HAPPY THURSDAY

Torsdag igjen, og denne torsdagen skal jeg på jobb. Så da begynner det samme maset som alltid - noen som kan kjøre meg hjem fra Stjørdal kl 22.00 ? Er jo lov å håpe, ser liiitt mørkt på det å gå hjem da. Tenkte faktisk å gå til jobb da, men det kommer an på om jeg får tida. Først skal jeg nemlig vaske masse klær og rydde gang&bad så må nesten være litt effektiv idag. Igår var jeg supereffektiv og fikk tatt kjøkkenet&stua, så nå begynner det endelig å bli jul her å..!

På Tirsdag kviknet jeg til litt utover kvelden, men det ble ikke jeg gjorde alt jeg skulle fordi. Istede for så fant jeg frem juletreet og pyntet det ! Blir umiddelbart litt mer julestemning når dette står å lyser på siden av meg sånn som nå. Under det står alle gavene jeg skal gi bort - også står det en på gulvet da den er altfor stor til å sette under treet. Vel, første maskina med klær er satt på, og jeg skal finne meg frokost og se en episode med OTH før jeg orker så mye annet. Iløpet av morgendagen skal jeg komme med et lite innkjøpinnlegg, da det er blitt handlet litt forskjellig som aldri kom ut hit... ^^

~ Gunnais


  0 kommentarer på "HAPPY THURSDAY"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits