne å knipse nye nå. Nå skal jeg nemlig forte meg å ordne frokost før jeg skal komme igang med stua. Er nemlig bare stua og gangen som mangler nå, så må i allefall bli ferdig med stua om ikke noe annet. SKAL også få skrevet det innlegget med ting jeg har kjøpt i det siste, jeg må bare få tid til å sette meg ned først. Men, det skal komme idag da - det er et løfte ! Ikveld kommer det et innlegg omigår siden jeg nå har vært våken siden halv 9 uten  å komme igang med alt jeg skulle ha gjort så ha'kke tid nå. Snakkes senere idag !

~ Gunnais

FORANDRING I PLANENEBle ikke helt som planlagt denne kvelden - holder nå på å ordne meg før jeg skal gå ned til LivAnne å være der resten av kvelden, mest sannsynligvis. Skal prøve å evt oppdatere instagram i løpet av dagen da, men nå skal jeg slenge på meg resten av trynet, få på noe annet enn "vaskeklærne" og gå ned. Snakkes muligens ikveld, men hvis ikke så titter jeg innom så fort jeg våkner imorgen ! Så håper jeg dere alle får en fin og koselig lørdagskveld, det har i allefall jeg planer om å ha ♥

~ Gunnais

E-N-D-E-L-I-GJeg er av den type person som våkner 8-halv 9 i helgene uansett hvor lenge jeg har vært våken dagen før, så når jeg våknet idag og så at klokka var halv 11 så var jeg overlykkelig. Endelig føler jeg meg uthvilt og klar for en ny dag ! Hva jeg skal gjøre idag aner jeg vel og merke ikke,så om det er noen som vil finne på noe blir jeg overlykkelig ! Er liksom litt kjedelig å sitte her helt alene hele lørdagen, det er jo slikt man skal gjøre på søndager ;)  Skal rydde bad + kjøkken da, men det tar jo bare en times tid. Så er det noe småtteri på stua, men får ikke gjort noe før "pakken" min er fikset og det klarer ikke jeg. Anybodyyyy ? Skal legge ut bilde av pakken senere idag, sammen med andre innkjøp jeg har gjort idet siste så da får dere se hva det er.Må bare finne igjen alt først o.O Nå er det snart på tide å finne seg frokost før jeg skal skrive ei liste med alt jeg skal gjøre. Er litt mer motiverende når man kan krysse av på ei liste etterhvert ! I tillegg skal jeg sette igang med den morsomme jobben med å sortere ark og forskjellig igjen idag - noen som vil gjøre det for meg ? Hater slik drittjobb -.- Så, titter innom senere idag da, med bilder av forskjellige nye ting rundt meg her !

~ Gunnais

VGLISTA OG FORSKJELLIG FRA ONSDAGPå onsdag var jeg jo på Vglista sammen med Ragne og Linn, og som alltid var det kjempekoselig. Er jo 3 året på rad vi er der, men synes egentlig ikke at det var så veldig mye bra musikk i år. Men, som dere ser, så husket jeg i allefall å ta bilder da ! Når jeg og Linn kom til Trondheim traff vi på Ragne før vi fant veien til McDonalds (♥) for så å egentlig bare trampe litt rundt for å "slå ihjel" litt tid. Da konserten startet dyttet vi oss bortover og fikk egentlig en ganske fin plass ved rullestolområde. Så scenen bare av og til da, men vi hørte i det minste musikken ! Cirka halvveis i konserten ble det også Karen kom til oss ( hun var der med resten av family'n) så resten av konserten sto vi alle fire og hoppet, tullet og danset. De gale har det godt, ikke sant ? ^^

Etter konserten traff jeg på Kristina også dro vi på Nova for å se The Bling Ring. Koselig å få truffet henne igjen å - aaaltfor lenge siden sist ! Jeg synes filmen var ganske bra, men ikke sånn type film man ser flere ganger da. Men, nå er jo jeg veldig stor fan av Emma Watson noe som kanskje ikke gjør meg så veldig konstruktiv. Kinoen var vel og merke gratis for meg, den var på en måte bursdagsgaven min siden hun ikke kunne komme på bursdagen. Dette gjorde selvfølgelig at jeg kom hjem altfor sent, menmen alt i alt synes jeg det var vært det siden jeg fikk en hel "dag" sammen med noen av mine bestevenner ♥ 

Var noen av dere på VgLista ? 

~ Gunnais

BITTELITT FRUSTRERT OG FORBANNA, MEN GLAD !


Måtte bare vise dere alle disse bildene jeg tok i morgest - så mange bare for å få 1 brukbart ett på instagram. Er ikke bare når andre skal ta bilde at jeg ikke klarer å oppføre meg nemlig.. Hele vitsen med bildet var jo å vise dere skjerfet mitt, noe jeg husket først etter å ha tatt 3 bilder så da måtte jeg ta enda flere. Liksågreit, ser ikke ut på de andre ! Vel, jeg hadde så god tid i morgest at jeg retta ut håret og hele pakka idag.Og holdt på å sovnet mens jeg ventet på at jeg skulle gå til jobb så endte opp med å gå nesten ett kvarter tidligere idag. Men fint det å da - ikke fikk jeg bare en fin start på dagen med å være uthvilt, men jeg fikk også en fin og rolig gåtur til jobb. Kom litt tidlig da, men det gikk helt bra ! Hadde det kjempekoselig på jobb i finværet, og kjenner jeg kommer til å savne arbeidsplassen min når jeg skal flytte over til skole - både kollegaer og barna ♥  I tillegg fikk jeg ferie litt før idag, pga lite barn - og nå har jeg 2 uker med ferie noe som jeg kjenner skal bli kjempegooodt !Etter jobb dro jeg på shopping og litt småtteri ble det med hjem. Ble med litt flere ting, men det var pakker som ikke var pakket inn så de kunne ikke vises. Har kjøpt masse jeg trengte og tenkte jeg skulle vise noe av tingene imorgen. Det ene er en familieplanlegger som jeg er helt frelst til etter å ha kikket i den - er virkelig glad for at jeg bestemte meg for å legge i litt ekstra å kjøpe en skikkelig en ! Mens vi var på Stjørdal skulle vi egentlig besøke oldefar, men han var dessverre ikke hjemme så da må det gjøres en annen gang. Begynner å bli en stund siden sist så hadde blitt koselig å møtt han igjen ♥ Som dere kanskje ser så kjøpte jeg ikke så mye middagsmat, men det er for at det nok en gang har blitt en del i fryseskapet så tenkte å prøve å holde meg til bare det for ei stund.Middagen ble, nok en gang, kjøttboller og makaroni i buljong. Hadde pakken med kjøttboller i kjøleskapet så tenkte hvorfor ikke og laget meg det nok en gang. Klarte ikke å spise opp alt da - halvparten ble liggende igjen i skåla. Har hatt så dårlig matlyst i det siste og siden jeg ikke får i meg så mye mat har jeg også hatt veldig mye magesmerter idag. Kjøpte meg mat når jeg var på stjørdal å, men spiste bare halvparten før jeg kastet resten. Og etter middagen idag fikk jeg så vondt at jeg ble liggende på sofaen - jeg som hadde så store planer om rydding og slikt idag. Men, kanskje i morgen da ? Kan ikke alltids gå som planlagt og har ikke så store planer for denne helga så da går det bra. Og - jeg har jo 2 uker med ferie, så skal i allefall bli ferdig innen jeg starter opp på jobb igjen !


Slik har jeg stort sett følt meg i kveld. Først strever jeg med pakken min som jeg ikke får fikset selv, så slår magen seg helt vrang og i tillegg klikker pc'en hvert femte minutt. Kunne hatt en bedre fredagskveld enn dette for å si det slik. Kunne blitt bedre fredagskveld om noen kommer å fikser pakken min da ? De på facebook har vel fått med seg hva det er antar jeg ;) Nå skal jeg se Mord og Mysterier mens jeg fikser et innlegg om vglista/onsdagen som jeg skal få lagt ut før jeg legger meg (forhåpentligvis). I løpet av morgendagen skal jeg også få laget det innlegget med nye innkjøp, har handlet litt forskjellig uten at det har blitt lagt ut idet siste. Må bare finne igjen alt først. Men aller først så skal jeg ordne meg popcorn - er ikke fredagskveld uten popcorn ! 

~ Gunnais

FREDAG !!!


Fredag, helg om noen timer - og lønna har tikket inn på konto'n - LYKKE ♥ Hater å måtte leve som en fattiglus, og spesielt har det vært fælt det at jeg har skyldt noen penger + 3 regninger har ventet på at lønna skal komme inn. Men, det er nå fikset og jeg skal nedover i dag for å bruke enda mer penger. Lista er jo klar, så så lenge jeg husker å se på den og ikke kjøpe noe annet enn det som står så går det bra. Så da var det bare å holde seg unna alle fristelser. Bilde er faktisk tatt idag (wihu, dere slipper gammelt bilde !) og skjerfet jeg har på kjøpte jeg igår. Elsker det allerede, men selvfølgelig skinner sola for øyeblikket da - typisk at det skal bli varmt den dagen jeg skulle ha på skjerf. Men, nå skal jeg finne meg sokker og prøve å huske hva det nå enn er jeg har glemt å pakke ned. Har bare pakket ned lommeobk og mascara - et eller annet må jo være glemt ?! Jeg drar jo alltid med meg svær, fullpakket veske uansett hvor jeg drar liksom.. Vel, håper dere alle får en fin fredag, også titter jeg innom etter shoppinga i dag jeg ! :)

~ Gunnais

EKSTREMT KREATIV OVERSKRIFTEtter jobb idag så gikk jeg til Stjørdal en tur for å få hentet ut en pakke jeg skulle hente. Hva som var i pakken kan jeg vise i morgen når jeg får greia på riktig plass og forskjellig - akkurat nå står den midt på gulvet for noen skjønte ikke en dritt av bruksanvisninga. Men, siden skyssen min hjem (LivAnne og BjørnRoar som alltid ^^) ikke skulle dra med det første ble det jeg trampet litt rundt på Torgkvartalet og fant masse ting jeg vil bruke opp lønna mi på imorgen. Mens jeg var der traff jeg også på ei vennnine av meg som heter Silje og den lille gutten hennes noe som var kjempekoselig for det er en stund siden sist. Etterhvert hentet jeg jo ut pakken min da også kom vi oss i vei, men istede for å hoppe av hjemme ble jeg med LivAnne for å hente noe greier i Trondheim også tok vi en liten shoppingtur når vi først holdt på. Eneste jeg kjøpte var vel og merke et skjerf, men shopping er shopping. Egentlig greit å ikke ha fått lønn enda, tror det hadde blitt med mye mer hjem hvis det hadde vært tilfelle.. Så, etter å ha kranglet nok med "pakken" min så ble det jeg ordnet meg middag som jeg spiste under Criminal Minds. Ja, jeg spiste middag først halv 10 - orket jo ikke å bruke penger til å kjøpe meg mat på Torgkvartalet. Så, idag ble det noe så enkelt som kjøttboller og makaroni i buljong - enkelt, men godt ♥ Buljongen ble litt for tynn da, men da vet jeg det til neste gang at jeg må bruke mer. Nå skal jeg se ferdig Hannibal mens jeg gjør klart til morgendagen før det blir jeg skal legge meg. Imorgen er det fredag og ikke nok med at det er helg, men det er også TO (!!) uker med ferie. Skal bli godt ! Like etter jobb skal jeg nedover å bruke opp pengene mine og endelig fått tak i alt det jeg mangler - begynner å bli en del ! Skal også kjøpe 2 gaver og litt annet forskjellig som trengs, så har ei laaang handleliste. Den handlelista skal nå renskrives, så snakkes vi heller imorgen tidlig ;)

Hva gjorde dere idag ? Beklager overskrifta btw, er litt for sliten til å tenke ut noe kreativt akkurat nå.. ^^

~ Gunnais

ONSDAG


bilder fra i går.

Onsdag og jeg var faktisk våken halv 6 ! Var ikke så smart at jeg faktisk kom meg opp av senga da, men stolt allikevel. Nå er jeg ferdigdusja og skal til å spise frokost. Driver å tenker på hva  jeg egentlig skal ha til frokost, siden forrige tur til kjøkkenet endte opp med bare et glass sjokomelk. Å ja, jeg vet det ikke akkurat er sunt, men jeg tillot meg selv den koppen idag. Får i det minste i meg melk da.. Har satt på en kjel som koker 3 egg for øyeblikket så da har jeg i allefall et eller annet å spise. Skal ikke spise alle 3 nå altså, men fint å ha til senere. Vel, skal jo på jobb idag og etter det skal jeg på VgLista i Trondheim sammen med Ragne og Linn ♥ Har blitt tradisjon for oss å dra nå, dette blir faktisk 3 året på rad ! Etter VgLista skal jeg på kino sammen med Kristina for å se filmen "The Bling Ring" så må prøve å pugge veien fra Torget og bortover til Nova-kinoen. Eier cirka 0 retningssans så det skal bli morsomt, men i verste tilfelle får jeg bare spørre de jeg møter på. Husker sånn akutt akkurat nå, at jeg glemte å ta tiden fra jeg la oppi eggene.. 2,3,4,5 minutt siden ?!? Meg + matlaging = :((((( Igår kokte jeg meg grøt til middag og det ble så brent at kjelen ble kullsvart nedi bunnen og får ikke ren den. Skal krangle mer med den imorgen, for øyeblikket står den nok en gang med vann oppi i håp om at det skal løsne. Men, nå skal jeg prøve å komme meg i klærne før jeg skal komme meg nedover til jobb. Skal sykle til jobb, noe som vanligvis gjør at jeg har god tid, men akkurat i dag så skal jeg innom butikken og kjøpe meg pålegg først så da må jeg i vei litt tidligere. Eller, jeg skal egentlig på butikken - står i fare for at latskapen tar over og jeg heller tar noe pålegg jeg har her.. 

Me and my green cup, right now !

Så, idag ligger det nok an til at dette blir dagens eneste innlegg siden jeg kommer hjem litt (veldig) sent ikveld. Men skal huske å ta bilder i løpet av kvelden, og dere skal ikke se bort fra at instagram oppdateres i løpet av dagen - Dere finner meg under Gunnais ! Nå er eggene mine ferdigkokt (tror jeg...) så nå må jeg nesten avslutte å komme meg på kjøkkenet. Håper dere får en fiiin dag ♥

Hva er deres planer for dagen ? Og er det noen andre som skal på VgLista i dag ?

~ Gunnais

SJOKOMELKKOPPEN MINDenne store, grønne koppen kjøpte jeg for en liten stund siden på Nille for 10 kroner. Kjøpte bare 1, for jeg skulle jo ha den på badet for å ha tannbørsten i. Men så langt kom aldri koppen, for den er i flittig bruk til å drikke fra istede. Spesielt når jeg skal ha sjokomelk - Da måååå jeg ha denne koppen. Den er så fin ♥ Irriterende nok så hadde de ikke igjen flere slike da jeg innså hvor glad jeg var i den, så den skiller seg litt ut fra "mengden" i kjøkkenskapet der den står helt alene. Men, den står egentlig ikke så ofte i kjøkkenskapet da..I kveld fikk jeg endelig vasket koppene som har stått i kjøkkenvasken og ventet på at jeg skulle skjerpe meg. Når jeg var ferdig spanderte jeg på meg eggerøre med salami oppi til kveldsmat (i tillegg til sjokomelka) og så godt det var å få i seg litt mat ! Ble nemlig skikkelig dårlig helt ut av det blå under middagen så ble ikke jeg spiste opp halvparten engang.. Nå skal jeg finne meg en ibux eller to tenker jeg, så skal jeg rote meg oppi senga. Skal på Vglista etter jobb imorgen, så er kanskje litt greit å være kvitt hodepina da ? God natt, verden ♥ 


♥♥♥

~ Gunnais

SYVSOVER

Jeg som skulle opp klokka 6 endte opp med å sove til klokka var nesten 7. Så ble visst ikke så god tid som planlagt i morgest, men jeg kjenner at jeg trengte den ekstra tida med soving. Idag skal jeg nemlig på jobb, for nå er det bare hodet som er fælt. Og da går det an å være på jobb ! Så, nå skal jeg spise opp knekkebrødet mitt før jeg skal komme meg inn i klærne og komme meg i vei. Har jo en del som må bli med ned og da er det greit å ha litt god tid på vei nedover. Titter innom ikveld jeg, har det tross alt liiitt travelt her jeg sitter.. :)

Good Morning !

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

EXHILARATE


Ble jeg måtte være hjemme idag. Dette er jeg egentlig litt glad for, for jeg ble faktisk så syk at jeg kastet opp. Disgusting, I know, men føler at noen tror jeg var hjemme pga latskap og det var jeg så absolutt ikke. Har vært i drittdårlig form idag og kjenner fremdeles at formen ikke er så bra, så krysser fingrene for at jeg blir magisk frisk i natt og kommer meg på jobb imorgen. Vil jo på jobb, men det er jo ikke mulig når jeg går rundt og er skikkelig kvalm. Eneste jeg har gjort idag er å rydde litt i klesskapet for å få bedre plass og det sier seg selv at formen ikke er på topp når bare det slår deg ut. Men, på tross av formen fikk jeg tatt en runde med Zumba, og det kjenner jeg ekstremt godt på kroppen nå for å si det sånn ! Verste er at jeg er støl i magemusklene, er liksom kjempevondt å bare flytte på seg. Men jaja, det er verdt smertene så imorgen skal jeg forhåpentligvis ta en runde til ! Da skal jeg prøve en cd som heter "Ripped" (tok Exhilarate idag)  hvor du skal bruke både Toningsstickene og en stol (?) så skal bli artig å prøve. Blir jo noe annet enn bare den vanlige dansinga. Men, nå er Katt til besvær ferdig, så jeg skal logge av og finne senga. Snakkes i morgen, ikke sant ? 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits