HAT/ELSK-FORHOLDKjære, kjære pc - som jeg hater deg ! Å klare å få en 5 minutters tur på pc'en før frokost til å bli 3 kvarter med masse stygge ord begynner du virkelig å bli flink til. Batteriet inn og ut utallige ganger, forvirrende beskjeder til meg, ufrivillig bytting av bakgrunnsbilde og meg som teller til 10 i et håp om at jeg ikke skal kaste pc'en i veggen - uansett hvor mye det frister. For uansett hvor mye jeg hater den - så er jeg 100% avhengig av den. Vel og merke - det jeg skulle idag ble det jo aldri noe av for pc'en klikker hvert 5 minutt så det å skrive en tekst blir veldig frustrerende. Men uten pc får jeg ikke jobbet med lærlingepermen, blogget (hater mobilblogging) og alt slikt. Så istede for å gjøre det jeg skulle fått gjort på pc'en så har jeg hatt en skikkelig daffisdag, noe som har vært veldig godt. Har ikke gjort en dritt faktisk, annet enn å sett tv.  

En veldig positv ting med daffisdager er at man tilbringer altfor mye tid på youtube, og da fant jeg denne fantastiske sangen ? Blir like glad hver gang jeg finner nye sanger som er fine, for det skjer dessverre sjeldent og jeg er litt møkkalei av de gamle sangene mine. Har funnet en del nye sanger i det siste da, så kanskje jeg kan lage et musikkinnlegg hvis dere er interesserte ? Vel, idag sa jeg vel egentlig noe om 2 innlegg, men siden pc'en kranglet så ble det ikke noe av det. Derfor skal jeg gjøre et nytt forsøk i kveld- skal nemlig skrive ønskeliste tenkte jeg ! Har mast på at de andre skal skrive sin, så da må jeg kanskje komme ut med min å ? ;)

~ Gunnais


  0 kommentarer på "HAT/ELSK-FORHOLD"


Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits