GO' NATT..!

Igår ble det ikke noe blogging dessverre, da jeg endte opp med å komme hjem mye senere enn planlagt. Derfor brukte jeg kvelden til å ordne noe jeg skal skrive om senere, noe jeg er overlykkelig for at jeg endelig har fått tak i. Dagen idag startet så dårlig at jeg bråvåknet i 10tida (hadde glemt alarm gitt), men etter en rask dusj ble det en tur til Stjørdal med LivAnne og BjørnKristian. Da fikk jeg sendt gaven som skulle nordover og jeg fikk handlet det siste jeg manglet av julegaver. Endelig er jeg ferdig ! Det er ny rekord, for som regel har jeg ikke startet engang. Så kvelden idag ble brukt til å pakke inn siste gavene, og nå ligger alle samlet på "bordet" til juletreet mitt. I morgen eller dagen etter skal juletreet opp, så da blir det skikkelig julestemning her ! Derfor tilbragte jeg kvelden her med litt smårydding, men med tankene helt andre steder så ble jeg ikke helt ferdig. Men, har noen dager til på meg så det går helt fint har jeg bestemt meg for. 

Imorgen har jeg min aller første dag på barneskola siden jeg ble sykmeldt og jeg kjenner jeg gleder meg kjempemasse. Er jo faktisk over 2 måneder siden jeg gikk ut med sykmelding så kjenner det skal bli godt å treffe kollegaer og barna igjen. Derfor skal jeg bare se ferdig Revolution (som forresten var altfor interresant) før det blir en rask dusj og senga.. Har blitt altfor mange "kjappe" dusjer idet siste, så imorgen skal jeg ta meg tid til en skikkelig spakveld tror jeg. Syns virkelig jeg fortjener det siden jeg har vært på jobb da ;)

~ Gunnais


  0 kommentarer på "GO' NATT..!"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits