BLE IKKE SOM PLANLAGT Idag skulle jeg egentlig på jobb. Kjente det egentlig allerede igår kveld at formen var alt annet enn bra noe som var årsaken til at jeg ikke blogget. Men, skulle jo prøve å bli friskere utover dagen tenkte jeg og kom meg til slutt opp. Spiste frokost og ble enda dårligere. Tok 2 forsøk på frokost faktisk, uten at det gikk. Måtte innse nederlaget og sende melding til jobb om at jeg ikke kunne komme, og endte opp i senga med flodhest-bamsen min. Høres sikkert dumt ut, men når jeg er kvalm så hjelper det å ta bamse eller pute og trykke mot brystet så slik lå jeg egentlig nesten hele dag. Fikk i meg middag etterhvert da, så eneste jeg har fått i meg av mat i dag er 1 laksefilet. That's it,hadde jo ikke ris eller noe til engang.. Så tror kanskje jeg må få i meg noe mat snart, begynner egentlig å få vondt i magen. Problemet er at det er vondt å bare drikke, så gruer meg veldig til å spise.. 
Vel, noe annet enn å daffe har jeg gjort da. Har blitt ferdig med denne boka, som var kjempebra ! Anbefales virkelig, den forklarer hvordan Chi An hadde det under oppveksten og videre i livet i Kina. Biografier er noe jeg nylig har fått dilla på å lese, og finner jeg flere slike så kommer det til å vare ei stund. Har bare ei bok igjen nå da, så må på biblioteket på mandag. Det passer vel og merke fint, for da skal jeg nedover på lærlingesamling uansett. Så da er det store spørsmålet - noen som vet av flere slike bøker ? Har lest en om ei jente som ble født utenfor ekteskap i Korea (for mange år siden) og adoptert til en familie i USA også, like bra var den ! Ti tusen sorger het den, og skal innrømme at den boka ga meg faktisk tårer i øynene..  

Gikk innom youtube idag og da lå denne på framsida. Herregud, så fin ♥"I need a saving grace, a hiding place, I don't have forever or time to waste; So, don't let me be lonely.." Elsker The Band Perry og er fremdels furten over at jeg ikke hadde råda til å dra på konserten deres når de var i Trondheim. Men, lærlingelønn og bor for seg selv det tillater ikke slike utgifter, i allefall ikke like før jul.. *furtfurtfurt*Så, her ligger jeg på sofaen da og kjeder meg. Har jo ikke energi til å gjøre noe. Fant en gammel kvittering på togbilletten sammen med sprittusjen så plutselig var det masse hjerter på den. Er enda flere nå, slik går det når jeg kjeder meg. Sitter å ser Masterchef nå da - har blitt hektet på det de siste ukene ! Ser det hver kveld, og drømmer meg bort til å kunne lage sånn mat. Og å like det, ikke minst. Spiser jo ikke grønnsaker og slikt, hvor dumt det nå enn høres ut. Vel, nå begynner kanskje dette innlegget å bli litt langt så nå må jeg nesten avslutte. Skal prøve å holde meg oppe noen timer til, slik at jeg sover ut litt imorgen. Skal jo jobbe til ett om natta da, så er kjekt å klare å holde seg våken ei stund da. Også hadde jeg måtte holde meg våken lengre uansett, for idag starter Criminal Minds opp igjen ! Klappet av glede når jeg så det på reklamen så gleder meg kjempemasse nå. Men ja, kveldsmat kanskje ? Ha en fin kveld, alle sammen.. ♥

~ Gunnais


  0 kommentarer på "BLE IKKE SOM PLANLAGT"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits