PÅ TIDE Å OPPDATERE KANSKJE ?

Igår så skulle jeg ha en skikkelig daffedag for jeg var ganske sliten. Men helt plutselig fikk jeg veldig lyst på både fiskeboller i hvitsaus og hvit julepølse så endte opp med å måtte gå en tur ned til butikken for å handle. Brukte opp noen av de siste kronene jeg har og tok bussen hjem. Rakk bare å være hjemme liten stund før jeg fikk besøk av MayBente ? Aaaltfor lenge siden sist så var godt å få noen timer med henne ! Etterpå gikk jeg ned en tur til Tante og fikk koset meg med tidenes søøøteste beibis ♥ Ble ikke så lenge dessverre, for jeg hadde en god del koppvask som ventet som jeg måtte ta før middagen. Fikk tatt den og for første gang laget jeg meg fiskeboller til middag. Klarte til og med å ordne meg vellykket hvitsaus og det er første gang noensinne ! Var kjempegod middag og tror virkelig jeg må bli flinkere til å ordne meg skikkelig middag om dagene. Er jo litt koseligere når man gjør litt ekstra ut av det, så når jeg skulle spise så tente jeg masse lys og fant meg ei mugge med vann slik at jeg slapp å måtte reise meg for å finne mer drikke. Koset meg masse - helt til koppvasken måtte taes ;)Idag hadde jeg møte på skola og tenkte jeg skulle gå ned også ta bussen hjem igjen.  Stresset med å finne nok penger før jeg gikk og hele pakka.. Men, på vei nedover så ombestemte jeg meg å endte opp med å skulle gå hjem idag - Ved å gå opp Gevingåsen ! Er ikke noe mellomting vettuh, enten bussen eller den tyngste veien å gå hjem. Endte opp med å svinge innom Hellsenteret da, for å kjøpe vannflaske + tynnhansker (var syyykt kaldt !) før jeg gikk opp. Er superduperstolt for selv om jeg egentlig ikke pressa meg så mye så brukte jeg faktisk kortere tid enn i sommer så det ga meg en skikkelig mestringsfølelse. Tenkte jeg skulle bli flinkere til å ut å gå for tida, det er jo snart vinterføre så må jo utnytte det mens jeg har muligheten. Kanskje jeg rekker en tur imorgen ? Krysser fingrene for det, men det kommer helt ærlig an på formen.. Har vært veldig sliten denne uka, og i dag var jeg så slått ut at jeg sovnet på sofaen en liten time. Mildt sagt desorientert når han jeg leier av sto og banket på døra mi. Skjønte jo ikke en dritt, men han skulle komme å se på vaskemaskina som røk på mandag. Ble dessverre ikke fikset så nå er jeg uten vaskemaskin til den blir fikset. Litt kjipt, men får dra med meg kleshaugen hjem til mamma og vaske da. Skal jo dit i helga, så hvorfor ikke ;)

Gleder meg til imorgen for å være helt ærlig for da har jeg ingen fastbestemte planer før mamma eller stefar skal hente meg. Kjennner det skal bli kjempegodt, for denne uka og da spesielt denne dagen, har vært fylt med masse tanker for meg så jeg trenger å ha litt fred og ro rundt meg. Derfor tenker jeg forutnom turen at det skal bli hjemmespa, og å se masse serier igjen på dataen. Er ei stund, så har 5-6 episoder med forskjellige serier å se. Skal bli godt - alt av husarbeid er nemlig gjort så slipper slikt tull ;)

~ Gunnais


  0 kommentarer på "PÅ TIDE Å OPPDATERE KANSKJE ?"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits