FREDAG

Etter ei ganske fæl natt, så føler jeg at jeg endelig har begynt å rette opp litt. Skal prøve meg på jobb idag og satser veldig på at jeg holder ut både ikveld og morgen. Akkurat nå holder jeg på å gjøre klar middagen til jobb (som sikkert blir ferdig før jeg er ferdig her..), slik at jeg bare kan legge det i matboks å ta med. Begynner jo ikke før fem, men må ta 4bussen nedover. Kjipt å komme 1 time før på stjørdal (spesielt når biblioteket er stengt..), men må vel bare trampe litt rundt og slå ihjel litt tid på Stjørdal. Da har jeg tid til å finne ut hva jeg skal kjøpe til julegaver til folk også - Mangler heldigvis bare 5 ! Har ikke penger til å kjøpe flere denne måneden, men når neste lønning tikker inn skal jeg gjøre meg ferdig. Elsker det å gi gaver - men det å finne ut hva jeg skal kjøpe er noe dritt..


Idag startet fredagen min på en helt perfekt måte - etter en god dusj så satte jeg meg i sofaen med Glee på dataen,etterfulgt av The Big Bang Theory. Skulle også se en film, men fant ut at jeg skal vente med den til imorgen. Ellers har jeg lekt "liker/like ikke" på snapchat med Ragne, og klaget på at jeg er tett i nesa. Så ja, like mye spenning som alltid her. Nå skal jeg få på meg noe annet enn pysjen før mamma kommer innom med litt forskjellige ting som jeg mangler - blant annet verdens beste vinterjakke ! Skulle hatt ny egentlig da, men må holde ut litt til med denne. I tillegg må jeg lete opp tskjorta til jobb, for den husker jeg egentlig ikke helt hvor jeg har lagt den.. 

Hva er deres planer for dagen ?

~ Gunnais


  1 kommentarer på "FREDAG"

Postet av: Janne, kommenterer tilbake
planen er å øve på eksamen :(
22.11.2013, 14:40
URL: http://holdingonadream.blogg.no
Postet av: Gunnais
Janne, kommenterer tilbake: Lykke til med øvingan (og eksamen, forsåvidt..) ! :)
22.11.2013, 15:22
URL: http://gunnais.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits