5 fakta om meg #2

So, here we go again med noen fakta om meg da.. Hehe, like vanskelig å finne noe hver gang ! 

- Snakker mye, og snakker fort. Det påstår i allefall folk da, har ikke merket det selv men.. Jeg tror problemet er at jeg tenker fort, også skal snakkingen følge tenkinga også blir det noe tull inni der et sted. 

 

- Folk påstår at jeg er sta. VELDIG STA. Og det er jeg faktisk litt enig på, for sta det vet jeg faktisk at jeg er ;)

- Jeg sier Kakako - ikke kakao. Aner ikke hvorfor, men har gjort det for så lenge jeg kan huske. Prøver å bruke det rette ordet på jobb for å ikke feillære barna, men av og til så glemmer jeg meg og det ender med at barna ser dumt på meg..

- Jeg elsker rosa. Før hatet jeg fargen, men sånn ca i 10klassen så ble fargen gradvis finere og finere og nå er jeg helt ROOOSA !! ♥♥ Jeg hadde jo Rosa-tema på 18årsdagen min, det sier vel sitt ?

- Jeg er veldig lett distrahert. Uansett hva jeg holder med, så er det ett eller annet som skjer og plutselig har jeg glemt hva jeg gjorde. "Oh, shiny!" som noen bruker å si for å forklare meg. Jeg er virkelig håpløs, plutselig kan jeg faktisk sitte å se ut av vinduet i en halvtime, bare for at jeg hørte en lyd og dermed blir jeg sittende å ser ut. Og når jeg går på kjøkkenet for å hente meg et glass, så kan det ta 3-4 turer før det glasset faktisk blir med tilbake.. -.-

Så, kom det noen fakta om meg som dere ikke visste fra før av ? Nå er det deres tur - kom med noen fakta om deg selv ! :)

~ Gunnais

5 fakta om meg #1

So, under spørsmålsrunden ble det spurt om 5 morsomme fakta. Var litt vanskelig å finne morsomme fakta, så skal heller begynne å komme med forskjellige fakta om meg selv. Tenkte å prøve å legge ut ett innlegg hver uke, så lenge jeg klarer å huske det ;)

1. Hver gang jeg dusjer så må jeg pusse tennene etterpå. ALLTID. Får noia om jeg ikke gjør det. Høres sikkert dumt ut, men jeg føler meg ikke helt ren før jeg pusser tennene.

2. Jeg elsker å ta bilder, både av personer og naturen, og derfor irriterer det meg sykt at jeg ikke har kamera noe lengre. Har funnet et kamera jeg ønsker meg, men det koster 2000 kr mer enn det jeg har råda til å bruke. Irriterende ! Føler også bloggen hadde blitt litt bedre om jeg kunne ha brukt noe annet enn mobilen hele tida !

3. Jeg har bittelitt vannskrekk, og lærte meg faktisk ikke å svømme ordentlig før 7.klasse. Klarer faktisk ikke å ha ansiktet under vannet i dusjen i mer enn 3-4 sekunder av denne grunn. Var faktisk ikke med i mer enn 1-2 gymtimer med svømming på ungdomsskola, etterhvert tok læreren hintet og lot meg få holde på med en trimsykkel når andre hadde svømming.

4.Jeg har en fæl vane med å si ordet "au" veldig ofte. Bare spør de i familien min.Gjør det ikke så mye på jobb, men ellers så sier jeg det nesten alltid !

5. Folk driver å påstår at jeg er litt gal av og til, og finner på alt for mye rart. Skjønner ikke hva de snakker om... ^^,Så - klarte jeg å finne noe dere ikke viste fra før av ?

~ Gunnais

MondaysSliten, vil sove mer, dårlig tid, stressa and so on.. Typisk mandag med andre ord. Nå må jeg fly ut døra, og spise frokost på vei til jobb som alltid på en mandag. Men egentlig - så er det ikke så ille akkurat idag. Skal ha maleprosjekt med barna og jeg skal på lærlingesamling, noe som gjør at jeg får treffe Linn igjen ♥

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits