TORSDAG

Igår dro jeg hjem til mamma og siden jeg trodde at jeg bare skulle være der 1 natt så tok jeg ikke med meg pc'en, og endte opp med null blogging. Vel, planene ble endret så før legetimen idag så dro jeg hjem til meg og pakket en bag, og jeg skal være her hele helga. I tillegg fikk jeg byttet gardiner og greier, så nå er jeg endelig kvitt de stygge,grønne gardinene mine og har fine, røde gardiner i stede ♥ Ble også ryddet litt og lagt sammen klær, som jeg ikke rakk igår, så nå slipper jeg i allefall å grue meg til å komme hjem... 


oldpic

Etter legen tok jeg bussen hjem til mamma igjen og sitter nå godt plassert i sofaen, med pc'en i fanget. Driver å starter opp min nye telefon faktisk, har nemlig spandert på meg iphone5 ! Vet 5s har kommet, men for fattige meg så holder det med den vanlige 5'eren. Blir en del program og laste ned på nytt, så kommer vel til og sitte med den i hånda hele kvelden. Men det er vel lov når man har fått en heeelt ny telefon ? Det synes jeg i allefall.. Pc'en er snart tom for strøm og jeg er for lat til å styre med lader, så avslutter her istede jeg. Snakkes imorgen da, da skal jeg komme med nye bilder å istede for å bruke gamle bilder om og om igjen ;)

Hva har dere gjort idag ?

~ Gunnais


  0 kommentarer på "TORSDAG"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits