BURSDAGSFEIRING

Det er lørdag og jeg har ryddet ferdig den derre forbaska stua mi. Kom aldri ordentlig igang i går så da måtte jeg hive meg rundt idag. Belønnet meg selv med å se den nye episoden med TheBigBangTheory for så å ta et skikkelig hjemmespa. Skal finne meg litt mat nå, før jeg skal lakkere neglene mine. Altfor lenge siden sist, så siden jeg faktisk skal finne på noe idag tenkte jeg å ordne neglene igjen. Ikveld skal vi nemlig feire bursdagen til Linn (den faktiske bursdagen er tirsdag, vel og merke..) så gleder meg til å komme ut litt. Siden jeg ikke har ordnet meg så kan jeg ikke gi dere noe bilder nå, men kan prøve å få tatt noen iløpet av kvelden. Skal faktisk ha på skjørt idag ! Jeg som aldri bruker skjørt.. Men, kjøpte meg et nytt på torsdag som jeg ble veldig glad i og derfor må jeg ta alle muligheter jeg har til å bruke det.

Untitled | via Tumblr

I tillegg må jeg jo prøve å finne på noe kreativt som "kort" til Linn, noe jeg ikke er flink til. Så om noen har ideer tar jeg imot med stor takk. Kommer innom med bilder fra kvelden imorgen :)

Så'eh, tips til "kort" eller lignende i tillegg til pakken ? Litt koseligere når man gjør litt ekstra.. ^^

~ Gunnais


  0 kommentarer på "BURSDAGSFEIRING"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits