SLITER LITTDette var frokosten min på søndag. En hel klementin. Skal jo klare å få i meg det til frokost ? Men neida... Spiste halve og dermed var jeg kvalm. Som alltid.. 

En ting jeg sliter veldig med for tida så er det matlysta. Blir kvalm når jeg spiser og dette fører til at jeg tvinger i meg bare 2 måltider for dagen. Men, som regel spiser jeg bare bittelitt før jeg blir kvalm. Spiser kanskje halve porsjon av middagen jeg ordner også blir resten stående. Og når jeg vet at jeg ikke kommer til å spise noe så blir det jo også jeg ikke orker å ordne noe spesielt, så det blir sjeldent middag hver dag. Dette kan jo ikke være bra ?! Selvfølgelig, noen dager går jo bedre enn andre. Spiste middag til Liv Anne igår og da klarte jeg faktisk å spise en del. Ble faktisk ikke dårlig før halvtimes tid etterpå, heldigvis for noen måtte jo gå hjem etterpå. Så det som skulle gjøres det ble ikke gjort da for å si det slik. Da ble det sofasliting som alltid etter maten, mens man venter på at formen retter opp. Noe som bruker å ta en times tid igjen.. Idag skal jeg til legen pga sykmeldinga, og da skal jeg nevne dette samtidig. Har vært slik en måneds tid nå, og det er veldig slitsomt. Vondt i magen, sliten og klarer ikke å sovne - alt startet da dette begynte. Å dette fører jo til vondt i hodet igjen, så hadde vært fint om det snart hadde gitt seg. Oppi det hele så sover jeg jo til 11-12tida og det er jo ikke bra. Prøver å snu det om, men det er lettere sagt enn gjort når jeg ikke sovner før langt ut på natt. Og når jeg i tillegg ikke har en grunn til å stå opp da... Men, jeg er stolt - når alarmen ringte klokka 9 idag så våknet jeg faktisk. Brukte et kvarter før jeg kom opp, men jeg våknet klokka 9 ! Så, nå skal jeg finne dusjen før det blir frokost og muligens litt rydding allerede nå. Like greit å komme igang, ikke sant ? 

~ Gunnais


  1 kommentarer på "SLITER LITT"

Postet av: Mammaine - mamma til ei jente med epilepsi
Det er så godt, har enda ikke spist noen denne mnd! :) Spiser man for mye, da blir man nok litt kvalm også!
10.12.2013, 10:00
URL: http://mammaine.blogg.no
Postet av: Gunnais
Mammaine: Det er sant :) Men når man ikke rekker å spise mer enn 2-3 skjeer med middag så blir det dessverre litt for lite mat til å funke :/
10.12.2013, 10:42
URL: http://gunnais.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits