USBgadgets

Innlegget er i samarbeid med USBgadgets og sponsetblogg.

USBgadgets (link her !) er en nettbutikk med massevis av forskjellige duppeditter man kan ha til dataen. Fant massevis av ting jeg har lyst på selv ! Skulle ha funnet denne nettsida tidligere, så kanskje jeg kunne ha skrevet opp noen ting herifra på ønskelista. Men, jeg kan jo skrive ei lita ønskeliste nå, så kanskje det finnes noen snille engler som gir meg det uansett ? 


Ragegage finner dere her. Ei sånn genial pute som du kan slå og slå for å få ut sinne. Du kan til og med laste ned forskjellige stemmer og slikt, eller lage dine egne stemmer på den !


USB Think Light finner dere her. Den lyser sterkere dess fortere du skriver på tastaturet. Fin motivasjon til å skrive så fort som mulig !Homer Simpson minnepenn finner dere her. Jeg har (nok en gang) klart å rote bort minnepenna mi, så trenger jo ei ny ei. Og hvilken er bedre enn denne da ? Den skiller seg jo ut fra mengden og er fin til å ha hengende på nøkkelknippet til pynt. Spesielt kult er det det at man må "halshugge" han for å sette penna i dataen !

Så finnes det noen snille sjeler noe sted som spanderer på meg noe av dette ? Blir overlykkelig jeg altså ! De hadde mye annet kult også, varmeteppe, lys, vifter og alt slikt. Trykk dere innpå butikken deres å sjekke da vel :) Fortell meg hva som er deres favoritt der !

~ GunnaisVelkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits