ENDELIG ADVENTI noen desperate forsøk på å finne ut hva jeg skal skrive om de siste dagene må jeg se på bildene jeg har tatt. Onsdag var jeg på jobb og møte og endte opp helt dau i sofa'n etterpå. Sov i noen timer, spiste middag, klarte å være våken i et par timer også sluknet jeg igjen. Også jeg som skulle starte opp med rundvasking av stua da.. Men, etter en (veldig våt) gåtur ned til Hellsenteret med skyss opp igjen ble det jeg hivde meg rundt. Det gikk helt supert - helt til jeg kom til sofaområde. Sofaen min er tung og etter en times tid fikk jeg den fram. Ble dau, tok pause, vasket også måtte jeg prøve å få den tilbake igjen. Brukte over 1 time før den var på plass å.. Endte opp med skikkelig daffistempo etterpå så ble egentlig aldri ferdig. På fredag endte jeg opp på Torgkvartalet med søteste beibis'n og mammaen i vente av mormor som jeg skulle sitte på med hjem. Var også så heldig at jeg traff Jannicke som også var en tur på Stjørdal ♥ Årsaken til at jeg skulle hjem var at mamma hadde bursdag. Har ikke noe bilder bortsett fra det av meg og Karen. Har flere altså, men det er tullebilder av meg og Karen og de bør ikke se offentligheten tror jeg ikke. I allefall ikke enda, kanskje senere ? Må ha litt bedre tid til å se gjennom først.. Bursdagen var kjempekoselig da ♥ Lørdagen ble en daffisdag, hvor eneste jeg gjorde var å klatre opp på garasjen for å hente den resterende julepynten min (og adventspynten til mamma) og kose med søteste Mia'Kaninen. Seriøst tidenes mest rolige kanin, kan herje og tulle med henne uten å få noe reaksjon av henne !Igår dro jeg tilbake på hybelen og da hadde jeg også med med lillesøstra mi. Sendte hun på konsert på ungdommens hus, og mens hun var borte gjorde jeg meg ferdig med pyntinga. Fikk en kveld sammen med henne, med taco og Karate Kid. Jaget henne hjem igjen, og etter kort tid fikk jeg faktisk et minibesøk av Linn også. Vel, siden det er første søndag i advent gjorde jeg noe som er "tradisjon" hjemme hos oss - Ordnet meg "julemiddag" som jeg koste meg med ! I tillegg ble årets første julebrus åpnet og jeg spiste årets første pepperkake. Hadde kjøpt meg en boks, men da Linn kom på besøk hadde hun med til meg som hun hadde ordnet i helga ♥ Vel, etter at hun hadde dratt tente jeg lys og satte meg ned med julekalenderen på tv'en. Jul i Svingen er faktisk eneste kalenderen jeg har sånn kjempeinteresse av å følge med på, så mens jeg så den åpnet jeg kalenderen min noe som gjorde at jeg endelig fikk meg litt sjokolade. Har hatt lyst på sjokolade i 2 dager nå, men jeg glemte å kjøpe det til helga så måtte klare meg uten. Derfor skal jeg ærlig talt innrømme at den sjokoladen var dagens høydepunkt..!

Så må jeg virkelig beklage det 5dagers lange fraværet mitt, også skal jeg virkelig skjerpe meg nå. Skal se film senere i kveld også skal jeg rote meg til sengs. Har byttet sengklær, så gleder meg faktisk kjempemye til å legge meg i kveld. Har litt å gjøre i morgen (nei, ikke husarbeid for de som tror det !) så skal prøve å legge meg på rett tid i dag. Driver å sover til 11-12tida for tida, og det må jeg virkelig snu om ! Også lover jeg dere at jeg titter innom i morgen, for bloggen har faktisk vært savnet ♥

~ Gunnais


  0 kommentarer på "ENDELIG ADVENT"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits