Bloggpause ?

Hallo i luken ! Er det det heter forresten ? Akutt usikker..  Vel, nå er jeg ferdig med husarbeidet jeg skulle gjort + at jeg har fått tatt meg en dusj. Nå skal jeg egentlig bare gjøre noe småtteri før jeg blir hentet halv 3.. Stressa, sa du ? Aldriiii...Også gjenbruk av bilde da.. Huff og huff ! Jaja, skulle egentlig bare innom å si at dette blir siste innlegget frem til jeg kommer hjem på søndag. Føler ikke for å dra med pc'en og orker hvertfall ikke presset med å må blogge mens jeg er hjemme. Er jo hjemme for å tilbringe tid med familien (noe som inkluderer tidenes søteste hund♥) så da er det lik så greit å spare meg plassen i bagen ved å la pc og blogg ligge igjen. Men lover å huske å ta bilder, og det kommer sikkert oppdateringer på instagram i løpet av helga ! Og for de som enda ikke har fått det med seg - så er navnet @Gunnais : )

Hva skal dere i helga  ?

~ Gunnais

Frokost er kanskje en god ide

Det er 3 timer siden jeg våknet og først nå begynte jeg å ordne meg frokost.. Slengte 2 ostesmørbrød i ovnen og skal ha sjokomelk til det, bare for at jeg har lyst enkelt og greit ! Har ikke gjort stort annet enn å synes synd på meg selv i sofaen idag, men kom meg etterhvert opp nok til å sette regnklærne på skylling og rydda litt på badet - idag stikker jeg nemlig til mamma så må få gjort litt på forhånd. Som forventet så ble forresten både vaskemaskina og maten ferdig før jeg ble det her, så nå henger regnklærne ute til tørk og jeg sitter å spiser. Jeg rekker sikkert å bli ferdig med å spise før jeg er ferdig her også.Planen i dag er egentlig litt fullpakket. Skal nemlig vaske kopper, vaske mer klær og vaske over gulvet før jeg blir hentet. Og inni det der skal jeg prøve å jobbe mer med lærlingepermen og fått pakket til helga, så det kan bli litt travelt. Men, skal prøve å få tittet innom en tur til idag før jeg stikker av til mamma ! Det ble forresten tomt på fatet før jeg ble ferdig.. Litt lett distrahert gitt, Dr.Phil var liksom litt mer interessant ^^,

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

Lett distrahertEtter grillinga gikk jeg hjem og satte meg med lærlingepermen igjen. Med konsentrasjonsevne lik null har det gått litt sånn bob-bob. Men, er ferdig med det målet jeg har jobbet med idag, og har faktisk en følelse av å fått gjort litt. Husarbeidet er vel og merke ikke gjort, men allikevel da.. Har egentlig hatt planer om å renskrive noe jeg har skrevet i en halv evighet, men kom liksom aldri igang. Og nå begynner jo Criminal Minds og etter det så er det jo Hannibal og når det er ferdig så er det jo på tide å finne senga. Men tenkte å dra det med meg over i sofaen nå, også får jeg skrive en kladd mens jeg ser tv. Vet uansett ikke nøyaktig alder på barna, så får ikke skrevet den riktige teksten før jeg har vært på jobb. Men nå begynner Crminal Minds, så nå må jeg avslutte !

Har dere noen serier dere MÅ se om kveldene ? Jeg MÅ nemlig se Criminal Minds og Hannibal :D

~ Gunnais

UtPåTur, AldriSur...

Vet dere hva ? Jeg har ikke gjort noe husarbeid i dag jeg.. Og for å være helt ærlig, så syns jeg det er helt okei ! Eller jo, jeg har lagt inn klærne som var tørre da så jeg har visst gjort noe allikevel. Det jeg derimot har gjort er å jobbe med lærlingepermen. Noe som tar litt tid, for jeg foretrekker å skrive notater for hånd først om det jeg finner på nettet også sette det sammen som litt mer sammenhengende tekst på dataen etterpå. I tillegg har jeg lest litt i boka "Den gode assistenten" av Kari Pape, boka er faktisk kjempebra ! Har lært 10 ganger så mye etter å ha lest halve den boka, enn etter 2 år på skola om det å jobbe i barnehage. Nå kan det ha noe med at konsentrasjon dessverre var litt bortevekk mens jeg gikk skole. I midten ser dere forresten bilde av "ThingsToDo"-veggen min. Der står det hva jeg må huske å gjøre gjennom lærlingepermen og forskjellig - f.eks. står det "Renskriv lek-observeringa" på den ene lappen. Syns det er så mye lettere å huske alt da, og det er en viss glede ved å kan plukke ned lappene etterhvert :D 

Idag har forresten temperaturen inne her vært 30 grader nesten konstant...! Holdt på å dø tidligere idag, og vifta hjalp ingenting for den blåste bare varm luft. Er vel lov å være frustrert da ?! Nå er temperaturen "bare" 28 grader da, men fremdeles litt for varmt til at det er komfortabelt. Menmen, skal vel ikke klage når det først er finvær, eller hva ?  Imorgen har jeg faktisk en "kanskje-plan" hvis været er fint, så krysser fingrene for god temperatur :)Også over til overskrifta da - mens jeg jobbet med lærlingepermen fikk jeg spørsmål om jeg ville bli med TanteLivAnne ut å gå, og jeg tenkte meg ikke om 2 ganger engang før jeg sa ja. Klæsja på solkrem, hadde på meg litt bedre gå-klær og gikk ned til der de bor. Er egentlig ganske vant med å gå tur oppover her jeg, men å dytte vogna med søskenbarnet mitt oppi var litt uvant kjente jeg. Ble ikke så sliten i føttene, men det merktes at jeg brukte hendene litt mer enn vanlig når jeg går. Menmen, det er en vanesak og håper det blir flere slike turer. Mye artigere å gå når man har noen å gå sammen med enn å gå alene i allefall ! Men, nå vurderer jeg å ta en tur i dusjen før jeg etterhvert skal nedover til LivAnne en tur igjen. Ble bedt på middag dit, og selv om matlysta er litt bob-bob så skal jeg i allefall ned dit en tur. Er greit å prøve å være litt sosial også, slik at jeg ikke gror helt fast her i løpet av uka :)

Har dere gjort noe spennende idag ? 

~ Gunnais

Guud Morning


 (bilde fra igår)

God morgen, alle sammen ! Torsdag og snart helg, da kan jeg ha litt god samvittighet for å være hjemme også. For tro det eller ei, så vil jeg heller være på jobb enn å sitte hjemme om dagene. Savner barna spesielt, så gleder meg til mandagen når jeg får truffet de igjen :-)  Men idag skal jeg fikse litt på den dårlige samvittigheten jeg har ved å jobbe på den hersens lærlingepermen etterhvert. Men først skal jeg prøve meg på litt husarbeid, har både klær og kopper som venter på å bli vasket. Har også masse klær som skulle vært brettet sammen og lagt inn,meeeen det er jo så kjedelig. Og jeg har blitt litt for glad i å sitte å se Dr Phil om morgenen så det blir neppe noe før de episodene er ferdige i 12tida. Har ikke godt av å være syk, blir avhengig av massevis av teite dramaprogram....

Hva er deres planer for dagen ? 

~ Gunnais

Tha ResultKan dere nok ikke få se før Ragne er ferdig med bildene ! Neida, joda.. Kommer noen bilder som er fine som de er, men er usikker på hvor mange jeg får legge ut i senere innlegg. Uansett, endte opp med svart singlett og det hvite skjørtet mitt på bildene, og vi gikk litt rundt her for å finne skog å få tatt bildene i. Er faktisk kjempefornøyd med mange av bildene denne gangen, så håper jeg bare de blir skikkelig fine og jeg får meg en ny header. Bildene på den forrige headeren er jo nesten 1 år nå - de ble faktisk tatt 20 juni, dagen før bursdagen min. Hihi, er så flink til å huske slike randome ting..!


 
Okei dere var heldige å fikk et til (Værsåsnill, og ikke drep meg, Ragne !), men som dere kanskje skjønner så får dere ikke se de ordentlige bildene. Tro det eller ei, jeg klarte faktisk å skjerpe meg på noen av bildene. Litt vanskelig når Ragne står der og gjør seg til som bare det, hint-hint Ragne !! Men det skal hun ha - hun er fantastisk flink i det hun gjør ♥ Hun har faktisk skaffet seg en blogg nå, som dere finner her. 

Nå skal jeg finne meg middag, siden det ble jeg bare fant meg ei brødskive tidligere idag. Magen merker det, for å si det slik. I mens jeg spiser skal jeg se My Sister's Keeper på Tv2Bliss - elsker den fimen ♥ Lurer på om jeg skal lukke persiennene først, slik at folk i rundt meg ikke ser at jeg sitter og skriker som bare det.. Det er virkelig en skikkelig skrikefilm for meg !! Har boka, men har ikke rotet meg til å lese den enda. Lurer på om jeg kanskje må gjøre det når jeg er ferdig med de jeg lånte på biblioteket :)

Hva har dere gjort idag ? 

~ Gunnais

H-E-T-E-S-L-A-G !

Dere vet de 28 gradene som var her når jeg våknet ? Det ble plutselig 29,8 grader. Lå på sofaen i tskjorta og skjørtet fra igår, og følte at jeg rant bort ! Nå har jeg nettopp moppet over gulvet en runde for å få bort støv og forskjellig, og funnet fram vifta mi. LUUUUUFT ♥ Nesten så jeg tror jeg kommer til å overleve dagen allikevel jo !Akkurat nå er den vendt rett mot meg, men etterhvert skal jeg sette på slik at den reiser litt frem og tilbake. Lite vits i å dusje når det blir like varmt rett etterpå ! Sitter for øyeblikket å vurderer middag siden noen er skrubbsulten, men mat frister liksom ikke i det hele tatt. Vurderer bare ei brødskive, men må vel få i meg litt varm mat i løpet av dagen. Venter også på at noen skal komme innom en tur for å gjøre noe - hva det er får dere høre ikveld ! Nå må jeg nesten finne meg ett eller annet å spise før jeg faktisk får besøk da det ikke passer seg å spise uten at besøket får noe..

~ Gunnais

Søvnig

Idag våknet jeg halv 10... Jeg som hadde satt på 8-alarmen og greier. Det jeg hadde glemt er at på onsdager så er alarmen min deaktivert siden jeg skal gå halv 8 istede for 8. Så, litt desorientert når jeg våkna for å si det slik. Nå skal jeg lage meg frokost før jeg skal i dusjen en tur. Våkna til 28 grader her inne, så var litt varmt.. Og nå titter sola frem igjen, så da blir det enda varmere.. -.-


Gjenbruk av gårsdagens bilde, men har ikke rukket å tatt noe bilder enda. Men, magen og kjøkkenet roper så må ordne meg mat. Lover å titte innom senere !

~ Gunnais

Not again

Beklager mangelen på hverdagsblogging igår, men formen var ikke helt på topp og det er den ikke i dag eller. Var en tur til legen idag og har nå blitt sykmeldt ut denne uka. Men, positive tanker for det om, så får jeg heller tiden på å få litt mer energi og få jobbet litt med lærlingepermen ! Skal også skjerpe meg med blogginga nå, ser dere er innom uten at jeg oppdaterer og det gir meg dårlig samvittighet. Men, starter enkelt idag - her har dere dagen min !Imorgest når jeg våknet (1 time tidligere enn planlagt) bestemte jeg meg umiddelbart for at bukse var umulig å ha på siden jeg fremdeles er ekstremt solbrent på føttene. Derfor bestemte jeg meg for å ha på den blåe kjolen og lakkerte neglene mine rosa. Etter en stund innså jeg at det kom til å bli veldig slitsomt å gå å trekke opp kjolen hele tiden så bytta til maxiskjørt og baggy t-skjorte. Kjolen er nemlig litt ubehagelig over brystene og har lett for å skli ned så må hekte den med sikkerhetsnåler. Og siden jeg ikke fant det, så måtte jeg bare drite i den. Og det er jeg egentlig glad for, for jeg er veldig glad i både skjørte og t-skjorta miii ♥♥♥♥Hos legen fikk jeg jo sykmelding og etter å ha vært på biblioteket + brukt opp pengene mine på apoteket og mat, før jeg leverte sykmeldinga på jobb og dro hjem. Middagen i dag ble restene av kjøttdeigen sammen med ris og hvitløksdressing - nam ♥ Sikkert usunt som F, men who cares ! Som dere kanskje ser i bakgrunn har jeg kjøpt meg banan - skal prøve å spise litt mer frukt i løpet av dagen min nemlig. Prøve vel og merke, skal ikke love noen ting.Siden jeg kom hjem har jeg ikke gjort stort. Har så smått begynt å lest en av bøkerne jeg har lånt fra biblioteket og sittet i en hel evighet med dette innlegget i håp om akutt inspirasjon for hva jeg skulle skrive. På 2 timer så skrev jeg den første setningen, resten har kommet nå iløpet av 10 minutter. Det er jo bare det å komme igang som er så vanskelig.. Nå skal jeg se House før jeg skal forsvinne i bokverden i påvente av sesongpremiere av Cougar Town. Gleder meg som en liten unge og hoppet seriøst av glede når jeg så det skulle begynne på igjen ! Bruker jo å se de gamle episodene etter jobb, og ler like mye for hver episode :D

Hva har dere gjort idag ? Tips til hva jeg kan gjøre mens jeg er sykmeldt ? 

~ Gunnais

Middagsoppskrift - Verdens Beste

Tro det eller ei, her får dere en oppskrift av noe slag. I allefall litt sånn hvordan jeg lager middagen min. Og sånn btw, når jeg sier VerdensBeste så mener jeg spaghetti og kjøttsaus ;) Når jeg lager meg mat så lager jeg bare en mengde også har jeg restene til kveldsmat eller middag dagen etter. Er heller ikke nøyen på sunn mat, før noen sier noe på det. Det jeg brukte var :Halv pakke med kjøttdeig, tomatpurè og spaghetti. Pluss en liten "klæsj" med vann for å ha oppi sammen med kjøttdeigen senere. Først steker du kjøttdeigen mens du koker opp vann til spaghettien. Sleng spaghettien oppi vannet når det koker, kok det til det er ferdig and so on.. Er du usikker så bare se på pakken, der står det hvordan man gjør det. Det var liksom ikke det viktige her. Når kjøttdeigen er ferdigstekt har du oppi tomatpure som du freser litt i panna. Mengden med tomatpurè du bruker kommer an på smak og behag, men jeg brukte litt over 3 teskjeer. Etter å ha frest den litt har du oppi vann og rører litt, og hvis det ble litt mye vann lar du det bare stå og putre litt :)Etterpå slenger du bare spaghettien og kjøttsausen i ei skål, og VOILA -  Dinner is served !! Om noen har tips til andre måter jeg kan gjøre det på så tar jeg imot tips med stor takk, men dette er i allefall den måten jeg endte opp med da jeg sto i kjøkkenet første gangen jeg skulle ordne dette. Noen nektet nemlig å spørre om hjelp på dette,så jeg prøvde meg bare frem og ble kjempefornøyd med resultatet ^^,

~ Gunnais

Slikket sol

Beklager fraværet i dag, men bloggen ble rett og slett nedprioritert idag siden været var så fint ! Idag gikk jeg ned til LivAnne en tur i 12tida og ble sittende ute der en stund. Og når jeg kom hjem var jeg ikke inne i 10 minutter engang før jeg tok med meg boka å satte meg ute på platten. Etter å ha sittet der 1 times tid kom "han-opp" ned for å hente noe i garasjen og syntes så synd på meg, som satt rett ned på platten, at han ga meg en av de gamle hageputene de uansett ikke skulle ha lengre. Så nå har jeg faktisk noe å sitte på når jeg er ute også !

Etter å ha lest i 3 timer ble jeg litt lei av å sitte i ro så bestemte meg for å gå en kort tur. Skulle bare gå opp til toppen her også ned igjen, noe som tar maks 20 minutter. Endte opp med å gå nesten helt ned Geving for så å snu og gå tilbake. Litt lengre enn planlagt, men herlig å kunne ta seg tid til det ! Etter at jeg kom hjem ble det jeg gikk inn for å finne meg middag før jeg så ferdig Glee og rotet meg i dusjen. Nå sitter jeg i sofaen og holder på å dø hver gang noe er borti leggene mine eller høyrearma. Husket å smøre solkrem i ansikt og forskjellig, men ikke armer og føtter. Venstre arma berget da den ble hovedsakelig i skyggen når jeg leste, men ikke resten. Type EKSTREMT-VONDT ! Sånn holder-på-å-dø-når-noe-rører-ved-huden-vondt. Men nå er jo dette første gangen jeg blir skikkelig solbrent i år da - kommer garantert til å bli verre brent senere i sommer.. Jeg er jo så flink med den derre solkremen jeg ;)


Nå sitter jeg å ser Picture This som går på FEM i påvente av filmen som skal gå på Tv3 ikveld. Vurderer kveldsmat, men har ca 0 matlyst så får se. Skal hvertfall prøve å få planlagt neste uke iløpet av kvelden slik at uka blir litt mer "produktiv". Tenkte at jeg skal sette av tid til å gå en annen vei hjem iløpet av uka, altså at jeg går opp på andre siden av Geving. Har jo bare godt av litt trim ! Skal også få lagt inn litt Zumba og forskjellig slik som før  - ting blir liksom aldri gjort med mindre det står svart på hvitt ! Nå må jeg avslutte her før jeg dør helt av smerte, og heller smøre føttene inn med enda et lag med fuktighetskrem. Har forresten sett det at bare 1 runde med solkrem i ansiktet ikke var nok idag, så nå ser jeg ut som en sprengt tomat ! Tror kanskje det blir sminke på jobb imorgen altså... Det positive med å vende seg mot bilde for å ta bilde er at lyset er så sterkt at jeg blir hvit istede for den rødfargen jeg har. Men lårene mine roper av smerte akkurat nå, så nå må jeg avslutte. Snakkes imorgen !

Hva har dere gjort i dag ? Har dere vært like heldige med været som meg ? 

~ Gunnais

Share a CokeGod morgen ! Inatt presterte jeg å sovne med både pc og tv på, men heldigvis hadde jeg blåst ut lysene før jeg sovna. Så idag sov jeg i sofaen - uten å ha dratt fram den ekstra delen som gjør den til sovesofa. Jaja, slik går det av og til.. Skulle jo dra ut tida mest så mulig slik at jeg var sikker på å sove godt og i ett-tida så var det visst nok for kroppen. Satt egentlig å ventet på at criminal minds skulle begynne, men det kan jeg ikke komme på å fått med meg.. 

Når jeg våknet idag var det fullt påkledd med dyna delvis over meg. Varmt ! Våknet til 4-5 samtaler som jeg hadde hatt også, får alltid så dårlig samvittighet da.. Men, har unnskyldt meg da, så satser jeg på at de ikke er så sinte på meg ;)  Nå skal jeg prøve å finne meg litt frokost før jeg skal få gjort unna litt rydding her inne. Ble ikke at jeg orket så mye igår, så må bare hive meg rundt slik at jeg slipper å må gjøre det etter jobb i morgen !

~ Gunnais

Ut på tur, aldri sur !

So, here we go - på tide å skrive om helga da ? 

Turen var jo igjennom ungdomsgruppa til Norsk Folkehjelp på Stjørdalen, hvor Linn er leder og Ragne er medlem. Jeg forventet i allefall 4-5 mennesker jeg  ikke kjente, men det ble visst bare Ragne, Linn og meg som skulle på tur. Vi gikk til kiwi å handlet, før vi slengte oss i bilen med alle varene våre og ble kjørt oppi skogen i Skjelstadmarka et sted. Der ble jeg tvunget til å gå med stygg, orange vest hele tiden..Første vi gjorde var å sette opp lavvo'en før vi tente bål og begynte å finne i mat og drikke. Kveldsmaten endte opp med pinnebrød og grillpølse - noe jeg elsker ! Etterpå hadde vi en aktivitet mens vi satt rundt bålet som gikk ut på å bli bedre kjent med hverandre. Vi hadde en pose med non-stop og 1 kopp hver, også skulle vi trekke oss non-stop å legge i koppen. For hver runde skulle vi velge mellom 2-10 stk, før vi skulle begynne å tilstå. Da gikk vi i runder der vi måtte tilstå 1 ting hver og for hver tilståelse fikk vi ta oss 1 nonstop. Og slik skulle vi sitte til vi gikk tom.. Etterpå satt vi bare rundt bålet og snakket før vi etterhvert ryddet sammen, slukket bålet og tok med varene inn i lavvoen. Der ble vi ikke liggende våkne så veldig lenge, før vi endte opp med å si GodNatt og sovnet på 1-2-3....

Lørdagen ringte alarmen klokka 11 og etterhvert kom vi oss ut av lavvoen for å tenne bålet. Til frokost ordnet vi oss ostesmørbrød og kakako, før Linn prøvde seg på å lage egg i konvolutt. Overraskende nok så funket det faktisk ! Det hun gjorde var å smøre konvolutten inni, klekket egget i og festet det på en pinne som du holdt over glørne. Høres sært ut, men nå har vi testet det og det funket så bare prøv dere også. Etterpå prøvde vi oss på å sette arm i fatle, bandasjering og slikt, før vi laget oss middag. Middagen var et mislykket forsøk på taco, hvor nesten ingen av oss endte opp med å spise så mye. Men så ble det jo ganske tett på frokosten da... Etterhvert satte vi oss ned med kart før vi tok med kartet (og kompass da..) en tur oppi skogen. Gikk en vei oppover, men jeg hadde lyst til å gå skogen tilbake og ved hjelp av kartet så klarte jeg det faktisk ! Bittelitt stolt over den altså ^^, Endte vel og merke med å bli gjennombløt jeg da, som gikk i joggebukse og joggesko. Etter turen rakk vi dessverre ikke stort før vi måtte pakke sammen og med litt teamwork fikk vi ned lavvoen og pakket ned alt !Jeg er veldig glad for at jeg gikk med på å bli med på turen selv om jeg ikke fikk sovet så mye den natta. Og for å være helt ærlig - så var det litt synd at det var bare ei natt. Vi har allerede planlagt å ta en ny skogstur i sommer som venner (istede for folkehjelp), som jeg virkelig håper det blir noe av ! Da er vi forhåpentligvis mer heldig med været også slik at det blir litt bading, idag kom finværet når vi kom hjem selvfølgelig -.-

Har dere vært på slike turer før ? 

~ Gunnais

Æ overlevd !

Selv om det ikke kjentes ut som om det kom til å være tilfelle i natt når jeg ikke fikk sove for at det var så kaldt. Nå skal jeg rydde ut av sekken og få satt på en maskin med klær før jeg skal føre over bildene fra turen. Skal skrive ett innlegg i løpet av kvelden med litt mer tekst, men tenkte bare å sjekke innom for å si at jeg er endelig hjemme ! Ellers må jeg finne ut av forskjellige ting, deriblant hva jeg skal gjøre med det jeg skulle ha på butikken.. Skulle jo innom en tur på vei hjem, men det ble jo heeelt avglemt - _ -Beklager bruk av gammelt bilde, men har ikke tid til å finne nytt. Må nesten bare hive meg rundt å få gjort alt det jeg må !

~ Gunnais

Dag 10

En person jeg kan stole på


Linn Merethe.  ♥ 
Min ektemann, min bestevenn ♥ Ooh, så glad jeg er i henne ♥ Stoler 100 % på henne og forteller absolutt alt til henne. Uansett hvor trist jeg er så får hun meg alltid til å smile og bare det å sitte der sammen med henne uten å gjøre noen ting gjør meg rolig og glad. Selv om vi ble kjent først på ungdomsskola kjennes det ut som om jeg har kjent henne hele livet og det er rart når jeg innser det at vi har ikke hatt kontakt så lenge som jeg tror.

Kjempeglad i deg, Linn, og det er synd vi ikke klarer å treffes oftere enn det vi gjør ! ♥

~ Gunnais

God helg !!

Fredag og helg - for en herlig tanke ♥ Heeelt til jeg husker det at jeg skal tilbringe ei natt i skauen. Vel, jeg er ferdig pakket og mangler egentlig bare å slenge på meg andre klær før det blir skogstur. Gleder meg, men gleder meg ikke i det hele tatt.Kommer selvfølgelig ikke til å blogge mens jeg er i skauen, men klokka 12 imorgen kommer siste innlegget fra utfordringa. Kommer jo hjem imorgen, men er bare usikker på nøyaktig når.. MEN, jeg lover å sjekke innom så fort jeg er hjemme, bare for å forsikre dere om at jeg overlevde ;)Nå vurderes en rask powernap før det blir jeg må vrenge av meg jobbklærne og få på meg det jeg skal ha på ikveld. Frister veldig med powernap hvis jeg skal klare å holde meg våken lengre enn 9 ikveld for å si det slik ! 

Hva skal dere gjøre ikveld ? 

~ Gunnais

Dag 9

To ting jeg kunne ønske jeg kunne gjøre

1. Pakke en bag med masse klær og forskjellig, sette meg i bilen og bare stikke av. Ikke stikke av for evig altså, men for 1-2 uker liksom. Helt spontant, uten å ane hvor jeg skal og uten tidspress på å rekke hit og dit. Uten å tenke på jobb, penger, regninger, husleie og alt slikt. 
 

2. At jeg kunne ha følgt drømmene mine. Både innen jobb, hvor jeg vil bo, hva jeg vil gjøre. Jeg har så mange steder jeg vil besøke, så mange steder jeg vil bo, så mange drømmer innen karriere... Åååh, skulle ønske jeg kunne begynt med alt dette nå !! 
 Hva skulle dere ønske at dere kunne gjort ?

~ Gunnais

FREDAG

Endelig fredag og snart helg..! Glemte helt at jeg skulle begynne 8 idag så sov til 7. Skulle ha stått opp tidligere ! Nå må jeg egentlig bare stresse med å få i meg frokost før jeg skal begynne å gå så har dessverre ikke tid til bloggen nå heller. Men, utfordringa kommer i løpet av arbeidsdagen min og jeg skal finne tid til dere før jeg stikker i skogen. Men det er 20 minutter til jeg skal gå og jeg har ikke spist enda. I tillegg sitter jeg her helt sminkefri og i nattaklærne, så må nesten avslutte. Skulle bare innom for å ønske dere en fin fredag !~ Gunnais

Hakke tid til stort annet

enn å si god natt ! Driver nemlig å pakker til en spontan telttur og skal straks legge meg så må bare slenge inn en innlegg fort her. Beklager rævva dårlig blogging idag, men slik blir det av og til. Nå skal jeg bare forte meg å finne i siste 2-3 tingene før jeg skal se ferdig Hannibal. Elsker den serien ! Synd den går så seeeent. Inatt håper jeg at jeg sovner fort på tross av hodepina for hvis jeg skal overleve jobb + en natt i skauen så trengs det.. Tenker 2 paracet fikser den saken ;)Me todaaaay ! Fremdeles skikkelig avslappet stil gitt. Imorgen skal jeg ha på dongeribukse, uansett hvor mye den joggebuksa frister !! Men, hodet er sliten, jeg er stressa, sekken må pakkes, serien starter opp igjen og GUUUUUUUD, som senga roper på meg. Snakkes imorgen tidlig !

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

 

How many tries will it take...

.... for me to get it right ?  

What can you do when your good isn't good enough and all that you touch tumbles down ? 'Cause my best intentions keep makin' a mess of thing, I just wanna fix it somehow..But how many takes will it take for me to make it right..?

~ Gunnais

Dag 8

Tre ord som jeg bruker hver dag

1. Dessverre har jeg litt lett for å banne så det kommer nok ut hver dag. Ikke på jobb da, men ellers.

2. Auu !! Som tidligere nevnt engang så går det ikke en dag uten at jeg presterer å si au... Litt klumsete av meg ^^

3. "Ååååååhhh !!!!" er noe som lett faller meg inn å si/tenke. Har ropt det ut rett som det er når jeg er hjemme alene her, høres sikkert ikke noe dumt ut når de oppe hører meg..Hvilke ord bruker dere å si hver dag ?

~ Gunnais

Looking hotIdag har jeg gått for en skikkelig sexy stil med trynet fullt av sminke og hele pakka.. Neida, i dag var så avslappende som det er mulig å få det. Joggebukse, hettegenser, null sminke og håret stort sett i strikk. Og antrekket står i fare for å bli likt i morgen for guuuud, så godt det var ! Har forresten ikke stort å fortelle fra idag - formen har gitt meg 0 energi til å finne på noe. Har vasket kopper idag, og that's it. Skulle ha vasket og støvsugd til helg, for selv om jeg har tirsdagsfølelse så er det faktisk onsdag og da bruker jeg å begynne helgevasken. Men, er ikke så mye å gjøre uansett da så det skal vel gå. Imorgen er det kort dag på jobb siden jeg har arbeidstid og slutter klokka 14.00. Herliiiiiih ♥Nå sitter jeg her i sofaen, nydusjet og i min nye, herlige sommerkjole. Er helt forelsket i den og gleder meg til varme sommerdager hvor jeg kan bruke den. Kanskje jeg klarer å komme over hatet mitt ved å bruke kjole i offentlighet også. Må jo det, denne kan ikke bare gjemmes inne på hybelen min - den må få se sola. Men frem til da kommer jeg til å gå rundt med den inne her og drømme meg bort i sommertanker mens jeg smådanser på stuegulvet. Ja, det er faktisk det jeg kan finne på å gjøre når jeg har på kjole. Plutselig står jeg å svinser og svanser hit å dit uten å huske det at persiennene er åpen og alle kan se meg.. 

Nå skal jeg finne noe å gjøre mens jeg venter på The Big Bang Theory ikveld. Blir sikkert at jeg ser CSI:NY da det egentlig er ganske spennende. Har bare en fæl vane med å glemme å se på det. Imens må jeg nesten jobbe litt med lærlingepermen og fått skrevet litt om sosialisering, kommunikasjon og inkludering. Blææh, har ikke konsentrasjon, men må nesten prøve. Har en del å gjøre på den fronten så må virkelig skjerpe meg litt nå. OG, hvis jeg bruker den timen jeg har på meg nå litt effektiv så skal jeg få gjort en del !

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

Weheartit: How I feel~ Gunnais

Dag 7

4 minner jeg aldri glemmer

Jeg har egentlig ikke så "store" minner fra livet mitt enda, men får vel lage en liste over det som er da. Litt sånn tilfeldig rekkefølge da, og egentlig litt randome minner... Har egentlig ikke sånn kjempestore minner jeg holder i hjertet mitt for å være helt ærlig..

1. Konfirmasjon min. Tross alt, det er en ganske så stor dag som jeg føler var veldig vellykket.

2. Osloturen med Linn ♥ Må ta flere slike turer, var kjempekoselig !

3. 17 årsdagen min. Feiret i en lavvo med Linn, Kristina, Ragne og May med grilling og hele pakka. Må gjentas engang !!

4. Russetida. Vil være russ igjen !Har dere noen minner dere aldri vil glemme ?

~ Gunnais

Litt sånn kjip dag

Vet ikke hvordan jeg skal si det, men har hatt en fæl følelse inni meg i hele dag. En sånn følelse hvor jeg aldri føler meg bra og er usikker på alt jeg gjør - selv om jeg har gjort det 100 ganger før.Tom for energi, sliten og helt borte vekk. Alt i alt, de kjipe tegnene på at jeg kommer til å føle meg nedfor fremover. Koselig, ikke sant ? Er så typisk at det skal se når man føler seg så bra og ting går så supert som det har gjort i det siste. Eneste jeg vil akkurat nå er å legge meg i sofaen med dyna pakka rundt meg og sove i flere dager helt til følelsen går over. Men det kan jeg ikke, for jeg har en jobb som krever at jeg kommer meg opp klokka 7 om morgenen selv om jeg ikke klarer å sove om natta. Og jeg prøve å være så mye med folk som mulig, selv om jeg absolutt ikke vil. Og så lenge jeg er klar over det så føler jeg at jeg kommer meg over det, for det gjør jeg jo aldri. Jeg skal prøve å blogge normalt fordi om, men kan ikke love noen ting. 3-4 innlegg for dagen tror jeg kanskje det ikke blir.. Men, jeg skal ikke glemme dere altså ! I verste tilfelle kommer det kanskje noen weheartitinnlegg, men som jeg har skjønt det så er det visst noe dere liker. Nå skal jeg prøve å få i meg mat og prøve å finne konsentrasjonsevne til å jobbe med lærlingpermen, så får vi se hva jeg gjør videre utover kvelden.. Muligens jeg titter innom her, men håper dere tilgir meg hvis jeg ikke gjør det.

~ Gunnais

Dag 6

5 ting jeg ikke kan leve uten

Antar de ikke mener vann, mat, klær, venner og slikt så da får jeg bare vri hodet litt.. Here we go:

1. Mobilen min.  Min kjære, søte Iphone..♥ ♥ Avhengig - den er jo vekkerklokka mi til og med..2. Headsettet. Knallrosa headsett - må ha det med meg overalt..!!

3. Mascara. Eneste sminken jeg bruker fast hver dag, og jeg drar ikke på jobb engang uten.

4. Solbrillene mine. Dessverre ødelagt nå da, så må bruke et annet par jeg har. Men, er avhengig av solbriller for det skal nesten ingenting til før det blir for sterkt lys for øynene mine.

5. Musikken min ♥ Hører på musikk hver dag og holdt på å bli gal den perioden musikken ikke funket på telefon min..Hva er dere avhengig av ? 

~ Gunnais

Wake up !

God morgen,alle sammen ! Tirsdagsmorgen og innetemperaturen er så lav at det faktisk går an å puste - Endeeliiiih ! Greit det er varmt altså, men når jeg skulle legge meg i natt var det 28 grader her inne og jeg klarte ikke å sovne i det hele tatt. I tillegg ringte ikke de tidligste alarmene mine så når den som faktisk fungerte ringte klokka 7 så måtte jeg opp med engang. Ingen rolig start på dagen neij, måtte bare hoppe opp å begynne å ordne meg. Egentlig skulle jeg opp i halv 7 tida slik at jeg kunne dusje, men det blir ikke før ikveld. Klarer ikke å dusje når jeg er trøtt og nå rekker jeg ikke å våkne nok til en dusj, så da må jeg bare vente da. Men nå har jeg vært våken i over 30 minutter og jeg har verken kledd på meg eller spist frokost enda. Så, nå må jeg nesten logge av her og komme igang..

~ Gunnais

Smått&GodtOh, idag har vært både herlig og fæl. Fikk jo gjort unna det som måtte gjøres, og litt mer, og har til og med vært ute å gått en liten tur. Og den ble virkelig liten for jeg måtte bruke et par sko som var helt forferdelige å gå med, så jeg endte opp med å gå tilbake i sokkelesten. Men turen varte vel i ca 20 minutter, så fikk i allefall rørt meg litt ! Ellers har jeg holdt på å dø av heteslag i hele dag da laveste temperaturen inne her har vært 27,8 grader som det er nå. Det er på tross av at døra har stått åpen nesten hele dagen.. På bilde ser dere forresten middagen min - sommerkoteletter med ris. Første gangen jeg har laget meg sommerkoteletter og ikke ble det bare vellykket, men det smakte kjempegodt.. ♥Nå som jeg er ferdig med middagen har jeg funnet meg det siste jeg har igjen av godis og koser meg med The Big Bang Theory på tv'en. Skal skrive litt på utfordringa slik at det kan komme et nytt innlegg på det mens jeg er på jobb, så det er vel bare å sette seg i tenkeboksen etterpå da ;) Skal prøve å komme innom før jeg legger meg ikveld, men kan ikke love noen ting. Meeen, jeg lurer på om det er noen som har forslag til hva jeg kan gjøre ? Skulle egentlig få besøk av Ragne, men det gikk ikke så da ble jeg sittende uten noe å gjøre. Så, tips taes imot med stor takk ! Alt fra filmer jeg kan se, og ting jeg kan gjøre som ikke krever at jeg må på butikk og bruke penger jeg ikke har ;)

~ Gunnais

Pinsehelga17 Mai klarte jeg etterhvert å rote meg til å slenge på trynet før jeg dro nedover til Stjørdal for å se på toget som gikk. Deretter dro jeg hjemover til mamma, hvor jeg var så heldig at mamma hadde ordnet middag. Bra for meg, for jeg hadde fremdeles ikke fått i meg mat da... Etterpå ble det jeg lekte med John og vi gikk oss en tur bortover jordet vårt. Måtte jo knipse masse bilder av tidenes søteste lillebror i samme slengen da ♥ Ellers var vi ute hele dagen og kvelden hele familien samlet, så alt i alt var det en ganske så koselig dag !Lørdag var vi like heldige med været, om ikke heldigere. Var glovarmt ! Og flinke meg hadde jo bare pakket med joggebukse og hettegenser så døde nesten av heteslag. Var en tur nedover sammen med familien før vi dro hjem igjen, og endte nok en gang opp med å tilbringe så å si hele dagen ute. Bestemte oss også for å grille på verandaen den dagen - koseliiig ♥ Prøvde meg på å spise nudler med pinner den kvelden noe som virkelig er helt umulig. Ellers koset jeg meg med en skål godteri som var heeelt min egen... Godiiiiis ♥Søndagen lå jeg stort sett å leste frem til jeg skulle på hybelen, for noen var litt trøtt. Våknet klokka 7 for at det kom en veps på rommet mitt og holdt på å surret rundt i 1 time. Når den endelig kom seg ut så gikk det 10 minutter før det kom en ny inn. Mulig at det var den samme - den virket ikke så smart.. Etter at jeg dro hjem pakket jeg ut bagen og forskjellig før jeg utpå kvelden ordnet meg for å dra til Kristina. Vi endte opp på en benk der Kristina bor og satt der hele kvelden. Var også en trampoline og et klatre-/huskestativ som var veldig morsomt å holde på med utover kvelden. Dro hjem i 12tida tror jeg, så ble ikke så veldig lang kveld. Så, når jeg kom hjem fant jeg ut at jeg kunne være lengre oppe så ble sittende oppe til 3tida å se tv. Endte vel og merke med at jeg sov til halv 11 i morgest da, så fikk i allefall sovet lenge nok idag. 

Vel, det var helga mi - hvordan har deres vært ? :)

~ Gunnais

HeteslagVåknet halv 11 idag og trodde jeg kom til å smelte bort her jeg lå.. V-A-R-M-T !! Første jeg gjorde var å slenge på meg noe klær før jeg åpnet dørene for å slippe inn litt luft. Skjønner ikke hvorfor det skal bli så varmt inne her. Kommer seriøst ikke til å overleve sommeren her inne jeg hvis det fortsetter slik. Går jo ikke an å puste engang, og går rundt med konstant følelse av at jeg sakte,men sikkert, smelter bort. Nå skal jeg finne meg litt frokost før jeg skal gjøre litt opprydding hjemme. Også må jeg vel sette meg ned å skrive litt både om helga og gårkveld så har vel litt arbeid å gjøre her også iløpet av dagen ;) Snakkes om noen timer da !!

Flere som våknet med heteslag i natt ?

~  Gunnais

Vennetid

Blir litt etterlengtet vennetid ikveld, så bildene kommer imorgen istede. Og da lover jeg å begynne å blogge ordentlig igjen, men nå kommer straks Kristina så vi snakkes senere !

~ Gunnais

Ble ikke helt som planlagt..

med den derre blogginga i helga. Har vært så fint vær at har rett og slett nedprioritert dataen og bloggen helt, og heller vært sammen med familien. Men koselig å se at dere trykker innom allikevel da ! Lover å komme med bilder og innlegg iløpet av dagen, men akkurat nå må jeg pakke ut og lage meg middag. Tenkte bare å logge innom å si at jeg lever og at jeg ikke har glemt dere ;) 


Nå er det på tide å hive seg rundt også titter jeg innom senere idag med bilder og forskjellig fra helga. Det er 30 grader både inne og ute her (selv om det er skygge ut her...) så nå skal jeg finne meg litt lettere sommerklær i første omgang.. V-A-R-M-T !!

Hvordan har dere hatt det i helga ? 

~ Gunnais

 

Gratulerer med dagen !

Neida, jeg har ikke glemt at det er høflig å si gratulerer på 17 mai, men følte liksom ikke at det passet inn på det forrige innlegget.. Nå er jeg helt ferdig med å pakke bagen for helga, for etter russetoget idag så stikker jeg oppover til mamma og blir der til søndagen. Skal prøve å få blogget litt iløpet av helga å da, men det blir neppe så mange innlegg for dagen. Men, instagrammen min kommer sikkert til å bli flittig brukt - Gunnais er navnet der å !

 
So, gratulerer med dagen, alle sammen, nå må jeg nesten hive i meg frokost (wuups, glemte å spise idag..) før jeg skal slenge på meg trynet. Skal prøve å få tatt bilde av antrekket å lagt ut ikveld, men det kommer an på om noen føler for å være fotograf. Hinthint, til dere jeg treffer på ;) 

~ Gunnais

Let's Party !Hehe, ble visst ikke noe oppdateringer på kvelden da det ble jeg ordnet meg å dro på fest istede. Kristina var kjempesnill sjåfør og jeg dro på Sutterø sammen med Ragne og Paal. Endte opp med bål og hele pakka, og etterhvert kom jo min kjære Linn ♥ Og etter ei stund var det noen som påsto det var mer fart på Storvika så vi klatret over berget dit istede. Kanskje ikke smarteste å gjøre, men vi lever nå enda ! Der traff vi på mange folk som vi kjente, deriblant storebror, så da ble vi værende der resten av natta. Ragne og Paal dro hjem litt tidligere enn oss, men jeg og Linn ble igjen og jeg tror kanskje vi plaget skyssen vår til å vente i nesten en time på oss, mens vi koset oss.Hehe, snille vi ja ^^ Ellers er jeg nysgjerrig på hva jeg egentlig gjorde igår for det kjennes ut som om jeg har prøvd å tatt livet av begge knærne mine og venstre ankelen. Type ekstremt AU! å komme seg til badet når jeg våknet... Jaja, selvforskyldt-deluxe er det uansett så. Nå må jeg nesten avslutte her for å ordne meg til 17 Mai-feiring og prøve å få i meg mat. Kanskje jeg skal lage meg pølse og potetmos - det er jo den standard 17 Mai-middagen min ;)


Det første bildet her er hva jeg sovnet i - Det andre bilde er hvordan håret mitt var når jeg våknet. Wtf ?! Skjønner ingenting jeg, hvordan klarte det å bli slik ? Og gikk jeg sånn på Storvika eller skjedde det i de hele 2 og en halv time jeg sov  ? La meg nemlig halv 5 inatt og klokka 7 var jeg lysvåken -_- 

Hva gjorde dere i går ? 

~ Gunnais

GOD (LANG)HELG

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥HEEEELG ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Og, ja, jeg er overlykkelig for det. Langhelg er det faktisk å, det er så herlig tanke det ! Skal jo egentlig på fest ikveld, men er litt usikker for at jeg har en sinnsyk hodepine som holder på å ta livet av meg. Så, jeg får se iløpet av kvelden hvordan formen blir for jeg har veldig lyst til å dra. Men samtidig så er tanken på å ta det helt med ro i kveld ganske fristende.. Hmm, ubesluttsom gitt. Var forresten å handlet idag, men klarte irriterende nok å glemme kjøttdeigen jeg skulle ha til middag i dag. Er det lov å bli forbannet på seg selv heller ?! Enten må jeg få tak i noen som kan kjøpe til meg eller bestemme meg for noe annet.. 

Flere som er overlykkelig over langhelg ?

~ Gunnais

Dag 5

6 sanger jeg er avhengig av 


 

~ Gunnais


 

Torsdag

Og snart helg..! Åååh, overlykkelig ! Fri både imorgen og på mandag så nå er det skikkelig langhelg. Og hvis man ser bort ifra en stuptrøtt Gunn med hodepine så tror jeg dette blir en fin dag. Om det blir fest ikveld er fremdeles litt usikkert, men det får jeg bestemme meg for etter jobb. Nå skal jeg ordne meg ferdig før jeg stikker på jobb, så nå må jeg stikke..Utfordringa kommer senere i dag !
~ Gunnais

Snart helg !F-E-R-D-I-G med å rydde til helg ♥ Mangler bare klesvask, men den blir utsatt til senere engang. Mangler også koppvasken, men den kan vente til imorgen siden det er så lite. Kjempefint og ryddig her nå, og når jeg ser utover stua så er det ikke noe rot på gulvet. Loving it ! Skal bli herlig å ta helg allerede imorgen - tror ikke det helt har gått opp for hodet mitt at det faktisk er langhelg da. Prøver å finne ut om jeg kan komme hjem til mamma og få de til å kjøre meg hjem på søndagen, men hun svarer jo ikke. .Hint-hint, mamma ! Sitter for øyeblikket bare å venter på at TheBigBangTheory skal begynne også skal jeg finne senga etterpå. Den hodepina vil jo aldri slippe taket, så skal sove så mye som mulig i håp om å bli i bedre form i morgen. Ragne vil jo så absolutt ha meg med på fest imorgen så bør bli kvitt hodepina før det.. Hadde forresten tidenes stolteste øyeblikk i dag - Så en liten edderkopp ved siden av sofaen idag, men rakk ikke å finne noe å slå den med før den krøp under sofaen. Fikk full panikk før jeg husket det at jeg har jo ei flaske med Permetrin i rotbua. Hentet den og det er trygt å si at jeg dynket område den krøp under med sprayen. Har ikke sett mer til den, men må innrømme det at jeg har ikke akkurat letet etter den heller da. Krysser fingrene for at den ikke kryper frem og tar livet av meg i løpet av natta. Neida..Joda.. Er egentlig ganske tøff mot edderkopper altså, men ikke når jeg er alene. Og egentlig syns jeg de småe er verst, slike med lange føtter har jeg ikke så mye imot. Wææh, frykter jeg får mange slike møter i løpet av sommeren. 

Brukte så lang tid på dette her at TheBigBangTheory har begynt og jeg har ikke fått gjort det jeg skulle gjøre. Skal se gjennom det som er gjort i lærlingepermen og sende det til veilederen min så nå må jeg nesten rote meg rundt. Hater slikt stress..

Hva har dere gjort i dag ?

~ Gunnais

Tomato, Tomeito

Gikk hjem rett etter jobb, og satte meg i sofaen. Vasket kopper og satte meg i sofaen. Og that's it av dagen hendelser så langt.. Sitter å funderer på om jeg kanskje skal rote meg til å finne meg middag, noe som idag kommer til å bli tomatsuppe. Enkelt og greit, men godt ! Har ikke hatt det på lenge så nå er det på tide ;) Ellers idag har jeg store planer om å ta helgaryddingen allerede idag siden jeg kanskje skal på fest imorgen. Og det er tross alt litt koseligere på 17 Mai hvis det ikke ser ut som en bombe har sprengtes her inne. Så da er det kanskje på tide å hive seg rundt ? Snakkes ikveld da, lover å titte innom !

Hvilke store planer har dere for kvelden da ?

~ Gunnais

Dag 4

7 fobier jeg har

1. Blåmann. Uten tvil. Evt løpebille, ifølge google. Bilde får dere finne selv - hvis jeg ser en ute så hyler jeg, for å si det slik..! Og akkurat nå sitter jeg å rister av meg skrekken som plutselig kom da jeg innså at jeg bor i en kjeller og kanskje er i fare for å få besøk av en her :O

2.  Det å være under ting, hvor dumt det nå enn høres ut. Da tenker jeg hovedsakelig det å være i gruver eller snøhuler egentlig, for da får jeg sånn delvis klaustrofobi. Er også litt ekkelt med trange, mørke rom av samme grunn.. 

3.  Ikke direkte en fobi - men er livredd for å sovne av ! Altså ikke med at jeg står opp 20 minutt for sent, men at jeg våkner 1 time etter at jeg skulle vært på jobb liksom. Husker når jeg var sykmeldt og våkna i halv ti-tida så fikk jeg panikk helt til jeg husket at jeg var sykmeldt. 

4. At jeg kommer til å bli en sånn gal kattedame som bor alene..Ligger an til det for øyeblikket ^^,

5. Det å må gjøre ting som jeg ikke er komfortabel med foran folk. Hadde faktisk fritak fra praktisk del i gym på videregående litt av den grunn. Klarer det faktisk ikke.

6. Det å drepe dyr. Heller ikke direkte en fobi, men takler ikke tanken på det. Står seriøst å tøffer meg opp i en hel evighet først og prøver så mye som mulig å slippe. Engang sto jeg og jagde en "mygghank" (?) i 10 minutter i et håp om å få den ut av soverommet. Funka faktisk så jeg slapp å drepe den ^^,

7. Ikke direkte en fobi dette heller da - men jeg hater blod og andre ting som hører til inni kroppen. Blod gjør meg seriøst svimmel og jeg takler ikke å se dype sår, operasjoner og lignende. Kaster nesten opp. Funker fint å hjelpe noen som har et sår som blør, men da jeg kutta meg i fingeren og det aldri sluttet å blø slet jeg veldig. Svimmel og kvalm, litt sånn forferdelig å være til akkurat der å da..


Driitgammelt bilde.. Snart 3 år siden jo..!

Det ble vel ikke akkurat fobier dette her, men ting jeg ikke liker i allefall/ting jeg er litt redd for. Men nå har jeg delt mine fobier med dere, så nå syns jeg dere skal fortelle meg hva dere er litt redd for ! ;)

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits