BLE VISST ET LITE FRAVÆR..Må starte det hele med å unnskylde meg det at jeg ikke har blogget siden fredag. Helga var jeg opptatt med å hjelpe mamma på julemessa og kveldene var jeg veldig sliten så det var litt fint å slappe av i håp om å få energien tilbake. Merker det for tida at jeg blir veldig fort sliten når det er folk i rundt meg for tida, så å være på julemesse 2 dager på rad var veldig tungt. Men, samtidig en fin test med tanke på at jeg etterhvert skal komme tilbake på jobb. Også må jeg si - en stor bonus med å dra hjem til mamma er at det er både hund og kanin å kose med der ♥ Søteste, tålmodige Mia her satt faktisk i fanget mitt veldig lenge uten noe tull så hun er uten tvil veldig vant med folk ! Skulle ønske jeg hadde hatt katt eller noe her også, for dyr er virkelig en veldig god terapi.. Men, dessverre ikke lov, så da må jeg klare meg uten ;) 

Noe som ble med meg hjem etter helga var tidenes søteste lyspynt - Med ugler på  ! ♥ Elsker å tenne lys, så å få pynte opp med denne var stor bonus. Regnet faktisk på antall lys som var tent i går - da var det 17 telys og 2 stearinlys som brant ! Ganske mye for denne lille hybelen og det blir syykt varmt innen jeg skal legge meg for å si det sånn. Men, det er så koselig å sitte der med bare tente lys så jeg sover heller med åpent vindu (og ender opp med å fryse ihjel på morgenen) enn å kutte ned på noen av lysene. Idag fikk jeg lønn (endeliih!) og gikk en tur på Stjørdal i dag for å skulle handle. Må nevne det at det var SPEILBLANKT ned Geving idag, så brukte jo dobbel så lang tid enn det jeg vanligvis gjør. Kjipt, men det er vel slik det kommer til å være noen måneder fremover nå ? Da jeg kom nedover endte jeg opp på biblioteket hvor jeg startet med denne boka. Ble ferdig iløpet av dagen, så nå har jeg ikke noe bøker å lese. Så enten blir det biblioteket imorgen - eller så må jeg lese bøkene jeg har i bokhylla. Der ligger det nemlig mange bøker jeg ikke har lest enda.. Vel, senere på dagen traff jeg på Linn og vi tok oss en liten Amoredate ♥ Godt å få truffet henne og jeg fikk luftet tankene jeg har hatt en del av i det siste.. Fikk meg også en skikkelig handletur hvor jeg var så heldig at jeg fikk skyss hjem av storebror, så nå har jeg middag og slikt til den neste uka. Har bestemt meg for å ha 1 handledag i uka bare, så jeg skal slippe så mange unødvendige turer på butikken. Så får vi se da, om jeg faktisk klarer det ;)

En stor årsak til tankene de siste dagene har vært det at jeg imorgen har min første arbeidsdag på ungdommens hus siden jeg ble sykmeldt. Virker kanskje ikke så spesielt for andre, men for meg så er det det. Jeg har en stor knute i magen og jeg klarer ikke å glede meg. Jeg vil glede meg, men jeg klarer det ikke. Det er ikke det at jeg mistrives på jobb, men jeg er redd for at ting blir som det var før. Jeg er dødssliten etter å ha vært blant folk i 1 time - hvordan skal det gå med en hel arbeidsdag ? Egentlig skulle jeg legge meg i halv 11 tida, men her sitter jeg å klarer ikke å sove. Sitter med Else på tv'en i håp om å distrahere meg, men det hjelper ikke.  Tankene surrer, knuta i magen blir verre og jeg føler meg, rett og slett, kvalm... Nå skal jeg gjøre meg klar til imorgen, rydde stua og alt annet jeg kan finne på siden søvn tydeligvis skal være litt fraværende. Som om morgendagen ikke blir tung nok, så skal jeg visst være helt utslått i tillegg..

~ Gunnais


  0 kommentarer på "BLE VISST ET LITE FRAVÆR.."


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits