LATELY

Ja, denne bloggina ble, som alltid, avglemt mens jeg var hos mamma. Men, litt godt var det selv om det er litt slemt gjort å love blogging, også drite i det. Derfor har jeg ei heel helg og oppsummere idag, men ikke tro det er mye som har skjedd da for det har det ikke.. Fredag var jeg på Stjørdal og jeg tilbragte veldig mye tid på Biblioteket. Elsker virkelig biblioteket, det er så godt å sitte der, gjemt inni engelskkroken helt alene, og bare lese og glemme alt som foregår i rundt meg. Har hatt en periode der jeg ikke har klart å lese så mye på grunn av tanker og slikt, så er kjempegodt å endelig kunne sette meg ned med bøker igjen ! Etterhvert kom jeg meg hjem, og da fikk jeg meg pizza til mat  ♥ Skikkelig fredagskos, og ekstra godt siden noen glemte lommeboka og dermed ikke fikk spist noe mellom frokosten i 9tida og middagen i 4-5 tida..! Etterpå dro resten av family'n på 4h-fest og jeg fikk huset helt alene med BesteHunden som fins- Tiko ♥ Veldig koselig, men noen klarte ikke å tenne opp i peisen så det ble dessverre liiitt kaldt etterhvert.. Er jo ikke vant med slikt, har jo gulvvarme hele hybelen + en varmeovn som jeg kan ta frem, og driver ikke med fyring i peis lengre. Så, litt ekstra med klær og vurdering av henting av dyna mi, men heldigvis rakk de og komme hjem før det ble jeg gjorde det siste da.. Lørdagen tok mamma og la opp strikkinga mi (eller var det fredagen ?) og jeg fikk endelig startet opp med tøffel nr 2. Kan egentlig å legge opp selv, men etter 4-5 forsøk på tøffelen med at garnet røk mens jeg la opp eller at jeg har mistet masse masker og måtte starte opp på nytt leverte jeg det til mamma.. Kom endelig i gang med tøffelen og det er håp for at den skal bli ferdig. Gikk vel og merke tom for garn plutselig på søndag da, så ble en liten pause da.. Ellers på lørdagen bestemte vi (mamma, stefar, lillebror og meg) oss for å handle tydeligvis, og i tillegg plukket vi opp mamma'n til stefaren min. Var på sparkjøp, men jeg kjøpte jo ikke en dritt siden noen er fattige. Istede for så gikk jeg rundt og herjet med lillebror - funker fint det å ;) Etterpå dro vi på kino (siden det tross alt var Den STORE kinodagen) og så den nye Flåklypa-filmen som faktisk ikke var så verst. Suprise for meg som egentlig ikke er den største flåklypa-fan fra før av. Resten av kvelden besto av tv, kortspill og strikking - ganske kjedelig å skrive om så vi hopper videre istede.

Søndag strikket jeg veldig masse og gikk som tidligere nevnt tom for garn. Skjedde egentlig ikke stort, jeg satt fullstendig fascinert av "Into the Pride" på Animal Planet, koste med kanin og ellers ikke en dritt. Spiste middag og tok frivillig koppvasken etterpå da - det er jo ikke verst ? ;) På kvelden dro jeg hjem en tur, og mamma skulle ta med seg den gamle sykkelen min hjem. Etter masse om og men fikk vi den inni og nå tar jeg endelig ikke opp ekstra plass med sykkelen. Føler liksom det er litt unødvendig å ha 2 sykler her, når den ene aldri er i bruk.. Etterpå fikk jeg endelig åpnet pakken min fra Nelly som jeg hentet uten å ha tid til å åpne på torsdag, og tenkte jeg skulle vise dere noe av det. Et par ting var julegaver, så det er hemmlig, men en ting skal dere få se nå:

Mandag og her sitter jeg i sofaen med OneTreeHill på tv'en. Har ikke en dritt å gjøre annet enn klesvask så lurer på om jeg skal prøve å være kreativ til middag idag ? Vi får se, liker egentlig å sulle på kjøkkenet så kanskje det blir litt baking eller noe. Har jo mange oppskrifter jeg skal prøve ut, og masse mel og sånt så tror jeg skal leke meg litt. Frykter at jeg blir smellfeit hvis jeg fortsetter sånn - liker å bake, men har ingen til å spise opp ^^ Gleder meg til jul - da skal jeg prøve å bake kakemenner og forskjellig annen "julebakst". Vel, som dere ser så har jeg nå ei rød t-skorte med CocaCola på seg.. Den var så kul at jeg bare måtte ha den, og den var faktisk kjempegod å ha på ! Så nå har jeg faktisk røde klær jeg å - det er sjeldent det ! Bruker å si at jeg er rød nok i ansiktet fra før av nemlig og unngå alt som er rød, så har bare 2 andre plagg som er rød og de er fint brukt.. Idag lover jeg dere et innlegg til da - skal nemlig legge ut noen av de sangene jeg har hørt på en del i det siste. Masse country tror jeg, men det overlever vel dere ? Det er nemlig country som har mest av de tekstene jeg liker ;) Men først - litt smårydding etter det jeg sulla med igår kveld og klesvask - snakkes senere idag ( it's a promise ! ) :)

~ Gunnais


  0 kommentarer på "LATELY"

Postet av: kaareen
fin blogg!
04.11.2013, 14:35
URL: http://kaareen.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits