FROZEN

Hihi, denne er så søt ♥ Får meg til å le like mye hver gang ! Vel, idag har vært en litt kjip dag. Sovnet ca aldri i natt, men.. Våknet jo heller aldri eller ! Ti over halv 11 våknet jeg og bussen jeg skulle ta gikk halv 12. Stress med å dusje, føne håret (som jeg skulle slutte med ei stund, uups..), sminke meg, finne klær, pakke og alt slikt - men jeg rakk det ! Vel og merke for at bussen var 3-4 minutter forsinket, men jeg kom meg nedover.. Måtte kjøpe meg frokost siden det ble avglemt, også satte jeg meg på biblioteket og leste før lærlingesamlinga. Hadde en fæl følelse av at et eller annet hadde blitt avglemt og med det samme jeg gikk til samlinga kom jeg på det - lærlingepermen. Hadde fått epost med påminnelse om å ta med den til og med for at vi skulle gå igjennom den. Men, det går bra, for jeg tilbragte store deler av samlinga i gangen eller på doen for at jeg hostet så mye. Fikk faktisk med meg bare første delen, resten fikk jeg med meg bare bruddstykker. Men, jeg hadde jo godkjent unnskyldning da, kan ikke sitte der å konstant hoste og forstyrre de andre heller.. Første jeg gjorde når jeg kom hjem var faktisk å legge meg en halvtime for at jeg var så sliten etter all hostinga og hodepina som ble verre for hver gang jeg hostet.

Etter hvilen ble formen litt bedre og jeg fikk gjort dagens jobb - rundvasking av gang ! Tak, vegger, skostativ, kommode, speil og gulv er nå rent og pent og det lukter grønnsåpe. Og siden jeg har startet med julevasken har jeg også startet med julemusikk siden det er beste ryddemotivasjon som fins. Litt tidlig, men det er lov. Har jo faktisk klart å ventet med både julebrus og pepperkaker, så føler meg flink ;) I tillegg har jeg startet sånn smått på kjøkkenet med å vaske innsida på ovn + skrubbet rista og stekeplatene, og etterpå nå skal jeg få vasket kopper slik at jeg slipper at de blir i veien imorgen. Men, nå skal jeg se ferdig Sex og Singelliv, så titter jeg innom i morgen med bilder. Ble nemlig litt avglemt i dag, og nå ser jeg helt rævva ut så kommer ikke til å ta noe bilder av meg uansett.. 

Ps - jeg rakk å publisere det idag ! Jippi, det trodde jeg ikke når jeg startet ^^

~  Gunnais


  0 kommentarer på "FROZEN"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits