DET ER EN FØRSTE GANG FOR ALT

På onsdag prøvde jeg noe helt nytt som jeg egentlig hadde bestemt meg for at jeg aldri i livet skulle spise. Hadde jo hørt at det var så mye rart inni og jeg er så kresen at "mye rart" ikke passer inn i min mat. Kanskje jeg skal si hva det var å ? Jeg har nemlig prøvd vårruller for første gang ! Og ja, for meg er det stort - jeg prøver nemlig aldri noe nytt, spesielt ikke hvis det kanskje er noe inni som er "uspiselig". Derfor måtte jeg dele denne store nyheten med dere - noen dager for sent, vel og merke. Menmen, det ble nemlig litt avglemt under blogginga igår ;)


Nå skal jeg ordne meg og slikt også stikker jeg nedover til Stjørdal en tur. Sitter fremdeles i pysjen og tøflene, helt usminket med bustete hår i sofaen mens jeg ser 7th Heaven. Så jeg har en del jeg må gjøre for i tillegg må jeg pakke veska slik at jeg klarer å slå ihjel litt tid når jeg er på Stjørdal. Kommer før avtalen min er, og blir kanskje sittende en stund etter avtalen min også så må ha med både bøker, drikke and so on.. 

~ Gunnais


  0 kommentarer på "DET ER EN FØRSTE GANG FOR ALT"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits