GJØR DET SELV: JULESTJERNE

Endelig har jeg rotet meg til å få prøvd den julestjerna som Linn lagde i helga. Og siden det visste seg å være overraskende lett, så tenkte jeg å legge det ut her så flere får prøve. Og jeg lover dere - det er mye lettere enn det virker som !

Steg 1. Du trenger 6 kvadratiske ark med papir. Disse bretter du dobbelt - også bretter du dobbelt engang til. Slik at de ser ut som på det siste bildet, enkelt og greit. Steg 2. Hold opp papiret med "langsiden" til venstre med den "åpne" enden opp. Egentlig litt vanskelig å forklare den biten.. Som dere ser så endte jeg opp å sette på binders oppå der, det var egentlig bare for litt hjelp til å holde det sammen. Deretter tar du å klipper opp "remser" oppover til det er ca 1 cm igjen. Valgfritt hvor mange du tar, men jeg endte opp med 7 da jeg tok så tynne remser på den første. Går sikkert an å ta tykkere remser slik at det ikke blir så mange - men det kan ikke være mindre enn 3. Steg 3. Etterpå tar du å bretter ut arket på bordet (eller senga i mitt tilfelle..) Så skal du lime hjørnene du har klippet sammen, og skal starte innerst. Etter å ha limt sammen den innerste snur du arket og limer sammen neste hjørnene. Slik fortsetter du med å lime sammen hjørnene fra annenhver side, til alle er limt sammen :)Steg 4. Dette glemte jeg å ta ordentlig bilder av, men.. Først tar du enden på alle 6 og stifter eller limer sammen slik som dere ser på det første bilde. Deretter tar dere å limer sammen hjørnene på spiralene som blir liggende på siden av hverandre. Og simsalabim - den er ferdig ! Wolla, her har dere det ferdige resultatet ! Denne er jo stor, men skal prøve å ordne noen små å. For det var egentlig ganske artig, og noe fint å sulle med mens jeg ser tv ;)

Flere som har gjort sånn før  ? 

~ Gunnais


  0 kommentarer på "GJØR DET SELV: JULESTJERNE"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits