Yesterday


 Når jeg våknet igår så var klokka 06.00. Og jeg var lysvåken ! Det har ikke skjedd siden jeg gikk på skola, så da fikk jeg tatt meg god tid og sminket meg og alt. Eneste som ikke var så supert var at jeg hadde blitt småforkjølet og derfor ikke eide matlyst, så frokosten bestod av bare ei halv brødskive. Begynte turen til jobb altfor tidlig og på tross av at jeg gikk rolig så kom jeg 15 minutter for tidlig. På veien ned var humøret supert og været likt, og jeg klarte nesten å glemme tannlegetimen jeg skulle på.Etter tannlegetimen tok jeg avspasering på jobb, så jeg var på en liten trampetur hvor jeg fikk gjort alt jeg skulle gjort ei stund. Var på banken og bestilte Visa-kort, Domus og ordnet Coop-kort og etterhvert var på biblioteket og leverte bøker. Når jeg kom hjem satte jeg på platten en stund, før jeg gikk rett inn på sofaen og la meg. Tror faktisk jeg lå der i over en time, før jeg satte meg å jobbet litt med lærlingepermen. Utpå kvelden satte jeg meg og tegnet litt, hva synes dere om mine skills ? Snakket også med Ragne og planla å bli med ut å drikke ikveld, men tror dere ikke jeg ble dårligere over natta ? Litt irritert over den.. Dermed ble det ingen festing, men får ta det igjen senere engang ;)

~ Gunnais

My place - BadSo, her har dere badet mitt da. Ene enden er det dusjkabinett + der jeg bruker å tørke klær, og andre enden er det en vaskemaskin med masse rot oppi hyllene ovenfor. Har en liten benk (har større benkplass her, enn på kjøkkenet -.-) og to skap på hver side av badet. Badet er jeg faktisk kjempefornøyd med, for det er stort nok for bare meg :) Dusjkabinettet er litt ødelagt, men det er ikke verre enn at jeg må være litt forsiktig når jeg lukker det. Det er også 2 skap og 2 skuffer under benken - så det er masssevis av oppbevaringsplass. 

Wuups

Rotet meg aldri til å sette meg foran dataen og skrive om dagen min idag jeg, og får å være helt ærlig så orker jeg ikke nå eller. Er potte-forkjøla og imorgen har jeg planer så tror jeg bare skal pakke ned litt til imorgen før jeg skal rote meg til sengs. Skal prøve å få blogget til dere imorgen tidlig da - det fortjener dere tross alt ;) Skal også forhåndsskrive ett innlegg som kommer iløpet av morgendagen da, slik at dere slipper å gå helt uten oppdateringer. Snakkes imorgen tidlig da !
Har egentlig masse bilder fra dagen, men etter at jeg er ferdig her må jeg sette igang tidenes største leteaksjon etter mobilladeren så får ikke ført over. Så dere må ta til takke med gammelt arkivbilde.

My place - Gang og BodBua/rotrommet som virkelig lever opp til navnet sitt. Egentlig ser det litt ryddigere ut til vanlig, men ting ble kastet inn der under ryddinga i helga. Skal rydde der til onsdagen tenkte jeg, så det ser litt bedre ut.. Må også rote meg til å pante flasker for det begynner å bli en del.. 


Gangen min er lang, men litt trang. Litt smårot her og der, men det er slikt som må kastes og ikke går i søppelkassa ute her. Første bilde er innover gangen, der du ser baderomsdøra på sia, og døra inn til bua i enden. Andre bilde er tatt motsatt retning så der er det inngangsdøra (derfor det står nøkler i..) og stuedøra. Midt i gangen har jeg en kommode me tavle og et svært speil. Det svarte som ligger oppå skal egentlig henge på veggen, men har ikke hørt med de som eier her om jeg kan henge den opp, så derfor ligger den der. Tavla skal egentlig henge på veggen rett overfor speilet, men syns egentlig den passer fint der den står å. Tegningen på tavla er det lillebror som har ordnet - søt, ikke sant ? Skal forestille meg og han :)

~ Gunnais

Film - Cyberbully

Denne filmen anbefaler jeg virkelig på det sterkeste !  Jeg ble faktisk revet med flere ganger og det tittet opp tårer i øynene ganske ofte. Eneste årsaken til at jeg ville se filmen var det at Emily Osment hadde hovedrollen, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg satte av tid til å se den. Det filmen handler om er at Taylor (Emily Osment) melder seg inn på et sosialt nettverk og at hun etterhvert blir mobbet igjennom det nettstedet. Hun mister kontakt med vennene sine, og du får se hva som kan skje med de som blir mobbet. Rørende, kjempefin og jeg syns alle bør ta seg tid til å se den da den tar opp et ganske viktig tema. Spesielt for de på min alder og litt under anbefales den til - da det kanskje er de som er det største offeret for dette...

Har du sett filmen ? Isåfall, hva synes du om den ?

~ Gunnais

Ladybugs


Se hva jeg gjorde igår kveld da ! Skulle egentlig ha bare røde negler, men når jeg var ferdig så syns jeg det var så kjedelig at jeg klæsja på litt svart å.Ujevne prikker, men med tanke på at det er første gang så sier jeg meg fornøyd jeg :) Men et lite spørsmål, er det meningen å bruke noe spesielt "verktøy" når man gjør slikt ? I form av pensler og forskjellig altså. Jeg måtte bruke børsten på neglelakken, så det var ikke bare-bare..  Er litt nybegynner på slikt, så forslag taes imot med stor takk ! 

Da første alarmen min ringte klokka 06.00 våknet jeg faktisk lysvåken, så idag har jeg sminket meg og hele pakka. Har faktisk ikke brukt noe annen sminke enn mascara på en hel evighet på jobb og jeg tror det kommer til å bli litt uvant. Idag har jeg jo time til tannlegen for å få fikset på tennene igjen, og jeg kjenner jeg gruer meg som bare det. Liker virkelig ikke tannleger ! Men er litt heldig med hvem jeg har som tannlege da, for hun tar virkelig hensyn til min lille tannlegeskrekk. For skikkelig ille er det ikke, jeg er bare ikke så stor fan av sprøyter og lyden som kommer når man borrer. Eller det at noen er borti tennene mine generelt da. Og som om det ikke er ille nok, så har jeg i tillegg klart å rote på meg en liten forkjølelse iløpet av natta så lurer på hvordan formen blir i løpet av dagen. Vel, nå må jeg vel avslutte slik at jeg rekker å spise opp frokosten min før jeg skal gå. Snakkes senere idag da :)

Hvilke planer har dere for dagen ? Og har dere noen tips&triks innen neglelakk for en nybegynner som meg ? 

~ Gunnais

Sunday evening

Søndagskvelder er egentlig den beste kvelden som fins, selv om det er jobb neste dag. Tidligere idag har jeg sett 2 episoder med Glee, før jeg så en film som het Dirty Girl. Den filmen var faktisk ganske bra og er faktisk en type film jeg kan se flere ganger. Etter filmen fikk jeg besøk av storebror som kom for å hjelpe meg å spise opp Lasagnen fra igår, så nå er det endelig tomt for Lasagne og koppene er vasket. Har også rukket å tatt en kjapp dusj, så nå mangler det bare å finne frem sjokolade og forskjellig før jeg skal avslutte uka med enda en film. Tenkte jeg skulle se 500 days of summer, så håper jeg virkelig den er så bra som traileren påstår. Mens jeg ser film skal jeg "planlegge" uka fremover, og lakkere negler og forskjellig - perfekt søndagskveld ♥ Imorgen har jeg dessverre en time til tannlegen, men prøver å la være å tenke for mye på det. Men, skal forhåpentligvis få fikset på alt som mangler så jeg slipper å dra dit på en stund da ;)


På tross av at helga har gått litt for fort, så kjenner jeg at det skal godt å dra på jobb imorgen. Føler virkelig at jeg har fått gjort det jeg hadde å gjøre og fått avslappet denne helga så jeg kan si for sikkert si at helga har blitt utnyttet til det fulleste ;) Vel, nå vil magen min (evt hodet mest da...) ha sjokolade, så snakkes vi imorgen tidlig istede. Skal ikke se bort fra muligheten for at instagram oppdateres iløpet av uka da - Gunnais er navnet der å !

Hvordan skal dere avslutte uka her ? 

~ Gunnais

Finito !Helt ferdig med alt av husarbeid nå, og så godt ! Har knipset masse forskjellige bilder av hybelen også, så jeg tenkte at jeg iløpet av uka skal legge ut bildene av hybelen. Et innlegg per rom - hver dag. Det høres jo ikke så ille ut ? Da blir det mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Har jo 5 rom, men føler ikke at bua mi trenger et eget innlegg siden det er bare et bittelite rom. Så, er dere interesserte ? Fant ut at jeg måtte ta de i dag, siden det er helt ryddig her nå - for det er det ikke akkurat ofte at det er..

Nå skal jeg se de 2 episodene med Glee som har rukket å komme ut før jeg skal se film. Har ikke peilin på hvilken film jeg vil se, så forslag taes imot med stor takk :) Helst nå innen romantikk/komedie, evt drama kan funke. Men vil helst se litt sånn "Feel-good" filmer !

Sooo, any suggestions ? Snakkes senere idag da :)

~ Gunnais

Sunday Morning

-weheartit-

Våååkne ! Haha, nå har jeg våknet og har så langt bare sett på en dokumentar om Vogue. Venter bare på at ovnen skal bli varm slik at jeg kan lage meg ostesmørbrød også skal jeg jeg lage meg en kopp kakako i tillegg. Er jo lov å kose seg litt ekstra på en søndag ;)  Deretter skal jeg hive meg rundt med det som mangler å gjøre på badet før jeg skal tilbringe søndagen slik den skal - foran pc'en med film og Glee. Storebror kommer også en tur idag for å spise opp lasagne-restene, så kommer i allefall til å være litt sosial iløpet av dagen da. Men nå må jeg hive meg rundt med å få vasket de koppene jeg skulle ta igår, så titter jeg innom senere idag :)

Ha en fin søndag, alle sammen !!

~ Gunnais

Effektiv og greier

På tross av dårlig form idag så vil jeg si jeg har vært ganske effektiv. Skrev ned en liste med alt som måtte gjøres på hvert rom og satte på radioen, og lista krøp sakte,men sikkert, ned og nå er jeg nesten helt ferdig. Da er det jo lov til å sette seg ned i sofaen med god samvittighet, ikke sant ? Mens jeg holdt på med kjøkkenet kom Kristina med ingrediensene til Lasagne, så jeg gjorde ferdig kjøkkenet mens hun fikset middag for oss. Kjøkkenet ble ferdig rundt det tidspunktet Lasagnen ble satt i ovnen, og vi mens vi koste oss med Lasagnen så vi en film som heter Pledge This. Idiotisk, rar film, men samtidig ganske artig. Etter at hun dro klarte jeg etterhvert å komme i gang med ryddinga, og nå er det kun badet som står igjen - noe jeg skal vente med til imorgen. Noe må jeg jo ha å gjøre på en søndag.. Koppene fra middagen er ikke vasket enda, men det skal jeg ta iløpet av kvelden. Satser på at jeg rekker å vaske de under reklamen på filmen jeg ser på. Det er tross alt Tv3 og de har reklamer hele tiden, så skal vel alltids få det gjort. Filmen jeg ser er forresten Country Strong for de som lurer - elsker den filmen ♥ Popcorn, PepsiMax, Sjokolade og fin film - perfekt lørdag når man er alene ;)

So, hva har dere gjort idag da ? 

~ Gunnais

I will wait

Beklager lite blogging idag, men holder på med storrydding så titter innom når jeg er ferdig. Sangen her var nettopp på radioen og guud, som jeg elsker den ! Vel, back to cleaning - titter innom om en time eller to :-)

~ Gunnais

Frisk luftIdag skulle jeg "bare" spise frokost før jeg skulle skrive her. Så skulle jeg "bare" rydde litt, men det ble det aldri noe av. Istede tok jeg med meg ei bok og musikk og satte meg ut på platten. Der satt jeg i godt over en time og leste ut siste rest av boka, og når boka var ferdig ble jeg sittende ut å bare nyte sola. Var ute i litt over en time, så nå har jeg hvertfall fått litt frisk luft i dag også. Ellers har jeg cirka ingen planer for dagen bortsett fra å kjede meg. Så, hvis det er noen som vil finne på noe så bare rop ut ! Frem til da skal jeg bare ligge halvdau på sofaen og daffe, da det ikke er noe husarbeid som frister heller.. Mangler bare småtteri så utsetter det til imorgen jeg. Ha en fin lørdag, alle sammen !

Hva skal dere idag ? Tips til hva jeg kan gjøre ?

~ Gunnais

Tut&Kjør

Ikveld skulle jeg være hjemme og ta det med ro egentlig, men rakk så vidt å komme hjem fra jobb før Kristina sendte melding til meg. Såååh, plutselig skulle jeg visst ut å kjøre ikveld. Eller, Kristina kjører og jeg skal sitte på. Kristina har nemlig kjøpt ny bil så da kunne jeg jo ikke si nei ! Så, da får jeg ta å sove lenge imorgen, selv om jeg vet at det aldri kommer til å skje.. Idag hadde jeg Taco til middag og jeg feiret helga med Champagnebrus i Champagneglass. Lenge siden jeg har hatt Taco nå, så det var ganske godt ! Ellers har jeg slengt på meg trynet og sett Idol, og nå sitter jeg egentlig bare å venter på Kristina som skal komme i 11-tida. Nå må jeg bare bestemme meg for om jeg skal se QI eller Senkveld, et valg som er litt vanskeligere enn man skulle tro. Vet ikke hvor lenge jeg blir ute ikveld, men dette blir uansett siste innlegget for kvelden så snakkes vi igjen imorgen istede :)

Hva gjør dere denne lørdagskvelden ? 

~ Gunnais

JANA KRAMER

 


 

En artist som står på repeat for tiden på min spotify så er det Jana Kramer (spotifylink her). Har lenge hørt på Whiskey og Why ya wanna, men plutselig så var hele albumet hennes på framsiden på spotify. Tror dere jeg klarte å la være å trykke på heller ? Må si det at jeg er så absolutt ikke skuffet over albumet da det er en fin blanding av rolige sanger og "hæppi" sanger. Som regel Jana Kramer som dunker i ørene mine når jeg går til og fra jobb og når jeg holder på med husarbeid. Og hvis noen synes hun ser kjent ut - så er det hun som spilte Alex Dupree i One Tree Hill ;)

Mitt spørsmål nå er om noen har tips til sanger som kanskje er i denne stilen ? Syns dette er ganske behagelig musikk å høre på, så vil gjerne ha mer å variere imellom ^^

~ Gunnais

Go helg !Har tatt helg jeg nå, og det med veldig god samvittighet. Var på butikken en tur etter jobb og handlet til helg, så nå har jeg alt som trengs :) Det jeg glemte å kjøpe (alltid noe som glemmes) var dopapir og tøymykner, men det får jeg heller kjøpe på mandagen - med mindre det finnes noen søte sjeler som føler for å kjøpe for meg ^^, Vel, nå skal jeg sette på en maskin med klær og se litt tv før jeg skal lage meg middag. Fredag = 3 episoder med TheBigBangTheory så derfor skal jeg vente med middagen til da.. Gleder meg :-)

~ Gunnais

5 fakta om meg #2

So, here we go again med noen fakta om meg da.. Hehe, like vanskelig å finne noe hver gang ! 

- Snakker mye, og snakker fort. Det påstår i allefall folk da, har ikke merket det selv men.. Jeg tror problemet er at jeg tenker fort, også skal snakkingen følge tenkinga også blir det noe tull inni der et sted. 

 

- Folk påstår at jeg er sta. VELDIG STA. Og det er jeg faktisk litt enig på, for sta det vet jeg faktisk at jeg er ;)

- Jeg sier Kakako - ikke kakao. Aner ikke hvorfor, men har gjort det for så lenge jeg kan huske. Prøver å bruke det rette ordet på jobb for å ikke feillære barna, men av og til så glemmer jeg meg og det ender med at barna ser dumt på meg..

- Jeg elsker rosa. Før hatet jeg fargen, men sånn ca i 10klassen så ble fargen gradvis finere og finere og nå er jeg helt ROOOSA !! ♥♥ Jeg hadde jo Rosa-tema på 18årsdagen min, det sier vel sitt ?

- Jeg er veldig lett distrahert. Uansett hva jeg holder med, så er det ett eller annet som skjer og plutselig har jeg glemt hva jeg gjorde. "Oh, shiny!" som noen bruker å si for å forklare meg. Jeg er virkelig håpløs, plutselig kan jeg faktisk sitte å se ut av vinduet i en halvtime, bare for at jeg hørte en lyd og dermed blir jeg sittende å ser ut. Og når jeg går på kjøkkenet for å hente meg et glass, så kan det ta 3-4 turer før det glasset faktisk blir med tilbake.. -.-

Så, kom det noen fakta om meg som dere ikke visste fra før av ? Nå er det deres tur - kom med noen fakta om deg selv ! :)

~ Gunnais

Fredah

Fredag. ENDELIG. Herliiiig ♥ Nå starter jeg vel og merke dagen med vondt i hodet, stuptrøtt og en tv som nekter å slå seg på, så tror noen prøver å ødelegge gleden for meg.Eller - nå funker tv'en ! Måtte bare trekke ut ledningen og vente en halv evighet. Vel, nå må jeg hive i meg syltetøy-brødskiva mi, før jeg må slenge på meg litt mascara og gå ned til jobb. Fant meg også et glass med sjokomelk - en liten tjuvstart på helga. Forresten, sitter å ser Bingobanden USA - myyye morsommere enn den norske versjon :-)

Hva skal dere idag ? 

~ Gunnais

Det å gjøre alt annet enn det man skal


Det begynner jeg virkelig å bli flink til ! Det ble ikke så mye rydding, men eneste som mangler er stort sett å vaske klær (skjerpings, Gunn!) og ta en runde med moppen over gulvene. Det er jo ikke så vanskelig å gjøre etter jobb imorgen. Det jeg istede gjorde var å sette meg på min nye, vakre skrivepult og jobbe litt med lærlingepermen. Litt distrahert til tider, men det ble i allefall gjort litt. Bestemte meg også for å kose meg med en kopp med Kakako mens jeg holdt på, for jeg fant ut at det var altfor lenge siden sist. Vel, jeg har skrevet logg, lest litt om sosial kompetanse og skrevet et innlegg som kommer på bloggen imorgen,så da er det vel lov å si seg fornøyd ? Nå skal jeg finne meg kveldsmat før jeg enten skal legge meg eller sitte opp å se Criminal Minds. Det smarte er det første, men det mest sannsynlige er nok det andre. Criminal Minds er liksom en av de 2 seriene jeg følger fast så det er litt idiotisk at det går så sent som det gjør.  Menmen, etter jobb imorgen så er det helg så da får jeg heller tatt igjen litt tapt søvn da ;)

Har dere gjort det dere skulle idag,eller ble det noe helt annet ?

~ Gunnais

Ut på tur, aldri sur !

For andre dag på rad ! Var jo på tur igår sammen med avdelinga jeg jobber på, og idag ble jeg spurt om jeg ville bli med den andre avdelinga siden de manglet en voksen - og da kunne jeg jo ikke si nei. Så idag fikk  jeg en ekstra tur og har kost meg kjempemasse ute idag. Siden jeg hadde arbeidstid idag så var jeg ferdig klokka 2, så derfor tok jeg meg god tid på vei hjem idag. Siden jeg kom hjem har jeg ikke gjort stort pga litt dårlig form.. Men, nå begynner jeg å kvikne til litt så det er håp om å få ryddet til helg. Så nå skal jeg bare se ferdig TheBigBangTheory før jeg skal prøve meg på litt husarbeid, oså tar vi det derifra ;)

Har dere fått noe friskluft idag ? :)

~ Gunnais

 

Innkjøp fra IkeaServeringsbrett, servietter, vase, rosa blomst, glass, rivjern, skrivebord og kontorstol, litt sånn enkelt og greit. Pris er litt ukjent, men skrivebord var 155 kr og stolen 98 kr.

Så godt å ha et skrivebord igjen. Satt der nesten hele tiden i går kveld, og gleder meg til å skal sette meg der å jobbe med lærlingepermen og forskjellig. Skal jo gjøre det idag, så får vi se da om konsentrasjon min blir nå bedre ;)

(Skulle ha blitt publisert mens jeg var på jobb, men det ble visst ikke...)

~ Gunnais

Finally

ENDELIG er flatpakkene mine satt opp ! Storebror kom jo kjørende etter jobb og bygget opp dem for meg - bortskjemt much ? Aldriii ^^, Vel, nå skal jeg få ryddet i stua mi igjen, mens jeg ser på En ny start på TvNorge. Etter det skal jeg faktisk rote meg til å ta de derre innkjøp-bildene til dere, for nå er det jo en stund siden jeg først lovte det.. Forresten, vet dere hva som skjedde idag ? Jeg visste at storebror skulle komme, men imellom The Big Bang Theory-episodene så klarte jeg å sovne og våknet plutselig av at storebror sto i døra. Ehh, sliten kanskje ? Tror virkelig jeg skal legge meg på rett tid idag ! Vel, nå må jeg avslutte og komme meg i gang istede.. Selv om jeg er ferdig tidlig imorgen så er det litt herlig om jeg slipper å stresse med å rydde til helg da. Ellers skal jeg finne ut hva jeg skal gjøre i helga, for sånn egentlig så har jeg ikke penger til å være på hybelen.. hmm..

~ Gunnais

Just chillin'Endte opp på platten idag å, jeg. Herlig å kunne bare sette seg ned å slappe av, uten å måtte tenke på alt jeg skulle ha gjort ! Har jo faktisk ikke husarbeid som venter eller noe, bare de 2 flatpakkene fra Ikea som jeg ikke får satt opp selv. Så hvorfor ikke kose seg ute ? Funderer faktisk på om jeg skal ta med meg en bok ute å lese etter middagen idag, hvis været holder seg og det slutter å blåse. Forresten - fins det noen snille sjeler i nærheten som kan forklare meg hva som feiler sykkelen min ? Den begynte å lage lyder, og kjedet hoppet av imorgest for 3-4 gang siden jeg tok i bruk sykkelen. I tillegg så "hopper" det på en måte når jeg sykler så det går liksom ikke å sykle på den. Så da er det kanskje ikke så ille at stjørdalsturen etter jobb imorgen ble avlyst ? ;) 

Vel, middagen er på vei i ovn og jeg skal sette inn koppene jeg vasket igår. Ellers krysser jeg fingrene for besøk av storebror ikveld, slik at han får satt sammen flatpakkene mine. Skal også få tatt bilde av de tingene jeg har kjøpt, siden det ble litt avglemt igår.. Snakkes iløpet av dagen da ;)

Har dere noen spesielle ting dere bruker å gjøre for å slappe av ? 

~ Gunnais


rawr.

Oooh, sovner snart.. Er det mulig å være så trøtt ? Vel, nå sitter jeg å spiser frokosten min, før jeg skal hive meg på sykkelen. Har begynt slik at jeg sykler onsdager og fredager siden jeg begynner 8 da, istede for halv ni slik at jeg får god tid på morgenen fordi. Det å komme seg opp en halvtime tidligere går faktisk ikke for meg, så da ble det sykkelplanen istede. Dermed har jeg 20 minutter på meg til å spise, gjøre meg ferdig og avslutte her nå. Så kanskje jeg skal gjøre meg ferdig ? Titter innom når jeg er hjemme igjen jeg ^^,

~ Gunnais

DOTSIdag ble middagen makaroniform, som ble laget i den søte, nye ildfastformen fra Kremmerhuset. Har gått å siklet etter den over lengre tid, og da jeg så den var på salg så kunne jeg bare ikke gå forbi den. Så nå har jeg middag imorgen også, og det passer meg helt perfekt. Koselig å slipppe å måtte slave rundt på kjøkkenet hver dag. 

Rakk ikke engang å rydde opp alt fra middagen min, før Kristina ringte og ville spille slåball. Jeg hater ballspill, og da spesielt slåball, men jeg ble jo med. Storebror, onkel, tante og 3 til ble også med og jeg fikk bekreftet det jeg vet - jeg eier ingen av egenskapene som trengs for å spille slåball. Vel, overlevde gjorde jeg, og nå er det altfor sent til at jeg kan være våken lengre. Skal jo på jobb imorgen, og siden det er onsdag så er det turdag. Ikke akkurat den dagen man vil gå å være stuptrøtt.. Så, god natt, snakkes imorgen ♥

~ Gunnais

AvslappingIdag så gikk jeg hjem fra jobb og når jeg endelig var hjemme så satte jeg meg ned på platten utafor huset her, og der ble jeg sittende i 20 minutt og bare slappe av. Gikk inn, og sånn seriøst 10 sekund etterpå kom de oppe hjem. Vet ikke helt hva jeg skulle sagt på det at jeg bare satt der uten å gjøre noe spesielt. Men, herlig var det, selv om det kanskje så litt dumt ut ♥ Siden jeg kom hjem har jeg bare surret litt rundt på kjøkkenet, og nå er middagen satt i ovnen så nå gleder jeg meg på middag. Imens skal jeg vaske kopper og klær, så nå må jeg hive meg rundt litt. Snakkes senere idag ;)

~ Gunnais

Rise 'n shine

Go'morgen, alle sammen ! Tirsdag, men kjennes ut som torsdag.. Det er en litt fæl følelse det. Vel, idag skal jeg jo på jobb, men skal sykle slik at jeg får litt ekstra god tid denne morgenen. Stua ser forresten ut som et takras pga den 2 flatpakkene, litt kjipt med tanke på at det var helt ferdig ryddet igår. Så må vel prøve å teste tålmodigheta mi igjen etter jobb slik at det kanskje blir satt sammen igjen. Har ikke akkurat store håp om at det faktisk skjer, men positive tanker, ikke sant ? Vel, nå skal jeg avslutte, for det er 18 minutter igjen til det tidspunktet jeg bruker å gå og jeg funderer på om jeg kanskje skal gjøre det istede, så slipper jeg å dra med sykkelen opp igjen. Vi får se hvordan det blir, sitter uansett fremdeles i pysjen og helt uordnet så må uansett begynne å finne badet ;)Hva skal dere idag da ? 

~ Gunnais

IKEA-dritt..!

Flatpakker fra IKEA er seriøst noe av det verste som fins ! Tenkte jeg skulle være kjapp å sette sammen de to tingene jeg kjøpte, men ene tingen ga jeg opp etter at jeg satt i 15 minutt uten å komme noe sted og den andre krevde noe litt mer nymotens verktøy enn en vanlig skrutrekker - for jeg fikk nemlig ikke skruen ordentlig inn med bare skrutrekkeren. Nå er det vel og merke fullt mulig at det var styrken i min kropp som var en hindring da, for jeg er ikke akkurat den sterkeste person som fins ;) Vel, nå er jeg forbanna og lei, så tror kanskje jeg bare skal legge meg også heller irritere meg mer imorgen. Sovnet først i 4-tida inatt, og med tanke på alt jeg har gjort idag så er det kanskje ikke så rart at kroppen er sliten og hodet lett irritert. Imorgen skal jeg forresten knipse bilder av innkjøpene mine, har bare ikke tid akkurat nå :)Ikke finner jeg igjen telefonledningen heller, så dere får ta til takke med et gammelt bilde. Vel, god natt, sov godt og alt det der ♥

~ Gunnais

WEHEARTIT: Happy endings.. 

~ Gunnais

Such a cute, little panda...

Jeg som skulle være flink blogger å skrive til dere før jeg sprang på jobb, kom jo aldri igang. Setter meg med FarmVille2 jeg vettuh, og dermed ble jeg sittende. Vel, 10 minutter til jeg skal begynne å gå og jeg sitter fremdeles i pysjen. På tide å finne seg klær kanskje ? Tenkte jo ikke på å finne meg klær og sånt igår, så må vri hodet litt. Vel, nå har jeg brukt 5 minutt på innlegget her (lett distrahert..) så nå må jeg nesten avslutte. Snakkes !

Er dere like lett distraherte som meg ? Begynner jo med alt annet enn det jeg skal hele tiden jeg.. 

~ Gunnais

Skjønner ingenting jo..

Tenkte jeg skulle ordne meg bloglovin, men jeg skjønner ærlig talt ikke en dritt. Fikk beskjed om å legge til en kode inne i et innlegg, så må vel gjøre det her da ? Jaja, kan nå skrive litt om dagen min her og da, når jeg først holder på å skriver her ;)

Har jo som nevnt veldig ofte, brukt hele dagen på å rydde. Og så fornøyd jeg er nå ! Mangler bare å vaske baderomsgulvet og å vaske klær liksom. Imorgen skal jeg innom IKEA etter jobb og kjøpe meg skrivepult, så tenkte at jeg iløpet av uka skal gi dere nye bilder av hvordan det ser ut her. Men noen ble knipset idag også da:Litt dårlig kvalitet, men det er for at jeg har skrudd av lyset og lagd litt "romlemantisk" stemning. Så nå skal jeg kose meg med yoghurt til kveldsmat, og StratosDobbel&PepsiMax til dessert. Skal også lakkere neglene mine, for nå begynner det å bli altfor lenge siden sist ^^,Så, her finner der den derre bloglovin-greia mi og om det fins noen snille,søte sjeler der som føler for å forklare meg hvordan hele greia funker og slikt så blir jeg evig takknemlig. For jeg er seriøst helt blank på dette området selv.. VÆR SÅ SNILL Å HJELP MEG NOEN !

~ Gunnais

RyddepauseBle ikke jeg satte meg å så Glee allikevel, og begynte heller rett på prosjektet mitt. Endelig er det ferdig, så nå skal jeg bare skrive et lite "brev" før jeg skal gi gaven til Linn.  Har også begynt med "things to do"-lista og er nå helt ferdig med rydding av kjøkkenet. Har også begynt så smått både på badet og stua, så nå skal jeg bare spise opp middagen min før jeg skal hive meg rundt. Har egentlig ikke fullstendig tro på at jeg blir helt ferdig idag, men skal gjøre meg ferdig med så mye som mulig i allefall. Skal holde på helt til 20.00 idag har jeg bestemt, for da rekker jeg akkurat å dusje før det begynner en film på tv'en som jeg skal se. Føler meg faktisk ganske fin form idag, så motivasjon til å rydde er faktisk her :D

~ Gunnais

Live your life to the fullest

//Weheartit\\

~ Gunnais

Søndagsmorgen

Idag klarte jeg faktisk å sove helt til halv 10 - Jippi !! Ganske så stort for meg det. Ligger fremdeles da, vel og merke, har bare sittet på pc'en siden da.. Nå skal jeg fikse meg frokost, før jeg skal se Glee-episoden som har kommet ut og gjøre meg ferdig med prosjektet mitt. Tror faktisk det kommer til å ta bare en liten time når jeg først kommer igang - snart ferdig ♥ Deretter skal jeg skrive ned alt som må gjøres, og bare hive meg rundt. MÅ bli ferdig idag, spesielt på stua for på mandagen skal jeg på IKEA og kjøpe meg skrivebord. Gleder meg :)

Bilde er fra igår, da jeg fremdeles sitter i pysjen helt uordnet. Vel, nå må jeg få på meg noe klær og komme igang tenker jeg. Skal huske å ta bilder iløpet av dagen min, også snakkes vi senere ;)

Hvilke planer har dere for søndagen ? 

~ Gunnais

Hot date

..Med sofaen, pleddet, pc'en, tv'en og muligens vinflaska jeg har hatt stående på toppen av bokhylla en liten evighet. Problemet er at det er rødvin, og det smaker jo bare fælt. Har også et håp om at jeg finner noe godt å spise ett eller annet sted hjemme her, selv om jeg tviler sterkt. I tillegg skal jeg prøve mitt beste med å bli ferdig med det hersens "prosjektet" mitt, og kanskje kvikne til nok til å gjøre litt husarbeid ? Har gått å vært skikkelig sliten og tom for energi idag, så håper det går over etterhvert. Imorgen er jo egentlig "Glee- og filmdag",men henger etter så mye med husarbeid at det går kanskje ikke.  

Forresten, tenkte å skaffe nytt design til bloggen, men jeg vet cirka ingenting om dette her så er det noen som har noen sider å anbefale ? Både med gratisdesign+tips til hvordan å gjøre forskjellig. Tar imot tips med kjempestor takk :)

~ Gunnais

Feeling good

Wihu, blir bestandig i så syykt godt humør av å ta en dusj ! Med litt musikk i bakrgrunn og god tid, så er det virkelig verdens beste plass å være ♥  Har egentlig ikke gjort stort annet enn å holdt på med prosjektet mitt idag så har dessverre ikke noe bilder å vise dere. Må virkelig bli flinkere til å ta bilder iløpet av dagen min. Men, nå må jeg finne på noe kreativt å spise før jeg skal trampe meg ned på bursdagsfeiring til TanteLivAnne. Må spise noe som magen min liker, siden jeg skal dit å spise kaker - noe magen min så absolutt ikke liker. Må også ordne meg litt, akkurat nå tramper jeg rundt i dongeribuks + morgenkåpe og helt usminket med vått hår og jeg vil jo ikke skremme de andre gjestene ;)

Hvilke planer har dere for dagen ?

~ Gunnais

Jeg som skulle sove lenge

//Weheartit\\

Det å våkne 8.00 imorgest med skikkelig ille senestrekk var ikke dagens plan for meg. Klarte jo ikke å sovne etter det, så måtte jo bare stå opp. Men lørdagsmorgenene er det jo aldri noe på tv'en så har sittet å sett Søstrene Kardashian mesteparten av tid. Ikke akkurat det beste programmet, men det får duge inntil videre ;) Nå skal jeg rote meg på kjøkkenet tenkter jeg, og kanskje få laget meg noe frokost. Har en del som må gjøres idag, men først må jeg få gjort ferdig det lille "prosjektet" mitt som tar mye lengre tid enn planlagt. Så, på tide å hive seg rundt kanskje ? Idag skal jeg faktisk spandere på meg egg og baguetter til frokost - gleder meg ♥

~ Gunnais

Me wants, me wants !

En akutt tanke i hodet mitt - Jeg vil ha tredemølle ! Er jo rett som det er at jeg har lyst til å ut å løpe (ja, faktisk), men ikke orker for at det er så mye oppoverbakke på vei tilbake igjen. Pluss det faktum at jeg faktisk har en "sperre" av noe slag i hodet mitt som  gjør at jeg ikke klarer å trene sammen blant folk, noe som kommer til å stoppe meg så fort det kommer noen imot og som holder meg pokkers langt unna alt av treningssenter. Men tredemølle er jo dyrt og jeg har jo ikke råd til det. Å allerede står det nytt kamera og (forhåpentligvis etterhvert) en ny tv, så det kommer sikkert aldri til å skje. Men det hadde hjulpet meg så mye mer med mitt lille løfte til meg selv om jeg hadde hatt en slik her. LilleLøftet til meg selv er midlertidig hemmelig, men skal ikke se bort fra at det blir avslørt etterhvert ;)

Så, kjenner jeg noen kjempefine sjeler som vil spandere på meg en tredemølle ? Tviler på det, men det er jo alltids verdt et forsøk. Jeg tar imot jeg, og før noen maser om plassmangel så skal jeg alltids få ordnet plass til den ! Me wants, me wants - hvis jeg sier det ofte nok så kanskje det går i oppfyllelse ? Hihi ^^,

~ Gunnais

 

My rideEndelig fikk sykkelen luftet seg igjen ! Et sikkert vårtegn for meg når sykkelen taes i bruk etter vinteren. Var veldig herlig å suse ned til barnehagen på ca 5 minutt og til å med så herlig at det gjorde opp for det å måtte dra med seg dritten opp igjen etter jobb. Vel, nå har jeg endelig tatt helg og formen er ikke så fæl, så nå skal jeg dra med meg "hæppi-face'n" min på kjøkkenet for å lage mat. Som regel venter jeg med middag til seks-tida på fredager, men jeg spiste litt lite idag så klarer ikke å vente.. I dag skal jeg ha spaghetti og kjøttsaus, så gleder meg som bare det !


GOD HELG, ALLE SAMMEN ! HÅPER DERE ER LIKE LYKKELIGE SOM JEG ER OVER AT DET ENDELIG ER HELG :D

~  Gunnais

Funtastic

Woho, fredag er endelig her ! Bare en dag til på jobb, også er det helg ♥ I går sovnet jeg faktisk kvart på 10, så har i allefall fått en god natt søvn. Skal sykle til jobb i dag, så trenger ikke å begynne å dra før 10 på 8. Kommer kanskje hjem litt senere enn vanlig siden jeg må dra med meg sykkelen hele veien opp. Menmen, verdt det å få litt ekstra tid på morgenen :)

Flere som er ivrig på fredag og helg ?

~ Gunnais

Right nowDette forklarer vel mine følelser akkurat nå ? Føler meg helt dritt, med vondt i hodet, iskald og vondt i hele meg sånn egentlig. Det var ikke slik jeg skulle tilbringe torsdagskvelden ! Skulle jo gjøre meg ferdig med "prosjektet" mitt slik at jeg kunne rydde og slikt imorgen, men slik blir det altså ikke. Beklager all furtinga som har foregått her idet siste, men må jo være ærlig. Nå skal jeg bare se ferdig Sporløst Forsvunnet før jeg skal stappe i meg paracet og legge meg. Krysser fingrene for bedre form i morgen, for da er det tross alt siste arbeidsdagen før helg ;)

Hvordan har deres dag vært ? 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits