Here we go againHumøret datt litt ned idag, så orker ikke å styre med å skrive om påska å sånt ikveld. Tar det imorgen istede, nå skal jeg bare ta litt tid for meg selv og prøve å komme meg opp igjen. Snakkes imorgen..

~ Gunnais

Hybelen igjen

Endelig hjemme hos meg selv igjen ♥ Kom egentlig hjem igår, men da rakk jeg så vidt å slenge meg i dusjen og sminke meg, før jeg dro videre på bursdagsfesten til Kristina. Har koset meg kjempemye i påska, så iløpet av dagen skal jeg gå igjennom bildene og begynne å skrive litt til dere. Først skal jeg lage meg middag, og muligens ta litt rydding.. Ryddet jo ferdig før jeg dro, men igår kveld ble ting kastet litt hit og dit under leitinga på alt jeg skulle ha. Så nå er det fullt kaos her igjen, så da er det jo bare å hive seg rundt da ;)

Hvordan har påska deres vært ?

~ Gunnais

Mine planer for påskeferien

Hele påskeferien her skal jeg tilbringe hjem til mamma - åååh som jeg gleder meg ! Drar idag, og kommer ikke hjem før Lørdag eller Søndag neste helg. Bagen er ferdig pakket og jeg venter egentlig bare på skyss hjem :D Håper på å få vært ute sammen med John, da uteklærne er pakket ned de også. Står der bare å venter, mens jeg prøver å ha ro nok i kroppen til å gjøre meg ferdig med det som skal gjøres. Igår var jeg nemlig altfor ivrig på det at det var ferie og at jeg skulle hjem til mamma, så eneste det som ble gjort var pakking og klesvask. Så nå mangler det "bare" rydding,koppvask, gå med søpla og evt støvsuging/vasking av gulv.. Har litt å gjøre - nå mangler jeg bare motivasjon og konsentrasjon. Må også huske å pakke ned toalettsakerne og matvarene som ikke kan stå over uka. Lurer også på hva i alle dager jeg skal gjøre med mine 2 planter, for de tror jeg kommer til å dø hvis de må overleve hele ferien uten vann..o.OMen - noe jeg har bestemt meg for er å ta ferie fra bloggen også. Denne uka skal være blogg-fri, og fokus på alt annet. Sier ikke at jeg ikke kommer til å være på pcen altså, men det er litt greit å ha slippe å ha den tanken i hodet at jeg skrive på bloggen hver dag. Da blir det aldri bra kvalitet på innleggene uansett, så titter heller innom søndag neste helg. Men, jeg lover å ta bilder iløpet av ferien som dere skal få se og får de interesserte så kommer det sikkert bilder på instagram i løpet av uka - navnet er Gunnais ! 

Snakkes når påska er ferdig da ! God påske, alle sammen ♥

~ Gunnais

Idol og sommerføtter

Som alltid på en fredagskveld da, så sitter jeg å ser Idol. Har gjort noen desperate forsøk på rydding og om ikke noe annet så er jeg i allefall nesten ferdig med alt av klesvask da. Og til meg å være så er det ganske bra. Det er liksom noe av det verste som fins - det og koppvask. Egentlig tenkte jeg å legge meg tidlig idag, men jeg må jo se Idol og Senkveld så det blir visst ikke før halv ett-tida. Hvorfor måtte de ødelegge de vanlige tidspunktene akkurat i dag, liksom ?

Har forresten startet med sommerføttene litt tidlig i år - da jeg klarte å falle på vei til jobb idag. På grus. Fikk sår på kneet. Ødela favorittbuksa mi gjorde jeg også. Litt lettere forbannet akkurat da, for å si det slik. Det var bra det fremdeles var et stykke unna jobb jeg falt, slik at jeg fikk gå av meg litt sinne før jeg kom frem. Egentlig var jeg veldig blå etter fallet, men det har vist godt bort i løpet av dagen heldigvis. Typisk min flaks at jeg gjør slikt vettuh.. Hullet ble ikke kjempestort heldigvis da, så buksa kommer til å fortsette å brukes ;)

Hatt noen store fall i det siste dere ?

~ Gunnais

Rau' i trynetBare får det ikke helt fram på bildet. Var nemlig ute ganske lenge på jobb idag + at jeg måtte gå hjem. Med masse varer.. Titter bare innom for å si God helg - og GOD PÅSKEFERIE ! Nå skal jeg ta en dykk i fryseskapet og prøve å finne ut hva i alle dager jeg skal ha til middag i dag. Det har jeg nemlig ikke tenkt på idet hele tatt, så har ikke noe middagsmat fremme. Men tror jeg har kjøttdeig så frykter at det blir noe så enkelt som det. Men det er fredag - så da er det lov ;)

~  Gunnais

Den nye favorittlua


Har fått meg en ny favoritt blant luer jeg - en såkalt "Kari Traa"-lue som VerdensBesteMamma har strikket. Bruker den hver gang jeg er ute av døra akkurat nå. Endelig har jeg en lue med farge på ! Og ikke klør den og den er kjempegod å ha på. VerdensBesteLue. Og det sier jeg ikke bare for at mamma har strikket den, for jeg har faktisk 2 andre luer mamma har strikket til meg også. Men den her er virkelig den beste altså. Jeg er forelsket jeg ♥ Igår var det faktisk en unge som holdt på å lekte bak meg på jobb som kom løpende å sa "Gunn, er det deg ? Jeg kjente ikke igjen deg med den nye lua." Nå hadde jeg forsåvidt brukt den lua på tirsdag og, men likevel søtt da. Da sier det seg selv at man er litt for dårlig i å variere i klesstilen.  Men som en annen unge sa så var jeg mye lettere å kjenne igjen fra de andre voksne når jeg hadde på denne lua ;) 

Har dere noen "favoritter" blant luer ? 

~ Gunnais

Friday is here !

ENDELIG.Litt lykkelig for at jeg endelig har våknet til at det er Fredag. Og ikke nok med at det er helg - men det er også påskeferie nå. Gleder meg til å tilbringe hele ferien hjem til mamma. Men skal være på hybelen i allefall til lørdag, for å få vasket opp litt klær og forskjellig. Bedre å få vasket alt av klær og slikt da, så får det heller tørke over ferien slik at det er helt klart til ferien er over. Da slipper jeg jo å stresse å springe rundt på søndagen og lure på hvor alt er. Skal også gjøre ferdig alt av husarbeid, så tror jeg trenger fredagskvelden. Ikke at det er så mye altså, men jeg blir så lett distrahert at plutselig holder jeg på med noe annet.F.eks - på onsdag satte jeg på musikk for å rydde, og 10 minutter senere sto jeg å lagde meg mat.. You get the point right ? Vel, nå må jeg avslutte da jeg må begynne å gå til jobb slik at jeg kommer dit til riktig tid. Ha en fin fredag da, så titter jeg innom etter å ha tatt ferie ! ♥

~ Gunnais

Store barn - små glederIdag gikk jeg til jobb i lykkerus. Imorgest funket det nemlig å høre på musikk på telefon - endelig ! Har vært litt forbannet etter at det sluttet å funke forrige torsdag, men i morgest bestemte jeg meg for å prøve å heldigvis funket det igjen ! Derfor kunne jeg høre på musikk både til jobb og tilbake så idag gikk det litt fortere å gå. Også i så fint vær i tillegg da  - trygt å si at jeg har vært i ganske så godt humør i dag. Var til og med så godt humør at det faktisk er blitt gjort litt husarbeid. Mangler bare klesvask, gulvvask og litt koppvask. Det siste tenker jeg egentlig på å ta etter at jeg er ferdig her nå. Problemet er bare det at jeg fant Sherlock Holmes på tv'en og har veldig lyst til å se den. Men, det er garantert masse pauser inni filmen så jeg får sikkert gjort litt da også ;) 

Hvordan har dagen deres vært ?

~ Gunnais

Hæppi songs


Igår bestemte jeg meg for å ordne meg en ny spilleliste på spotify. Har mange fra før, men de er mest delt opp i artister og cd'er, og de som er blandet er flere år gamle. Og stjernelista jeg hører mest på begynner å bli så stor blanding nå, at det går fra sang om kjærlighetssorg til en sang om å drikke seg drita liksom. Derfor laget jeg meg en helt ny liste som jeg skal høre på under rydding - Hæppi songs.Noen av sangene som jeg har lagt på er disse: 

For meg er dette perfekte sanger å høre på når jeg rydder eller jobber med lærlingepermen. Derfor lurer jeg på om dere kanskje har tips til flere sanger som kan legges til i lista ? Trenger ikke å være "dunk-dunk"-musikk, men tekst/melodi som gjør meg glad. Siden jeg ikke hører stort på radio og slikt lengre, så er det en stund siden jeg har hørt "ny" musikk ^^,

 ~  Gunnais

Wake up, sunshine !Torsdag allerede jo. Snart helg - og snart påskeferie ! Den tanken liker jeg ♥ I dag ble jeg overrasket av meg selv når jeg våknet klokka 6 og var lysvåken. Bestemte meg for å få litt mer søvn da, så lå å slappet av frem til halv sju. Da ga jeg opp å plukket opp pc'en og slo på tv'en. Frokost har jeg glemt å funnet meg, så det må jeg snart hive meg rundt å gå på kjøkkenet. Skal ha kakako eller solbærsaft - har nemlig endt opp med sår hals igjen. Derfor skulle jeg helst ha spist solbærsaft, men frister mest med kakako. Skulle bare titte innom for å ønske dere en fin Torsdag ! Håper dagen deres blir fin, og med like fint vær som det er utenfor vinduet mitt akkurat nå :)

~ Gunnais

Shit happens

Jeg som skulle skrive på bloggen når jeg kom hjem på tirsdag hadde jo personalmøte viste det seg, så jeg kom ikke hjem før litt over sju på kvelden. Og da hadde jeg så vondt i hodet at jeg gjorde mitt beste med å tvinge kveldsmaten ned halsen før jeg la meg. Sovnet lett som bare det, uten å så mye som tenke på det at jeg hadde blogg. Og formen var ikke noe bedre, og er fremdeles ikke bedre. Drittuke -.- Det positive er at siden jeg er syk nå, så er det mindre sjanse for å bli syk i påskeferien. Satser på at det går over til da ^^


Har egentlig ikke stort å si om mandag og tirsdag, så hopper rett til i dag jeg. Idag var jeg nemlig på Gastroskopi. Det går ut på at noen stikker et kamera i halsen og helt ned til magen/den øverste delen av tarmen som jeg alltid glemmer navnet på.F-O-R-F-E-R-D-E-L-I-G. Var på jobb 2-3 timer før jeg skulle dit, men etterpå tok jeg avspasering så jeg slapp å være på jobb og føle meg helt dritt. Har faktisk brekt meg veldig mye i løpet av dagen, og nesten kastet opp (beklager detaljene men..). Ellers har jeg sovet på sofaen i nesten 2 timer og sittet i sofaen å syntes synd på meg selv. Har prøvd meg på litt rydding, så satser jeg på bedre form i morgen slik at jeg får gjort litt mer. Imorgen kommer kanskje Kristina innom en tur, så må jo få shina stedet litt. 

Jeg vet jeg lovte bilder, men oppdaget det at jeg har visst glemt å ta bilder også. Føler liksom ikke for å knipse bilder av meg selv når jeg er syk.  I allefall ikke idag. Har planer om å hoppe i dusjen så fort jeg er ferdig her nå, for å si det slik ;) Den beste plassen for meg er dusjen (eller..etter sofaen/senga da). Ikke nok med at man føler seg litt freshere etterpå, men det er så herlig og avslappende å stå med vannet rennende over kroppen. Har forresten sittet å sett Camp Rock 2 så nå er denne sangen stuck i hodet: 

Hva har dere gjort de 2 siste dagene da ? 

~ Gunnais

Fravær

Syke-fravær, stress-fravær eller noe slikt. Har hatt en litt stress-uke og det har ikke vært så bra med tanke på at jeg er i dårlig form. Derfor har det blitt litt dårlig bloging i det siste, men lover å komme innom i kveld. Akkurat nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg skal ta meg en lur på sofaen i håp om å bli kvitt hodepine og få litt energi til husarbeid. Det trengs akkurat nå ! Så kommer jeg innom etter luren, med litt bilder og mer tekst ;)Føler ikke får å legge ut bilde av meg akkurat nå, årsaken kommer også senere ;)

Missed me ? ;)

~ Gunnais

Pissed off !

Er litt forbannet akkurat nå - kommer meg ikke på blogg.no ! Derfor sjekker jeg innom for å si at jeg overlevde barnetrimmen, og at jeg skriver imorgen istede. Har prøvd i over en time akkurat nå, så gir opp. Skal bare bruke resten av kvelden til tvtitting før jeg skal finne senga ;)

~ Gunnais

Dear MondayMixed feelings om mandagen her. Skal ikke på jobb, da det tydeligvis var lærlingesamling idag som varer hele dagen så da får jeg jo endelig treft Linni allefall. Skal også på trim idag - for siste gang :/ Kommer til å savne de søte små barna ♥ Det er jo eneste kontakten jeg har hatt med barna fra Forradal og det har vært en fin unnskyldning for å komme hjem hver mandag, men jeg får vel begynne å dra hjem i helgene istede nå da ;) Og siden det er mandag er det jo 2 episoder med House på tv'en min i dag ! Må jo ha noe å se frem til når jeg driver å stresser hit og dit. Har også et lite dilemma - bussen jeg skal ta går 5 over halv 9 og kommer da til stjørdal 10 på 9 og det hele starter kvart på 9.. Men får fortelle det til busssjåføren, så kanskje han svipper meg helt bort til Rådhuset, istede for torvet så jeg må springe bortover.. 

~ Gunnais

Søndagen minSøndagen min ble ikke så fylt av film som planlagt. Etter å ha sett 21 Jump Street, så jeg en episode med Glee før jeg sovnet litt på sofaen. Fikk laget ferdig det lille prosjektet mitt da - så nå henger det en kjempesøt kylling i vinduet mitt ! Ellers ryddet jeg bare opp litt etter besøket av Ragne og daffet i sofaen. Fant også tidsfordriv ved å sitte på gulvet og kaste tennisball i veggen. Da sier det seg selv hvor lite jeg har å gjøre om dagene.. Har også vasket klær til den store gullmedaljen så nå er det bare litt igjen, men skal vente med det til imorgen slik at det blir en full maskin. Ellers tok jeg meg god tid på badet med en lang og varm dusj, og gikk dermed glipp av 1 timen med The Revenge of the Bridesmaids som jeg hadde gledet meg til så mye. Men, kvelden store plan var å få sett Pretty Woman og det har jeg i allefall klart da. Har faktisk aldri sett hele den filmen før ! Problemet er at det er ca 1 time igjen, og jeg er skikkelig trøtt. Så vi får se om det blir hele filmen..

Gikk din søndag som planlagt ?

~ Gunnais

MoviedayTakk og lov for at jeg la meg tidlig i går - idag fikk nemlig de opp her besøk av folk som hadde med seg barn. Kvart over 9..! Jeg som hadde bestemt meg for å sove lenge idag.. Idag har jeg egentlig ikke noe andre planer enn å ligge i sofaen å se film, men vi får se om jeg kanskje tar en tur ut i finværet eller noe. Orker bare ikke alene siden det av en eller annen grunn ikke funker å høre musikk på mobilen for øyeblikket. Kanskje jeg bare får ta en runde Zumba istede ;)

Har dere noen tips til film jeg kan se idag ? Helst innen komedie, drama eller romantikk :)

~ Gunnais

AllByMyselfBesøket av Ragne igår var trygt å si - FYLT med søtsaker ! Drakk champagnebrus av champagneglass (feiring for at det er helg vettuh), spiste tacorull, påskeegg og masse godteri og drakk Burn. Det var så godt å ha en venninekveld igjen ! Kvelden gikk stort sett i sladder og tull, og Ragne satte igang med noe jeg tror var en dans. Hun drev å hoppet rundt å slikt på gulvet, alà slik:


Tror det var den sangen hun danset til, men er litt usikker.. Det var iallefall fra den filmen.


Måtte bare ta bilde av det Ragne skrev i minneboka mi -det var noe som var skikkelig typisk henne ! På morgenen var vi begge veldig syvsovere for så å være usosiale på hver vår pc før hun måtte være hjem etter å ha hivd i seg litt frokost. Rakk vel ikke å være hjemme alene mer enn ca en times tid, før LivAnne spurte om jeg ville bli med nedover en tur, og da kunne jeg jo selvfølgelig ikke si nei. Handlet altfor mye, men heldigvis ikke noe unødvendig og innkjøpene mine finner dere her. Tok oss også en tur innom Amore får å spise middag der - elsker pizzaen deres !


Siden jeg kom hjem har jeg egentlig bare surret litt her og der med forskjellig før det ble jeg fant fram lørdagskosen og slengte på meg nattklærne. Har holdt på å vasket klær da, så nå holder jeg egentlig bare på å venter på at at maskina skal bli ferdig så jeg får hengt opp klærne. Vet jeg kommer til å våkne altfor tidlig i morgen, så orker ikke å bli opp hele natta med mindre jeg finner noe interessant på tv'en snart. Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk på pcen istede, og det gjør meg ikke akkurat mindre trøtt.. Akkurat nå ligger det an til at jeg må vente helt til to i natt på noe interessant og akkurat det tror jeg ikke at jeg orker ;)

Hvordan har dere tilbragt lørdagskvelden ?

~ Gunnais

Innkjøp fra i dag


Ugleøredobber fra Gltter / Ugleskjerf fra NilleTelefonmappe/Lommebok fra GlitterGarn fra Nille og Plastøyne fra Hobby&Kontor. Skal prøve å lage noe med disse - hvis det blir vellykket skal dere får se ;)Også kjedelig husting.. Bakepapir, engangssprøyteposer, smørkrem, munnskyllevann og pute fra Coop Extra + en tannkrem fra Apoteket.Sengesett fra Princess (på salg♥) og drikkeflaske fra Hobby&Kontor. Også mitt favorittinnkjøp:Nattskjorte fra Cubus. Var på utkikk etter en ny nattskjorte, og når jeg så denne så måtte jeg ha den ! En hund med slips - kunne jo ikke la være å kjøpe den ? ♥

Nå skal jeg finne meg litt godteri før jeg skal sette meg foran tv'en i den nye nattskjorta mi - å bli sittende helt til jeg skal legge meg. Bare meg, tv'en, pc'en og masse godt å spise og drikke. Perfekt lørdag for meg det. Imens jeg sitter å koser meg så skal jeg skrive innlegg med bilder fra igår og idag. Blir visst litt tett på innlegg idag, men slik får det bare bli da jeg ikke klarte å rote meg til å titte innom tidligere idag ;)

Noe her dere kunne ha tenkt dere selv ^^

~ Gunnais

Back from shopping

Endte opp med en tur til Stjørdal så å si rett etter at Ragne dro hjem så ble ikke helt tid til en titt innom her. Nå skal jeg bare rydde litt etter gårsdagen og ta koppvasken, før jeg skal ta bilder av innkjøpene mine.Når jeg får engangs skyld handler litt så skal dere i allefall få se det ;) Slenger også inn gårsdagens bilder litt senere, det ble i allefall tatt noen bilder av Ragne som gikk helt kokos ut av det blå..Hahha, så litt ut som et barn i ansiktet, men det får duge. Lover å komme innom om litt, med litt mer tekst og bilder !

Hva har dere gjort så langt idag ? 

~ Gunnais

Look who showed up

Dukket opp og krevde at jeg skulle lage Tacorull til middag, og siden hun kjøpte ingrediensene selv så fikk hun ønske sitt oppfylt. Nå skal vi stappe i oss altfor mye godteri og se masse tv, så titter jeg innom i morgen i stede. Go'helg da !

~ Gunnais

Husmora kom på besøkHva skal jeg si om gårsdagen da ? Var jo ute hele dagen på jobb, noe som førte til at når jeg skulle på "Damenes Aften" gjennom Saniteten så var jeg skikkelig rød i kinnene.Føler meg så søt når jeg ser ut som en tomat i ansiktet. Men, det er noe som alltid ser så jeg er litt vant med det. Kvelden var da interessant den, for å nevne den også. Ikke helt folk i min alder, men overlevde jo kvelden ;)


Startet dagen med en tur til tannlegen før jeg dro på jobb. Var litt kaldt, men fint vær - så da var vi ut hele min arbeidsdag i allefall. Jeg hadde nemlig arbeidstid idag så da sluttet jeg 14.00 istede for 16.00. Gikk hjem i det strålende været, og stortrivdes. Alt var perfekt, bortsett fra det at jeg ikke kunne høre musikk. Vet ikke helt hva som har skjedd, men telefon min har bestemt seg for å slutte å lage lyd. Lager lyd når noen ringer/sender melding, men nytter ikke å spille musikk. Også jeg som er avhengig av musikk når jeg går da..Jeg som skrev at jeg skulle gjøre husarbeid ordnet meg middag før jeg la meg i sofaen min - og dermed ble liggende. Sovnet visst jeg under første Friends-episoden på TvNorge og våknet rett før The Big Bang Theory begynte. Men etter TBBT kom jeg sakte, men sikkert i gang med husarbeidet og er nå F-E-R-D-I-G ! Eneste som er igjen er litt klesvask, men orker ikke å ta det før Lørdag eller Søndag siden det ikke er så mye uansett. Så - halv fire i morgen tar jeg helg ♥ Og forresten - fant "ny" sang jeg forelsket meg i:

 

Hva har dere gjort i kveld ? Noe mer interessant enn husarbeid kanskje ?

~ Gunnais

Home Sweet Home

Har kommet hjem fra jobb og greier, men finner ikke ledningen til mobilen akkurat nå. Derfor hiver jeg meg heller igang med litt husarbeid så titter jeg innom litt senere - da forhåpentligvis med noen bilder. Skal gjøre ferdig husarbeid i dag, da det er ganske herlig å komme hjem på fredag og kunne ta helg med engang. Men først må jeg finne meg middag - begynner jo å bli litt sulten ;)Hva er dine planer for dagen ?

~ Gunnais

Oh, the pain...

Beklager at det ikke ble jeg blogget i går, men var i skikkelig dårlig form.På vei til jobb fant jeg nemlig dette:


Fant det ved at jeg plutselig lå der. Vridde høyrekneet på veien ned, landa på høyresida av rompa OG smalt den høyrealbuen min i isen samtidig. Hodet berget siden jeg landet oppå veska, men fikk nakkesleng som var sykt vondt ! Støtet som kom da jeg landet gikk rett i hodet og førte til hodepine. Det ble ikke så veldig koselig på jobb den dagen for å si det slik.. Det som derimot var litt koseligere var det å ha barnetrimmen på kvelden. Kommer til å savne de barna når trimmen er ferdig ♥

Da jeg kom hjem endt jeg opp i sofaen, hovedsakelig på grunn av hodepina og vondt kne. Det ble etterhvert til vondt i hele kroppen og dårlig form. Det var årsaken til at VerdensBesteRagne var en engel å blogget for meg. Jeg selv puttet i me paracet og la meg - trygt å si at jeg sovnet iløpet av 5 minutter. Da jeg våknet var jeg ganske uthvilt - men stiv og øm på hele høyre siden av kroppen min..! Kom meg gjennom dagen da - ble til og med jeg akte meg sammen med en gutt på jobb. Nakken er vel og merke så stiv at jeg må holde den på en viss måte, skuldra kan ikke løftes på og overkroppen vries eller strekkes på noen måte, men jeg overlevde dagen på jobb iallefall ;)

Siden jeg kom hjem har jeg bare spist middag for så å ligge på sofaen foran tv'en. Klarte å rote meg til å sette på en maskin med klær før House og har bestemt meg for at jeg skal vaske kopper etterpå. Må også vaske en maskin til med klær, da jeg har slurvet altfor mye med den og dermed nesten ikke har noen klær å bruke lengre. Imorgen skal jeg til mamma etter jobb for å være med på "Damenes Aften" og blir der over natta så kommer ikke til å blogge før jeg kommer hjem på torsdag. Da forhåpentligvis med flere bilder for eneste bildet jeg har i tillegg til det lengre opp her er dette:Tok bilde like før jeg begynte å gikk i går. Skulle likt å fortalt dere hvor ting kommer fra, men eneste jeg vet er at skjerfet er fra KappAhl for 3-4 år siden.. ^^

Hvordan har de 2 siste dagene vært for dere ?

~ Gunnais

This is Roragognone speaking!

Gunn gekk å la sæ, åsså la hu den store makten og sjevnen over bloggen sin i mine hender (RK Kærtums jaujau) så dærfor skriv æ på Trøndersk loosers! And there's nothing you can do about it! Ok, men så har det seg sånn at noen her i værden ikke skjønner suppa når noen skriver på dialekten sin, så derfor skal jeg være så pen i språket og flink at jeg skriver bokmål likevel for alle dumb*sser.

Vil gjerne meddele dere at neste helg drar jeg til Gunn på (anonym)dag helt til Gunn spoiler det hele når hun oppdaterer om det senere en gang. Vi skal lage tacorull og hvis jeg får russetingene mine før den tid skal jeg ta med strykejern så vi får fikset klar buksa mi. Ellers så skal vi spise som kyr, danse som struts og se tv som esler. I dag var det mandag, så da trenger jeg ikke fortelle at det alltid er en rævva dag -unntak sjokomuffin, sjokoladekake, burger, musikk, film på skolen, ny genser fra moder'n, hjemmelaga lapskaus, varm peis, fatterns gode hjelp til et av mine prosjekter, varm god dusj; profesjonell massør besøk, tivoli skole, bytta tv'n mot en kino, gratis resturang mat på døra, buttler flyttet inn, fikk en ny slave på rommet, pengeregn på vei hjem fra skolen. Ja, noe var sant i hvert fall.

 

I helga var jeg på besøk hos han som liker meg som jeg liker som liker meg litt sånn mye som jeg liker litt sånn veldig mye. Noen sier kjæreste, men synes det er et så langt ord........


Her er et bilde av den berømte sjokoladekaka jeg laga der da!


TEEEEEEHHHEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS: Gomorn!

# Ragne

MÅNEDEN SOM VAR: Februar

Bedre sent enn aldri, ikke sant ? Her har dere Februar'n min :)

Månedens opptur: NO MORE BRACES !!!! Det rakk akkurat å bli på februar - da det skjedde den 28. Herliig ♥Månedens nedtur: Har egentlig ikke hendt så mye dårlig denne måneden. Eneste jeg kan huske er de 2 dagene i vinterferien jeg måtte være hjemme for jeg var syk.. Ellers så blir det eventuelt det å ha alt for lite penger da..

Månedens person: Ehh.. Dette tror jeg har vært den mest usosiale måneden noensinne. Tror egentlig ikke jeg har truffet så mange folk. Men tror jeg må si May Bente - enkelt å greit for at hun ikke klager på all klaginga mi over snapchat :DTatt for snart 2 år siden på disney-filmkveld.. Gud som tida flyr !

Månedens sang: 

Månedens serie: GLEE ♥ No doubt about it !

Månedens film: Beauty and the Briefcase - en skikkelig koselig, men litt morsom film.

Månedens bok: Hvis jeg blir av Gayle Forman. "«Bare hør etter,» sier Adam med en stemme som lyder som granatsplinter. Nå åpner jeg øynene helt opp. Jeg setter meg opp så godt jeg kan. Og jeg hører etter. «Bli,» sier han.  Valg. Det er så mange vanskelige valg å ta. Mia på 17 er usikker. Skal hun virkelig tørre å satse på musikken - selv om det betyr at hun må reise fra kjæresten, familien og vennene? I løpet av ett skjebnesvangert øyeblikk er valgmulighetene borte. De forsvinner idet bilen Mia og familien hennes sitter i kolliderer. Bare ett valg gjenstår. Det viktigste av dem alle." Teksten kommer herfra. 

Månedens innkjøp:Morgenkåpa mi ♥

Månedens bilde av meg:~ Gunnais

Happy Monday

Første gang på lenge jeg har våknet i så godt humør på en mandag ! Fremdeles litt at jeg gleder meg til å hjem og legge meg, men for engangs skyld så klarer jeg å se litt positivt på mandagen. Gleder meg virkelig til å treffe barna på barnetrimmen..♥ Fikk jo ikke truffet de forrige mandag, så nå er det jo to uker siden sist ;)Problemet er at jeg skal gå til jobb om 25 minutter og jeg sitter fremdeles i morgenkåpa å spiser frokost. På tide å kjappe seg kanskje ? Blir jo sittende å se på tvn jeg så glemmer helt å spise.

Ha en fin mandag ! :)

~ Gunnais

Det å gjøre alt annet enn det man skal

Det begynner jeg å bli veldig flink til. Spesielt i dag har jeg forbedret den evnen. Men jeg fikk faktisk gjort litt rydding og slikt da. Ryddet til å med i smykkene mine, og fikk kvittet meg med litt i allefall. Koppvasken fikk stå, for siden jeg tok den i går så blir det ikke så mye kopper om jeg slenger meg i gang med de imorgen istede. Problemet er bare at tida gikk så sykt fort idag, så føler ikke at jeg har gjort alt som måtte gjøres ! Ble ikke engang at jeg fikk sett Eragon jo, så det må jeg nok vente med. Ene bilde der er forresten kaoset som oppstår i senga under rydding. Absoultt ALT kastes oppi der..Etter en kjapp dusj endte jeg opp med å skrive månedsplan (over de få dagene som er igjen..) og forskjellig. Planlagt måltid fremover - og blitt ganske lykkelig da jeg fant ut at jeg sparer meg en hel uke med mat da jeg stikker hjem til mamma hele påskeferien. Hadde jeg ikke en fin arbeidsplass forresten ? Har egentlig veldig lyst på en liten skrivepult her inne, for da konsentrerer jeg meg mye bedre. Men det nest-beste blir å sitte på gulvet så da endte jeg opp der i dag. Liker egentlig å sitte på gulvet jeg, det er liksom så koselig nedpå der. Når jeg er til mamma så sitter/ligger jeg på gulvet ganske ofte ^^

Nå blir det litt forskjellig "jegskalbare" før jeg skal legge meg. Håper på ei god natt søvn med tanke på barnetrimmen i morgen. Nå har jeg til og med husket å ordne meg skyss ;) Imorgen kommer forresten "Måneden som var" for Februar litt sånn bedre sent enn aldri.

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

Søndag

Klokka er snart 2, og eneste jeg har gjort så langt idag er å ligge i sofaen å sett på dataen. Så ferdig de 3 episodene jeg hadde igjen med Glee, så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen. Søndag er jo Glee-dag ! Så nettopp ferdig en film da som het for "My Fake Fiance" - egentlig ganske fin film. Skal se Eragon idag har jeg bestemt meg for, men tenkte jeg skulle se den først i kveld... Derfor har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre idag. Har jo noe småtteri som må gjøres, men orker ikke akkurat nå. Ble lat etter gårsdagens store ryddedag. Men, det er i det minste håp om å bli fornøyd med hvordan det ser ut i stua mi. Når jeg flyttet inn ble jo ting bare satt på de mest praktiske plassene og siden har det stått slik, så derfor ville jeg gjøre om litt. Og siden stua er eneste muligheten jeg har til ommøblering så måtte jeg jo ta det da. Selvfølgelig det største rommet jeg har da vettuh...


Fin tskjorte eller ? Hot Stuff rett over brystet, uten tvil en t-skjorte som bare brukes hjemme. Men så god å ha på da.. ♥

Så, hvis noen har tips til serie jeg kan se så blir jeg veldig glad. Ser allerede The Big Bang Theory og Two and a Half Men på tv'en så vil ikke se det på pc'en for da har jeg ikke noe å se i ukedagene på tv'en. Helst vil jeg se noe litt morsomt, aller helst glee-aktig. Tips taes imot med stor takk !

~ Gunnais

The end of the worldEtter at jeg skrev her tidligere idag, så ble det jeg gjorde ferdig koppvasken før jeg ordnet meg middag. Dagens middag ble kylling og ris - enkelt og raskt, men godt. Mamma og Karl Johan kom innom å hjalp meg med sofaen, før jeg ordnet meg ferdig med resten av rotet. Mangler litt smårot, men er sliten og lei så bestemte meg for å si meg ferdig. Kommer bare til å ta meg en halvtime i morgen å gjøre meg ferdig uansett så det er ikke noe problem.Har lenge hatt lyst til å bake meg brownies så etter ryddinga tenkte jeg "why not?" og rotet sammen 123posen jeg hadde i skapet. Tror formen jeg brukte var for liten, for kaken ble skikkelig stor og mer sjokoladekake enn brownies.. Men smakte godt fordi altså ! Jeg fant meg vaniljeis med oboypulver på, og det sammen ble heelt perfekt for meg. Dettte er faktisk første gangen jeg har spist brownies sammen med is, tro det eller ei. Siden så mange haded skrytet av det så måtte jeg jo gi det et forsøk.. Det som er positivt med å bake bare til seg selv, er at jeg fikk slikke av bollen og slikt. Eneste bedre enn (vellykket) brownies er browniesrøre. Problemet er bare at jeg får halsbrann av det, så kan ikke spise så mye av det..Nå skal jeg prøve å se 2012(therefore, overskrifta) som går på tv3. Håper virkelig den tar seg opp etterhvert, akkurat nå syns jeg filmen bare er kjedelig.. Eller akkurat NÅ ble det litt spennende.. D'oh, avslutte rher jeg, slik at jeg kan få med meg spenninga :D

~ Gunnais

Av alle ting å gjøre på lørdagBegynte jo å ommøblere på stua jeg da vettuh,siden jeg ikke fant noe annet å gjøre. Problemet er bare det at jeg skulle ha støvsuget under sofaen, men jeg får ikke flyttet den. Har kanskje fått flyttet den 1-2 millimeter. Derfor har jeg kjørt meg fast så har bare tatt litt koppvask istede. Enten skal jeg prøve meg på rothaugen på gulvet etter på, eller så skal jeg finne meg litt middag. Det siste er kanskje smartest, da jeg ikke har spist stort idag. Men det inkluderer at jeg må bestemme meg for hva jeg vil ha, og det er ikke bare-bare. Ubesluttsom-deluxe og greier - da er det jaggu ikke gret å ta en avgjørelse, ikke engang noe så lett som hva jeg vil ha til mat. Er liksom så lei av alt. Men jeg får da bli litt kreativ - mat trenger jeg uansett ^^,

Slike sanger er helt perfekte når jeg rydder. Selv om det blir sikkert mer dansing enn rydding når denne starter !

~ Gunnais

Good morning, sunshine !


Tenkte jeg skulle sove lenge idag jeg, men hodet mitt hadde visst planlagt noe helt annet. Første gangen jeg våknet var halv seks, men da nektet jeg å stå opp. Så våknet jeg seks, også halv sju så sju osv helt til klokka ble halv 9. Da ga jeg opp også ble det jeg skrudde på tv'en. Problemet er at det er jo aldri noe på tv'en så tidlig på en lørdag (er egentlig aldri noe på tv'en på lørdager), så har egentlig bare kjedet meg så langt og begynt å sett mørkt på det å tilbringe hele dagen her inne. Tenkte jo jeg skulle åpne persiennene, men da ble jeg jo blindet av sola. Liker sola altså, men blir litt tvungen til å persiennene lukket når den er mot vinduene mine. 

Nå tenkte jeg kanskje jeg skulle orke å ordne meg baguetter til frokost, da jeg opppdaget det en dag at jeg har igjen en hel pose av det. Kjøpte jo for at jeg brukte å spise det til kveldsmat, men det har blitt litt avglemt i det siste. Funderer litt på om jeg skal prøve meg på å gjøre om litt på stua, så vi får se om jeg får så mye energi at det blir i dag. Forandring fryder vettuh, og selv om det ikke blir store endringene så skal det i allefall bli litt bedre enn slik det er nå ;)

Hva er planene deres for dagen ?

~ Gunnais

Friends are like balloons..

Friends are like balloons. If you stab them, they die.

Jada, så random overskrift som det er mulig å få det. Slik går det når jeg setter meg på twitter og finner oppdateringer fra noen av de "tullesidene" jeg følger der. I dag skulle jeg jo rydde og gjøre ferdig til helg, og kanskje få ryddet litt i bildene på pc'en for de er nemlig litt hulter til bulter.. Hva har jeg gjort så langt ? Sovet på sofaen, laget meg pizza, leket meg med kameraet på mobilen, gomla stratos dobbel og sett Idol og The Big Bang Theory. Effektiviteten selv idag altså. Men who cares, har da hele helga foran meg. Ser ikke så lyst på det å sitte her hele morgendagen, men i verste tilfelle får jeg gå meg en tur eller noe. Har jo ikke penger, så kan ikke finne på noe som koster penger uansett så da er det ikke stort jeg kan finne på alene. Akkurat nå sitter jeg å skyper med TanteBente, så konsentrasjonen er ikke helt rettet mot denne blogginga så tror jeg heller titter innom i morgen tidlig. 

Hva har dere gjort i kveld da ? Fulgt planen deres bedre enn jeg har ?

~ Gunnais

Go'HelgKommet hjem fra jobb etter nok en dag med finvær. Får skikkelig vårfølelse av været her..♥ Var litt kaldt når jeg gikk imorgest, på tross av blå himmel og sol, men utover dagen så steg temperaturen også. Eneste jeg prøver å være litt nøyen på er å ha på skjerf, da jeg har vært litt ekkel i halsen siste dagene. Er det noe jeg ikke har tid for akkurat nå så er det å bli forkjølet, så da vil jeg ikke ta noen sjanser. I tillegg så er jeg veldig glad i dette skjerfet og det ser ikke så ille ut heller, så da er det jo ikke så ille ^^,

Etter jobb dro jeg på prix og handlet, før stefaren min var så snill at han kjørte meg hjem. Funderer på om jeg skal lage meg Pizza i kveld eller om jeg skal vente til imorgen, men jeg er jo så sykt ubesluttsom at jeg klarer ikke å finne ut hva jeg har lyst på. Har egentlig ikke lyst på mat i det hele tatt siden magen fremdeles er uenig. Aller mest vil jeg ha sjokolade, men det kan jeg ikke spise før jeg har spist middag.. For et luksusdilemma..

Hva har dere gjort i dag ? Har dere hatt så fint vårvær som meg ?

~ Gunnais

T.G.I.F

Fredag - endelig ♥ Formen ble bedre etter ei god natt søvn, så prøver meg på jobb jeg. Gleder meg til halv fire, for da har jeg tatt helg ! Nå må jeg forte meg å finne klær, kan jo ikke dra bort i Mikke Mus-nattskjorten min...

~ Gunnais

VerdensBesteIdag ble det VerdensBeste til middag ♥ For andre er det kanskje bedre kjent som Spaghetti og kjøttsaus, men da jeg var liten begynte jeg å kalle det VerdensBeste for bestemor fortalte meg at det var noen i slekta som brukte å si det. Og får meg så var det jo sant - hennes spaghetti og kjøttsaus var noe av det beste jeg kunne få ! Det som gjorde meg veldig glad når jeg smakte (dette er første gang jeg har laget meg det selv), så var det nesten slik som bestemor sin.. Liker egentlig ikke den som er i pose så godt, så jeg laget selv med tomatpurè og vann og det funka jo faktisk ! Blir så glad når testinga mi faktisk blir vellykket -det skjer ofte at det blir det motsatte. F.eks. har jeg enda ikke klart å ordne vellykket brunsaus, på tross av at man skal bare ha i pulver og koke opp...

Etter mat ble jeg egentlig bare liggende på sofaen. Rundt seks-sju tida fikk jeg skikkelig magesmerter og ble kvalm.. Håper virkelig ikke jeg blir syk nå ! Derfor ble det jeg har sittet å lest litt 50shades, før jeg hoppet inn i dusjen. Etter dusjen gikk verste av kvalmen over, så prøvde meg på en skål med havregrøt og en kopp Kakako for å få varmen i meg. Egentlig så er ikke formen så mye bedre enda heller, så vurderer egentlig bare å legge meg i håp om å rette opp til imorgen. Selv om jeg vil ha helg fort - så vil jeg ikke ha den en dag tidligere for at jeg er syk.. Vil være frisk i helga, selv om jeg ikke har noen planer !Nå skal jeg ta meg paracet, før jeg og Mikke Mus tar natta. Tror også jeg skal ta med meg løven min - og kjent som varmeflaska. Husarbeidet jeg skulle gjøre i dag driter jeg i, da jeg har hele helga foran meg uansett. Gikk på youtube for å finne en nattasang til dere, og fant denne.. Var fin da.. ♥ 

Hvem tar dere med i senga i kveld ? ^^

~ Gunnais

Walking on sunshine


Glemte jo helt å blogge når jeg kom hjem fra foreldremøte jeg da vettuh. Var heldig og fikk skyss av sjefen min hjem (hun bor i samme område), så jeg slapp å gå hjem etter jobb. Fikk akutt lyst på pannekaker så maset fram en oppskrift fra mamma, og fikset meg 3 pannekaker til kveldsmat. Nå har jeg skrevet ned oppskriften i boka mi, så jeg har mulighet for å lage meg det flere ganger. Hadde egentlig en 123pose, men den bestod av 8 pannekaker og jeg er av den typen som bare spiser 2-3 stykk om gangen så orket ikke å bruke den. Og siden jeg faktisk hadde litt mel så kunne jeg jo heller lage selv for en gangs skyld ;) Og for et førstegangs forsøk sier jeg meg fornøyd - eneste jeg kan endre til neste gang er at røra ble litt tykk. Så da er det bare å ta litt mindre mel neste gang, det er jo ikke verre enn det ;)


Jobben i dag har stort sett blitt tilbragt utendørs, da det var så herlig vær i dag ♥ HERLIG ! Det som er litt irriterende akkurat nå er at jeg er veldig rød i ansiktet. Det starter der pannebåndet sluttet (hadde det lengre ned enn på bilde..), og har et opphold i det område solbrillene var, så akkurat nå frykter jeg at jeg har klart å bli solbrent iløpet av dagen. Det hadde vært så typisk meg det.. Siden jeg har arbeidstid denne torsdagen, så ble jeg ferdig allerede klokken 2 idag så da gikk jeg hjem i finværet for så å bare daffe litt i sofaen. Tenkte jeg skulle lage meg litt middag nå, før jeg skal rydde litt til helg. Har gått å lengtet etter helga hele denne uka pga litt dårlig form, men akkurat nå er det rart å tenke på at imorgen er det helg. Herlig, men litt rart. Føles liksom som om det er Tirsdag.. 

Hvordan har dagen deres vært ? 

Har hatt den stuck i hodet mitt i hele dag... Men tittelen passer jo litt fint akkurat i dag da ^^,

~ Gunnais

DunkDunk

Endelig hjemme fra jobb og hodet dunker noe inni h******.. Kjennes seriøst ut som det kommer til å eksplodere snart. Egentlig tenkte jeg å ta meg en powernap etter at jeg har spist middag etterpå, men er litt usikker om det er så smart. Det kommer jo til å gjøre at jeg sovner sent, meeen det kommer også til å gjøre at jeg slipper hodepina under foreldremøte jeg skal på til sju.. Dilemma..Første prioritet må nesten bli mat - det som frister minst akkurat nå. Tror jeg gjør det enkelt med å ta nudler eller noe, orker ikke å begynne å rote med noe spesielt. Så får jeg heller ordne noe mer "ordentlig" til kveldsmat, for da er forhåpentligvis matlysten min tilbake å.

Hva skald dere gjøre i kveld ? Noe mer interessant og moro enn foreldremøte ?

~ Gunnais

My day


Ble visst ikke noe blogging når jeg kom hjem.. La meg og hvilet litt på sofaen for å få litt ekstra energi, før jeg laget meg middag - akkurat i tide til å se The Big Bang Theory mens jeg spiste. Etter det har jeg egentlig bare surret rundt og gjort litt koppvask, ryddet og organisert fryseskap, ryddet i kjøleskapet og forskjellig siden jeg endelig hadde litt energi ! Imorgen er det foreldremøte gjennom jobb, men på torsdag slutter jeg tidligere (pga arbeidstid) så da skal jeg ordne meg helt ferdig til helga. Helga tenkte jeg å tilbringe i hybelen, da jeg er så "hjemmekjær" at jeg ikke vil være borte hele helga 2 ganger på rad. Går bra med ei natt, men etter det vil jeg hjem igjen.. ♥ Derfor skal det bli litt rart i påska, for da tenkte jeg å være hjemme til mamma hele ferien..

Under ryddinga i dag fikk jeg forresten endelig byttet lyspære i gangen. Tok meg jo "bare" en hel uke.. Endelig ser jeg noe igjen når jeg kommer inn døra mi. Huseier ordnet med lyspære da ganglyset mitt må stå på hele tiden. Slår jeg av det slår jeg nemlig av ganglyset til de opp også.. Nå skal jeg spise opp sjokoringene som ble kveldsmat før jeg skal legge meg. Har jo lang dag foran meg i morgen, og ryddinga jeg har hatt gjorde meg ganske trøtt så nå er det håp om å få sove til natten også ^^,

Hva har dere gjort i dag ?

~ Gunnais

Tirsdag

Uff, vi har ikke kommet lengre inn i uka enn tirsdag... Vil ha helg ! Sov veldig dårlig i natt å, så er skikkelig døsen her jeg sitter. Heldigvis klarer jeg å ignorere det når jeg er på jobb, men det blir liksom gjort så lite hjem her når jeg er i halvsøvne på sofaen. Det hjelper jo ikke på at jeg går hjem hver dag heller for da bruker jeg jo opp det jeg har igjen av energi..Måtte pakke meg inn i dyna for å ta bilde, da jeg fremdeles sitter i bare bh'n..På tide å få på seg klær kanskje ? Har sett ut, og det er heldigvis ikke like bløtt som det var igår. Men tror jeg må gå i støvler idag fordi i tilfelle det ser verre ut lengre ned... Man vet jo aldri.

Hva skal dere idag ?

~ Gunnais

Ble ikke helt som planlagt

I morgest gikk jeg ut døra (i joggesko..), men kom meg ikke ned fra plattingen engang før jeg snudde og hadde på meg støvler istede. Veien ned til jobb så nemlig slik ut:

Visse steder var det enda verre. Måtte gå over en "sølepytt" som var så dyp at det gikk halvveis opp til kneet. Det førte til at jeg oppdaget det at jeg tydeligvis hadde hull i ene støvelen.. Oppdaget også det at støvlene er så slitt fremme ved tærne at jeg sakte, men sikkert, blir bløt inni. På tide å spandere på seg nye støvler, kanskje ? Var jo på jobb da, og etter jobb tenkte jeg jo at jeg skulle på barnetrim, men.. Noen hadde jo glemt å spørre skyssen om å få sitte på, så skyssen var jo hjemme når jeg var ferdig på jobb. Det førte til at jeg gikk hjem etter jobb, og heldigvis hadde føre lettet litt og det samme gjorde humøret da jeg innså at jeg hadde en mandag uten planer foran meg :)

Da jeg kom hjem var jeg litt i halvsøvne på sofaen før jeg rotet meg til å lage meg middag. Ville ha noe godt, men som gikk fort (ville spise det til TBBT), så endte opp med å lage meg tomatsuppe med makaroni og egg. Etter det har jeg bare sett tv og slappet av på sofaen, og laget meg kveldsmat. Da brukte jeg opp "restene" og endte opp med egg på brødskiva. Hadde plutselig dårlig med pålegg så derfor kokte jeg 2 ekstra til kveldsmat. Er også tom for melk, så da endte jeg opp med kakao istede for den sjokomelka jeg hadde så sykt lyst på...


Nå skal jeg skype ferdig med TanteBente før jeg skal finne senga. Sov altfor dårlig i natt, så er ganske slått ut. Sliter litt med den for tida og det begynner å merkes på hodepina..

Hva har dere gjort i dag ?

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits