THE BIG "DON'T-DO-A-THING-DAY"Det sto det som tekst til dette bilde når jeg la det ut på instagram tidligere idag. Å det å ikke gjøre en dritt klarte jeg med glans. Så flere episoder med GatorBoys på Animal Planet, Glee på Tv2Bliss før jeg tok meg en dusj, så mer Glee også gikk ned til LivAnne og BjørnRoar. Der så jeg Grusomme meg 2 - for en genial film ! Prøvde meg på noe nytt til middag idag da, så tenkte jeg skulle legge det ut her iløpet av morgendagen. Ikke sånn kjempekomplisert, men det er noe annet enn den 1-2-3maten jeg vanligvis bruker i allefall. Så skal ta meg tid til å skrive imorgen, that's a promise

I dag begynte jeg (helt ut av det blå..) å synge på denne sangen og plutselig gikk det i julemusikk på spotify. Litt tidlig kanskje ? Om 2 uker skal jeg pynte til advent her og da blir det både julemusikk, julebrus og pepperkaker.. Gleder meg ! Vel, klokka er mye mer enn den skulle vært så nå skal jeg rydde ut av senga også dra med meg ei bok over til senga. Har 3 bøker fra biblioteket som skal leses, så må nesten sette igang ;) 

~ Gunnais


  0 kommentarer på "THE BIG "DON'T-DO-A-THING-DAY""


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits