Eller ikke...

Skrytet jo så mye av kort-dagen min på jobb idag, men det ble visst ikke allikevel. De trengte meg på jobb litt lenger, så tar jeg arbeidstida senere engang istede. Egentlig tenkte jeg å ta det imorgen, men da skal jeg til pappa så det kommer an på når storebror er ferdig på jobb. Frister litt å ta det på tirsdag, eller onsdag...På vei til jobb idag var det heldigvis ikke like glatt som i går - men fremdeles altfor glatt til å gå i joggesko. Det første bildet er tatt rett utafor døra, akkurat da fristet det ikke å gå til jobb ! Men det andre er tatt fra samme sted som i går, så det har jo blitt bedre enn i går. Iløpet av dagen endte jeg jo opp til hos torturisten, og kjent som tannlegen, for å sjekke tannreguleringa. Den timen endte faktisk slik:NO MORE BRACES :D !! Er i lykkerus akkurat nå ! Er ikke ofte jeg tar bilder like etter en tur til tannlegen, men det der fortjente dokumentasjon. Rart å se seg i speilet, og hvertfall rart å ta tunga på tennene - og faktisk kjenne tennene. Men siden jeg er vant med å se de med klosser på så ser tennene sykt store ut akkurat nå, men det er vel bare en vanesak..Dette er noe dere sjeldent opplever, hva ? Så masse bilder i et innlegg... Det siste her er faktisk tatt da jeg skulle inn en kjapp tur for å hente telefonen under utetida. Føler meg så lekker når jeg går med lua ned i øynene, og jakka zippa igjen opp til haka. Men slik som det blåste og regnet/snødde (eller hva det nå enn gjorde..) så hadde jeg ikke noe annet valg, som barna sa så var det "kjempestor storm!!!".. 

Vel, nå er det på tide at jeg avslutter for jeg må ordne meg middag. For første gang på lenge skal jeg faktisk orke å koke meg potet. Det er sjeldent jeg orker, går så mye fortere med makaroni, ris og potetmos. Men, på tide å skjerpe meg, skal bli flinkere nå ! Idag er middagsplanen karbonade i potet, og kanskje orker jeg å gjøre nok et halvveis mislykket forsøk på brunsaus. Håper bare maten blir ferdig til seks, slik at jeg kan se TheBigBangTheory mens jeg spiser. Det passer liksom så fint inn i tidsplanen min det..

Hva har dere gjort idag ? Og hva skal dere ha til middag i dag ?

~ Gunnais

Breakfast

Torsdag har endelig kommet, og i dag er jeg så heldig at det er kort-torsdag for meg. Det vil si at jeg er ferdig klokka 2 istede for fire, for å jobbe med lærlingepermen. Herlig ! Det som derimot ikke er så herlig er tannlegetimen jeg har idag... Hater tannlegen ! Men, må man, så må man. Nå har jeg fått i meg frokosten og kommer til å bare slappe av litt frem til klokka nærmer seg 8 og jeg skal gå til jobb. Håper virkelig  ikke det er like glatt idag, for det er litt "hjerte-i-halsen"-opplevelse når man går.  Og forresten - jenta på jobb la inn ny bestilling på neglelakk i går, og hun ville ha rød og hvit. Men jeg fant ikke den hvite så det ble rød og svart istede. Fint, ikke sant ?Bilde ble tatt før jeg vaska bort søle, så det ser ikke slik ut nå altså. Gikk litt fort nå jeg hadde på siden jeg var trøtt og skulle legge meg, da jeg plutselig husket løftet mitt. I tillegg satt jeg å så på BigBangTheory samtidig, så konsentrasjon var ikke helt på topp.. ;)

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

HomeSweetHome

Så endelig hjemme fra jobb da.. Onsdager er jeg egentlig ferdig halv 4, men siden det var personalmøte idag så ble jeg nødt til å bli igjen. Orker ikke å gå hjem bare for å være hjemme 30 minutt før jeg må gå ned igjen. En stor årsak til det er at store deler av veien til jobb så slik ut i dag:

Verst var det ned Geving i "skogen" der.. Speilblankt og ikke strødd i det hele tatt ! Også jeg som går til jobb i joggesko da, må si det var virkelig moro å gå til jobb. Kom for sent gjorde jeg også, da det var ca 1000x glattere enn jeg trodde. Vil heller ha ordentlig vinter med snø, enn denne blankisen med masse vann på.. Så, her har dere meg. Et bilde tatt i pausen i den lekre militærgenseren min og slik som jeg bestandig går etter jobb. Vrenger av meg klærne og hopper i kosegenseren.. Har elsket denne siden jeg fikk låne den av mamma i 7.klassen da vi skulle på leirskole ei uke. Kan prøve å gi dere bedre bilder en dag jeg har litt mer klær på ;) 

Nå skal jeg se ferdig House, før det blir middag. Litt usikker på hva jeg skal ordne meg, da det egentlig frister å bare steke 1 egg eller 2 og slenge på brødskiva.. Frister også med pannekaker, så er litt ubesluttsom i dag. Men 20 minutter igjen med House, så trenger ikke å bestemme meg helt enda ;)

Hva har dere gjort i dag ? Har dere noe faste koseklær ?

~ Gunnais

Lang dag

Har en lang dag foran meg, for etter jobb idag må jeg være igjen pga personalmøte. Kjenner at jeg gleder meg til å komme hjem igjen allerede nå.. Men må slenge på meg fillene å stikke på jobb, så snakkes vi igjen når jeg er hjemme i 7-8 tida ;)

~ Gunnais

Jeg vil ha en kattepus

Tilbringer alt for mye tid på finn.no og ser på katter som gis bort.. Jeg vil ha en ! Hadde det ikke vært for at det er huket av "ingen husdyr tillatt" så hadde jeg fått tak i meg en med engang. Hadde vært så koselig og faktisk ha "noen" sammen med meg. Dagene blir litt lange og ensomme av og til etter jobb.. 

~ Gunnais

Heldagsprøve

I dag har jeg hatt heldagsprøve på jobb, og det må jeg si er noe av verste som er ved å være lærling ! Det er jo for å forberede oss til fagprøven (er heldigvis langt fram i tid!), så det er jo noe jeg må gjøre. Og det er jo bare 2 ganger i løpet av året. Oppgaven gikk super, og ser det som en veldig positiv ting at jeg slet med spørsmålet om hva som ikke gikk så bra. Det var jo vanskeligste med hele vurderinga ;)Forresten - er ikke alle som setter seg på arbeidsrommet og finner igjen brillene sine ! Hadde vist lagt dem igjen på forrige heldagsprøve (i oktober - de har vært savnet en stund) og idag så fant jeg de. OVERLYKKELIG ! Ellers har dere bilde av min motivasjon gjennom dagen her - Red Bull ♥ Hadde det ikke vært for den tror jeg kanskje jeg hadde sovnet under vurderingen. Som forresten er demonstrert med det skjemaet dere ser. Det er vel ca halvparten av alle spørsmålene som man bør svare på.. Nå tror jeg at jeg skal prøve å komme meg opp av sofaen for å lage meg middag. Oh joy, de opp fikk nettopp besøk. De rakk ikke å gå inn døra før kaklinga begynte engang, og som om det ikke er nok så har de med barn. Barn = bråk... Liker barn på jobb, men når de driver å springer frem og tilbake oppå taket mitt så liker jeg de ikke  : / 

Ny favorittsang ♥ The Script-spillelista mi har stått på repeat under skrivinga idag, for å si det slik !

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

PurplePinkPurplePink

Ooooh, mandagen er snart over og jeg har fått min doble dose med House. De 10 minuttene som er imellom der passer perfekt til å slenge seg i dusjen i all hastverk... Mandager er jo litt dritt, men mandagskveldene er ganske så herlige ♥I dag var det ei på jobb som ville jeg skulle ha Rosa og Lilla neglelakk så da ble det jeg klæsja på det etter dusjen. Liker litt sånn med forskjellige farger jeg så det var jo ikke noe problem.. Nå tenkte jeg kanskje at jeg skulle finne meg noe til kveldsmat, før jeg skal vri hodet mitt litt. Imorgen har jeg nemlig heldagsprøve på jobb. Det går ut på at jeg skal ha en fysisk aktivitet med 3åringene og er litt usikker på om det jeg ønsker passer aldersgruppa, så må prøve å finne ut en "Plan-B" i tilfelle. Selveste planlegginga skal jeg gjøre i morgen, men er greit å ha tenkt litt over det innen da. Så har dere tips så er det bare å rope ut altså ;) Å jada - hinderløype er en mulighet, men er litt møkka-lei av det gjennom barnetrimmen så vil gjerne prøve noe annet....

Hvordan har mandagen deres vært ?

~ Gunnais

Instagram


#Gunnais er navnet - Check it out ;)

~ Gunnais

Yesterday's pictures...Glee, Beauty and the Briefcase, Burlesque, Godteri, planlegging av barnetrim.. Enkelt og greit en helt perfekt søndag for meg ♥ 

~ Gunnais

Mandag

Mandag igjen da. HATER mandager. Så stress med jobb, så hjem til mamma også ned til barnetrimmen. Er jo ikke hjemme før halv åtte... Men akkurat i tide til å se House - høydepunktet på mandager ♥ Vel, nå må jeg nesten spise ferdig frokosten før jeg ordner meg til jobb. Siden jeg faktisk kom meg opp kvart på sju idag så har jeg jo god tid for engangs skyld, så kanskje jeg klarer å komme på alt jeg skal ha med idag. 

Hva gjør dere denne mandagen ? 

~ Gunnais

Husmora

Etter å ha sett en akseptabel mengde med Glee, satte jeg på musikk og bestemte meg for å vaske kopper for så å lage meg middag. Musikken ble satt på, men etter en time hadde jeg ikke gjort stort annet enn å danse rundt på stuegulvet... Host-hark-kremt, lett distrahert sa du ? HATER virkelig å vaske kopper. Derfor har det en vane med å bli veldig mye kopper innen jeg faktisk setter igang med den.. Slik som idag - Måtte vaske i to omganger. Fikk tatt unna litt klesvask i samme slengen å da, så når jeg satte igang fikk jeg jo gjort litt ;)Helt uten sminke å greier : /  Vel, nå sitter jeg på kjøkkenet og lager meg Taco til middag før jeg skal tilbringe resten av søndagen med å se film. Til å starte med skal jeg se "Beauty and the Briefcase",men kom gjerne med jentefilmer/komedier jeg kan se etter det. Helst noe litt nytt, slik at det ikke blir bare masse filmer jeg garantert har sett før ;) Har tatt litt bilder i løpet av dagen, men de kommer i morgen istede, for akkurat nå finner jeg ikke kabelen til telefonen og jeg orker ikke å lete akkurat nå.. Latskapen har tatt overhånd her jeg sitter.

Tips til filmer ?

~ Gunnais

Søndag

Søndagen er kommet og jeg har nok en gang planer om å bli fortapt i Glee-verdenen...♥ Har bestemt meg for det at hvis jeg er på hybelen på søndager skal den bli tilbragt med minst 2-3 episoder med Glee, evt annen serie når jeg blir ferdig med Glee.... Ukens høydepunk, uten tvil ! Kommer sikkert til å gjøre noe mer etterhvert, men er for trøtt til å orke noe akkurat nå. De oppe har nemlig besøk av barnebarn så kvart på åtte våknet jeg av en eller annen "skure-lyd" for så å våkne halv ni av en dunkelyd. *frustrert*Dette er eneste bilde jeg har tilgjengelig fra igår, Ragne har alle bildene så hun må sende meg dem. Skriver om gårsdagen når jeg får de ;)

Har dere noen vaner på søndagen ?

~ Gunnais


Stikker i bryllupVenter bare på skyssen min så blir det en tur i kirka for å se Jannicke endelig bli gift med Joakim ! ♥ Titter innom senere idaaaaag :D

~ Gunnais

Go' Helg

Endelig helg !! 

Selv om jeg har vært hjemme i 2 dager,kjenner jeg at tanken på at det endelig er helg er helt fantastisk akkurat nå. Starter helga med litt husarbeid og forskjellig, så lager jeg meg middag til BigBangTheory klokka seks istede. Hvem vet, på to timer så kanskje jeg klarer å faktisk få unna litt å ? Hvordan har dagen deres vært ?

~ Gunnais

En tung dag ?

Hør på denne - den hjelper faktisk...♥♥♥♥♥♥ 

Here comes the weekend

Har kommet i en p!nk-periode igjen, jeg.. ^^, Jaja, nå må jeg hive på meg klærne og i allefall prøve meg på jobb ;) Titter innom når jeg har tatt helg !

~ Gunnais

Lei

Endte opp med å være hjemme i dag å, men orket ikke å være på dataen noe tidligere idag. Var bare innom korte turer nå å da, og pga vondt i hodet så følte jeg ikke for å sette meg å skrive her. Men nå er formen bedre og jeg har bestemt meg for at jeg SKAL på jobb i morgen uansett form,siden det er fredag og helg etterpå uansett. 

 

Beklager lite bilde, men nå har jeg sittet i en halv evighet for å laste opp bilde uten at det funket så måtte laste det opp på Biip og kopiere det hit. F-R-U-S-T-R-E-R-T akkurat nå. Vel her har dere bilder fra min dag: Frokosten, nattklærne, middag, mitt sanne ansikt (tatt rett etter dusjen), mitt tapre forsøk på å lage popcorn der ikke halve av det ble poppet, og et spill jeg er alt for avhengig av for tiden - 4 pics 1 word. Bruker alt for lang tid der for tiden. Problemet er at jeg eier ikke tålmodighet så når jeg ikke får til det så blir jeg så forbanna at jeg nesten slenger mobilen i veggen eller noe.. 

Nå skal jeg se ferdig Criminal Minds også rote meg til sengs. Må jo være frisk og opplagt til i morgen ;) 

Hvordan har dagen deres vært ?

~ Gunnais

How did we get so mean..?

You used to hold the door for me, now you can't wait to leave. You used to send me flowers if you fucked up in my dreams. I used to make you laugh with all the silly shit I did, but now you roll your eyes and walk away and shake your head. When the spark has gone and the candles are out, and the song is done and there's no more sound, whispers turn to yelling and I'm thinking.. How did we get so mean? How do we just move on? How do you feel in the morning when it comes and everything's undone? Is it 'cause we wanna be free? Well that's not me; normally I'm so strong.  I just can't wake up on the floor, like a thousand times before, knowing that forever won't be. Always sentimental when I think of how it was. When love was sweet and new and we just couldn't get enough.. The shower it reminds me you'd undress me with your eyes. And now you never touch me and you tell me that you're tired. You know I get so sad when it all goes bad and all you think about is all the fun you had, and all those sorries ain't never gonna mean a thing. How did we get so mean? How do we just move on? How do you feel in the morning when it comes and everything's undone? Is it 'cause we wanna be free? Well that's not me; normally I'm so strong.  I just can't wake up on the floor, like a thousand times before, knowing that forever won't be. We said some things that we can never take back. It's like a train wreck trying to hit the right track. We opened up the wine and we just let it breathe, but we should have drank it down while it was still sweet;  It all goes bad eventually... Now do we stay together 'cause we're scared to be alone? We got so used to this abuse it kind of feels like home. But my baby, I just really wanna know.. How did we get so mean? How do we just move on? How do you feel in the morning when it comes and everything's undone? Is it 'cause we wanna be free? Well that's not me; normally I'm so strong.  I just can't wake up on the floor, like a thousand times before, knowing that forever won't be..

 

~ Gunnais

Torsdag

Favorittsangen min for øyeblikket, uten tvil...♥ Vel, når dette blir lagt ut er jeg forhåpentligvis på vei ned til jobb i noe som kan misforstås som patetisk forsøk på å gå fort iført joggesko på vinterføre. Tror jeg er et morsomt syn for folk når jeg prøver å komme meg ned til jobben... ^^  Dagens planer er  å være på jobb før jeg skal på undersøkelse angående hodepina, handle noe småtteri jeg trenger til helga før det forhåpentligvis kommer noen for å fikse håret mitt. Skal også gjøre det husarbeidet som er blitt utsatt i 2 dager nå, for jeg er alt for rotete til å vente så lenge med rydding. Skjerpings, Gunn ! 

Dere vet på instagram er det sånn #throwbackthursday-greie ? Vel, jeg har bestemt meg for at hver torsdag skal jeg legge ut et gammelt bilde av meg selv. Ikke sånn baby-bilder og slikt, men bilder som begynner å bli kanskje noen år. I allefall for så lenge jeg har noen bilder å dele ;)

Dette bilde ble tatt den første gangen Linn var med meg hos pappa - Tror det var vinterferien i 9.klassen... Husker ikke helt - hukommelse lik en gullfisk. 1-2-3- glemt ;)

~ Gunnais

FunnyFace

Har ikke gjort stort idag.. Stort sett ligget i sofaen, og gjort forskjellig på dataen. Skrevet litt på noen blogginnlegg og litt på lærlingepermen.. Lagt meg ned så fort jeg har blitt sliten så den her har virkelig blitt min beste venn idag:Søte, vakre puta mi ♥ Ellers ordnet jeg meg skikkelig middag i to-tida (alt for tidlig, er sulten nå..), så idag ble det eggerøre, laks, spekemat og brødskive. Da fant jeg et morsomt lite egg oppi som lillebror hadde dekorert !Lastet også ned TV3Play på telefon og så på Two and a Half Men.. Fant bare en episode skuffende nok :/ Lastet også ned et spill som jeg har holdt på med, men har nå satt meg fast. Noen som vet hvilket ord de vil frem til ?!Ellers har jeg (som nevnt) jobbet litt med lærlingepermen og drukket kakako fra verdens kuleste kopp ! Er så glad for at jeg fikk hentet de koppene, de ble gitt bort gratis på en sånn Facebookside jeg følger.  Har den grønne koppen her, pluss to gule til. I'm in love with them !Det ene er fra snapchat  - derfor det har tekst på seg ;) Nå skal jeg bare se ferdig The Big Bang Theory før jeg skal ta meg en kjapp dusj, for så å prøve lærlingepermen igjen. Klarer ikke å løse ene oppgaven, der man skal definere etikk og moral. Altså hver for seg, ikke hva de 2 tingene til sammen er. Vet jo hva hver enkelt er i hodet, men klarer ikke å sette det ned på papiret. Eller word-dokumentet da, orker ikke å skrive på papir ^^

Noen som er smarte nok til å hjelpe meg med definisjon av Etikk og Moral ?

~ Gunnais

 

Hjemmedag

Endte opp hjemme i dag, da jeg våknet med 10x gang så sterk hodepina som det i går. Håper virkelig jeg blir frisk i løpet av dagen, da jeg er så heldig at det har letta litt. Ikke så mye, men bare litt hjelper stort ! Ender vel opp med å tilbringe dagen i sofaen med Glee. Vil heller være på jobb når det er så fint vær ute ! dritt..Tenkte å tilbringe dagen med å skrive noen innlegg som kan komme mens jeg er på jobb og forskjellig, slik at ikke bloggen blir så tam så kom gjerne med noen forslag ! :)

~ Gunnais

Furt-furt-furt

Har kommet i en periode der jeg nesten ikke orker noen ting lengre. Husarbeid, blogging, zumba-treninga og alt annet er blitt til et ork. Kommer meg på jobb, men etter jobb så er energinivå helt på bånn pga den hersens hodepina som aldri slipper taket så det blir jo aldri gjort noen ting. Sover jo dårlig og, så hodepina blir enda verre av det... :/

Men nok syting - kan jo ikke bare ha innlegg etter innlegg med det heller. Var jo på jobb idag, og siden det er vinterferie var det litt mindre unger. Da ble det ikke fullt så ille å være på jobb med hodepina heller. Etter jobb gikk jeg innom butikken å handlet det jeg trengte før jeg tok bussen hjem. Eneste jeg egentlig har gjort er å ordne meg mat, og ellers har jeg vel bare ligget på sofaen i halvsøvne. Tenkte hvertfall at jeg skal komme meg ut av sofaen etter House slik at jeg får tatt opprydding fra stuegulvet + badet. Badet mitt blir seriøst bombet etter 1-2 dager - skjønner ikke hvordan jeg får det til ?! Hjelper sikkert at jeg legger den gigantiske jakken min rett ned på gulvet når jeg kommer hjem etter jobb da.. Kanskje på tide å slutte med det ? I tillegg skulle jeg ha vasket noe klær, men vi får se om jeg orker. Klesvask og Koppvask er det verste husarbeidet som fins ! Når jeg blir stor skal jeg tjene så mye penger (evt. bli sammen med noen som gjør det) slik at jeg kan ha hushjelp. Så slipper jeg dette tullet selv.Har forresten på meg verdens beste daffe-genser som jeg kan vise bilde av senere.. Den er helt perfekt når man er smådårlig - elsker den.. ♥ !

Hva skal dere i kveld ?

~ Gunnais

What I want


~ Gunnais

Work..?

Dårlig form, men tror jeg skal prøve meg på jobb fordi. Går jo an å prøve seg også heller prøve å ta det litt med ro. Må bare få i meg frokost og lete opp uteklærne jeg tok med hjem før helga. Blææh, har ikke ordnet meg enda heller,  og det er bare 20 minutter til jeg skal gå... :/Hva skal dere idag ? 

~ Gunnais

Ooops

Jeg skulle jo slappe av (ikke sove, bare slappe av.. ) i en halvtime, men jeg sovnet visst. Og når alarmen ringte slo jeg av alarmen, og sovnet igjen 2 sekunder senere. Våknet halv 7 helt desorientert, og overbevist om at jeg sov over natta. Hater det når det skjer...

Hodepina ble egentlig bare verre etter at jeg sov, så det blir ikke noe husarbeid i dag kjenner jeg. Det er jo ikke så mye som må gjøres, så det er ikke noe problem å vente med det. Siden jeg hoppet over middagen i dag (tok meg ei brødskive når jeg kom hjem) må jeg vel finne meg noe mat etterhvert. Må bare få matlyst først, akkurat nå har  jeg ikke lyst på noe annet enn sjokolade siden jeg er syk. Men har ikke sjokolade her, så berger fint for å sprekke der ^^,

Nå må jeg se House, også House igjen også tror (og håper) jeg at det blir soving etterpå. Så håper jeg virkelig at jeg kommer meg på jobb i morgen - Jeg vil ikke ha en ny runde med denne hodepina nå ! Passer så dårlig..  Ligger pakket inn i både dyna og pleddet for at det er kaldt - not good..


Kryss fingrene for meg dere, slik at jeg ikke blir syk igjen ? ^^

~ Gunnais

Mandag

Men ingen trim siden det er vinterferie..♥ Aner ikke hvor herlig det var å våkne og innse det altså.. Følte meg ganske sliten og tom for energi når jeg våknet i dag siden jeg sov så dårlig i natt, men bestemte jeg meg for å prøve meg på jobb allikevel, siden det bare var planleggingsdag idag. Hadde det vært en vanlig dag så hadde jeg ikke kunnet dratt på jobb - hodepine og kvalme er ikke godt å ha når man er rundt så mange barn.. 

Etter jobb idag fikk jeg sitte på hjem med en kollega som også bor oppi Geving, så jeg kom meg hjem litt fortere. Ikke at jeg har brukt tida på nå fornuftig da, satte meg i sofaen og så tv med engang jeg kom hjem jeg. Nå har jeg spist middag, så nå tenkte jeg at jeg skal ta meg en liten hvil på sofaen med tv'en i bakgrunn i håp om å bli frisk nok til å gjøre husarbeid. Har noe småtteri som må gjøres, men ikke når jeg føler meg slik :/

              Hva har dere gjort idag?

~ Gunnais

I let you see the parts of me that weren't all that pretty...

Right from the start you were a thief, you stole my heart and I your willing victim. I let you see the parts of me that weren't all that pretty, and with every touch you fixed them. Now you've been talking in your sleep, things you never say to me. Tell me that you've had enough of our love. Just give me a reason, just a little bit's enough. Just a second we're not broken, just bent, and we can learn to love again. It's in the stars, it's been written in the scars on our hearts. We're not broken, just bent, and we can learn to love again. I'm sorry I don't understand where all of this is coming from; I thought that we were fine. Your head is running wild again, my dear, we still have everything and it's all in your mind. You've been having real bad dreams; you used to lie so close to me. There's nothing more than empty sheets between our love.Just give me a reason, just a little bit's enough. Just a second we're not broken, just bent, and we can learn to love again. I never stopped, you're still written in the scars on my heart. You're not broken, just bent, and we can learn to love again. Oh tear ducts and rust, I'll fix it for us. We're collecting dust, but our love's enough. You're holding it in, you're pouring a drink. No nothing is as bad as it seems; we'll come clean. Just give me a reason, just a little bit's enough. Just a second we're not broken, just bent, and we can learn to love again. It's  in the stars, it's been written in the scars on our hearts. That we're not broken, just bent, and we can learn to love again.

~  Gunnais

God Natt

"God natt, sov godt, våkn fresk og rask i mårrå...♥"


Det brukte pappa å si til meg og storebror når han la oss når vi var små. Husker fremdeles hvordan han brukte å stå i døra å si det.. Elsker slike vakre barndomsminner ♥  Det er da man kan bli litt lei seg for at man vokste opp og det ble et minne istede for en vane. Av og til brukte han å synge sammen med oss - Pippi Langsstrømpe til meg, Emil i Lønneberget til Storebror. Håper at den dagen jeg får barn klarer jeg å gi de like fine minner ♥

Har dere noen fine barndomsminner å dele ?

~ Gunnais

Flink...?

Hoi, sliten-deluxe her jeg sitter akkurat nå. Fikk lyst til å gå tur idag, men da jeg ikke har lyst til å gå alene (da blir det jeg bare går i daffe-tempo..) så satte jeg på Zumba cd'en igjen. Er bare på den easy-beat cd'en enda, da jeg ikke kan trinnene i det hele tatt, men blir da varm nok av den ! Litt irriterende at jeg ikke har joggeskoene her (glemte de på jobb siden jeg dro hjem i uteskoene) for da hadde trinnene blitt lettere. Litt glatt å holde på å danse rundt i sokkelesten - men umulig å danse i barføttene. 

Nå skal jeg slenge kyllingen i ovn, og ta koppvasken mens jeg venter på maten min. Hva jeg skal gjøre ellers i dag aner jeg ikke. Siden det er søndag så er det jo ingen ting på tv'en før senere i kveld, så jeg må vel finne på noe "kreativt". Skal hvertfall ta en dusj, men skal vente til kveld i tilfelle jeg får lyst til å ta Zumba igjen. Man vet jo aldri ;)

Har dere noen forslag til hvordan jeg kan tilbringe søndagen ?

~  Gunnais

Glee

Titter innom en snartur mens jeg venter på at neste Glee-episode skal bli ferdig med å laste inn. I dag når jeg våknet halv 9 og ikke fant noe på tv'en fant jeg ut det etterhvert at jeg skulle begynne å se siste sesongen med Glee. Har bare kommet til episode 3 så langt, men frykter at jeg kan bli sittende med det her i dag. Skal i allefall få tid til litt Zumba idag å - siden jeg ikke har andre planer så skal det jo ikke bli noe problem. Men episoden er ferdig lastet, så nå skal jeg hente meg litt mat, før jeg skal bli fortapt i glee-verdenen igjen..<3 

Hva er deres planer for denne søndagen ?

~ Gunnais 

Let's Zumba

Så, pga dårlige oppdateringer helt siden onsdagskveld, så tenkte jeg at jeg skulle skrive om de siste dagene. Ikke at det har skjedd så mye, men føler at dere må få vite hva jeg har gjort ;)

Torsdag var det jo Valentine, og kort-dag på jobb for meg, så jeg gikk hjem klokka 2 og stengte meg inne på badet der jeg hadde hjemme-spa med Ansiktsmaske,god mat, champagnebrus (i champagneglass, luksus her i huset ^^) og vanilje-lys ♥  Det var så herlig å ha en hel dag med total avslapping ! Tror jeg må bli flinkere til å ta meg tid til meg selv ellers også.. Brukte den ansiktsmaska jeg la ut på torsdag og den tror jeg at jeg skal kjøpe inn flere av. Den var god å ha på og jeg følte at den gjorde jobben sin, i motsetning av andre masker jeg har prøvd. Etter "spa-dagen" min lagde jeg meg kjøttdeig og ris med hvitløksdressing på toppen, og overraskende nok var det jo godt.. Ser ikke så appettitlig ut men...


På fredag var det ski- og akedag, så jeg var ut hele dagen. Det merktes veldig når jeg kom hjem til mamma for da var jeg så sliten at jeg nesten sovnet.. Men allikevel klarte jeg å holde meg våken nok til å passe John, sende han til sengs, se senkveld, sende Tiko på vaskerommet, slå av alt av lys og finne senga selv. Lettere å være hjemme alene her, for da kan jeg bare legge meg.. Av og til med tv'en på, flinke meg...Fucka bilde av meg, men who cares.. Idag kom jeg hjem fra mamma i 3-tida, men var så sliten at jeg ikke orket å gjøre noe. Derfor ble koppvasken og slikt utsatt til imorgen. Kanskje ikke smarteste valget å ta, men det ble slik. Etter å ha rotet bort hele dagen på sofa'en, ordnet jeg meg tacorull til middag/kveldskos og gele bare for at jeg hadde lyst på. Litt etterpå bestemte jeg meg for å prøve å holde meg unna brus og slikt for en stund... Men nå har jeg ordnet gele'en så må nesten spise opp den da.. Ellers er det bare lov med godteri,popcorn og brus i helgene, med mindre jeg er dårlig. Så får vi se hvordan det går da.. Har egentlig ikke helt troa på meg selv, men må jo prøve ;) Har ikke planer om å kutte ut helt for da kommer jeg til å sprekke med engang. 

Tacorullen ble litt brent men.. Det andre er bilde av kjøkkenskuffa til mamma jeg organiserte da jeg ble lei av rotet. Så mens hun var på butikken for å kjøpe melk så ryddet jeg. Flink, ikke sant ? Etter middag (og etter godteri- og brusplanen min) så fant jeg frem en cd som har blitt altfor nedstøvet i løpet av den siste tida - nemlig Zumba-cden til mamma ! Må bli flinkere til å ta den i bruk - det er jo moro :D


Nå ligger jeg på gulvet ganske sliten, men samtidig ivrig på å ta det en runde til. Så hvem vet - kanskje det blir en runde til ? Først skal jeg hvertfall se ferdig Easy-A på tv3, så tar vi det derfra. Skal hvertfall prøve å bli flinkere til å røre meg. Som dere ser i bakgrunn på bilde av meg, så har jeg jo en rockering jeg skal prøve å ta i bruk også hvis jeg finner plass her inne.. Litt trangt å bruke en så stor rockering i stua mi. 

Hva har du gjort/skal gjøre i kveld ?

~ Gunnais

Home Again

Er hjemme på hybelen igjen, men er litt sliten så orker ikke helt å være på dataen akkurat nå. Tenkte meg innom senere ikveld istede slik at det kanskje blir litt ordentlig innlegg, istede for et som blir skrevet ned i all hastighet. Derfor slenger jeg inn noen sanger fra Glee istede så lover jeg et innlegg innen klokka 10 i kveld ;) Sitter å syr sammen noen lapper mamma sendte med meg for en stund siden. Skal vise bedre bilde når jeg er ferdig ;)

Hva gjør dere ikveld ? 

~ Gunnais

Istid 4

Endte opp som barnevakt for lillebror i kveld, å glemte pc'en så jeg kommer til å skrive på bloggen imorgen når jeg kommer hjem til pc'en istede. Nå er det lillebror- og tikokos resten av kvelden, med istid 4 på tv'en ;)


Hva gjør dere denne fredagskvelden ?

~ Gunnais

Valentine...?
...pretty much how I feel...

 

 ~ Gunnais

Innkjøp på Tirsdag og Onsdag..Morgenkåpe fra Lindex. Dårlig bilde, men kan få tak i et bedre senere. Kostet 100 kroner, da den var på salg.Småkaker-bok på Notabene, mener den kostet 49 kroner. SALG ♥Ansiktsmaske og Porestrips for 19 kr hver på Vita.Neglelakk for 30 (?) kr hver på Vita.Dårllig bilde, men Moroccan Argan Oil Treatment heter det. Tenkte jeg skulle prøve den i allefall. Miniflaske fra Lindex for 79 kroner.Sminkebørste til øyenskygge fra Lindex. Prisen har jeg glemt, og orker ikke å lete etter kvitteringen.. 

Handlet stort sett mat og slikt, så da kunne jeg ikke handle så mye. Kjipt å må bruke nesten hele lønna på mat og husleie... : /  Men det er vel slik det er å være voksen..

~ Gunnais

 

Ting som taes på sparket

Er det beste med hele dagen...!

I dag var jeg på jobb som alltid, men nå har jeg fått endret arbeidstiden min så istede for å jobbe 8.30 til 16.00 hver dag, går jeg nå 8.00 - 15.30 onsdag og fredag. Så tror du jeg slet bra med å komme meg i vei så tidlig i går eller, når jeg hadde ryddet til klokka var halv tolv ?! Gikk jo rundt som et spøkelse første timen kjentes det ut som.. På jobb var vi på tur så idag var en god dag å begynne å gå med skrittteleren idag. Se så mange skritt jeg har tatt så langt da ! Og jeg brukte ikke den da jeg gikk til jobb og da tar jeg litt over 2500 skritt.. Så det må jo legges på ;)
Etter jobb kom pappa innom for å se hvordan det var her jeg bodde (årsaken til ryddinga helt til halv tolv igår, hehe..), før vi dro på en cafè og spiste mat sammen med storebroren min. Begynner å bli en stund siden siste pappatur, så var koselig å få treffe han igjen..! Etter det daffa jeg jo hjemme her en stund før jeg baket. Planen var jo både vanlige boller og skoleboller, men endte opp med bare skoleboller. De sto i litt for lenge, tror jeg, men smakte kjempegodt allikevel..♥
Også til det jeg aldri rakk å skrive om i går da. Etter jobb i går var jeg på Stjørdal for å treffe Ragne. Skulle jo ordne bryllupsgave til Jannicke&Joakim som snart skal gifte seg, men ingen av oss viste hva vi skulle kjøpe, så vi endte opp med ingenting så langt.. Endte opp med andre ting jeg trengte da + at jeg handlet inn litt mat og forskjellig, siden jeg fikk lønn i går. Innkjøpene mine kommer i morgen, for da har jeg ikke planer om å sitte så mye på pc'en så skriver noen innlegg i kveld istede. Hviledag-deluxe imorgen - å som jeg gleder meg ! Er så sliten om dagene at det trengs virkelig akkurat nå. Her er det noen bilder fra dagen (ser litt teit ut på noen bilder, men hva gjør man vel ikke for bloggen ?).Nå skal jeg se litt unge mødre og daffe foran pc'en før det blir senga. Ikke nok med at det er hviledag etter jobb, men jeg har også to timer kortere arbeidsdag siden jeg har "arbeidstid" med lærlingepermen. Herliiiig ! Tips til hva jeg kan skrive innlegg om taes imot med stor takk forresten, da jeg er litt tom for ideer...

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

Baking

Fikk akutt lyst til å bake i dag, så nå står bolledeigen til heving på badet. Resultatet skal forhåpentligvis bli vanlige boller + skoleboller, men med mine bakekunnskaper så vet man jo aldri. Tenkte derfor å sjekke innom litt senere istede, for jeg skal også ordne klart til i morgen. Ting tar tid, men lover å komme innom i løpet av kvelden ;)Baker i morgenkåpe og forkle... Litt av et antrekk, ikke sant ? ;)

~  Gunnais

På tide å finne seg frokost ?

Nok en gang er det 15 minutter til jeg skal gå, og jeg har enda ikke kommet meg opp fra sofaen. Kjenner det så altfor godt på kroppen at jeg holdt på å ryddet helt til klokka var halv tov.. Men i kveld skal jeg ikke gjøre noe husarbeid, så etter at besøket mitt drar skal jeg bare slappe av og få lagt meg litt tidligere. Hodepina letter ikke akkurat av lite søvn..Nå må jeg finne meg frokost, hoppe inn i riktig klær, ordne håret og få på mascara på morgentrynet mitt. I løpet av 10 minutter da bloggen ble prioritert. I kveld skal jeg fortelle hva jeg gjorde i går, og jeg skal knipse noen andre bilder av hybelen nå som det er ryddig :)

Ha en fin dag, alle sammen !

~ Gunnais

Sorry..

Endte opp med å bruke hele kvelden på å gjøre meg ferdig, så rakk ikke å blogge. Sjekker innom i morgentidlig hvis jeg får tid, orker ikke å skrive så langt nå siden jeg skal opp halv sju imorgen.. Go'natt da !

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais

Tirsdag

Travel tirsdag faktisk. Har 15 minutter på  å ordne meg til jobb nå, men siden jeg drar bort etter jobb og ikke for blogget da tenkte jeg å sjekke innom en tur. I dag skal jeg på Stjørdal å treffe Ragne så er ikke hjemme før... Vel.. det vet jeg ikke da jeg ikke har ordnet noen skyss hjem. I verste tilfelle får jeg ta seks-bussen hjem, er jo ikke verre enn det. Men nå må jeg komme meg i klærne, og ordne meg, så snakkes vi i kveld istede. Ha en fin tirsdag !

 

Btw, lesson learned - ikke sett på En Engel i Blant Oss på morgenen. Ble jo sittende å se på jeg... Må vel gå tilbake til Disney Channel - der kommer jeg meg hvertfall ut av sofaen mens det holder på. 

 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits