Love it...
~Gunnais

Sur melk

Etter jobb i dag gikk jeg hjem med engang, uten å gå på butikken. Hadde jo ikke noe på handlelista så hvorfor skulle jeg det liksom ? På vei hjem bestemte jeg meg for at jeg skulle ha fiskepinner og potetmos til middag (siden det går så fort å lage..), men når jeg kom hjem tok jeg melka ut av kjøleskapet..  26 januar sto det på datoen, å da jeg tømte det i litermålet var det masse klumper.  Å derfor har jeg faktisk ikke laget meg middag enda.. :p

Egentlig skulle jeg rydde med det samme jeg kom hjem å, men eneste jeg har gjort er å sette på klesvasken og ryddet av bordet, så må vel hive meg rundt etterhvert. Greit å gjøre seg ferdig litt tidlig slik at man kan slappe av på kvelden. Det er jo da jeg ser på tv også, så hvis jeg klarer å komme meg i rutine med å gjøre husarbeidet etter jobb så tror jeg dagene kommer til å gå lettere for meg . Kanskje jeg kommer til å føle at jeg har tid til overs om dagene også da ;) Vært greit å ha tid til å sette seg ned med ei bok eller noe om kvelden..Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais

Blogger jeg leser..

Annepannis              wa2wo         idadir          mammatilmichelle           mammakine           lizbethosnes

   noranekter                  fatnessingrid                caroiz                 sophieelis                 tcmn               fourclover  Leser du noen av disse ? Hvilke blogger leser du ? 

 

~ Gunnais

50 shades...

Mandag - Ny uke, med nye muligheter :D I dag var jeg faktisk så flink at jeg fikk startet dagen litt over 7, så jeg fikk nesten en time på å ordne meg. Bare jeg klarer å komme meg i denne rutinen hver dag nå så blir det da bra dette her ;)  Fiksa meg frokost og klarte nesten å få i meg alt før jeg måtte gå. Gikk ut døra, tok to steg ut og bare "SHIT!" og snudde... Endte opp med støvlene istede, og joggeskoene i veska, slik at jeg kom meg på jobb uten å bli gjennomvåt av all snøen som hadde kommet iløpet av natta. Er glad i snø jeg, men det ble litt mye akkurat der og da...

Var bare på jobb til halv tolv før jeg måtte ta bussen innover til Stjørdal. Skulle på lærlingesamling til to, men siden bussen går halv tolv og halv tre så ble jeg nødt til å ta den bussen. Slo ihjel litt tid på Torgkvartalet, men det er jo ikke noe moro siden jeg ikke hadde penger så jeg gikk meg en tur til biblioteket istede. Siden det var skoleklasse på besøk der, så var de eneste ledige stolene i område med engelskbøker så endte opp der. Og hvilke bøker tror du jeg så der ? 50 shades bøkene ! Har lenge ment å lest de, men dårlig økonomi har hindret meg fra å kjøpe de. Og siden jeg ikke har hørt så mye positivt om de den siste perioden så var jeg egentlig usikker på om jeg ville bruke penger på de.. Så da passet det meg perfekt at de lå der rett foran meg ! Så nå har jeg begynt med bok nr.1 så får vi se etterhvert da hva jeg synes om de ;)Etter bibliotek-turen var jeg på lærlingesamling og snakket om litt forskjellig lærlingesaker, helt til 15.30. Bussen min gikk 15.25..  Så da måtte jeg vente på togstasjon til klokken var 16.00 og ta den istede. Dette førte til at jeg ikke rakk meg hjem før personalmøte klokka fem så middagen min ble rosinboller fra prix i dag ;) Satt på pauserommet sammen med de jeg jobbet med til klokka fem da personalmøte begynte. Etter personalmøte fant jeg ut at siden jeg ikke hadde noe husarbeid som ventet hjemme så gikk jeg hjem. Tok det helt med ro, og nytet bare det fine været og den friske kveldslufta ♥ Syns det er så  koselig å ta seg tid til slikt. Elsker å ut å gå på kvelden, men har svært sjeldent energi til det, så derfor tok jeg muligheten når den først var der :D Etter at jeg kom hjem endte jeg opp i sofaen med pc'en ved siden av meg, tv'en på - og boka foran ansiktet... Men siden jeg er litt sliten så ble det vanskelig å konsentrere seg, så istede endte jeg opp med å snakke med Bente på skype og spille Wordfeud. Har snakket i to timer nå, så blir vel vi må avslutte straks så jeg får kommet meg i seng - skal jo på jobb i morgen også ;) For de interesserte kan dere sjekke ut instagrammen min som jeg sakte, men sikkert blir flinkere til å oppdatere. Heter @Gunnais der også ;) 

Hva har dere gjort i dag da ?

~ Gunnais

Svar på spørsmålsrunden

Favorittfarge ?

ROSA ♥♥ Ingen tvil engang der ;)

Favorittmatrett ?

Aner virkelig ikke, men jeg tror jeg må si (hvor dumt det engang høres ut) kjøttkaker. Da helst de fra Meråker Kjøtt ♥

Favoritt pc-spill ?

Eneste spillet jeg spiller er Farmville 2 på Facebook så det var jo veldig enkelt å svare på ;) Syns også det er veldig moro med Need for Speed:Underground, men det er installert på den andre pc'en så det blir ikke spilt så ofte lengre..

5 ting du er avhengig av ?

Menes da 5 ting jeg alltid har med meg når jeg drar bort eller ? Mobilen, headsettet, mascara'n min, data'en min og avtaleboka mi. Eller noe slikt...

Hvilke 3 reisemål drømmer du mest om ?

New York, Roma og Paris ♥

Hva savner du mest med skola ?

Det å treffe vennene mine hver dag, uten tvil ! Treffer de så sjeldent nå som jeg bor oppi her, og de bor helt andre steder. Og siden ingen av oss har førerkort så er det ikke barebare å reise til de heller...

Hvis du hadde kunnet, ville du vært russ i år å ? 

Selvfølgelig ! Det var kjempemoro, og vi fant på så mye ! Russebuksa er jo unnskyldning for å gjøre dumme ting... 

Hva er dine 4 kjæreste-barneleker ?

Vel, jeg liker Billesisten.. Og, ellers vet jeg ikke helt. På jobb trives jeg med formingsaktiviteter, sandkassa og Politi&Tyv :)

Har du noen i kikkerten ?

Selvfølgelig har jeg det ;) ..men kommer ikke til å skrive det her !

Hva er best av hjemmelaget og kjøpet pepperkaker ?

Ut av erfaring med selvbakte pepperkaker, så satser jeg på kjøpte pepperkaker jeg ;)

Når du har med matpakke,  bruker du matboks, eller pakker du inn maten din i matpakkepapir ?

Til vanlig bruker jeg ikke matboks for jeg betaler for å spise mat på jobb istede, men hvis jeg har det så har jeg faktisk blitt så flink at jeg  bruker matboks.

Hva var det fineste du fikk til jul ?

Er det ille at jeg ikke husker hva jeg fikk i julegave, og av hvem ?! Men er mest lykkelig for at pappa ha meg penger så jeg fikk tak i meg en ny telefon ;)

Har Ragne noen gang vært ekkel mot deg ?

Jeg er vel verre mot henne, så kan vel ikke påstå det.. Bortsett fra det at hun sier hun skal være ferdig med forskjellige ting til da og da, også tar det en ekstra måned eller to før hun faktisk blir ferdig. Hinthint, Ragne - Vil ha ny header !!

Who's the hottest actor you know ?

D'oh.. vet ikke ? Har ikke så mye imot disse da:Dårlig kvalitet på ene, men - Zac Efron & Channing Tatum ♥

Hva gjør du når du blir skikkelig sint ?

Ehh.. Tramper med føttene, kjefter, ser stygt på vedkommende og hvis jeg er venn med vedkommende så kan jeg slå... (Bare spør Ragne...hehe...)

Bløtkake eller Leverpostei ?

Begynner å bli litt lei Leverpostei, så må nok si bløtkake ;)

Det rareste du noen gang har gjort ? 

Vet ikke helt jeg... Kan ikke komme på å gjort noe skikkelig rart. Evt, i russetida da vi satt i et tre på morgenkvisten å sang masse sanger  ? Eller da jeg og Linn var i Oslo å gikk rundt med barnslige paraplyer, og sang og hoppet fra benker ? Det rareste du noen gang har opplevd ?

Aner virkelig ikke.. Så... Moving on...

Hvordan har du fått til hårfargen din ?

På det bilde som ble lagt ut så er den så naturlig som du får det faktisk ;) Har farget det litt mørkere nå da..Hva er din beste opplevelse ?

Slutt å spør så vanskelig da ! aff... Men.. Oslo-turen med Linn, var jo veldig bra da ! Følte meg helt super når vi var der.. ♥

Hvis du hadde en dag igjen på jorda, hva ville du ha gjort da ?

Vel, ting jeg har lyst til å gjøre er jo å hoppe i fallskjerm, hoppe i strikk og sånt da, så sikkert det da ;)

Det flaueste du har opplevd ?

Har egentlig ikke noe store flauser jeg kan fortelle om, så jeg vet ikke helt jeg..

Når fant du ut at du ville jobbe med barn/i barnehage ?

Vet ikke helt jeg - Alltid kanskje ? Har alltid likt barn.. Men slik situasjon er akkurat nå så er jeg litt i tvil om jeg vil jobbe nødvendigvis i barnehage, da jeg er veldig nysgjerrig på ungdom og det å jobbe med funksjonshemninger..

Noe du er stolt over å ha gjort ?

Jeg klarte å få lærlingeplass :D 

Favorittsangen din akkurat nå ?

Tror jeg...

Det var vel alle spørsmålene. Var noen som spurte etter "5 fun facts om deg" men det tar jeg i eget innlegg ;) 

~ Gunnais

The Last Song

Også jeg som skulle svare på spørsmålsrunden da... Legger ut svarene imorgen jeg, siden jeg ikke kommer hjem før nærmere åtte uansett :)

Hva gjør dere nå ?

~ Gunnais

Koser oss

Beklager tausheta på bloggen, men orker ikke å være på pcen når vi ser film.. Titter innom imorgen jeg, med litt mer bilder og litt mer tekst ;) Nå skal vi se ferdig nest siste Harry Potterfilmen :D

~ Gunnais

Fredag

Wuhu, snart helg og snart ei helg med bare Harry Pottter sammen med Ragne og Linn ♥  Må bare på jobb først, også forte meg hjem å ta det siste av rydding ;) Ingen som tilfeldigvis føler for å hente meg i tre-tida idag ? Blir veldig takknemlig i det tilfelle  ^^

Beklager fraværet mitt de siste dagene her, men har vært i dårlig form så de gangene jeg har vært i form har jeg brukt til å rydde å slikt her istede. Har faktisk sittet overraskende lite med pc'en de siste dagene.. Svarene på spørsmålsrunden blir publisert søndag eller mandag. Har ikke svart på spørsmålene enda, så får rote litt med det mens Harry Potter spiller i bakgrunnen. Kan jo filmene utenatt så det skal jo ikke bli noe problem ;)


Og siden noen ikke har vært på badet og ordnet seg enda (prioriterte bloggen - er jeg ikke flink ?) så tar vi et HarryPotter bilde... Akkurat slik det føles ! :( Men nå er det bare 30 minutt til jeg skal gå, og jeg har verken ordnet meg eller fått i meg frokost så det er vel på tide å komme igang.. Ha en fin fredag,alle sammen !

~ Gunnais

GOD NATT

 

~Gunnais

Here we go again.

Våkna idag skikkelig kvalm så måtte bli hjemme fra jobb idag. Har jo skikkelig hodepine fra før av som aldri går over og har kommet meg på jobb da, men når jeg i tillegg var så kvalm så bestemte jeg meg for å bli hjemme.. Kjenner det var smart da formen ikke har blitt stort bedre. Prøver å gjøre forskjellig, men etter noen minutter så blir jeg så kvalm at jeg bare må legge meg ned igjen. Hater virkelig det å være syk !Problemet med det å være kvalm for meg er at eneste drikken jeg får i meg er Cola. Noe jeg ikke har.. Eneste jeg hadde var pepsimax, saft, juice og vann. Ikke noe av dette hjelper meg. Er også veldig "sjoko-klein" når jeg er syk så går å har lyst på sjokolade hele tiden. Noe jeg heller ikke har... Har ikke sjokoladepålegg engang. Har ikke penger til å kjøpe noe engang.. *Furt-furt-furt*

Nå skal jeg se mer tv, og forhåpentligvis komme meg ut av sofaen og dyna mi etterhvert. Verste er at jeg har sovet nesten hele dagen og har på følelsen av at hvis jeg lukker øynene sovner jeg nå også.. Jaja, håper på å bli frisk nok til å dra på jobb igjen i morgen. Hater å trampe hjemme slik når jeg er dårlig.. :/ Men må tenke positivt og prøve å gjøre litt forskjellig, og heller legge meg tidlig ikveld :)

Hva har dere gjort idag?

~ Gunnais

WEHEARTIT: So... I'm a grown-up now ? 
~ Gunnais

Note to self:


Hva er vel viktigere på en mandag enn å smile ? Mandager er drittdager for meg siden det er så mye stress med jobb, hjem, barnetrim og alt det der, og nå som jeg er dårlig i tillegg så blir det ikke så mye bedre. Men i dag tenkte jeg at jeg skulle stå opp halv sju (jeg bruker altså å stå opp halv åtte, og har dermed bare 30 minutter på å ordne meg..) og kvart på sju sto jeg på kjøkkenet å ordnet meg frokost..stolt av meg selv altså ! Vet ikke om dagen blir noe bedre for'det'om siden jeg føler meg skikkelig dritt, men jeg må nå i allefall prøve meg på jobb da. Og hvis jeg blir dårligere kan jeg gi Karen ansvaret for barntrimmen istede ;)  

 

~ Gunnais

Ble ikke i dag gitt..

Skulle jo svare på spørsmålsrunden i dag, men tar det på tirsdag eller onsdag istede. Formen har vært helt bånn i dag, så orker virkelig ikke. Var på bursdag til Greta idag, og kjenner det var nok. Nå skal jeg kose meg med film og finne frem litt popcorn før det blir jeg skal legge meg. Skal også prøve å forhåndskrive ett innlegg til i morgen siden det er mandag. For meg betyr mandag barnetrim klokken seks med barna oppi Forradal, så da drar jeg hjem til mamma rett etter jobb. Noe som vil si at jeg kommer ikke hjem før 7-8 tida og da er jeg som regel for sliten til å orke å skrive for dere. Så hvis dere har noe dere ønsker at jeg skal skrive om, så kan du skrive det her.

 
When in Rome på tv'en, tente lys, sofa'en med dyna pakka rundt meg. OH HERLIGE, PERFEKTE SØNDAGSKVELD ♥ Begynner å bli flinkere til å ta bilder iløpet av dagen min, så det er jo bra da ! Det er jo håp for meg å.. Prøver å oppdatere instagram ofte også nå - navnet er Gunnais der også.

Har dere noen tips til hva jeg kan skrive om ? Og hvordan tilbringer dere denne søndagskvelden ?

~ Gunnais 

Prøver og prøver og prøver...

Videoblogg er KLEINT. There - I said it. Det funker ikke. Føler meg så dum her jeg sitter å snakker for meg selv. ÆÆÆÆHH !! Enten høres jeg helt mongo ut, snakker for fort eller sitter bare å ler.. Og sier veldig ofte øøhhh.. Så vi får se.. Kanskje jeg klarer å skjerpe meg i morgen. Kanskje..Kan virkelig ikke gi noe løfte. Kan hende svarene kommer skriftlig istede ^^

Ellers har jeg vel ikke gjort stort. Har prøvd å finne svar på spørsmålene deres, og er nå kommet halvveis. Problemet er at jeg blir så fort distrahert at jeg begynner med så mye annet. F.eks. musikk... Som igjen føler til koko-dans på stuegulvet. Typisk meg å få så mye energi utpå kvelden.. Fikk det forrige lørdag også, og da var Ragne her.. Hun lurte på om jeg hadde blitt gal eller noe, for jeg fikk så mye energi at jeg hoppet opp og ned.Litt slik er jeg nå å.. Plutselig står jeg på gulvet og hopper. Og gjør et forsøk på det folk kaller dans, men jeg tror ikke folk som ser meg ville ha kalt det dansing. Bra jeg er alene da, ikke sant ? ;)En stykk overtrøtt Gunn som finner webcam funker jo ikke så supert. Hehe, menmen, dere fikk i allefall bilder av meg da. Nå føler jeg at jeg har brukt respektabelt med tid på dette blogginnlegget (1 time - tida flyr jo forbi meg jo !) så nå skal jeg avslutte før det blir mer tull. Peace out !

~ Gunnais

Lørdag

Dagen i dag har blitt tilbragt litt i sofaen og litt med rydding rundt omkring her. Stua er ikke helt ferdig rydda da, men ellers ble det da ikke så verst. Begynner til å med å ha fått vaska unna nesten alle klærne ! Klesvasken har jeg "slarsket" veldig med den siste tiden så er godt å fått unna den nå ;) Ellers har jeg takket være Jannicke blitt veldig glad i Wordfeud igjen, så dessverre har jeg brukt en god del der i dag. Problemet er bare det faktum at jeg suger virkelig på wordfeud...


Nå skal jeg rote meg i dusjen før jeg skal prøve meg på å svare på spørsmålene på video. Så får vi se da, om det blir noe som kan vises i offentlighet eller ikke ;) Så nå har dere frem til 21.00 å spørre meg om det dere lurer på - innlegget finner dere her ! 

~ Gunnais

FREDAG.

Endelig fredag, og endelig helg. Må si det at dette innlegget kommer mye senere enn planlagt, men har gyldig grunn da. Etter jobb i dag ble jeg skikkelig dårlig, så når jeg kom hjem halv fem la jeg meg bare i sofaen og prøvde å slappe av. Så på TvNorge som alltid etter jobb, men plutselig så sov jeg visst. Husker å ha fått med meg at Two and a Half Men startet, så jeg sovnet mellom 17.30 og 18.00 engang - og våknet 19.42. HEEELT DESORIENTERT. Trodde seriøst jeg hadde sovet over natta. Våknet jo helt utvilt så var jo overbevist om at jeg hadde gjort det. Å når jeg så på klokka begynte jeg å lure på om jeg seriøst hadde klart å sove i over et døgn.. Stressa, sa du ? Men kom til den konklusjon til slutt at det fremdeles var 18 januar og at jeg bare hadde sovet to timer.Problemet var at jeg sovna med superundertøy på og innpakka i dyna. VARMT ! Men det var nok varmen som vekket meg så må vel være takknemlig for det. Da jeg hadde våknet kom jeg meg sakte, men sikkert, opp av sofaen og begynte på middagen. Så mens jeg så Idol satt jeg og koset meg med makaroniform ♥ Vellykket nok engang, og nå har jeg mat noen måltider fremover..Litt greit å slippe å tenke noe mer på middag i morgen for å si det slik ;)Vanskelig å ta bilde av det der det ikke ser helt forferdelig ut, men.. Ellers har jeg sittet å snakket med Bente siden kvart på ti. Begynner å bli litt trøtt så tror kanskje jeg skal rote meg til sengs etterhvert, slik at jeg har energi til å gjøre litt husarbeid i morgen. Har litt koppvak, klesvask og rydding av stua å gjøre i morgen - og det fortere jeg blir ferdig, jo bedre ;)Prøvde å lage grimase, men ser det nå at jeg ser jo bare sint ut... Men dere ser nå i allefall hvordan jeg ligger akkurat nå ;) Håret mitt er skikkelig ekkelt etter å ha gått med lue så mye de siste to dagene, så når jeg er ferdig med stua imorgen skal jeg ta meg en lang dusj ! Men nå skal jeg snakke mer med Bente på Skype, så sjekker jeg innom i morgen istede. Evt, idag da, om noen skal være sta. HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN MIN DA !

Hva har dere gjort idag/går ?

~ Gunnais

What goes around comes around...

Når dere leser dette sitter jeg på jobb og har bare 4 timer igjen på jobb før det blir helg. HELG ♥  Nå har jeg vel og merke vært hjemme tre av fem arbeidsdager denne uka, men litt bedre med helg uansett. Titter innom igjen når jeg har tatt helg :D

~ Gunnais

What to write ?!

Så.. Tilbake til mitt uendelige spørsmål - Hvordan i alle dager skal man starte ett innlegg ? Hoff, det verste er alltid å få kommet i gang med skrivinga...Men i dag kjenner jeg at skrivinga ikke kommer til å bli barebare å. 

Prøvde meg på jobb idag etter sykmeldinga, men kjenner at frisk - det er jeg ikke ! Kjennes ut som hodet mitt sprenges, skikkelig kvalm og svimmel.. Bare en dag til så er det helg i allefall ;) Bortsett fra jobben i dag har jeg ikke gjort stort. Var på butikken å handlet noen ting jeg trengte og pantet flasker, også har jeg skrevet litt i lærlingepermen. A.k.a - Har ingen ting å fortelle om egentlig. Begynte litt på morgendagens middag da, for da skal jeg ordne meg makaroniform. Mangler bare å steke kjøttdeigen for så å blande sammen hele pakka før jeg slenger det i ovn.. Gleder meg ! Egentlig skulle jeg ha Taco siden det er fredag/helg, men har spist det så ofte at jeg er lei. Men makaroniform derimot begynner å bli en stund siden sist jeg hadde siden det tar litt tid. 

 
Hehe, ryddig ikke sant ? Har vært veldig flink til å spamme MayBente på snapchat da, synes litt synd på henne til tider.. For noen minutter sendte jeg et bilde av at jeg drakk sjokomelk liksom.. Saklig samtale, hva er det for noe ?! Har innsett det at jeg må bli flinkere til å ta bilder i løpet av dagen min. Lagrer jo ikke snapchatbildene engang o.O 

Vel, siden noen bestemte seg for at Criminal Minds ble flyttet til neste torsdag så tror jeg kanskje jeg skal være smart å rote meg til sengs etterhvert nå. Det øker jo sjansen for at jeg klarer å gjøre noe annet enn å sitte i sofaen etter jobb i morgen ;)   Men - ikke glem spørsmålsrunden min som dere finner her !

Hva har dere gjort i dag ?

Brukte forresten over en time på dette innlegget. I løpet av de første 50 minuttene skrev jeg øverste avsnittet for så å bare se på skjermen for å finne ut hva jeg skulle skrive. Så beklager kvaliteten på teksten som ble kluddet ned i all hast... 

~ Gunnais

DRAMA

Og kjent som Dr. Phil. Elsker slikt drama - perfekt underholdning når det ikke går noen ting på tv. 

Selvfølgelig er det tragiskt og fælt det som foregår, men veldig undeholdende og fengslende når man sitter å ser på. Og for å være helt ærlig - så elsker jeg slikt drama !

~ Gunnais

Day 9 - Post et bilde av deg selv for to år sidenHelbilde å greier, er dere ikke heldig ? Dette var siste utfordringen, så nå må jeg vel bli flinkere til å finne andre ting å skrive om her. Så hvis dere har noe tips til hva jeg kan skrive om så tar jeg imot det med stor takk :)

Husk spørsmålsrunden min som foregår da - bare scroll bittelitt lengre ned her så finner dere det. Svarer i helga, så dere har god tid til å finne på spørsmål. Gjerne spørsmål som gjør at jeg må gi litt utfyllende svar da ;)

~ Gunnais

Spørsmålsrunde ?

Har lenge tenkt denne tanken, og med overtalelse fra Jannicke og Ragne, så slenger jeg inn en ny spørsmålsrunde ! Er en hel evighet siden sist (februar eller mars, tror jeg...), så hvorfor ikke ? Jannicke maser på videoblogg, så kanskje det blir. Alle andre forsøk på videoblogg har bare vært kleint og endt opp med latterkrampe så vi får se... Kan virkelig ikke love noe ! Men, hvis dere har noe dere lurer på så kan dere spørre her. Kommer til å svare på det i løpet av helga i allefall.

 Så spør ivei om alt dere lurer på ! Lover å svare så godt jeg kan ^^,


~ Gunnais

Day 8 - Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile

Haha, ingen tvil der du:
VerdensBesteRagne ! Det er virkelig umulig å holde seg alvorlig med hun i nærheten. Har vært venn med henne siden jeg startet på ungdomsskolen, og hun klarer fremdeles å overraske meg med oppførselen sin. Glad i deg, Ragne ! ♥

Hvem er den ene person deres som alltid får deg til å smile ?

~ Gunnais

Not again..

Nå har jeg vært sykmeldt siden tirsdag og skal være det frem til torsdag. I løpet av denne tiden har jeg følt meg litt bedre siden jeg har kunnet lagt meg ned når jeg har blitt verre, men imorgest når jeg våkna - skikkelig hodepine ! Så ille hodepine at jeg er kvalm, og jeg er veldig svimmel og sliten. Altså er årsaken til sykmeldinga kommet tilbake for fullt.. Hele perioden jeg har vært syk nå har jeg stått opp i 8tida (utenom helgene selvfølgelig), men i dag sov jeg til elleve. Og etter at jeg laget meg frokost sov jeg mer. Og sov. Og sov. Så eneste jeg har gjort i dag er å ligge i sofaen, sove, se tv.. Og allikevel er jeg sliten. VELDIG SLITEN. Dette bør enten gå over snart, eller må legen min finne ut hva som feiler meg snart. Haha, føler virkelig jeg har tidenes mest voksne dunetrekket som fins. Men det er det mest behagelige som fins så ♥ 

I går fikk jeg lyst til å gjøre noe jeg veldig sjeldent gjør - Strikking. TanteLivAnne lærte meg å legge opp masker også skulle jeg bare prøve meg på det, og dermed begynte jeg å strikke jeg:Har kommet lengre nå da. Strikker egentlig ikke noe spesielt - tenkte bare jeg skulle begynne å strikke noen "lapper" til et lappeteppe. Så får vi se da - har en fæl vane med å gå lei av strikking etter maks ei uke. Men jeg har i allefall lært meg å legge opp nå da, så jeg er ikke avhengig av mamma hver gang jeg får lyst i allefall. Hadde vært moro da - å fått ferdig ett strikkeprosjekt ;) 

Ellers driver jeg å maser på Ragne om ny header - så satser på at nå som jeg nevner det her så kommer det kanskje en etterhvert ? Begynner å bli litt lei den jeg har nå. For det første er det sommerbilder pluss det at den er i svart/hvitt og jeg kunne tenkt meg en med litt farge.  

"Fant igjen" denne på fredagen.. Gikk å hørte på denne sangen hele tiden når den først kom ut !  ♥

Håper dere får en fin og bedre dag enn min!

~ Gunnais

Hurra for deg :)

I dag har VerdensBesteGutt bursdag :D John Andre ble 8 år idag ♥ Siden det er mandag og barnetrim fikk jeg tatt en tur hjem så jeg fikk stjele meg en skikkelig bursdagsklem av han ! Lillegutten begynner jo å bli stor. Her har dere masse bilder av go'gutten opp gjennom årene - enjoy it :)

 

GLA I DÆ, JOHN ANDRE ♥♥♥♥♥

 

~ Gunnais

Day 7 - Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror

D'oh... Vri hjernen-oppgave gitt. Men her har dere noen:Vennene mine - Jannicke, Greta, Linn, May, Kristina og Ragne.. ♥  Karen og John, og selvfølgelig resten av familien..♥ Tante Bente er ikke bare en tante, siden vi er så nær i alder er hun også noen jeg ser på som en fantastisk venn..♥ Også hun som ikke har blitt vist så my bloggen tidligere, men som virkelig ikke var tvil på at måtte nevnes her - Tante Liv Anne. Har virkelig blitt avhengig av henne etter at jeg flytta ut. Hun bor jo bare en liten gåtur unna meg, og det kjenner jeg er helt fantastisk. Har virkelig mista tellinga på hvor ofte jeg har gått ned dit når jeg har hatt behov for å bare være sammen med noen...♥

 

~ Gunnais

The reason why...

Vet ikke om dere har lagt merke til det - men nå er det faktisk en hel uke siden jeg har lagt ut bilde som viser meg. I allefall slike som ikke er gamle da... Jeg har tatt bilder av meg selv, men har aldri følt at det er noe som kan vises på bloggen. Jeg har aldri følt meg bra nok, på en måte. Og jeg vet ikke helt hvorfor. Det er på en måte som å ha en nedtur psykisk,men jeg har ikke det? Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det jeg. Jeg har det helt bra (utenom det at jeg er syk da men..), men jeg føler meg så..tom.. på en måte. Alt er bare blitt et ork, og når jeg ser bilder av meg selv ser jeg BARE FEIL. Jeg skjønner liksom ikke helt hva det er som foregår.. Jeg er ikke trist, sint eller noe slikt - jeg er bare TOM. Jeg føler liksom ingenting. Så jeg vet ikke helt hva jeg skal si jeg.. Har jeg det bra ? Har jeg det ikke bra ? Jeg har virkelig ikke peiling. Jeg har liksom ikke følt det på denne måten før. Tidligere har jeg alltid hatt på en måte "tegn" på at nedturen kommer. Enten med å vært veldig "hissig" eller ved å vært lei av folk. Men nå VIL jeg være med folk, jeg har ikke vært noe mer lettantennelig enn tidligere og jeg har liksom hatt det helt bra. Helt ute av det blå våknet jeg og følte meg tom. Og trist. For at jeg skjønte hva som kom. Det er virkelig helt dritt å føle seg slik. Jeg knekker sammen bare det skjer en liten filleting som jeg ikke har planlagt. Jeg er lei meg hele tiden. Jeg hater å være sammen med folk, men jeg vet jeg må være sammen med folk. For dyyypt inni meg vet jeg at det hjelper.. Så hvis jeg ikke blogger stort annet enn utfordringa i noen dager så vet dere årsaken.  Men jeg skal gjøre mitt beste til å blogge om hverdagen min for det om, men jeg lover virkelig ingenting. Men dere vet i det minste hvorfor nå da. Jeg håper bare dette går over snart..  Jeg begynner virkelig å bli lei av denne karusellen. På et tidspunkt er alt supert og plutselig... Det er virkelig slitsomt. Og det er slitsomt for de i rundt meg. Plutselig går jeg der i det dritt-humøret, men jeg klarer ikke å fortelle de hvorfor. Det klarer jeg ikke nå heller. Jeg aner ikke hva som er årsaken denne gangen - det bare ble slik.. 

Og før noen sier det er derfor jeg er syk - Jeg ble syk lenge før dette skjedde. Jeg ble syk i november - dette skjedde for ei uke sia. Ganske så nøyaktig. Jeg våkna forrige søndag og alt var bare fælt. Så det så. Og nå vet dere hvorfor jeg maser på å få sosialisere meg med folk. Jeg må ha noe å gjøre. Hvis ikke blir jeg gal. Det blir bare jeg tenker masse tanker. Og det vil jeg ikke...

 

~ Gunnais

Day 6 - Post et bilde som viser noe som er typisk degHehe, slik kan jeg fort tilbringe dagene. I sofaen med fjernkontrollen i handa og pcen ved siden av meg.. ^^,

Hvordan ville deres bilde sett ut ?

 

~ Gunnais

Day 5 - Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag

Beklager mangelen på ordentlig blogging, men kommer to innlegg på rappen her med utfordringa i allefall ;) 

Finvær, sammen med familien, glad og "carefreee" og å være sammen med venner ♥♥♥♥

~ Gunnais

Gjennom en voldtektsmanns øyne..

Jannicke hadde funnet denne teksten og jeg synes det var noe som virkelig bør deles videre. Ta dere tid til å lese det - det kan jo bli til hjelp en dag.


.

" Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:

 1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.

2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

 3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon
, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

 4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

 5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.

9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Punkter som vi bør huske:

 1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

 2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

 

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også ....

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv. "

Del dette videre - enten ved å dele dette eller ved å kopiere teksten og legge det ut på egen blogg/annen nettside.Syns dette er veldig viktig å få spredd rundt..! Og hvis noen lurer hvor jeg har fått det fra så kommer det herifra.

 

~ Gunnais

I*m Takeing The Hobbits To Isengard!!!

Hello! My name is RK Kærtums jaujau bættre fliring sjuh, and I will show you, through this tækst, how to write an gjeste-innlægg on a friends blogg!

- First, you need to have a fancy overskrift.

- Second, start with an Hello, not an Heilo..!
- Third, tell them something about what they are going to read.
- And fourth, fool them all by writing some actionfilt interesting bullshit about how your day was.

I had a really great time at school. I ate 482 hamburgers and got shot down by superman.

- And then, say byebye.

Byebye;*- Btw, I almost forgot, number five. Add a really sexy fjortiss trutmunnj picture of yourself at the end. Or something like that...

# Ragne

 love u Gunnar <3 xoxo ;******

2012 Lookback - Del 1

2012 var et år fullt av oppturer og nedturer. Men mest av alt var det ett fantastisk år som jeg har masse minner fra ♥ Men kan ikke gi noen løfte om det blir riktig rekkefølge med dato - men det blir i det minste riktig måneder da ;)

JANUAR

Januar skjedde det vel svært lite av minneverdige ting, men her er noen bilder i allefall da:- Hadde akedag sammen med John,Karen, Bente, Bjørn Roar, Liv Anne og noen andre. Veldig koselig dag ♥- Gikk til innkjøp av Westlife-cd'en og bodde seriøst i himmelen i en hel evighet etterpå..!- Og fikk karakterene fra første termin på Barne-og ungdomsarbeider.. hehe, 3 i samfunnsfag - ikke verst, huh ? Uff, heldigvis fikk jeg skjerpet meg litt iløpet av 2.termin da ;)

- Øvelseskjørte for første (og eneste) gang, men har ikke noe bilder av det ;)

- Var med Jannicke på misjonskirka sammen med Linn, og må si det var ganske koselig. Selv om jeg ikke er kristen selv, så er jeg veldiig "nysgjerrig" hvis jeg kan kalle det det. Så jeg er kjempeglad for at jeg fikk bli med :)

FEBRUAR

Må starte med å si at februar var ikke så veldig "super" måned. Hadde en liten nedtur psykisk, og to uker etter at den hadde "begynt" på en måte, så døde oldemoren min.  Hun var gammel og syk, så forventet var det, men det er jo liksom tungt å takle når man har det bra fra før av. Når man har nedtur i tillegg så sliter det veldig. Men på tross av dette så hadde jeg jo noen brae stunder også:


- Feira Valentines Day på isbaren sammen med Kristi


- Fikk tidenes søteste "baby" som fikk navnet Tornerose.. ♥ Haha, rart jeg savner tida på BUB eller ? ;)- Hadde tidenes beste søndag der jeg først var ute å lekte meg...- Forså å dra på bowling og Amore sammen med Kristina, Linn og Sandra ♥- Tegna VELDIG mye i løpet av Februar.. Dessverre dabba av nå :/- Hadde åpen skole og fikk Linn til å dumme seg ut i offentlighet sammen med meg så vi gikk rundt som OleBrumm og Tigergutt ♥

- Var i Februar jeg la ut denne teksten, men senere slettet den pga styret rundt det. Men det går helt bra med meg altså ;)

MARS- Hadde ei helg der jeg ikke gjorde stort annet enn å være sammen med John - Han fikk til å med lov til å sove i senga sammen med meg ei natt ! Også så glad han ble når han fikk lov da du..♥- Baket gulrotkake med sjokolade i som overraskende nok var spiselig..o.O- Fikk mamma til å klippe pannelugg på meg (på impuls...)- Ble isolert oppi bygda -> Flykta til Bodil ^^,- Kom med mine første og eneste bokanbefalinger. Vurderer å gjøre det igjen - siden lesing er noe jeg virkelig liker å gjøre..

- Også lekte jeg og Jannicke med hånddukkene på BUA: 

 

APRIL- Var sammen med Linn og Kristina og fiksa på kristina sin russebukse, pluss at vi knipsa noen bilder ♥- Tivoli sammen med min kjære Linn, som var så snill at hun kjøpte kjærlighet til meg..♥- Begynte selv å fikse på mi russebukse og jeg tok russeknuta om å bade før 1 mai sammen med Ragne, Marthe og Kristi.. KALDT !!

- "Råna" på Stjørdal i ei handlevogn å fant ut at det er ikke så stor plass i ei vogn som det ser ut som ;)


Så der har dere i allefall litt da, også kommer resten straks ;)

~ Gunnais

 

Day 4 - Post et bilde der du er sammen med folk du er glad i

And once again - 1 bilde ?!?! Her har dere en collage med noen bilder da:Selvfølgelig - er glad i flere ! Men det er litt med hvilke bilder man kan legge ut å slikt. Pappa, Mamma, Stefar og Storebror har ingen ønsker om å bli lagt ut på bloggen her, og det må jeg jo respektere. Men er glad i de for'et'om da ♥

~ Gunnais

Hey you !Når jeg våknet i morgest var jeg overraskende flink nok til at jeg gikk på badet og satte på klesmaskina FØR jeg skrudde på dataen. Begynner å bli flink jo ! Nå skal jeg finne meg litt frokost før jeg skal gjøre meg ferdig med ryddinga. Mangler bare badet og å legge sammen masse klær som ligger i senga mi.. Etter det mangler jeg bare å få unna klesvasken og å støvsuge over gulvet. Det er jo håp om å finne enden snart. Slenger inn utfordringen senere idag !

 

~ Gunnais

Dag 3 - Post et bilde fra en tid du ikke savner
All den tiden jeg satte med lekser i all evighet om dagene. Sleit virkelig med konsentrasjon da ! Den nederste rekka er da jeg øvde til Tverrfaglig eksamen og brukte belønning som et forsøk på å ikke miste konsentrasjon helt. Funka jo litt da, siden jeg endte opp med en 5'er ;) ..Men må innrømme det at bloggen ble ofte prioritert i slike situasjoner og jeg brukte vel mer tid på klaging enn jeg gjorde på øving. Ikke misforstå - jeg savner faktisk tida på skole og da spesielt tida i BUB. Men jeg skulle ønske jeg hadde mer motivasjon... Jeg var liksom så innstilt på at jeg måtte få brae karakterer for å få lærlingeplass og la så stort press på meg selv at.... Jeg gikk lei alt for fort. Så for dere som går Barne- og ungdomsarbeider - Ta notater i timen ! Jeg lover dere at det blir nyttig - selv skulle jeg ønske jeg hadde flere notater å se på når jeg jobber med lærlingepermen.

~ Gunnais

D'oh...

Hehe, gikk meg en tur til Liv Anne (for å gjøre et forsøk på sosialisering) og dermed glemte jeg jo blogg-løfte mitt helt jeg... Og med tanke på at jeg skulle skrive innlegg på bloggen min begynte jeg å tenke på dagen min. Jeg har gjort forsøk på rydding, ligget langflat på sofaen, vært på pcen og sett tv. Dere ser hvor interessante dager jeg har, ikke sant ? Kort sagt:Glee, julebrus og daffing i sofaen ♥  Også lagde jeg meg middag da ;) Egentlig skulle jeg lage meg nudler, men siden jeg ikke hadde grillpølser å ha i, så ombestemte jeg meg. Og må si at dette ble myyye bedre :D  Vel, nå må jeg finne senga - klokka har allerede blitt mye mer enn den skulle bli i dag. Skal til legen i morgen så må opp på rett tid. Hvem vet, kanskje det kommer ett innlegg på morningen i morgen ? 

~ Gunnais

Day 2 - Post et bilde fra en tid du savnerI sommer da jeg og Bente var så flinke til å ta med Bamse og Tiko for å gå tur (og litt det at vi generelt tilbragte veldig mye tid på sommeren), turen til oslo og hvor herlig jeg og Linn hadde det da, og all den tiden jeg hadde med småsøsknene mine når jeg bodde hjemme ♥ ♥ ♥ ♥  ...Vet utfordringen sier 1, men klarer ikke å bestemme meg... hehe ^^

Egentlig tenkte jeg at jeg skulle skrive om dagen min og slikt i dette innlegget, men siden det ikke egentlig har noe med utfordringen så kommer det til å komme to innlegg for dagen hvis jeg har tid til det istede. Så da blir det ekstra mye lesing for dere ;) Nå skal jeg se litt tv og minne Bente på at hun må legge ut dagens utfordring.. Snakkes senere i kveld da - jeg lover ;)

~ Gunnais

Day 1 - Post et bilde der du føler du er deg selv

Har sittet med dette vinduet fremme nesten i hele dag, men aner ikke hva jeg skal skrive akkurat nå. Det skjer liksom ingenting om dagene. Var på jobb på starten av dagen gør jeg dro til legen. Hadde time der kvart over elleve - jeg kom ut derifra 12.40... Da med en ny sykmelding så nå skal jeg nok en gang tilbringe en uke hjemme.  Er ikke skapt for å være hjemme hele tiden og jeg har veldig lett for å kjede meg. Så vi får se da hvordan dette går ;)

Men begynte å snakke med Bente på skype og nå starter vi begge opp med en bloggutfordring. Den vi har valgt er da denne her:

1. Post et bilde der du føler du er deg selv.

2. Post et bilde fra en tid du savner.

3. Post et bilde fra en tid du ikke savner.

4. Post et bilde der du er sammen med folk du er glad i.

5. Post et bilde som viser hvordan du vil ha det hver dag.

6. Post et bilde som viser noe som er typisk deg.

7. Post et bilde av noen som betyr mer for deg enn de tror.

8. Post et bilde av en person som alltid får deg til å smile.

9. Post et bilde av deg selv for to år siden.

Så - hvordan kommer dette til å gå da du ? Vel, her har dere dagens iallefall ;)Det må da være bra nok ? Vanskelig å finne bare ett bilde som viser deg liksom. Men jeg føler dette gjorde susen, så får dere vente til imorgen da får å se bilde fra en tid jeg savner...Bente (som er tanta mi får de som ikke visste det) sin blogg finner dere her ! Haha stay tuned da - skal prøve å gjennomføre denne  ;)

~ Gunnais

Weheartit: I want...

 

~ Gunnais

Fornufta tar over i kveld..

..mamma minte meg på at barnetrimmen begynner på igjen i morgen, så etter av "Sisterhood of the Travelling Pants" er over så tror jeg det blir to paracet og senga her. Syns hodepina skal stikke av snart ! Slenger inn bilder fra i går senere istede, orker ikke tenkingen og kranglingen med pc'en det inkluderer akkurat nå.

 

Bra forklaring på min søndag. Er ikke helt i humør til å knipse bilder av ansiktet mitt akkurat nå, så det får duge med dette bildet i kveld ;) 

~ Gunnais

Søndag

Søndager må jeg si er en av mine favorittdag i uka. En hel dag med bare daffing på sofaen, spise det man vil (ja, jeg har virkelig den innstillinga) og bare surfe pc med tv'en på i bakgrunn ♥  Eneste upraktiske er at jeg skulle vært på butikken og fått tak i meg noe småting, men jeg får vel bare klare dagen uten siden det ikke går buss på søndag. Igår hadde jeg en helt fantastisk dag som jeg skal fortelle mer om senere i dag. Akkurat nå skal jeg gjennomsøke hele kjøkkenet etter noe godt for så å sette meg å se litt Glee på dataen min :D

 
Slik har dagen min blitt tilbragt siden jeg våkna. Bråvåkna klokka 12 og tenkte bare "Faen, nå har jeg sovet for lenge!" Men hadde bestemt meg i natt når jeg la meg at jeg ikke kunne sove  lengre enn tolv da, så da gikk det jo bra da - sånn akkurat ;) Skal vel bruke litt av dagen på rydding å, men har ikke akkurat hastverk med å sette i gang med det ^^,

Hva er deres planer for dagen ? 

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits