KUA MI, JEG TAKKER DEG.."..Deilig melk du gir til meg, hver en dag jeg til mitt brød, drikker melka di så søt.."

Idag var jeg på shopping med Jannicke. Altfor lenge siden sist vi hadde en skikkelig shoppingdag med bare oss to, så det var litt godt. Endelig har vi fått snakket skikkelig sammen om alt som har skjedd og foregår ♥ Noe av det jeg digger mest med å dra på shopping sammen med Jannicke er at vi liker det samme (og generelt er veldig likt med alt..) så vi klarer å finne litt hva den andre liker og sånt. Kom hjem med bittelitt mer klær (og jeg som ikke har plass til alt jeg har engang..), litt julegaver og denne kule koppen. Det er sånn at man kan røre i ved å dra kuhodet opp og ned. Også jeg som elsker sjokomelk og drikker det altfor mye måtte jo ha denne. Sikkert vært mer suksess å ta bilde før jeg tok i bruk den, men.. 


En annen ting jeg måtte ha var denne supermann-tskjorta fra H&M. Uten tvil en ny favoritt, så denne kommer til å bli godt brukt. Kunne seriøst bodd i den ! Å ja, jeg vet jeg ser litt sær ut på bilde, men slik blir det når man ikke klarer å oppføre seg foran kamera og er overtrøtt. Veldig overtrøtt vel og merke, så skulle kanskje vært smart å legge seg. Men, forutnom rydding så har jeg bare 1 ting å gjøre så kan jo sove lenge. Og det frister mer enn rydding så da kan jeg jo sitte oppe lenge ikveld da ;) Akkurat nå sitter jeg og ser Torsdag Kveld fra Nydalen, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Liker det egentlig ikke, det er egentlig mye av det som bare er teit. Derfor skal jeg lete frem episode 3 med Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.S på nettet, finne meg brus (har allerede tjuvstartet helga, så why not..) og plassere meg godt i senga. Henger litt etter og siden verken Glee eller TheBigBangTheory har kommet med nye episoder så får jeg prøve å ta igjen på den serien da. Er imponert over de 2 første episodene så må jo se resten å ! Titter innom i morgen med bilder av resten av innkjøpene (som ikke er gaver, vel og merke..) så snakkes vi da istede :)

Flere som har vært på shopping i dag ? 

~ Gunnais


  0 kommentarer på "KUA MI, JEG TAKKER DEG.."

Postet av: iselinilsen
åå så fine bilder
14.11.2013, 22:48
URL: http://www.iselinilsen.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits