TANNLEGESKREKK

Er det noe som er på tide å innse så er det det at jeg har virkelig tannlegeskrekk. Eller, egentlig så er jeg glad i tannlegen min for hun tar hensyn til skrekken min. Men, jeg takler ikke det at hun er borti tennene mine og spesielt ikke lydene som kommer når de holder på ! Holder på å dø når de borrer spesielt for da ligger jeg med frysninger over hele meg med kroppen i helspenn. Så, ja - slik startet jeg dagen da. Med nervene i helspenn dro jeg hjemmefra halv 9 imorgest bare for å dra til tannlegen. Tok først bilder som den "årlige sjekken" før jeg fikk bedøvelse og de begynte å borre. Holdt på å dø av smerter og endte opp med enda mer bedøvelse. Og forresten, her får dere enda en skrekk jeg har - sprøyter. Dere skjønner at denne tannlegeturen var litt jævlig da ? Vel, jeg overlevde og har nå blitt kvitt 1 av 2 midlertidige fyllinger jeg har. 1 til nå så er jeg ferdig - det sa tannlegen min faktisk ! Lykke ♥


Etter den fæle timen handlet jeg det jeg trengte før jeg satte meg på biblioteket og slo ihjel litt tid mens jeg ventet på bussen. Bussen kom og plutselig var jeg hjemme. Men så fikk jeg plutselig spørsmål fra LivAnne om jeg ikke kunne passe beibis bittelitt og det sa jeg jo selvfølgelig ikke nei til. Søtere beibi enn dette skal man jo lete lenge etter ♥ Han startet på gulvet, men etter bittelitt furting så skjemte jeg bort han og satte han i fanget mitt. Jeg er fadder, så da har jeg jo lov til å skjemme bort, ikke sant ? Vel, han bestemte seg for at det var artig å ligge over ene foten min og leke seg - mens han holdt i hånda mi - så slik ble det. Og sånn helt ærlig talt, hvem smelter vel ikke av det søte fjeset her da ? Dere skjønner hvorfor jeg har lett for å plukke han opp og skjemme bort han ? Søteste skapningen som fins, det er jeg sikker på ♥

Ellers idag har jeg fått gjort alt det husarbeidet jeg skulle gjort i en hel evighet, og jeg har vasket 3 maskiner med klær.. Og fremdeles er det masse klær på badet mitt ! Herregud, hater meg selv bare bittelitt når jeg lar det bli slik.. Men, eneste som mangler nå er å støvsuge og rydde bad&gang. Gangen skal jeg sette i gang med straks nå, men jeg kom på det plutselig at jeg måtte spise så jeg har endelig fått spist litt middag. Og når jeg var ferdig med det så var det jo plutselig Farmen på tv'en min så da ble det en liten pause. Har god tid i kveld jeg, for dess mer jeg gjør idag - dess mindre må jeg gjøre i morgen. Og imorgen har jeg ikke en eneste plan så det hadde passet meg veldig godt om det blir en avslappingsdag - for det trenger jeg ! Skal også prøve å få gjort litt forskjellig på dataen av ting som skulle vært gjort for lenge siden da, så da hadde det vært fint å kunne sette seg ned med god samvittighet. Men, nå skal jeg se ferdig Farmen - også snakkes vi imorgen istede ;) Hvem vet, kanskje det kommer litt mer enn bare ett innlegg da, siden jeg ikke skal noe annet ? 

~ Gunnais


  2 kommentarer på "TANNLEGESKREKK"

Postet av: Victoria Wisløff
Huff, ikke noe morro å ha skrekk for ting! Heldigvis har jeg ikke tannlegeskrekk, eller sprøyteskrekk og slike vanlige ting :)
28.10.2013, 22:19
URL: http://wissi.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
Gunn Elisabeth. 18 år. Glad, til tider barnslig og rar, men også sta og langsint. Usaklig blogg, og kanskje deprimerende.

arkiv


Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012

kategorier


Anbefalinger
Blogg
Fun facts
Hverdag
Me wants
Mobilblogging
Musikk & Quotes
My place :)
Måneden som var
Oppskrifter
Tanker & Meninger
Tips&Triks
Utfordring
Weheartit

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

hits